Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• st 5 e kadar icazet gelmiş ve tff tam gazla devam etmiştir

son zamanlarda taraftarın gazını alan başkanlarımız var sanki

aynısının laciverdi

hakem mhk tff falan hikaye

yanlış yere baktığımız sürece bu iş devam eder...

futbol Trabzon şehrinin tavrı ile şekillenecektir ynı tavır devam ederse sonuç değişmez

Trabzonspor'a elveda deyin

zaten bakın altını çiziyorum zaten icazet ya da destek ile şampiyon olan Trabzonspor benim Trabzonsporum değildir

benim Trabzonsporum onur ve adalet ve şeref için gerekirse küme düşer

istanbuldan ve sistemden farkımız budur

ve bizi en büyük yapan da budur
    En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 23:56.
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• biz ruhumuzu kaybetmemeliyiz...
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• Bu atilla dilaver ve hakan orhan'in usta ile alip veremedikleri nedir?

Secimi kaybettikten sonra iyici cirkinlestiler.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• <iframe width="770" height="433" src="http://www.cnnturk.com/player/embed/56ccc29861361f1f941599f8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
          .
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fazla siyasete girmeden karalamaya çalışacağım ancak ne kadar mümkün olur orasını bilemiyorum tahlili siz yaparsınız.

Muharrem Usta'nın siyasete yakın bir insan olduğunu, mecliste sandalye sayısının çoğunluğunu elinde bulunduran siyasi partinin bürokratlarıyla yakın ilişkiler içerisinde olduğunu gerek iş gerekse özel yaşamından net şekilde anlıyorduk ve biliyorduk. Basit bir analizle bugünkü açıklamaları değerlendirip genele vuracak olursak başkanı yerin dibine sokmak için hiçbir sebep yok. Şöyle ki;

Ülkemizde sıcak paranın %15-20'lik hacmini doğrudan veya dolaylı yollardan etkileyen en azılı muhalif olarak bilinen Koç Grubu dahi bugün mevcut siyasi iradeyle samimi pozlar vermekte. İnovasyon ödülleri karşılıklı beyanatlar vs. böyle yüzlerce örnek var önümüzde. İş sahasından çıkıp spor arenasına girdiğimizde ise yine farklı bir tablo görmüyoruz zira Cumhuriyet'in son kalesi şikecilerin başkanı bile verdiği 2 demeçten birisinde Cumhurbaşkanını hoşnut edecek şeyler söylüyor ve aynı politika minvalinde basına ayarlar veriyor.

TFF'yi, MHK'yı herkesi istifaya davet edebilirsiniz veya bir hakeme düdük bırak diyebilirsiniz ancak bunu yaptırabilmek için bir gücünüzün olması gerekmektedir. Taraftarın genelinde ekseriyetle hakim olan görüş gemileri yakalım geri dönülmeyen bir yola girelim ancak biz o gemiyi çoktan kaçırdık 2011-2012 sezonunda somut ve etkileyici eylemlerle başlamış olsaydık bugün Trabzonspor'un manevi kimlik krizine girişini hiç tartışıyor durumda bile olmayacaktık fakat içinde bulunduğumuz durumda Trabzonspor'da sistemin bir çarkı konumunda ve biz o çarkı döndürürken malesef bu halimizle birilerinin dümenine su taşıyoruz. Başkanın çok kurnaz bir adam olduğunu sezimlemek zor değil söylemiş olduğu şeylerde elbette bir yerlerden kendisine iletilmiş bazı ricaların etkisi vardır bunu yadsıyamayız fakat Televizyona çıkıp Kuddusi istifa edecek deseydi ve gerilimi arttırsaydı olay farklı bir yere çekilebilirdi kendince mantıklı olanı belki de bizim göremediğimiz kapalı kapılar ardında planladığı farklı şeylerin hesabını yaparak kurdu bu cümleyi ben şahsen öyle olduğunu düşünüyorum.

Önce güçleneceğiz akabinde bu hamleleri yapacağız burası Türkiye isterseniz eylemin en kralını yapın kimi bağlar? Kim bundan etkilenir? Sizi kim önemser? Başkan lobileşmenin önemine her zaman vurgu yapmakta burada bize düşen Hacıosmanoğlu döneminde tamamen kopan taraftar-takım-yönetim ilişkilerinde köprü görevi görmektir. Hacıosmanoğlu başına buyruktu onu diyordu bunu yapıyordu miting otobüslerinde gezdi, Yıldırım Demirören'e oy verdi ve daha nice saçmalıklar...

Bekleyelim..

Sabredelim..

Ve bakalım neler olacak... Ben iyi şeyler olacağına inanıyorum ancak herşeyin ilacı sabır.
            Çogunluğuna katılıyorum yazının ....

Ancak başkan ilk gece " hadi bakalım bi daha hakemlik yapsın" tarzı posta koydu ki ben o açıklamanın tek fasosunun bu olduğunu ( biraktirsmayacagini biliyordum) yazdım buralarda...

Gelinen nokta maalesef tornistan...

Çarşamba'nin gelişi belli....
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hakemin hakemliği bitti dedi simdi bu hakeme tekrar Mac verirlerse başkanın da yonetimin de takimin da karizma komple cizilir soyliyim.

Ben Kuddusi gitcek dertler bitcek demiyorum. Ama okadar açıklama yap protesto yap sonuc 0.

Tekrar diyorum sunlar fenere olsa aziz Mac sonu mhk binasindaydi akşamına mhk komple değişmişti.

