kulüpler o kadar fazla soyuluyorki artık soyulamayacak duruma gelince zorunlu olarak feda deniliyor.devlet desteği olmasa (milletin vergileri) kulüplerin yüzde 90 ı batar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanın konuşmasından anladığım kadarıyla şu andaki asıl sorun acil ödenmesi gereken 200 milyon tl'lik borç ve eldeki şişkin kadro. Yıllık bütçeyi belli bir seviyeye çekmiş ve bunu da devam ettirebilir. Şu borç meselesini de UEFA'dan ceza yemeden sezon sonuna kadar halledebilirse gelecek sezonda çok iyi bir takım ve kulüp görürüz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki yalnıuz Usta 2 açıdan daha avantajlı....
Sayın Hekimoğlu'nun listesi her an dağılabilirdi....Çünkü komponent bir yapısı yoktu. Başkanlık yapmaktan çok seçim kazanmak için kurulan bir liste idi.... ilk avantaj bu....
2.avantaja su..... Mehmet Ali Yımaz Tesisleri olsun Avni Aker arazisi olsun , sponsorluk anlaşmaları olsun bunlardan maksimum fayda sağlamak adına Muharrem Usta daha avantajlı. Çünkü işadamı ve hükümet bağlantıları nedeniyle işleri daha kolay halledebilir. Hali hazırda bazı çalışmaların yapıldığınıda biliyorum ama dillendirmeyeyim....
elimizde iki aday vardı seçim sürecince biz ya da kişiselleştireyim ben daha çok fayda vereceğinen inandığım Usta'ya oyumu verdim....
Umarım beni ve bizi kara çıkarmaz....
saygılar hürmetler...
Pırıl pırıl, aklın-mantığın maksimumunun kullanıldığı net gerekçe yazısı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel özet ve tespitler. Tebrik ederim Serdar.
Yönetim bu hususları ile eleştirilse de desteği hak ediyor.
Siz ki zamaninda Usta'yi destekleyenler icin "birakin bu agizlari" diyen kisisiniz. Ne oldu da böyle döndünüz?
Ki yönetim bu noktalari ile elestirilse de demisssiniz ya merak ediyorum "Trabzon Trabzon'dan yönetilir" diyen dar vizyonlu bu insana benzetip elestirenler kimmis?
Artik sike sizin icin önemli degil mi ki artik destegi hakkettigini belirtmissiniz? Cünkü 5 kati hala reklamdan, hala paradan ve hala sponsporlardan bahsetmekte!
Yoksa ilk hatasini pusuda bekleyenlerden misiniz?
Ilgili Baslik
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıraksın bu ağızları.
Aylarca şike sürecini de önemser gibi bir profil çiziyor. Sonra ağzından bir laf kaçırıyor, dert etmediği açıkça anlaşılıyor.
İnanmıyor, güvenmiyorum..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta'nın gözümde Hacıosmanoğlu'ndan tek farkı daha çok parası olması ve daha donanımlı biri olması.
Zihniyet olarak çok farklı olduğunu sanmıyorum.
O yüzden böyle bir ikna içine giremeyeceğim kendi adımaİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeden bahsettiğinin 5 katı süre boyunca para, reklam ve sponsorluktan bahsetti. Valla kusura bakmayın benim hassasiyetim o dönemde şikeydi ve o dönemde şikeden bahsettiğinin 5 katı bunlardan bahseden bir kişiyle aynı görüşte değiliz.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor ekonomik bir açmaz içinde ama gelirleri de gayet yeterli seviyede. Döndürülemeyecek bir şey yok, gördüğümüz üzere Hacıosmanoğlu yönetimi de gayet döndürdüler bu borcu.
Şike sürecinin hemen üzerine başkan adayı olmuş birisi bu konuyu konuşurken dikkat etmezse benden destek alamaz. Zira bu sürecin sonunu getirmezsek sahada değil 82, 92 puan bile alsak şampiyon O LA MA YA CA ĞIZ. İki iki dört.
Erkek adam paradan bahseder de, "para olmadan, reklam olmadan bu iş olmaz, bunu da benden başkası yapamaz" diyen adam, hele ki bu kulübe benim 20li yaşlardaki kardeşlerimden daha sonra üye olmuşsa, beni samimiyetine inandırmak zorunda. Ben kendi adıma inanmıyorum, inanana saygı duyarım.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden kimse para koymamasına rağmen döndü borç.
Muharrem Usta tek çözümmüş gibi gösterilecek bir durum yok.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzetle, İbrahim Hacıosmanoğlu zihniyetine kıyasla her türlü Muharrem Usta iyidir. Çünkü Muharrem Bey fikirlerini açık açık söylediği için seçilemedi; İbrahim Bey yalanlarla seçildi. Ama geniş fotoğrafta ikisi de Trabzonspor Başkanlık Makamı'na çok hafif isimler bence. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir ve sığ ithamlara maruz kalmam.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar denk gelir.
Aha bugün paylaşılan bir fotoğraf.
Trabzonspor'u statükodan kurtaracak olan Muharrem Usta:
(Özkan Sümer ile yemek yedigi resim).En son Ahmet Aykin tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 16:48.
Yorum
-
Kulüplerin bireylere satılması şart Türkiye'de. Her kulüp normal halka açık şirketler gibi olmalı. Bakın o zaman böyle menejerlere harcanan milyon eurolar, boş futbolculara saçılan paralar oluyor mu. Cebinden çıkan kendi parası olmadığı için har vurup harman savuruyor herkes. Kulüpler yasası değiştirilip İngiltere'deki kulüplerin alınıp satılabildiği sisteme geçmemiz şart. O zaman bu kulüpler bataktan çıkar belki.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aykin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginc.
Siz ki zamaninda Usta'yi destekleyenler icin "birakin bu agizlari" diyen kisisiniz. Ne oldu da böyle 360 derece döndünüz?
Artik sike sizin icin önemli degil mi ki artik destegi hakkettigini belirtmissiniz? Cünkü 5 kati hala reklamdan, hala paradan ve hala sponsporlardan bahsetmekte!
Yoksa ilk hatasini pusuda bekleyenlerden misiniz?
Ilgili Baslik
Konuya dönersek, şike benim için hala ilk sırada ve bu işi takip eden Erdem Egemen ile aşağı yukarı her gün görüşüyorum.
Kongreden önce Muharrem Usta ile de "yüz yüze" görüştüm. Kendisi dahi önceki kongrede sürecindeki tavrının yanlış olduğunu, kendini iyi ifade edemediğini kabul ediyor.
İlk hatasını pusuda beklemiyorum, hatalarını kendisine ve yönetimindekilere ısrarla söylüyorum. Mesela Sadri Şener döneminde istihdam edilip, Hacıosmanoğlu döneminde sözleşmesi uzatılan kulüp hukuk direktörünün şike sürecinde bir şike sanığının avukatlığını yapmış olması nedeniyle kulüpte görev almaması gerektiğini her ortamda dile getiriyorum. Hatta bu sebepten olması muhtemeldir, Tuncay Bekiroğlu twitterda takibi bıraktı (Hukuk işlerinden sorumlu yöneticimiz)
Var mı netleşmeyen bir husus?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikleri şunu netleştirelim 360 derece dönen kişi, olduğu yere gelir, 180 demek istediniz sanırım?
Konuya dönersek, şike benim için hala ilk sırada ve bu işi takip eden Erdem Egemen ile aşağı yukarı her gün görüşüyorum.
Kongreden önce Muharrem Usta ile de "yüz yüze" görüştüm. Kendisi dahi önceki kongrede sürecindeki tavrının yanlış olduğunu, kendini iyi ifade edemediğini kabul ediyor.
İlk hatasını pusuda beklemiyorum, hatalarını kendisine ve yönetimindekilere ısrarla söylüyorum. Mesela Sadri Şener döneminde istihdam edilip, Hacıosmanoğlu döneminde sözleşmesi uzatılan kulüp hukuk direktörünün şike sürecinde bir şike sanığının avukatlığını yapmış olması nedeniyle kulüpte görev almaması gerektiğini her ortamda dile getiriyorum. Hatta bu sebepten olması muhtemeldir, Tuncay Bekiroğlu twitterda takibi bıraktı (Hukuk işlerinden sorumlu yöneticimiz)
Var mı netleşmeyen bir husus?
Birakin bu agizlari!
neden 360 derece yazdim. Cünkü siz hala ayni noktadasiniz.
Muharrem Usta demek size hatali oldugunu söyledi de sizde inandiniz öyle mi? Anca bu laflarinizla kendinizi kandirirsiniz.
Sizi kandirmak desenize cok kolay. Zamaninda sike de sike diyen Iho'nun cocuk gibi sizi kandirmasi mesela.
Muharrem Usta ayni Muharrem Usta. Sike'deki tavri 2013'de neyse simdide öyle.
Ki ben 2013'ten bu yana onu destekleyen biriyim.
Hersey net. Tipki 2014'te yazdiklariniz gibi.
(Bu arada Anil Cevik adli arkadasin neden artik girmedigini simdi daha iyi anliyorum)En son Ahmet Aykin tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 17:00.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aykin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende zamaninda Anil Cevik'e dediginiz gibi söyleyim:
Birakin bu agizlari!
Muharrem Usta demek size hatali oldugunu söyledi de sizde inandiniz öyle mi? Anca bu laflarinizla kendinizi kandirirsiniz.
Sizi kandirmak desenize cok kolay. Zamaninda sike de sike diyen Iho'nun cocuk gibi sizi kandirmasi mesela.
(Bu arada Anil Cevik adli arkadasin neden artik girmedigini simdi daha iyi anliyorum)Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilen bilir, Mollasalihoğlu ile yıldızımız hiç barışmaz. Lakin daha 2 ay önce üye olup bu kadar araştırma yapmanız, daha 20 mesaj atmışken direk yöneticiye çatmanız düşündürücü.En son Ahmet Aykin tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 17:12.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aykin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDisaridan epeydir takip ettigim icin yazilariyla herkesi yeteri kadar taniyorum. Sonucta burada basliklarin üye olmayanlara kilitlenmesi ender bi durum.
Fakat bu Trabzonspor için yapılacak olumlu işlere destek vermeyeceğimiz anlamına gelmez.
Örneğin ekonomik sıkıntılar için Trabzonspor'a destek olma adına projeler üretiyoruz inşallah önümüzdeki aylarda hayata geçireceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aykin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende zamaninda Anil Cevik'e dediginiz gibi söyleyim:
Birakin bu agizlari!
(Bu arada Anil Cevik adli arkadasin neden artik girmedigini simdi daha iyi anliyorum)
Tartıştığınız yönetici ile ilgili kişisel bir probleminiz varsa özel mesaj yoluyla veya kendisinden telefon numarasını isteyerek telefon konuşması yoluyla halledebilirsiniz. Böylece hem birbirinizi tanımış olursunuz, hem de anlamsız tartışma son bulur. Ayrıca bu forumda olsun başka platformlarda olsun Muharrem Usta konusunda düşüncesi değişen yüzlerce binlerce insan var. Bir insanın sürekli sabit fikirli kalarak görüşünü değiştirmemesi mi daha iyidir, yoksa olayları analiz ederek hata yaptığını ve yanıldığını düşünüp fikrini değiştirmesi mi?
Yanlış anlaşılmasın ben buraya yazarken Mollasalihoğlu'nu savunmak için yazmadım. Savunulacak bir durum olursa kendisi bunu benden daha iyi yapacaktır, zira kendisi avukat. Benim yazma sebebim fikrini değiştiren insanları kolay kandırılan insanlar olarak görmeniz. Mesela siz o süreçte kendinizce doğru olanı savunmuş, şimdi ise haklı çıkmış olabilirsiniz. Sizin çizginize gelen insanların size göre de doğru olan şeyi geç de olsa görmesi sizi mutlu edeceği yerde neden rahatsız ediyor onu anlamadım. Hepimiz aynı takımın taraftarı değil miyiz?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Birakin bu agizlari!
(Bu arada Anil Cevik adli arkadasin neden artik girmedigini simdi daha iyi anliyorum)
Muharrem Bey kendisi hata yaptığını, bu yüzden kaybettiğini ve bu sefer yorumları daha çok dikkate aldığını söylerken sizin önceden ne ise şimdi de aynı olduğunu söylemeniz çok iddialı geldi bana.
Anil Cevik adlı arkadaşın neden girmediğini bilmiyorum, varsa benimle bir sıkıntısı konuşabilirim.
Bizi kandırmak kolay olabilir, aksini iddia etmedik. Ama kandırılsak da, salak da olsak bize kimse bile bile Trabzonspor aleyhine bir şey yaptıramaz. Bilen bilir.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Geçen süre içinde Muharrem Usta neyi başaramadı da hâlâ Celil beyin adı zikrediliyor? Sakin olmakta fayda var. Hami ismini ben de yetersiz buluyorum. Ancak kendisi hoca işini sezon sonunda yollanacak oyuncuları yolladıktan, sponsorluk anlaşmalarını belli noktaya getirdikten, borçları yapılandırdıktan vb sonra halletme yolunu seçmiştir. Saygı duyuyorum. Trabzonspor'un başkanı Muharrem Usta'dır. Ve şuana kadar hata yapmamıştır.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Adam anlatıyor kulubün borcu şu kadar olmuş,büyük çöküş süreci yaşanıyor ve bunları biraz empati yapın İHO zamanında transfer bağımlısı oldunuz anlıyoruz ama şimdi tedavi zamanı bunu anlayın diye,şeffaf bir şekilde açıklıyoruz diyor,buraya gelip bakıyorsun adamlar seçilmek için bu lafları söylediler diye laf atıyor.
Yemin ediyorum zeka ve feraset en büyük nimet.- Memento mori
Yorum
-
Muharrem Usta'ya Lucescu sebebiyle oy veren zaten bu kulübü düşünmüyodur. Lucescu vaadi biraz heyecan yaratmak içindi ve bence doğru bir seçim politikasıdır. Lucescuvari söylemini de seçimden önce yapmıştır. Daha yeni sezon başlamadan böyle bir eleştiride bulunmak cidden art niyet bana göre.
Haa bu arada seçim öncesi Celil Hekimoğlu'nu destekleyip şimdi köşede sinmiş en ufak hatasında bakın biz demiştikciler cidden komik duruyorsunuz yapmayın.
Yorum
Yorum