Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O olayın şöyle gerçekleştiğini düşünüyorum; başkan seçim arifesinde Lucescu'nun fotoğrafını koyarak istikrardan bahsetmeye çalışmıştı. Medya ve biz bunu Lucescu ile görüştüğüne yorduk ama öyle bir şey yoktu. Usta'da baktı iyi tepkiler geliyor, belki de seçimi kazandıracak hamle olacak hiç ses etmedi. Sonuç olarak iyi ki öyle yapmış
    Evet eğer seçimi o söylem kazandirdiysa iyi ki söylemiş
    Ama dedigim gibi luce ve lucevari soyleminde bulundu,sezon sonu bunu gerceklestirmesi lazim.Yoksa burda yerden yere vurdugumuz Hekimogluna haksizlik etmis oluruz.Neyse ne olursa olsun baskana guvenim ve destegim sonsuz.Şartlar dogrultusunda hareket ediyor.En iyisini yapacagina,yapmaya calisacagina suphem sonsuz.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• 50. Yıl projesi seçim için gerekliydi belki ama gerçek hayatta karşılığı yok. Bu futbolcu kadrosunu parlatmamız lazım ilk olarak.

Sefadan tutun da Erkana Musaya hatta İshak Sonere kadar bütün oyuncuların değerli olduğunu düşünüyorum.

Evet izlerken ben de çıldırıyorum 3. lig topçusu ,kazma diyorum ama sabırlı olmak zorundayız. İyi bir takım olalım inanın İshak,Soner gibi oyuncular da adam gibi oynacaktır. Şu an için tek sorun bu oyuncuların aldıkları maaşlar. Futbolcular da ikna edilip maaşları gerçekçi noktalara çekilmeli. Onurun 3 milyon tl aldığı yerde örneğin Sefa 1,5 milyonu kabul etmeli ve oynatılmalı bu oyuncular.

Haminin de bu futbolculardan kişiliklerini sahaya yansıtmalarını isteyeceğini düşünüyorum. Bu yüzden 2. yarı için dahi umutluyum. Umarım Hami başarılı olur ve seneye de devam eder. Şampiyon olmasak dahi şampiyonluk mücadelesinde olan bir takım olalım 50. yılımızda bu yeterli benim için.

Bir de taraftar olarak biraz mantıklı olalım , işkembeden konuşmayı bırakalım artık, gerçekleri görelim İHO gibi tek işi insanların algısını yönetmek olan insanların sadece ve sadece hayal pazarladı. Bu rüyalardan uyanma vakti gelmiştir.

Beşiktaşı izliyoruz 3 senedir aynı kadroyu koruyarak halen şampiyon olamadılar ve bu sene de olamaları çok zor. Bizim ortada plan ve programımız yok sadece kendimizi göklere çıkararak şampiyon olamayacağımız görmek çok mu zor.

Doğru yapılan işlere sabır gösterip ,destek olalım. Planlı ve programlı ilerlemek başarıyı getirir, körü körüne yapılan eylemler bugünkü gibi bizi felakete sürükler.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O olayın şöyle gerçekleştiğini düşünüyorum; başkan seçim arifesinde Lucescu'nun fotoğrafını koyarak istikrardan bahsetmeye çalışmıştı. Medya ve biz bunu Lucescu ile görüştüğüne yorduk ama öyle bir şey yoktu. Usta'da baktı iyi tepkiler geliyor, belki de seçimi kazandıracak hamle olacak hiç ses etmedi. Sonuç olarak iyi ki öyle yapmış
        İstikrar timsali bir sürü teknik adam veya kişi varken Lucescu gayet seçim hamlesiydi. Usta Iholu seçimden ders aldığını gösterdi. Tuttu mu ? Tuttu diyebiliriz. Ama bu durum beni rahatsız etti açıkçası. Yine de başkanın arkasındayim
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beşiktaşı izliyoruz 3 senedir aynı kadroyu koruyarak halen şampiyon olamadılar ve bu sene de olamaları çok zor. Bizim ortada plan ve programımız yok sadece kendimizi göklere çıkararak şampiyon olamayacağımız görmek çok mu zor.

Doğru yapılan işlere sabır gösterip ,destek olalım. Planlı ve programlı ilerlemek başarıyı getirir, körü körüne yapılan eylemler bugünkü gibi bizi felakete sürükler.
          diğerlerine de katılıyorum lakin şu kısmın özellikle defaatle okunması lazım.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sefadan tutun da Erkana Musaya hatta İshak Sonere kadar bütün oyuncuların değerli olduğunu düşünüyorum.
            Başkanım?

Yorum

• başkan suyun üstünde bile yürüse "yüzme bilmiyor o yüzden" diyecek insanlar her daim çıkacak. Başkana destek olmak zorundayız

Yorum

• Yapacağız edeceğiz, başaracağız v.s den başlayan vaadler silsilesi, Yöneticiliğe alışmaya başladıkça artık ağlama duvarına dönmeye başladı. Yönetimi destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğim ama Eski yönetimin pisliklerini bile bile bu göreve talip olup da bizi bir süre daha başarısızlığa da alıştırmaya calışmasını yadırgıyorum

Bu ülkede yapanın yanına kar kalıyor maalesef her pislik.

Kulup 3 yıl Avrupa kupalaraına gidememe gibi bir durumda ve ekonomık olarak iflas noktasında ama İHO denen şeref yoksunu herif elini kolunu sallay sallaya dolaşıyor ohh ne ala. Onun yönetiminin ibra edilmesi ve bütünlük adı adı altında beraber görüntüsü verilmesi maalesef hırsızların yaptığına çanak tutmaktan farklı değildir. Vatan millet devlet edebiyatı yaparak , insanların manevi duygularını sömürerek yaptıkları hırsızlıkları örtbas etmek devletin en başındakiler dahil herrkesin yaptığı en büyük işgüzarlıktır.

Biz de enkaz edebiyatlarına alışırız ve gittikçe küçülmeye devam ederiz

Zeki olmak ayrı birşeydir. Kusura bakmayın bu hallere düşeceğimizi 2011 senesinden beri söylüyorum. Trabzonspor bilerek küçültülüyor ve Trabzonspor, Biryerlere gelmek isteyenlerin kullanıp attıkları bir peçete kağıdı muamelesi görmektedir. Becerirler ve sonra da ulu orta ortada bırakırlar, biz de kimin becerdiğiyle ilgilenmekten ziyade, karnımızdakı doğmamış piçe baba ararız..

Şimdi de bir enkaz ile karşı karşıyayız ve bu enkazın kalkacağına inanmak zor.
                Bu taraftara Ligde kalmayı başarı kabul ettirecekleri günler de yakında

Bir sözüm de taraftara, TRABZON'lu OLSUN DA NE OLURSA OLSUN diyerek, Memleketçiliği ön plana çıkarttığı halde,
                Aldığı arabaya 61 numaralı plaka takmayı marifet saydığı halde
                Aldığı telefonun numarasını 61 ile bitmesi için üstüne fark vermekten kaçınmadığı halde

10 lira verip de Maça gitmiyorsan sende sahtekarsın kimse kusura bakmasın
                En son lazibere tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 11:39.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu barış yurtseven ne kadar boş konuşuyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstikrar timsali bir sürü teknik adam veya kişi varken Lucescu gayet seçim hamlesiydi. Usta Iholu seçimden ders aldığını gösterdi. Tuttu mu ? Tuttu diyebiliriz. Ama bu durum beni rahatsız etti açıkçası. Yine de başkanın arkasındayim
                    dediginden farkli birsey yaptigini gormuyorum. tedavi sureci uzarsa yeni t.direktor de gecikebilir. 1.5 sene sonra rayina oturmus, transfer yapmaya hazir takimin basina lucescu gelse sampiyonluga oynayamaz miyiz?dogru zamanda dogru kisi diyor. futbolun bir surec isi oldugunu anlamamiz lazim. detayli bir temizlik sonrasinda tekrar yapilanma. sorunlar derin oldugunda dogru yol budur.

Yorum

• 1.5 yılık Hami sözleşmesi,beni yanılttı.Hayal kırıklığı ağır olur ama yarım sezonluk olur diye düşünmüştüm.
                      Usta beni yanılttı.Ha,sabır gösterilmesi taraftarıyım.Bu sezonu en az Türkiye Kupası ile kurtarmak şart oğlu şart oldu artık.
                      Kötü sezonun tesellisi olur.Ama önümüzdeki yıl da Hami ile devam edilme kararının alınması bende bir soru işareti.
                      Hami,keşke daha tecrübeli olsaydı ama bize futbol oynattığı kısa dönemdeki futbol az da olsa hoşumuza gitmişti.
                      Belki de hakkımızda en iyisi budur.
                      Bekleyip görelim derim asıp kesmeden...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Artık gerçekçi olup TS için de feda deme vaktinin geldiğinin farkına varalım. Ben bu konuda en kısa zamanda kulübe üye olarak katkı yapmayı planlıyorum.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer başlığında çılgınca isimler dolaşırken "bu kadar para veriyoruz en ufak başarısızlıkta batarız" dediğimizde bize küfre varan hakaretler edenler şimdi mutludur sanırım..

şimdilik işsiz bir trabzonspor sevdalısı olarak ilk işim passokartımı yenileyip kombine almak oldu. inşallah beşiktaş maçı için stada gittiğimde ts clupa da uğrayacam..
                          sırf bunun için bazı konularda anket yapılıp (mesela pahalı transfere karşıyım yada değilim gibi) verdiği oyda adının altında yazacak.
                          herkes söylediğini oluşan duruma göre değiştiriyor şurada sen şöyle demiştin daha önce demek istediğim çok kişi var

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1.5 yılık Hami sözleşmesi,beni yanılttı.Hayal kırıklığı ağır olur ama yarım sezonluk olur diye düşünmüştüm.
                            Usta beni yanılttı.Ha,sabır gösterilmesi taraftarıyım.Bu sezonu en az Türkiye Kupası ile kurtarmak şart oğlu şart oldu artık.
                            Kötü sezonun tesellisi olur.Ama önümüzdeki yıl da Hami ile devam edilme kararının alınması bende bir soru işareti.
                            Hami,keşke daha tecrübeli olsaydı ama bize futbol oynattığı kısa dönemdeki futbol az da olsa hoşumuza gitmişti.
                            Haminin sözleşmesinin 1 yılı opsiyonlu

Yorum

• Bu camiaya büyük gelir sayın Usta, bakalım ne kadar dayanabilecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1.5 yılık Hami sözleşmesi,beni yanılttı.Hayal kırıklığı ağır olur ama yarım sezonluk olur diye düşünmüştüm.
                                oyle bir karar alinmadi. sezon sonunda tekrar oturup konusulacagi soylendi.4 aylik sozlesme yapiyoruz da denmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X