Yorum

• Borcunu azaltmadan,gelirlerini düzeltemede,dışa bağımlı olmadan,sponsor korkun olmadığı gün düzeni değişirsin,şu durumda değiştirmeye kalkarsan seni değişirler...
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Kuddusi'nin gidişiyle dertlerin biteceğini kimse düşünmüyor muhakkak, zaten sistem değiştirme yıkma vs çok uzak kavramlar şimdilik. Lakin durum başka ve Pazar günkü açıklamalara paralel olarak hesap sormak önemli. Ne olursa olsun, başkanın rezalet ve kokuşmuşluğun timsali bu maçtan utanma, sıkılma bir yere dursun pişmiş kelle gibi sırıtarak hiçbir şey olmamış gibi açıklamalar yapan Kuddusi'ye gününü gösterip cehennemin dibine yollatmak için çalışmak yerine, bu akşamki açıklamalarla Türk futbolunun devrimcisi ilan etmesi sınavdan çakmasına neden oldu. Mhk'yi kurcalama talimatı da gelmiş olsa gerek ki Mhk koruyucu melek oldu bir anda. Üstüne bir de Bitnel midir ne gavalsa hakemliğe başlarsa o zaman sabaha kadar protesto yap yıllarca olayı unutturma nafile.
                  En son Erkin tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 00:41.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Borcunu azaltmadan,gelirlerini düzeltemede,dışa bağımlı olmadan,sponsor korkun olmadığı gün düzeni değişirsin,şu durumda değiştirmeye kalkarsan seni değişirler...
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu tarz ziyaretleri yapmayacak, onları kaale almayacak gerektiğinde posta koyacak birini bekliyorsak onun Abramovich ayarında olması lazım o da hayal zaten ( ki o kişinin de bu ülkede hiçbir ticari faaliyette de bulunmaması gerek tabi.)
                      İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Borcunu azaltmadan,gelirlerini düzeltemede,dışa bağımlı olmadan,sponsor korkun olmadığı gün düzeni değişirsin,şu durumda değiştirmeye kalkarsan seni değişirler...
                      Yukarıdaki mesajı başkanın rte ziyaretinde atmıştım, aynı şeyi söylüyoruz gibi
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Düzen nasıl değişecek ki kardeşim? Düzenin değişmesinin başlangıcı siyasi iradeden geçer. Vekillerin yarısı fb kongre üyesi olan bir ülkede de bu mümkün gözükmüyor. RTE bu düzeni değiştirceğiz dese ki demez de hadi dedi diyelim, siyasilerin içinde RTE'ye düzenin değişmemesi için yalvaracak bir sürü insan var. İşin özü sittin sene değişmez bu düzen.

Yorum

• Ruh hastası beyaz futbol ekibi kendilerini uzman psikoloğa yorumlatmış

Mustafa Yumlu.

Yorum

• 1-Biz sözümüzün arkasındayız ve içimizden de olsa kimseye fırsat tanımayız.Milyonlarca taraftarımız için,bu büyük marka için yollardayız
                            2-TS'yi doğruyorsan düdüğü asacaksın.Astı göreceksiniz.Başkanların değişmesiyle sistem değişseydi bu güne kadar her şey düzelirdi.
                            3-Biz lobi diyoruz,ilişki yönetimi diyoruz,kurumlarda güçlenelim diyoruz.İçimizde bulunan fırsat kollayıcılarına inat o da oluyor,olacak.
                            4-TS'nin saygıdeğer sağduyulu taraftarları na sesleniyorum.Fırsat bu fırsat diyip etrafı velveleye verenleri lütfen iyi tanıyın.
                            5-Trabzonspor'u hiç kimse ve hiç bir güç bu büyük yürüyüşünde yolundan çeviremeyecek.TS için yollardayız ve geleceğimiz için kazanacağız.
                            6-Bu düzen değişecek ve Trabzonsporumuz saygın ve büyük konumuna tekrar oturacak.Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın

<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166); margin-right: 5px;"></small>
                            En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 01:24.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-Biz sözümüzün arkasındayız ve içimizden de olsa kimseye fırsat tanımayız.Milyonlarca taraftarımız için,bu büyük marka için yollardayız
                              2-TS'yi doğruyorsan düdüğü asacaksın.Astı göreceksiniz.Başkanların değişmesiyle sistem değişseydi bu güne kadar her şey düzelirdi.
                              3-Biz lobi diyoruz,ilişki yönetimi diyoruz,kurumlarda güçlenelim diyoruz.İçimizde bulunan fırsat kollayıcılarına inat o da oluyor,olacak.
                              4-TS'nin saygıdeğer sağduyulu taraftarları na sesleniyorum.Fırsat bu fırsat diyip etrafı velveleye verenleri lütfen iyi tanıyın.
                              5-Trabzonspor'u hiç kimse ve hiç bir güç bu büyük yürüyüşünde yolundan çeviremeyecek.TS için yollardayız ve geleceğimiz için kazanacağız.
                              6-Bu düzen değişecek ve Trabzonsporumuz saygın ve büyük konumuna tekrar oturacak.Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166); margin-right: 5px;"></small>
                              Muharrem Usta´ya çok güveniyorum.Beyefendi,bilgili ve adam gibi bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız

Yorum

• Valla basın toplatısında bile kendisine sorulan sorulara cevap vermekten aciz; bir takım insanların maşası olmuş birine düzen değiştirici ,devrimci gözüyle bakmak bu yönde açıklama yapmak son derece yanlış ve gereksiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X