Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haminin trabzonspora şuanda hoca olması müthiş bir hatadır. Başkan gibi bir adam bu hatayı nasıl yaptı hala anlamış değilim. Tek açıklaöası luce ile anlaşmış olması filan olabikir. Ama aklı başında her kişi lucenin gelmeyeceğini bilir. Bu kadar vizyona önem veren muharrem usta nasıl olurda başkan seçilirse bir teknik tröktör plöaz kafasında. Ttabzonspor bu kadr küçük klıp müki 1 ay sadi hoca. 2 ay hami hocalık yapabiliyor. Adam akıllı devre arasında anlaşırsın ersun yanalla. Yarım devre de giddcek gelecekleri belirle dersin. Seneye 4 adam ondan sonraki sene 4 adam alırsın. Ama bir an önce işe başlarsın. Bizim 6 ay kaybımız hatta geriye gitmrmiz söz konusu. Yeni hoca gelecek seneye de alışması sürrcek 6 ay. Zaten istediği transferler bile olmayacak. Diyecek bir sene daha lazım. O ara biz o hocayı kovacağız zaten. Hep sil baştan.

niye hataymış 6 aylık hangi hoacayı bulucan sene sonu göndrileceğini bilerek gelecek hangi hoca olur.hami bize önceden geldi ve bizi mükemmel oynattı.başkan olsaydım bende bu 6 aylık tampon dönemde hamiyi getirirdim.hami çok büyük bir fedakarlık örneği gösterip sne sonu gönderileceğini bilerek gelmiştir ama bizim nankör taraftarımız bunu bile görmez hamiye sallar.

ersun olayına gelirsek bu umutsuz bir aşktır.olmayacak bir beraberliktir .olsada sonunda sakat çocuk doğacak bir evliliktir.çünkü dna larımız uymuyor (bende ersun hocayı çok isterdim genede istiyorum ama olmaayacağınıda görüyorum)ersun hocada bu şehre bir aidiyet bağlılık yok ve en ufak krizde kötüsonuçta bu milyon misli olarak büyür çünkü aidiyeti yok sözleşmesi var basar gider lig tv de yorumculuğa o bizi anlayamıyor o bizden biri değil renkdaşım.

sene sonu çok mükemmel bir hoca getiricek usta başkanımız bellimiolur bu belki luceskuda olablir.umarım o olur yoksa şenol güneşi alt edebilecek bir hoca yok şu an süper ligde.

Yorum

• Sabahtan akşama kadar anlat anlamamak için direnenler mutlaka olacak arkadaş.Banane Hami'nin aldığı paradan?ligde 1 galibiyet 1.3 milyon TL yapıyor.İki dakika zeki düşünen adam neyin ne olduğunun farkına varır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sabahtan akşama kadar anlat anlamamak için direnenler mutlaka olacak arkadaş.Banane Hami'nin aldığı paradan?ligde 1 galibiyet 1.3 milyon TL yapıyor.İki dakika zeki düşünen adam neyin ne olduğunun farkına varır.
        Gs de geri vites yaptı burak'i sattı işte. Denizli'ye verdiği yüksek maaş donk'a verdikleri ekstra parayla kaldılar ortada. Herkes biliyor galibiyete verilen parayı ama bunu uzun vadede sağlam bir şekilde toplamak istiyoruz. 5 mac fazla kazanacağız diye 10 milyon euro zarara girmeye gerek yok. Totalde zarar yazıyor zaten. bu karisikligin icine yildiz hoca futbolcu da atsan kaybolur dedi başkan. Mbia'da olduğu gibi, geçen sene ersun hocada olduğu gibi.o zaman gelmeseydi simdi basimizdaydi belki.çünkü zarar gördü o süreçte.

Arada istediği hocayı alamadı başkan bu kadar basit. Sezon başında yine alamazsa o zaman elestirirsin.israrla gitmek isteyen oyuncuyu da gönderdi. Hami'yi keşke getirmeseydi ve sadi hoca ile devam etseydi ama ona da aynı eleştiriler yapılıyordu zaten. Ayrica bu plandan seçim öncesinde de bahsetmişti. Yalan söyledi gibi bir atmosfer yaratmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan sürekli acı reçeteden, bu sezonun geçiş sezonu olduğundan, bu senenin (mecburen) çile senesi olduğundan bahsediyor. Ama inatla her mağlubiyetten sonra sanki gelir gelmez başarı vaat etmiş gibi bir muamele görüyor. Anlamakta zorlanıyorum gerçekten
          Kümeye düsme korkusu costuruyor hepimizi
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Kongre sonrası kim seçilirse seçilsin bu travmatik maçları yaşayacağımızı söylemiştim. Sorun bir teknik adam bir kaç futbolcu değişimi değil öyle olsaydı bir önceki yönetim bile çözmüştü bu işi.
            Topyekün bir zihniyetin değişmesi gerek, bu değişimi de antreman sahasındaki kale direği bile hissetmeli.

Muharrem Başkan'nın tepkiler üzerine ani kararlar vereceğini sanmayarak Hami hocaya sabredeceğini düşünüyorum. Doğrusu da bu.

Şu an yeni yönetim seçim kazandıran söylemlerinin çıtayı koyduğu yerin yüksekliği ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Sıkıntıları göğüsleyerek kararlılıkla devam etmeleri gerekiyor.

Aksi durumlardan hiçbirinin Trabzonspor'a bir faydasi yok.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              herseyi kaybetmisken nedir bu sabirsizlik, herseyi yikma gayreti.. hedef saten yok. puan kazansak ne olacak sanki.. koca Trabzonspor küme düsmez.korkmayin bukadar.. buna 1. bu düzen izin vermez, 2. bizim köklerimiz güclü. Elbet yeniden filiz verecegiz, yeserecegiz, cicek acacagiz. Sadece kendimizi temizlememiz, bakimi dogru yapmamiz ve ilaci bulmamiz gerek. Bunuda USTA yapacaktir!
              Kimsenin bu berbat kadrodan başarı beklediği yok bir an önce küme korkusu yâşanmayacak bir puana yükselmek istiyoruz.24 puanımız var ve bu puan çok rezil bir puan bu rahatlıkla eskaza küme düşersen varya sen o zaman yakıp yıkmayı görürsün.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hami derhal bırakmalı, Bosingwa olsun teknik direktor Eto nun yaptıgı gibi

bosuna ucret vermeyelim Hami ye
                Farklı ve stabil çalışabilecek bir sistem -di.

Yönetimler üzerinde geçmişte klüpte çalışmış eski futbolculara diyet borcumuz var diyen bir üst akıl olduğuna kanaat getirmeye başladım artık. Yönetime gelen aklı başında her insanın dahi bu fikrin rüzgarına takılıyor. Anlamakta zorluk çektiğim düğümlerden biri bu durum.

Sadi Hoca her ne kadar eleştirilse ve kendi beyanı ile benim yerim altyapı, gençler, çocuklar, gitmek istiyorum
                dese de yönetim Bosingwa'yı getirmeyi düşündüyse Hami Manndıralı'dan önce Sadi Hoca&Bosi Dual'i üzerinde kalması çok daha sağlıklı olurdu. Bosingwa'nın uluslararası deneyim, başarısı karşısında futbolcular daha ilkeli bir duruş sergilerdi tahminim.

Sadi Hoca babalığı ve Bosingwa'nın backroundu çok daha iyi iş çıkartırdı Lucesu öncesi...
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Gerçek vizyon devre arası adam akıllı bir hoca ile anlaşıp seneye ve sonraki sene için şimdiden kadroyu şekillendirmeye çalışmaktı. Hami hocaya göre mi takım şekillendirilecek. Gidecek grleceklerr hami hocamı karar verrcek. Madrm maddi sıkımtımız var adam akıllı bir hoca ile 2.devre en az 8 galibiyet alırdık. Şimdi nasıl kümede kalırız hesabı yapacağız ya da kimleri yenebiliriz hesabı yapavağız. Alllahtan bu sene mersin. Eskişehir ve sivas açık ara küme adayı da oradan kurtaracağız işi.
                  Haaa olay zaten bu..
                  .... Olay bunu görebilmekte.Şimdi iyi bir hoca gelseydi.İyi bir rapor hazırlar gidecekleri belirler,1.alternatif ve 2.alternatif olarak transferleri belirler yönetime iletirdi.Bence seneyede kayıp bir yıl olacak...
                  En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 09:35.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs de geri vites yaptı burak'i sattı işte. Denizli'ye verdiği yüksek maaş donk'a verdikleri ekstra parayla kaldılar ortada. Herkes biliyor galibiyete verilen parayı ama bunu uzun vadede sağlam bir şekilde toplamak istiyoruz. 5 mac fazla kazanacağız diye 10 milyon euro zarara girmeye gerek yok. Totalde zarar yazıyor zaten. bu karisikligin icine yildiz hoca futbolcu da atsan kaybolur dedi başkan. Mbia'da olduğu gibi, geçen sene ersun hocada olduğu gibi.o zaman gelmeseydi simdi basimizdaydi belki.çünkü zarar gördü o süreçte.

Arada istediği hocayı alamadı başkan bu kadar basit. Sezon başında yine alamazsa o zaman elestirirsin.israrla gitmek isteyen oyuncuyu da gönderdi. Hami'yi keşke getirmeseydi ve sadi hoca ile devam etseydi ama ona da aynı eleştiriler yapılıyordu zaten. Ayrica bu plandan seçim öncesinde de bahsetmişti. Yalan söyledi gibi bir atmosfer yaratmaya gerek yok.
                    Işin kolay tarafı şartlar oluşmadı alamadım demekse kapatsaydı dükkanı varmı böyle bir dünya?
                    Alacağın galibiyetler dışında ligdeki sıralamadan bile 15-20 milyon tl ekstradan para kazanıyorsun.Başarı yüzdene göre sponsorluk sayısı artıyor,seneye devam edeceğin oyuncuları bu seneden yarışmacı kimliğe sokmak var,var oğlu var.Kimse sana yıldız hoca al,devre arası star transferler yap demedi.Olmazsa olamazlar var bunları yerine getirmezsen tuğlayı örüp kat çıkayım derken eksik koyduğun demir başına iş alır.Geçmişten tecrübelerle sabittir.

Yorum

• Her mağlubiyette 1,5 milyon lira zarar ediyoruz. Hami'yi ucuz diye getirenler bunu bi düşünsün.
                      8. Kuşatma

Yorum

Haminin trabzonspora şuanda hoca olması müthiş bir hatadır. Başkan gibi bir adam bu hatayı nasıl yaptı hala anlamış değilim. Tek açıklaöası luce ile anlaşmış olması filan olabikir. Ama aklı başında her kişi lucenin gelmeyeceğini bilir. Bu kadar vizyona önem veren muharrem usta nasıl olurda başkan seçilirse bir teknik tröktör plöaz kafasında. Ttabzonspor bu kadr küçük klıp müki 1 ay sadi hoca. 2 ay hami hocalık yapabiliyor. Adam akıllı devre arasında anlaşırsın ersun yanalla. Yarım devre de giddcek gelecekleri belirle dersin. Seneye 4 adam ondan sonraki sene 4 adam alırsın. Ama bir an önce işe başlarsın. Bizim 6 ay kaybımız hatta geriye gitmrmiz söz konusu. Yeni hoca gelecek seneye de alışması sürrcek 6 ay. Zaten istediği transferler bile olmayacak. Diyecek bir sene daha lazım. O ara biz o hocayı kovacağız zaten. Hep sil baştan.
                        Hay agzına saglık kardesim. Aynını bende soyledım topa tutuldum. Vay efendım yeni hoca seneye gelirse daha iyiymiş. Yahu nesi iyi bunun Bugünün işini yarına da değil seneye bırakmak neyin nesi Bu sene zaten gitmiş kaybedicek birşey kalmamış sen hocanı getir adam koca bir yarım sezon ölçsün biçsin kessin yapıştırsın rahat rahat hazırlansın. Sen baskan adayısın planlamanda td. Yok.

Yorum

Gerçek vizyon devre arası adam akıllı bir hoca ile anlaşıp seneye ve sonraki sene için şimdiden kadroyu şekillendirmeye çalışmaktı. Hami hocaya göre mi takım şekillendirilecek. Gidecek grleceklerr hami hocamı karar verrcek. Madrm maddi sıkımtımız var adam akıllı bir hoca ile 2.devre en az 8 galibiyet alırdık. Şimdi nasıl kümede kalırız hesabı yapacağız ya da kimleri yenebiliriz hesabı yapavağız. Alllahtan bu sene mersin. Eskişehir ve sivas açık ara küme adayı da oradan kurtaracağız işi.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haaa olay zaten bu..
                          .... Olay bunu görebilmekte.Şimdi iyi bir hoca gelseydi.İyi bir rapor hazırlar gidecekleri belirler,1.alternatif ve 2.alternatif olarak transferleri belirler yönetime iletirdi.Bence seneyede kayıp bir yıl olacak...
                          İşi profesyonel ve akılcı çözümler ile halledecekleri vaadi ile iş başına gelen bir yönetimden beklenen buydu. 50. Yıl Şampiyonluğu için bir sene öncesinden takır takır işleyen bir takımın olması lazım (hatırlayın 2010-11 şampiyonluğu öncesi fb'nin elinden kanırta kanırta alınan kupa ve güzel futbol) . 2016-17 sezonu şampiyonluğu öncesi takıma bir bakın ?!! Vizyon vizyon denen şey nedir ?!!

Yönetim "çözüm bulamazsak Lucescu veya Lucescuvari biri gelecek" derken nasıl bir sihirli dokunuş yapacak şimdi (Mandiralı-Luce paradoksu) çok daha merakla bekler oldum.

Zira yönetim sihirli mali dokunuşları ile beni cezbetmeye başardı aslında...

Merakla bekliyorum....
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• bence asıl kıyamet sene sonu lucescu gelmezse kopacak...
                            There is no spoon...

Yorum

• Bu hafta kayseriye yenilirsek neler olabilrcegini tahmin edebiliyormusunuz
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Başkanın göreve geldiği süreçten şuana kadarki tüm faaliyetlerini beğeniyorum. Bir konu hariç o da teknik direktör konusu.

Sadi ortalama bir performans gösterirken, yeni gelecek olan teknik direktör kim olursa olsun şu sezon sonuna kadar yine aşağı yukarı aynı performansı gösterecekti. Ama taraftar Sadi'yi istemedi, bu baskılara boyun eğip Hami'yi getirdiler. Tek eleştirebileceğim konu bu .
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X