Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altuğ Atalay,stand up'çıdır....Fazla kaale almayın derim...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ustanın en umut verici sözlerinden biri scout ekibi hakkındaki sözleridir

Yorum

• kulübe yapabileceğimiz en büyük iyilik üye olmaktır.Hem miktar olarak girdisi olur hem de kulübün geleceğini blok oylara bırakmamış oluruz.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sefayı taraftarın önüne attı diyor bir de.Bence o konuda dogru olanı yaptı oyuncu eger utanmassa niye gitsinki.Üzerinde taraftar baskısı artarsa gitmesi daha kolay olur diye düşünüyorum
          Adamin anlatmak istedigi aslinda bambaska birsey. Diyorki, bu adama 30 milyon TL harcamisiz ama ne kadar yararlanmisiz? Ve kulübün bu sartlarinda yine transfer yapip para harcasak, yine aynisi olacak. Bunu degistirmemiz lazim diyor. Ama Barisida anlamak lazim, belirli bir IQ seviyesi lazim, anlatilanlari anlamak icin.
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Çok basit anlatıyor başkan. Geçiş sürecinden bahsediyor. Bence çok net. Neden eleştiriliyor anlayamıyorum. Aslında gelebileceği en kötü zamanda geldi; Aralık'ta. Ama bu bile bir fırsat 6 aylık sürede ekonomik olarak toparlanma ve gelecek seneye hazırlanma süreci yaşayacak.

Kongre Mayıs ayında olsaydı. Bu sefer bu borç yükü ile direkt bir hoca gelecekti ve mecbur transfer yapılacaktı. Veya kayıp yılımız 6 ay değil 1 sene olacaktı. İçinde yaşamadan sıkıntıyı tam olarak bilemeyiz ve ürettiğimiz çözümler yeterli olmayabilir. Şuan bence doğru gidiyorlar, Sadi hoca biraz daha başarılı olsa idi hoca değiştirmemize bile gerek olmazdı. Şuan için yeni bir süreç başladığı için eleştirimiz 'neden daha önce Hami hoca gelmedi' şeklinde olabilir katılabilirim.

Fakat bu borç yükünü bilerek geldiler,hazır değildiler,enkaz edebiyatı yapıyorlar vs. Bunlar hiç hoş değil. Sefa Yılmaz 31milyon lira diyor kibarca. Yapılan yatırımın karşılığından bahsediyor. Scout sisteminin önemini böyle vurguluyor.

Şu anki durumda şu kadar süre sabır edeceğim diyen insan; sabırsızlık sonraki süreci zaten içinde oluşturmuş dolu haldedir. Bizdeki sabrın karşılığı sanki eleştirmek için fırsat kollamak gibi. Bu adamlar bu işi başaracak. Yapacaklar. Çünkü daha öncede başardılar. Biz uygun zemini oluşturalım kafi.

Başkan şunu söylüyor; tanımaya çalışıyoruz; yapısını, ekonomisini, personeli...Neden doğru kararlar için?

Her şey güzel olacak.
            En son Mehmet Can Bayrak tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 11:58.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1.5 yılık Hami sözleşmesi,beni yanılttı.Hayal kırıklığı ağır olur ama yarım sezonluk olur diye düşünmüştüm.
              Usta beni yanılttı.Ha,sabır gösterilmesi taraftarıyım.Bu sezonu en az Türkiye Kupası ile kurtarmak şart oğlu şart oldu artık.
              Kötü sezonun tesellisi olur.Ama önümüzdeki yıl da Hami ile devam edilme kararının alınması bende bir soru işareti.
              Hami,keşke daha tecrübeli olsaydı ama bize futbol oynattığı kısa dönemdeki futbol az da olsa hoşumuza gitmişti.
              Belki de hakkımızda en iyisi budur.
              Bekleyip görelim derim asıp kesmeden...
              Abi yüreğime indi bir an.

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamin anlatmak istedigi aslinda bambaska birsey. Diyorki, bu adama 30 milyon TL harcamisiz ama ne kadar yararlanmisiz? Ve kulübün bu sartlarinda yine transfer yapip para harcasak, yine aynisi olacak. Bunu degistirmemiz lazim diyor. Ama Barisida anlamak lazim, belirli bir IQ seviyesi lazim, anlatilanlari anlamak icin.
                Tabii ki örnek vererek anlattı bunları ki ben de barışın isim vermesi yanlış söylemine karşı isim vermesinin yanlış olmadıgını söylüyorum

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi yüreğime indi bir an.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• usta seçime giderken niye feda söylemedi.kulübün durumunu biliyordu.sadece kulübün gelirlerini artıracağım bana zaman verin deseydi keşke.seçime giderken 50 .yılda şampiyonluk ve lucescu sözlerini bin defa söyledi .eleştiri alması normal .çıtayı kendi yükseltti.

Yorum

• örneklemelerin daha cok sefa üzerinden verilmesinin sebebi maasinda indirime gitmek istememesi mi? hami de ilk antremanda onla özel görüsmüs..
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        usta seçime giderken niye feda söylemedi.kulübün durumunu biliyordu.sadece kulübün gelirlerini artıracağım bana zaman verin deseydi keşke.seçime giderken 50 .yılda şampiyonluk ve lucescu sözlerini bin defa söyledi .eleştiri alması normal .çıtayı kendi yükseltti.
                        Tamamda, 50. seneye gelindi mi? Üc senelik dönemin sonunda elestirilebilir ama daha 6-7 hafta sonunda yapilan elestiri ve özellikle yapilan elestirilerin seviyesine bak. 'Ha' degilde, neden 'Hu' dedigi icin bile elestiriliyor.
                        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezon sonunda Transfer raporu ve gönderilecekler v.s listesini yapacak adamdır. O bakımdan Hami ile büyük hedeflere koşan bir takım ve vizyon yaratamazsınız. Geçiş dönemidir diye düşünüyorum.

Transfer raporu ve gönderilecekler listesi ile ilgili hiç bir talebi olamaz Hami nin. Olsa da dikkate alınmaz.O iş tamamiyle yönetimde.
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            örneklemelerin daha cok sefa üzerinden verilmesinin sebebi maasinda indirime gitmek istememesi mi? hami de ilk antremanda onla özel görüsmüs..
                            O da olabilir, Hami başkanla konuşup Sefa değerlendirilmeli demiştir. Başkan da ona istinaden bak bu kadar para alıyor kullanamıyoruz, kimin kabahati falan diyerek de eski yönetici ve hocaya gönderme yapmıştır. Hangi amaçla söylendiği ileriki haftalarda ortaya çıkacak...

Yorum

• ali savaştan biryazı gelmiş taze taze .lucescu konusunda yazdığında doğruluk payı varmıdır acaba

///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ben ustayı destekliyorum destekleyeceğim de ;AMA hemşerim kadroyu boşaltmadn bu kadroyla ne maç kazanırsınız,ne sponsor bulursun nede gelir elde edebilirsin.En başta da söylediğim ve hemen dalgaya alanlara KAPAK yapmış usta 50.yılda şampiyonluğunun hayal olduğunu söylemiştim usta açıklamalarıyla beni teyit etmiş oldu.Bu taployu iho ve havarileri yarattı seçildiği gün şu anki durumu eksiksiz tarif etmiştim ihoyu tek bir gün desteklemedim onun için vicdanım rahat ....
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X