Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen: "İstifa falan yok. Herkes aklını başına alsın." (Ajansspor)

Coşkun Bülbül de statta kendilerine tepki gösteren taraftarların annelerine küfretmiş. İstifa etmeyip yönetimde kalan yöneticiler bunlar işte, İho'nun yöneticileri en azından İstanbullulara sövüp ceza alıyordu bunlar bizim taraftara sövüyor.

Usta al ne halin varsa gör Aralık'a kadar istersen kümeye oynat kan kustur Uefa'dan 1-2 yıl men cezası falan yedir bana ne yaw İho döneminde bıkmıştım Usta başkan oldu tekrar yeşertirim dedim daha fena oldu takıma olan nefretim iyice zirve yaptı, ne yaparsanız yapın ne haliniz varsa görün kulüp yansın umrumda değil, yangına su götüren itfaiyenin hortumuna fil girsin.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• iho zamanında kim gelirse gelsin bundan kötü yönetemez diyorduk. Usta aday oldu ustayı destekledim şahsen ama gördük ki usta da yapamadı. çünkü öyle bir başkan olmalı ki şahsi menfeaatlarini kulübün menfaatlerinin gerisinde tutmalı. Usta hastahane açacak üni açacak arsa kovalayacak servetine servet katacak Allah daha çok versin. Versin de sen Trabzonspor a bişeler ver daa. Vizyon dedin geleceğimiz dedin luce dedin ,50.yıl dedin son 2 si hariç hepsine inandım güvendim oy verdim ama görmediğimiz rezillikleri yaşattın bize.
      biran önce kongre kararı al ve git. Sana oy verdiğim için kendimden utanıyorum.
      En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 18.02.2018, 23:52.

Yorum

• Ulan adamdaki ne inattır ya ersunla olunmayıcağını hepimiz gördük iki sene ersunu dayattı senle olmiyicağını hepimiz görüyoruz diyorsunki sonuna kadar devam edicez ulan koskoca efsane rezil oldu sayenizde...

Yorum

• Usta gittiği zaman işlerin düzeleceğini bilsek sabaha kadar istifa yazarız...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• o değilde tabi hemen düzelmez ancak nevzatın yaptığı gooogle kafası iş muhabbeti süper yalnız yeni yer açmış https://youtu.be/_FiyzYG3Hdg?t=19m49s kim istemez böyle başkanı?
            İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta gittiği zaman işlerin düzeleceğini bilsek sabaha kadar istifa yazarız...
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Artık başkanın pek önemli olmadığını düşünmeye başladım. Şu an kim gelirse gelsin, doğru hoca seçmediği sürece rezillik devam eder. Hoca en önemli faktör. Adamı rezil de eder vezir de.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Artık başkanın pek önemli olmadığını düşünmeye başladım. Şu an kim gelirse gelsin, doğru hoca seçmediği sürece rezillik devam eder. Hoca en önemli faktör. Adamı rezil de eder vezir de.
                Ben vites attırayım, şu an Trabzonspor da bir başkan yok. Ciddi yazıyorum bunu şaka değil. Bir başkanımız yok. Yukarıdan ne deniliyorsa o yapılıyor. Herkes de memnun mesut ki ses çıkaran yok.

Yorum

• Her şeyimden çok sevdiğim Trabzonsporun böyle siyasetin elinde oyuncak edildiğine artık tam kanaat getirdim. Beter olsunlar, artık bitmiştir benim için.

Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi, sanırım içimdeki Trabzonspor sevgisi öldü.

Emeği geçen herkese tebrikler...

Yorum

• Seçilmiş bir kişi hakkında çok ağır konuşacağım ama ne yazık ki mevcut durumda işgalcidir! Bu duruma kendi getirdi kulübü. Etrafıyla uyum içinde çalışmayı seçmedi. Bildiğini okudu. Uyarılarımıza yeterince kulak asmadı. Verdiği sözleri tutmadı. Camianın en hayati konusunu basitçe geçiştirdi...

Kusura bakma Muharrem Usta. Bu işgalciliktir!
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Başkan tekrar TV'lerde göründükten sonra galiba hiç galibiyet alamadık.

Sonra yine saklandı gitti...
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Yöneticilerin en son beyanlarından sonra kendimi Trabzonsporlu hissetmiyorum. Beni silebilirsiniz forumdan.

Trabzonspor'u zaten birçok kişi aklından sildi, kalbinden silemiyordu. En son oradan da silmeyi başardılar.

Yorum

• Arkadaşlar belki beni asabilirsiniz
                          Usta kurduğu kadro şampiyonluk için yeterli kadro idi sadece Okay yanına adam bulunamadı
                          Lakin Usta'nın en büyük hatası yanlış hoca tercihleri idi
                          Usta bu konu da komple sınıfta kaldı
                          İyi diyebileceğimiz oyuncular dahi geriye gitmeye başladı
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• İho bile teknik adam seçimlerinde daha başarılıydı sonuç olarak baktığında onlarda başarısız oldu
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ah be Baskan, ne de umutlanmistik secildigin gün.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yönetici ne yapar? Yönetir. Futbolcu ne yapar? Futbolunu oynar. Teknik direktör ne yapar? Teknik direktörlüğünü. Aşçısı ne yapar? Aşçılığını...

Yönetici yönetmezse ne olur?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X