Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuz'un Yeni Başkanı Muharrem Usta!

Sırf eleştirmek için eleştiren seçim günüde Muharrem başkanın arkasındayız bir olmamız lazım diyenler şimdi 2 ay olmadan başkanı gömmeye başladılar yuuh yazıklar olsun be bizi futboldan soğutan olan şeyler değil bu kafaya sahip taraftar tiplemeleri soğutuyor futboldan bukadar olmaz kendi elinizle mezar kazıyorsunuz haberiniz yok belkide var o bile belli değilki bu kafada olana nedenir... Bu ara size düşen o çenelerinizi birazcık olsun tutmak sabır mı bizde o boşluğu doldururuz evelallah.. Gölge etmeyin başka ihsan istemez... (Bu yazdıklarım hepimize edilmiş laf değildir laf gideceği yeri bulur)
    En son Aydın Danış tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 16:19.
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O maas Listesi biraz tartisilir...Ozamanlar 1 € 2 Lira yapardi...Simdi ise 3 Lira oldu...
      Transfer edildiği dönemde en yüksek ücretle gelen Janko 1,6 milyon Euro kazanıyordu.

Yorum

• Hadi Kaya Çilingiroğlu'nu geçtim o yakın dostu Çakıroğlu'ndan dolayı net taraftı ama Giray Hoca'nın Mbia olayında Usta yönetimini eleştirmesini hayretle izledim. Sırf sizi düşünmüyorlar diye eleştirmek Giray Hoca'ya hiç yakışmıyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Giray Bulak sabah ki yayında 82 puanla sampiyon olan fener dedi. Az köpek degil bu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Usta yonetimi suana kadar tam 1 fiyasko yalnız..

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta yonetimi suana kadar tam 1 fiyasko yalnız..

neden?

Yorum

Giray Bulak sabah ki yayında 82 puanla sampiyon olan fener dedi. Az köpek degil bu..

bak buna katılırım kendisi itin önde gidenidir.

Yorum

Abarttin ben renkdas.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden?
                    1)Vizyon vizyon deyip Ersun ile görüşülmesi..
                    2)Yılmaz Büyükaydın hamlesi.
                    3)Yabancı oyuncular icin yapılan açıklamalar,taraftarın önüne atmaları..
                    4)Vizyon deyip Yerli sevici çıkmaları.
                    5)Olumlu Somut bir gelişme olmaması.
                    6)Teke Sadioğlu ile devam kararı..

Cok destekledik Baskan oldu cok sevindik yalnız benim açımdan hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor..Ha çok borç ödediler Eyvallah.

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abarttin ben renkdas.
                      Abartıyorum anlaşılmak istiyorum diyeyim Yerli sevici çıktı adamlar

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hadi Kaya Çilingiroğlu'nu geçtim o yakın dostu Çakıroğlu'ndan dolayı net taraftı ama Giray Hoca'nın Mbia olayında Usta yönetimini eleştirmesini hayretle izledim. Sırf sizi düşünmüyorlar diye eleştirmek Giray Hoca'ya hiç yakışmıyor...
                        Bence karakterine çok yakışan bir açıklama yapmış. Şaşılacak bir şey yok.
                        8. Kuşatma

Yorum

1)Vizyon vizyon deyip Ersun ile görüşülmesi..
                          2)Yılmaz Büyükaydın hamlesi.
                          3)Yabancı oyuncular icin yapılan açıklamalar,taraftarın önüne atmaları..
                          4)Vizyon deyip Yerli sevici çıkmaları.
                          5)Olumlu Somut bir gelişme olmaması.
                          6)Teke Sadioğlu ile devam kararı..

Cok destekledik Baskan oldu cok sevindik yalnız benim açımdan hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor..Ha çok borç ödediler Eyvallah.

1-Ersun ile ilgili kişisel bir problemin olduğu açık bence bu vizyonsuzluk değil.
                          2-Büyükaydın'ı tanımıyorum haklı olabilirsin bu konuda.
                          3-Bu bir tek oyuncu için geçerli süreklilik söz konusu değil ve zaten taraftar M'Bia'yı yemeye çoktan başlamıştı ama haklısın, twit gereksizdi.
                          4-Yerli sevici? Muhammet, Eren, Güray gibi çıkan isimlerden bahsediyorsan eldeki gereksizleri takas yoluyla eritmenin tek yolu bu.
                          5-Olumlu somut bir gelişme için yeterli zaman geçmedi henüz, bu kadar acele zaten olumlu bir gelişme beklememeliyiz.
                          6-Eğer şu an boşta olan bir hoca ile anlaşılmadıysa zaten bu takımı 6 ay için çalıştıracak adam bulunamaz, ben de istemiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor.

Yorum

Kesinlikle! Bu zamana kadar takım şampiyonluğunu ilan etmeliydi..

Yorum

• Başkanın Mbia ile olan sorunu olumlu anlamda çözmesini umuyorum .
                              .

Yorum

• Usta bu işi beceremeyecek eleştirilere başlayabilirim

Yılmaz büyükaydın 1461 e iki oyuncu almış vizyon bu mu ?
                                Sedat er kim de bunun oyuncuları hep 1461 de
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X