Sen yorumunu söylüyorsün aksini söyleyen Bakırköye havale ediyorsun sonrada saygı bekliyorsun.Sırf 38 yaşında olman sana cevap vermememe mani olamaz..Ya ben sana ağzıma geleni söyleyip bu benim görüşüm banada saygı göster demek gibi birşey bu.Yaşının olgunluğunda yazı yazsan genç kardeşlerimize daha güzel örnek olursun.Benim tüm mücadelem bunun içindi,ama boşa kürek sallıyorum bu konuda galiba.Seni avartarınla başbaşa bırakıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
malesef bende cok isterdim hüseyinin türkiyenin en iyi ön liberolarından olması. şuna katılıyorum trabzonspordaki en iyi önlibero, zaten takımın halinden belli olmuyor mu nasıl bir oyuncu olduğu.
bir kere hüseyin önlibero iken ikili tandemein içine gömülüyor, cünkü geniş alanda hiç bir varlık gösteremiyor, tandemin içine gömülerek dar alanda topu kapmaya calışıyor,
bir diyeri ileri dönük orta saha ve forvet oyuncularına hiç bir katkısı olmuyor,
bir diğeri şut vuramıyor, hemde hiç vuramıyor
dar alanda top hakimiyeti hiç yok, topu devamlı şişirme yolunu tercih ediyor,
HÜSEYİNİN TEK MEZİYETİ; DAR ALANDA YANİ KAPANMIŞ BİR TAKIMIN ÖN LİBEROSU OLARAK OYUNU TAKİP EDİP BASIP TOPU ALMASI,
Yorum
-
öğrendim,konu ziya doğana ettiğin sözler..
tekrar okudum,abartmışsın evet.
ama ilk okuduğumda ceza alabileceğini tahmin edemedim,yoksa ben en başta seni uyarabilir,düzeltebilirdin sivri kelimeleri...
ceza varsa çekicez,ama ceza hepimize...
tausla,sarsaride yok,çekilmiyor buralar.
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili dostum,
Hasan Ve Hüseyin yazıları sensiz öksüz.
Şahsen cezalı olmandan rahatsızım,bizi yazılarından mahrum ettin.
Her ne yaptı isen bilmek isterim,böyle bir sistem varmı forumda bilmiyorum..
Yada sen niye cezalısın bilen varsa lütfen söylesin..
?
Yorum
-
Cezalı üyelerin eğer varsa itiraz yöntemi bellidir. Onun haricinde biraz önce yaptığınız gibi özel mesajla ulaşırsanız tıpkı diğer üyelerin hakkı olduğu gibi bu konuda sizi de bilgilendiririz. Konunun yeri burası değildir.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
biryeri tıklayıp cezalıları ve gerekçelerini görebilirmiyiz diye fikir almak istedim..
sonra özel mesajla bilgi aldım senden,teşekkür ederim..
sonra girip tekrar kendimi ve merak edenleri cevapladım.
hangi konunun yeri burası değil anlamadım?
not:
cezalı üye,cezalıyken hakkını arayabiliyormu?
iyi bir karşıt fikirlimi merak ettim hepsi bu.
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalı üyelerin eğer varsa itiraz yöntemi bellidir. Onun haricinde biraz önce yaptığınız gibi özel mesajla ulaşırsanız tıpkı diğer üyelerin hakkı olduğu gibi bu konuda sizi de bilgilendiririz. Konunun yeri burası değildir.
Yorum
-
Yahu yazmayacağım sdadece okuyacağım demiştim ama dayanamıyorum.
Yöneticiler nerede şimdi.
Hani burası sadece futbolcularla ilgili yorumların yapılacağı,birbirine hakaret safhasına dahi gelmiş olan didişmelerin yeri olmayacaktı.
her konu kendi topicinde yazılacak aksi taktirde editlenecekti.
Ne hikmetse hüso sevmeyenler ''Geri zekalı'' konumuna koyuulabiliyorken bişey yok ama Hüso demek bile hakaret sayılabiliyor vay be.
Badaloğlu kadaşımın dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.Sevgi kardeşimin dedikleri aslında herşeyi tekrar özetliyor ama istemeyen istemez işte.Seviyorsan kötü yönünü görmek istemezsin.
Sırf Trabzonlu veya Trabzonsporun altyapısından yetişti diye birisini sevmem mi lazım Allah aşkına.Artık altyapıdan niçin iyi futbolcuların ve hakedenlerin değilde kimlerin takıma yükseldikleride ortada.
İskender,Ünal,Orhan,Osman,Tolunay vs. bunlar Trabzonlu veya Trabzonsporun altyapısından mı yetişmişlerdi acaba.
Hami,Hamdi,Gökdeniz,Fatih,Ogün,Soner,(Almanyadan da olsa bizimdi) vs.Bunlar gibileri yetişsin başımın üstünde yerleri olsun be kardeşim.Şimdi Hüso ile Hasan sırf Trabzonlu diye takıma katkıları olmadığı halde sevmem mi lazım bu ne mantık Allah aşkına.
Türkiyenin en iyi önliberosu hüso diyenler ligi takip etmiyor demektir bence tabi savundukları şey milli takıma seçilmesi ki bu da anlaşılır değil.
Yorum
-
DANIŞMA bölümünde "Forum Cezaları" başlığı var hangi kurala muhalefet ettiği orda yazıyor. Ceza alan üye de cezasına itiraz hakkı bulunuyor. Üye arkadaşlar Forum kurallarını tam okumadığı için bu tip sorularla sık karşılaşıyoruz. Yeri burası değil derken üstte bahsettiğim konunun Hüseyin Cimşir ile alakalı yanını göremedim siz gördüyseniz mesele yok.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
forum kuralları 1.madde,küfür vs.
ceza buna istinaden.
ceza tamamda,kime niye neden verilmiş kurallarda detay yok..
haliyle;
bahsi olan arkadaşta en çok bu sayfalarda(hüseyin-hasan) yazan birisi,onu tanıyanlarda bu sayfalardan tanıyor,bilgi istediklerimde onu bilenlerdi..
ilk mesajda sordum,sonra sana özel mesaj atıp bilgi aldım.düzelttim sonra tekrar..süreç bu.
Hüseyinle sen ilgisini kurabildinmi?bu durumda.
soru sana aitti;ben kurdum valla.
.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDANIŞMA bölümünde "Forum Cezaları" başlığı var hangi kurala muhalefet ettiği orda yazıyor. Ceza alan üye de cezasına itiraz hakkı bulunuyor. Üye arkadaşlar Forum kurallarını tam okumadığı için bu tip sorularla sık karşılaşıyoruz. Yeri burası değil derken üstte bahsettiğim konunun Hüseyin Cimşir ile alakalı yanını göremedim siz gördüyseniz mesele yok.
Yorum
-
Bilirim yazmadan duramayacak halde ve derecedesin. forumda diğer başlıklardan haberin olmadığını zannediyordum. Zira bayramlaşmayı bile bu başlıkdan yapan bir insan olarak bu önemli gelişme oldukça şaşırtı beni, Yöneticiler burada sen hiç merak etme, Olcay Çakır'la uslubu içerisinde yazar anlaşırız, hakaret derecesine de getirmeyiz, hakaret safhası ucuz düşüncelerin ürünü olarak kalmaya devam eder böylece, üste yer alan yorumların buraya yazılmasında ve daha sonra editlenecek olmasındaki kasıt üyelerimizin aynı hataya sıklıkla düşmelerindendir. Ümidim yok ama ben yine de temenni edeyim umarım anlayabilirsin.İlk olarak taus61 tarafından gönderildiYahu yazmayacağım sdadece okuyacağım demiştim ama dayanamıyorum.
Yöneticiler nerede şimdi.
Hani burası sadece futbolcularla ilgili yorumların yapılacağı,birbirine hakaret safhasına dahi gelmiş olan didişmelerin yeri olmayacaktı.
her konu kendi topicinde yazılacak aksi taktirde editlenecekti.
Üyelerin müdavimi oldukları sayfalara göre ayrımlarının sözkonusu olabileceği ihtimali kanısına nerden ve niçin vardınız bilmiyorum. Forum kurallarına göre itiraz yöntemi belli. İtiraz hakkının 2. maddesini okuduğunuzu zannetmiyorum. Bu kurala rağmen " itirazını ceza alan üye kendisi yapsın " demek yerine üye arkadaşlarımızı kırmamak adına özel mesaj yolu ile cevap veriyoruz. Buda yetmez ise bu kuralların bize verdiği yetkiyi esnetmeyip tam olarak da kullanabiliriz. Onun için daha fazla zorlamanın yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum. Daha detaylı anlatıma gerek yok heralde. Ha bu arada Forum kurallarının yürürlülüğe giriş tarihine de bakarsanız hiç bir üye için art niyetli yada ayrıcalıklı bir tutum sergilenmediğini de göreceksiniz.İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildiforum kuralları 1.madde,küfür vs.
ceza buna istinaden.
ceza tamamda,kime niye neden verilmiş kurallarda detay yok..
haliyle;
bahsi olan arkadaşta en çok bu sayfalarda(hüseyin-hasan) yazan birisi,onu tanıyanlarda bu sayfalardan tanıyor,bilgi istediklerimde onu bilenlerdi..
ilk mesajda sordum,sonra sana özel mesaj atıp bilgi aldım.düzelttim sonra tekrar..süreç bu.
Hüseyinle sen ilgisini kurabildinmi?bu durumda.
soru sana aitti;ben kurdum valla.
Tekrar edelim, her ne sebeble olursa olsun ceza alan bir üyenin sorgulamasını yapacak olan diğerleri değil yine kendisidir. (Nezaket gereği insiyatif kullanıp cevap verdiğimizde olmuştur/oluyordur.) Bu hakkı foruma üye olmakla beraber kazanmıştır. Bu konuda soru sormanın yeri de konu ile hiç alakası olmayan başlıklar değildir.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.01.2007, 14:29.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Sevgili dostum,
sanırım aba altından sopa gösterilmesi evresindeyiz..
ceza alan üyenin kendisini savunmak,hakkını aramak erklerine haiz olduğundan hiç şüphem yok,bana ihtiyacı yok..
birilerinin avukatlığına soyunacak hal'de bende yok..
sanırım kelimeler o tarafa başka türlü aksediyor,yada birimiz ısrarla yanlış anlıyoruz..
adamın Hüseyin tarafında yazması,orda tanınması demek,orda yazanlardan bir bilgi istemek forum kurallarına aykırı ise buna eyvallah..
ama öyle şeyle yazmışsınki,yok kuralların yürürlüğe giriş tarihi falan,art niyet vs..
bu kanılara hangi kelimelerim sizi itmiştir,merakım artmaya devam ediyor.
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelerin müdavimi oldukları sayfalara göre ayrımlarının sözkonusu olabileceği ihtimali kanısına nerden ve niçin vardınız bilmiyorum. Forum kurallarına göre itiraz yöntemi belli. İtiraz hakkının 2. maddesini okuduğunuzu zannetmiyorum. Bu kurala rağmen " itirazını ceza alan üye kendisi yapsın " demek yerine üye arkadaşlarımızı kırmamak adına özel mesaj yolu ile cevap veriyoruz. Buda yetmez ise bu kuralların bize verdiği yetkiyi esnetmeyip tam olarak da kullanabiliriz. Onun için daha fazla zorlamanın yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum. Daha detaylı anlatıma gerek yok heralde. Ha bu arada Forum kurallarının yürürlülüğe giriş tarihine de bakarsanız hiç bir üye için art niyetli yada ayrıcalıklı bir tutum sergilenmediğini de göreceksiniz.
Tekrar edelim, her ne sebeble olursa olsun ceza alan bir üyenin sorgulamasını yapacak olan diğerleri değil yine kendisidir. (Nezaket gereği insiyatif kullanıp cevap verdiğimizde olmuştur/oluyordur.) Bu hakkı foruma üye olmakla beraber kazanmıştır. Bu konuda soru sormanın yeri de konu ile hiç alakası olmayan başlıklar değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum