Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hüseyin yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür edip takımdan yollamak lazım...

Yorum

• sakaryasporda da oynadı

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gittik de koceli spordan adam aldık ya ne iş ya kocaelisporda yıldızdı sanki hüseyin
        Ben bu mantığı hiç doğru bulmuyorum. Kocaelispor'dan ya da herhangi bir başka kulüpten alınan adam yıldız olamaz mı? Hem de genç yaşta alınmışsa...Örneğin biz Ali Güzeldal'ı Bakırköyspor'dan aldık. Tamam Ali belki yıldız değildi ama iyi futbolcuydu. Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü Gençlerbirliği Oftaş'tan aldı,adam şu an çatır çatır top oynuyor.

Diyeceğim o ki;futbolcuyu geldiği takıma göre değil de yetenekl,hız,teknik vb. ölçütlerle değerlendirelim.

Yorum

• hüseyinden önce gitmesi gereken o kadar çok adam varki takımda..bu kadar yüklenmeyin adama..erdinç çağdaş stoper ama hüseyin bazen gelip göbekte top karşılıyo kademeye giriyo ekstra işler de yapıyo..ayman erdinç çağdaş vb gitsin hele bu takımdan ondan sonra yollarsınız hüseyini...

Yorum

• HÜSEYİN'İN TEKLİFİ KABUL ETMESİ BEKLENİYOR!

Trabzonspor yönetim kurulu bir taraftan gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını yürütürken, bir taraftan da iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor'da sezon sonu 17 profesyonel futbolcunun sözleşmesinin sona erecek olması, yönetimi sıkıntıya soktu. Bordo - mavili kulüpte A takımda forma giyen Çağdaş, Tolga Seyhan, Yattara, Hüseyin, Musa Büyük, Sayed Moawwad ve Cem Demir'in sezon sonu serbest kalma ihtimallerine karşın girişimlerini sürdüren yönetim, ilk etapta kaptan Hüseyin ve Gineli futbolcu İbrahima Yattara'ya sözleşmelerini uzatmaları için teklif getirecek. Kaptan Hüseyin'in kulüple yeni bir sözleşme imzalamasına kesin gözü ile bakılırken, bordo - mavili kulübe 2003 yılında transfer olan ve 5 yıldır Trabzonspor formasını aralıksız olarak giyen Yattara'nın yeniden masaya oturup oturmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

lütfen kabul etme hüseyin abii lütfennn kaptanım bi tanem etme git başka yerde kariyar yapp bakk lütfen yaa
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• hüseyin çimşir ne zaman jubile yapmayı düşünüyon
              Bize itaat etsinler yeter
              Onların insan olmalarını istemiyorum
              camur 61

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin futbolu ne zaman bırakacan. Bu eziyetimizi ne zaman bitirecen?
                yahu daha vardır onun bırakmasına.

umarım sezon sonunda iyi bir fiyata rusyaya gider.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yahu biz Huseyini sevmiyoruz tamam.Ama ben mac basliklarina bakiyorum 11 ler yaziyoruz herkesinkinde Huseyin var.Demek ki olmasi lazim biri.Ya da anlayamadim biri bir sey desin

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu daha vardır onun bırakmasına.

umarım sezon sonunda iyi bir fiyata rusyaya gider.
                    aynen biran önce gitmeli takımdan

Yorum

• bence huseyınde yurt dısına satılmalı hem bız hem kendı kaznmalı

Yorum

• yurt içine satılsın başka bir forma altında izlemek isriyorumm
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hüseyin gitttttttttttt.Milyonlarca taraftarı ilk ve son defa memnun et ve git.İnan herkes (bir kaç inatçı hariç) çok sevinecek.

Yorum

• artık eskidi Hüseyin
                            eve bu formu ile onu herhangi bir klubün almak isteyeceğini sanmıyorum
                            bu yaştan sonra da üstüne birşey katamaz

nabacaz senle biz Hüseyin
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyinden önce gitmesi gereken o kadar çok adam varki takımda..bu kadar yüklenmeyin adama..erdinç çağdaş stoper ama hüseyin bazen gelip göbekte top karşılıyo kademeye giriyo ekstra işler de yapıyo..ayman erdinç çağdaş vb gitsin hele bu takımdan ondan sonra yollarsınız hüseyini...

aynen katılıyorum erdinç çagdaş tolga seyhan varken hüseyine yüklenilmesi abesle iştigaldir...
                              Ben bu çağdaş sevgisini anlamış değilim zaten..Adam bize ne kattı Allahaşkına...
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen katılıyorum erdinç çagdaş tolga seyhan varken hüseyine yüklenilmesi abesle iştigaldir...
                                Ben bu çağdaş sevgisini anlamış değilim zaten..Adam bize ne kattı Allahaşkına...
                                önce saddam sonra yardımcıları asıldı bu düzenler böyle işler arkadaşlar.
                                belirtmek istediğim bir hususta siz çağdaşı eleştirmiyorsunuz ki yazdığınızdan hüseyini savunduğunuz apaçık ortada bu adamı savunmayın burnu sürtsün sizlerden yüz bulup düzeltmiyor kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim