Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin

Hüseyinin yanında ileriye çıkabilecek çok kişi vardı ama onun yüzünden artık çıkamıyorlar.
    Çünkü ya bu takımdan gittiler(Adem ve İ.Ege gibi) yada hala takımda olmakla beraber gönderilme safhasına gelmiş olanlar(Smyek gibi) bütün bunların yegane sebebi Hüseyindir.
    Onun yüzünde o veya bu şekilde bu futbolcuların Trabzonspordaki futbol hayatları bitiyor işte.
    Birde Hüseyin hakkında katılmadığım hatta katıla katıla güldüğüm bişeyt varsa O da söylenen şu 'Türkiyenin defansif anlamda en kesici ön liberosu' lafı
    Yahu bunu söyleyenler önce ön liberonun ne olduğunu ve ne yapması gerektiğini öğrensinler lütfen.
    Kesici dahi olsa kestiği topu rakibe hediye eden futbolcuyu ben neyleyeyi.
    Rakipte olsun benim için en iyisi bari ona zararı olur.

Yorum

• Ara yorum;

Hüseyin kardeşim biz hala burdayız,bizim için, Trabzonspor için...

Kör ölür b'Adem !! gözlü olurmuş...

bi'de İ.Ege !! mavisi...
      En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 17.10.2006, 13:40.

Yorum

• kendi adıma şahsen hüseyinin futbolcu oldugunu düşünmüyorum ..... uzaktan yakından ilgisi yok ...zaten jeff 1 hüseyin 2.....hüseyin futbolcu değil ama fizik itibarı ile futbolculuktanb başka mesleklere yogunlaşsaydı çok başarılı olurdu ...........ama allah onun ve bizim önümüze altın bir fırsat çıkardı ... onu satabilirsek rus kerizlere müthiş iş yapmış oluruz .. zaman dahi geçirilmemeli

Yorum

• Rus kerizler Fatihi alırken de kerizmiydi acaba?

jefersonun yerine mesela kimi görmek isrterdin arkadaşım?

Sürekli birilerini gönderip,almaktan ki bu 23 senedir böyle,dersler çıkaramıyormuyuz?

(keriz sözü için özür dilerim)
          İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendi adıma şahsen hüseyinin futbolcu oldugunu düşünmüyorum ..... uzaktan yakından ilgisi yok ...zaten jeff 1 hüseyin 2.....hüseyin futbolcu değil ama fizik itibarı ile futbolculuktanb başka mesleklere yogunlaşsaydı çok başarılı olurdu ...........ama allah onun ve bizim önümüze altın bir fırsat çıkardı ... onu satabilirsek rus kerizlere müthiş iş yapmış oluruz .. zaman dahi geçirilmemeli

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aurelio Appiah yanındayken kevgire dönüyor zor maçlarda kaldıki Emre gibi sakatlık sorunlarıyla mücadele eden bir futbolcuyla başarılı olsun.
            Fatih Terim o megolaman kimliği ile ben yaptım oldu,illada Aurelio olacak derse görecem onun boyunu.Geçen yıl Ukrayna ve Danimarka maçlarında nasıl hemen Hüseyin'e sarıldıydı hatırlıyormusun top alamıyorduk adamlardan.

Emre,Yıldıray varkende Hüseyin oynadı,Fatih megolamanı kompleks yapmasın gene oynar merak etme.Ayrıca Milli Takım Aurelio'dan sonra beni fazla alakadar etmiyor.Hüseyin oynamasın işime gelir yani.Sakatlanmaz,yorulmaz ama oynamasın bence.

bikere ezikbahçe takımını düsünürsen;ileride devid,kezman arkalarında alex onun arkasında tuncay,appiah en arkadada aurello!!!!önündeki 5 oyuncuda savunmadan 1 haber!!!!!!!!aurello orta sahada tek basına!!!bakıyosun TRABZONSPORumuza hüseyinin yanında genelde hasan ve ferhat,2 side savunmaya inanılmaz yardım eden oyuncular!!!!!aurello nun tek basınayken yaptıgını hüseyin ona yardımcı olanlar varken bile bariz yapamıyor!!!!!!!!bide söyledigin maçlarda aurello yoktu!!!!!

emreyi anladım da yıldıray ne alaka_?yıldıray 2 ön libeonun önünde oynuyor üstelik sen hiç merak etme 2li ön liberoda emre ve aurello varken o takıma hüseyini sokup milli takımın içine okuyana ilk ben hesap sorarım!!!!

bide hüseyinin beyinen yorulması zaten imkansız!!!!çünkü maça çıkarken futbol hakkındaki herseyi bir kenara bırakarak maça çıkıyor yani beynin futbolla alakalı kısmını kullanmıyor zatan!!hee o zaman bedenen yorulur dersen zaten bi yarım artısı var oda fizikinin yerinde olması onuda her maç kullanmıyor hatta TRABZONSPORda hiç kullanmıyor bari milli takımda kullansın!!!hatta yorgun gelsin ki bizde de hoca oynatamasın yoksa ziya hoca küçük düsünüp bu adamı mAALESEF oynatmaya devam edecek
            kabul edin artık bu adam bu işi YA_PA_MI_YOR!!!!!

saygılarımla...

Yorum

• Hocam Aurelio'nun tek başına yapıyo dediğin işi zamanında Fatih,M.Yılmaz,Yattara,Gökdeniz,Szymek aynı anda oynarken Hüseyin de yapıyodu..Siz kabul edin artık şu anki mevcut kadromuzda Hüseyin değişilmez !!!!
              Kişiliğinize saygılarla lakin futbol bilginize???
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• abiler ne oursa olsun bu adam bizim oyuncumuz ve bu takımdan ayrılana kadar onun arkasındayız öyle olmalıyız....
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam Aurelio'nun tek başına yapıyo dediğin işi zamanında Fatih,M.Yılmaz,Yattara,Gökdeniz,Szymek aynı anda oynarken Hüseyin de yapıyodu..Siz kabul edin artık şu anki mevcut kadromuzda Hüseyin değişilmez !!!!
                  gese maçını tekrar izle ve bu yorumunu tekrar yinele!!!!!!!

o zaman kimin futbol bilgisi ???? işaretleriyle dolu kendiniz görürsünüz!!!!

Yorum

• sevgili firidin61,
                    günün birinde devran döner,herkes takımdan gider de...

bi sen gitmezsin be kardeşim

sen kal elbet,ama zihniyet gitsin...

biraz yapıcı olun lütfen ....

şuan takımın başındaymış kadar sorumlu...şuan teknik adammış gibi sorumlu...

Yorum

Hocam Aurelio'nun tek başına yapıyo dediğin işi zamanında Fatih,M.Yılmaz,Yattara,Gökdeniz,Szymek aynı anda oynarken Hüseyin de yapıyodu..Siz kabul edin artık şu anki mevcut kadromuzda Hüseyin değişilmez !!!!
                      bide trabzonun geçen sene 33 e yakın maçını izledim trabzonspor kaç maçına çift forvetle çıktı???kaç maçta 2.bi forvet m.yılmaz vardı???

yattara bile kaç maçta kesik yedi neden bahsediyosun sen????

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gese maçını tekrar izle ve bu yorumunu tekrar yinele!!!!!!!

o zaman kimin futbol bilgisi ???? işaretleriyle dolu kendiniz görürsünüz!!!!
                        Tek bir maçı izleyerek ben bişe anlayamam sistem açısından taktik açısından oyuna katkı açısından,o sizin büyüklüğünüz..

Diğer gönderide verdiğim örenk ise bütün maçlarda olan ve de geçen sene olan bişe değildir,yeri gelmiş Hüseyin de öyle oynamıştır gereğiyle..Zaten verdiğiniz örnekte Appiah'ı saymayıp Aurelio'yu tek saydığınız düşünülürse Hüseyin'in de yanında Lee ile veya Adem ile oynadığı maç sayısı çok sayıdadır..

Benim üzüldüğüm nokta sizin nefretiniz yüzünden biz Hüseyin'e aşıkmışız gibi gözüküyoruz..Takımda bi Appiah var da,bi Alonso(!) var da biz mi diyoruz yok yine de Hüseyin oynasın??Bu bölgede Hasan,Hüseyin ve Ferhat var..Hasan ve Hüseyin'in seveninden çok düşmanı var,Ferhat inişli çıkışlı..Ne yapmak lazım yani?Bu güne kadar bütün Trabzonspor ve Milli Takım hocaları Hüseyin'i tercih etmiş.Şu müthiş GS maçı dışında Hüseyin'in olmadığı maçlarda zaman zaman Trabzonspor zorlanmış..Derdiniz ne anlamadım..Hüseyin'den borç aldınız da vermedi mi?
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• oflee61
                          appiahın hüseyinden daha iyi olduğunu kabul ediyosun yanlış anlamadıysam

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            oflee61
                            appiahın hüseyinden daha iyi olduğunu kabul ediyosun yanlış anlamadıysam
                            niye çok mu önemli bi konu ki?
                            Appiah Hüseyin'den daha iyi çünkü oyunun ofansif yönünü daha iyi oynuyo..

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sevgili firidin61,
                              günün birinde devran döner,herkes takımdan gider de...

bi sen gitmezsin be kardeşim

sen kal elbet,ama zihniyet gitsin...

biraz yapıcı olun lütfen ....

şuan takımın başındaymış kadar sorumlu...şuan teknik adammış gibi sorumlu...
                              bi konuda seninle ilk defa aynı fikirdeyim o da tartısılamayacak bir konu maalesef dogru herkez gider bi ben bide TRABZONSPORu laf olsun diye degilde ELEŞTİRİLER getirip daha iyi görmek isteyen adamlar kalır!!!!memleketlisi diye iyi bir adam diye takıma zerre kadar yararı olmayan adamları savunanlar degil!!!!o adamlar savundukları kişi gidince giderler ama TRABZONSPOR bakidir ve kişilerden çıkarlarının daha büyük olduguna inandıgım TRABZONSPORu savunanlar TRABZONSPOR yasadıgı müddetce(ilerebet)takımla beraber kalırlar!!!!!

inş o gitsin dediginiz ELEŞTİRİSEL zihniyet zerre kadar sizede bulaşırda artık bariz konularda fikir birligine varırız yoksa dayanaksız laf olsun diye yapılan savunmaların bu takıma zerre kadar yararlı olmadıgı aşikardır!!!!

gese maçında var olan şeyleri,TRABZONZPORu geldiginde en büyük ilan eden ziya hocanın hüseyini oynatarak nasıl lafta bıraktıgını ve kaybettigini gördük!!!bu takım gese yi eze eze yenerken kendi evinde lig sonuncusuna maglup oluyordu!!!üstelik o jeffersonun çizgiden çıkardıgı top gol olsa ve maç 4-0 / 5-0 bitse sizi görürdüm ben burda hangi yorumları yapıyor olurdunuz o zaman!!!!skor taraftarı olmayalım lütfen!!!!!!!ankaragücü maçında yedigimiz 2 golde,biri bas rolde digeri figüran olarak oynadıgı ve gol yememize neden olan hatalarını oscar a göndersek sanırım ödül alır hüseyin!!!umarım 1 2 puanla sampıyonluk gittiginde de burda olursunuz o zaman söyleyecek 1 kaç çift degilde sayfalarca yazabilicegim yazı olucak ama kullanacagım 2 cümle sanırım size güzel bi cvp olucak!!!!!!!üstelik biz 2 defa birkaç puanla sampıyonluk kaçırdık buda olmayacak bişi degil!!!!!

senden alıntı;

şuan takımın başındaymış kadar sorumlu...şuan teknik adammış gibi sorumlu...[/quote]

babamıızın hayrına burda eleştirmiyoruz birilerini!!eleştirilerimiz TRABZONSPOR için yapıcı hüseyin için yıkıcı olabilir budaçok normal çünkü hüseyin bu takıma zarar veren bir futbolcu!!!2 si hakkında yapıcı konusmak sanırım bi arının kanatlarını koparıp(hüseyinle)sonra digerlerinden en iyi sen uç deme gibi bişi olur buda saçma sapan bişi olur sanırım!!!!!ben bu zihniyete karsıyım TRABZONSPORa zerre kadar yararı olmayan bi adamı sırf hemsericilik ugruna savunup asıl gayemiz olan TRABZONSPORa zarar vermek hangi anlayışa sıgıyor anlamıyorum!!!!bu adam hüseyin degilde marcelinho olsa kesin TRABZONdan atmıstık adamı!!!!szymek e herkes gitsin diyo!!!acaba szymek verdiginin kaçta kaçını vermiş bu hüseyin ki devamlı savunuluyor?????

gelin tek çıkar TRABZONSPOR çıkarkları için birleşelim yoksa kişilerin çıkarlarıyla TRABZONSPOR çıkarları asla örtüşmez!!!gelin seçim hakkımızı sevdamız olan TRABZONSPORdan yana kullanalım KİŞİLERDEN yana degil!!!!!

saygılarımla...........

Yorum

niye çok mu önemli bi konu ki?
                                Appiah Hüseyin'den daha iyi çünkü oyunun ofansif yönünü daha iyi oynuyo..
                                evet önemli hüseyini savunan arkadaşlara göre hüseyinden daha iyi oyuncu pek yoktur şu dünyada olsada 15 milyon euro falandır beni şaşırtdınız katılıyorum dediğinize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim