Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala anlamayan var onlar ve onlari temsil eden kafalar yüzünden bu haldeyiz.Arkandayiz baskanim,ayaga kalkacagiz.
    Elestirinin en buyugunu bizi bu duruma dusuren,gelecegi dusunmeden babasinin parasi gibi Trabzonsporun parasini savuran ve Trabzonsporu dusunmeyen hainler haketmektir.Helalligimizi nasil alacaklar acaba ?
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 10:57.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @cevatkol Sizin işiniz ağlamak değil çözüm üretmek. 150 milyon hazır dediniz. Buyurun yatırın parayı ve yasakları falan kaldırın.

Zihniyet bu işte tam da tahmin ettiğim gibi...
      Şu adamla elbet bir gün karşılaşırım!
      Midesiz herif!
      Hamiş

Yorum

• Başkana helal olsun. Burada bile başkanı eleştirenleri görmek üzücü.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkandan sonra Hami konuşunca Maseratiden Tofaşa binmiş gibi hissettim kendimi. Yok abi arada dağlar kadar fark var. Allahtan temennim futbolcularla diyaloğu maç kazanırsın. Teknik taktik strateji olarak bir şey beklemiyordum zaten...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• baskan Cevat kol a ne cevap Verdi?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Trabzonspor un ihtiyaç duyduğu başkan profili budur. İHO gibi çobanlar değil. Sonuç ortada

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kimi göndereceksin sefayi
                sefayi göndermen için en az 20 milyon vermen lazim..anla işte
                yada diğerlerini
                o zaman soylemesin abi. ben niye transfer yapmıyor diye eleştirmiyorum.
                1.si hala bizde oynayan oyuncuları maaşları ile öne attı.(sonradan toparlasa da)
                2.şişkin kadroyu biran once boşaltması lazımdı o işte yalan oldu. o kadar.

başkanın soylediğine göre yükseliş dönemine geçiyoruz eldeki oyuncularımızıda yeni transfer şeklinde gördü bakalım sonerler sefalar ishaklarla yükseliş donemine geçebilecekmiyiz.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekkeyi bunlarla karıştırmamak lazım. Süperligde Erciyes tecrübesi 1461 için yeterli sayılabilir.

Asıl bomba Giray Bulakın Haminin akıl hocası olacağı ihtimali. Tam komedi.

Yalniz ben tekke demedim sadi teke dedim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Temmuzun sonuna kadar bekleyeceğim, eleştirmeyeceğim .
                    Hami Mandıralıyi sevmem ama gerçekçi olmak gerekirse geçiş döneminde doğru hamledir.
                    Başkan keşke 50.Yılda şampiyonluk demeseydi, çünkü bu söz hep sırtında haklı olarak yük olacaktır.

Yorum

• Başkanımızı dinledim gerçekten çok doğru tespitler umarım her işi olumlu gider.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkandan sonra Hami konuşunca Maseratiden Tofaşa binmiş gibi hissettim kendimi. Yok abi arada dağlar kadar fark var. Allahtan temennim futbolcularla diyaloğu maç kazanırsın. Teknik taktik strateji olarak bir şey beklemiyordum zaten...

hakkini yemeyelim hami de iyi konustu. icten ve Samimi. basaracagina da inanci yükcek bu benim icin kafidir. herkes Düzgün türkce konusacak diye bir sart yok. bu takima ne tenik taktigi ersun hoca geldi o bile yapamadi. önceki dönemdeki gibi kisa sürede takima kazandirdigi bir hüviyet vardi haminin onu tekrar basarsin yeter.

Yorum

• Adam bir canlı bomba aldı eline.
                          Bir enkazın içerisinde.
                          Ama taraftarın beklentisi ordan ışınlanıp çıkmak. Bu adam süper güçleri olan biri değil. Süpermen değil.
                          Her şeyi yerli yerine koymak için emin adımlarla ilerliyor. Elindeki bombayı imha edip enkazı kaldırmaya çalışıyor.
                          Kulüpteki borçlar almış başını gitmiş.
                          Bir yandan bu borcu kapatmak için uğraşıyor.
                          Br yandan zorunlu olmadığı halde taraftarı kaale alıp istediklerini yapmaya çalışıyor.
                          Elinde uçuk fiyatlara sözleşme imzalanmış oyuncular. Biri ihtar öteki kaçak. Biri gidiyor biri gitmek istiyor. Biri zam istiyor biri fedakârlık yapıyor.
                          Dün mali tabloya baktım.
                          Yoldan geçene milyon dolar borcumuz var. Daha 2 maç oynamamış adamların ücretleri Trabzon'u satın alır.
                          100milyarlık köfte borcu mu 40 milyarlık marul borcu mu ararsınız.
                          Ne bekliyoruz?
                          Pahalı transferler yapıp borca ek yapmayı mı? Kulübün az nefes alacak düzlüğe çıkıp ondan sonra bir yola koyulmayı mı?
                          Adamcağızı bi rahat bırakalım yahu.
                          Zaten her şeyi yoluna koymaya çalışıyor.
                          Destek olmak bu kadar mı zor? Her şey skor mu ben anlamıyorum ki.
                          Vardır elbet bir bildiği deyip beklemek zor mu?

Yorum

• Aziz gibileri 30 sene baskalin yapar su sektörde, biz Usta gibi bastan dibe heryerinden vizyon akan harikulade bir insana 1 ay dayanamayiz. biz de sadece futvolcular degil taraftar profili de degismeli.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hakkini yemeyelim hami de iyi konustu. icten ve Samimi. basaracagina da inanci yükcek bu benim icin kafidir. herkes Düzgün türkce konusacak diye bir sart yok. bu takima ne tenik taktigi ersun hoca geldi o bile yapamadi. önceki dönemdeki gibi kisa sürede takima kazandirdigi bir hüviyet vardi haminin onu tekrar basarsin yeter.
                              Dediğim gibi tek temennim de o zaten. Opsiyonunun kullanılmasına gerek kalmadan bütçeyi yola sokarlar ve iyi bir hocayla devam ederler inşallah.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sonunda günü degil gelecegi kurtarmaya çalışan bir başkanımız oldu degerini bilelim.Adam temelleri saglam atmaktan bahsediyor hala şuraya oyuncu buraya oyuncu diyenler var.Başkanın en büyük düşmanı dışarıdan degil içerideki bu zihniyet

Yorum

Yükleniyor...
                                X