istanbul ve izmir de hazırlık maçı tarzında gelir getirecek bişeyler yapsak iyi olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaminin sözleşmesinin 1 yılı opsiyonlu
O zaman Lucesu için biraz daha umutlandım.
Yalan yokArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Hami, bu dönemde antronor olarak alınmış bir hocadır. Gelecek sezon hocasının yanında görev alacaktır. Bu sezon sonunda Transfer raporu ve gönderilecekler v.s listesini yapacak adamdır. O bakımdan Hami ile büyük hedeflere koşan bir takım ve vizyon yaratamazsınız. Geçiş dönemidir diye düşünüyorum.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Artık şunu anlamamız lazım: Eleştiri zamanı değil, destek zamanı. Yoksa Obama gelse bu girdaptan çıkamayızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bizi elimizdeki kadro kalitelidir gibi bir yalana inandırmaya çalışıyorlar ve asla inanmıyorum
Bir maçta ( en basit maçta ) bile 30 dab fazla basit top laybı yapan bir takımın oyuncusu kaliteli oyuncu değildir.
Bizim stoperlerin topu uzaklaştırmak adına gelişigüzel topa vuruş ve absürt yere gönderme şeklindeki oyununa, İstanbul takımlarındakı oyuncular yapsa kötü oyuncu der arkasından konuşuruz.
FB deki, Ozan Tufan ne kadar kötü değil mı? !!!! Ama emin olun bizdeki en iyi oyuncudan daha iyi oynuyor
Ya da şöyle yazayım, Bizdeki hangi oyuncu fb nin as kadrosuna girebilir? Değil as kadro ilk 18 e bile girecek nadir oyuncular var,
Oynamayan Mbia, Oynamayan Cavanda, oynamayan bir iki daha oyuncu iyi olsa bana ne? Oynamadıktan sonra dünya yıldızı olsa kimin şeyinde.
O bakımdan kendimizi kandırmayalım, Bu kadro sadece dirençli bir takım olur ama asla skor üretecek potansiyelde bir takım olamazYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu barış yurtseven ne kadar boş konuşuyorTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kulaçoğlu, Hekimoğlu söylemi doğru idi şimdiki başkan da doğruyu bulmuş görünüyor
Trabzonsporun toparlanma sürecine ve maddi olarak güçlenme olgusunu hayata geçirmeye ihtiyacı var. Umarım cesaretle dediklerini yaparlar.
Cevat Kol'u sevmem ama iki yüzlü de olmamak lazım Hacıosmanoğlu icraatleini yaparken eleştirebilen bir kaç kişiden biri idi. Ha bunu ne amaçla yapoar bilmem ama
her kes hip hip derken Transfer de transfer derken karşı duruş gösteriyordu
şimdi de söyleme eleştiri yapabişliyor olması güzel.
Usta doğru yolu bulmuştur ama gelişi böyle değildir.
Kol'un tek sorunu biraz kazanım elde etmek için kalemini kullanmasıdır.
evet arkadaşlar transfer luce real madritten oyuncu vs yi bırakıp scout işi yavaş yavaş bir takım oluşturma ve masabaşı ile maddi durumu güçlendirme projesi devam etmeli ve sonuna kadar gitmelidir
Taraftara gelince
kaç kombine alındı bu sene ?
kaç kişi maça gidiyor?
kaç forma satıldı?
diyeceksiniz ki haklıydık, tamam bence de haklısınız.
şurada 12 tel saçınız var...o zaman bırakın dağınık kalsın... ( bunda da yönetim haklı ! )
sonuçta Trabzonsporun eti budu geliri belli sürdürülebilir başarılar için messi'ler biraz fazla gelir.
3 - 4 yıldır söylediğimiz gibi başarı içerideki ruh ve bunu oluşturmada ki bilgi ve beceri ile gelir
pahalı transferleri bize bağlasanız da durmaz
durmuyor zaten
bağlılık iştah kendini ispat ihtiyaçlı ve mütevazi
kendi için değil takımı için var olan oyuncu profili doğru yol budur
bence!!!çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet eğer seçimi o söylem kazandirdiysa iyi ki söylemiş
Ama dedigim gibi luce ve lucevari soyleminde bulundu,sezon sonu bunu gerceklestirmesi lazim.Yoksa burda yerden yere vurdugumuz Hekimogluna haksizlik etmis oluruz.Neyse ne olursa olsun baskana guvenim ve destegim sonsuz.Şartlar dogrultusunda hareket ediyor.En iyisini yapacagina,yapmaya calisacagina suphem sonsuz.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
planlamayı yaparlarken bu yönde yapsalar iyi olacak. Haaaa bize 1461 ruhundan bahsedeceklerse boşuna para harcamasınlar 1461 zaten var.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da bu konudaki safını belli etti. Aday olduğunuzda bu tabloyu bilmiyor muydunuz demek artık önsöz cümlesi oldu. Bir de diyor ki Sefa BJK ile anlaşmıştı ama Süleyman Hurma Trabzonspor'luluğunu kullanıp Sefa'yı Trabzon'a verdi. Adamlar 4.5 milyon euroya Gökhan Töre'yi aldılar 3.5 milyon euroyu Sefa'ya mı vereceklerdi sanki. Sadri Şener Yattara bizden 2 milyon euro alıyor en ufak katkısı yok derken eleştiren yoktu. Şimdi Sefa'ya ödenen rakamlar söylenince neden rahatsızlık oluştu...
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi elimizdeki kadro kalitelidir gibi bir yalana inandırmaya çalışıyorlar ve asla inanmıyorum
Bir maçta ( en basit maçta ) bile 30 dab fazla basit top laybı yapan bir takımın oyuncusu kaliteli oyuncu değildir.
Bizim stoperlerin topu uzaklaştırmak adına gelişigüzel topa vuruş ve absürt yere gönderme şeklindeki oyununa, İstanbul takımlarındakı oyuncular yapsa kötü oyuncu der arkasından konuşuruz.
FB deki, Ozan Tufan ne kadar kötü değil mı? !!!! Ama emin olun bizdeki en iyi oyuncudan daha iyi oynuyor
Ya da şöyle yazayım, Bizdeki hangi oyuncu fb nin as kadrosuna girebilir? Değil as kadro ilk 18 e bile girecek nadir oyuncular var,
Oynamayan Mbia, Oynamayan Cavanda, oynamayan bir iki daha oyuncu iyi olsa bana ne? Oynamadıktan sonra dünya yıldızı olsa kimin şeyinde.
O bakımdan kendimizi kandırmayalım, Bu kadro sadece dirençli bir takım olur ama asla skor üretecek potansiyelde bir takım olamazAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık şunu anlamamız lazım: Eleştiri zamanı değil, destek zamanı. Yoksa Obama gelse bu girdaptan çıkamayızTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum