Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaybedilen maçlar özelinde konuşmayı uygun görmem fakat iki kelime etmem gerek, istifa en önemli hizmetiniz olacak lütfen hemen seçimli kongre kararı alın.

Yorum

• istifa !!!
      TRABZONSPOR

Yorum

• İho'ya çok güldük köylü cahil vs denildi usta geldi yağmurdan kaçarken doluya tutulduk ihodan da beter çıktı
        En son Mesut tarafından düzenlendi; 18.02.2018, 18:55.

Yorum

• Daha dün Nevzat Aydın'a sayıp sövenler, bugün kurtarıcı gözüyle bakıyor. Taraftarın bakış açısı da gerçekten enteresan...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hesap versin
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha dün Nevzat Aydın'a sayıp sövenler, bugün kurtarıcı gözüyle bakıyor. Taraftarın bakış açısı da gerçekten enteresan...
              Yanı şey Sadri Şener için de geçerli. Onu da söverek gönderdik takımı dağıttı diye.

Şu an tek çare diye bakılıyor adama
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Teknik direktör Şenol Güneş olsun da başkanın kim olduğu önemli değil

Yorum

• Hakan kulaçoğlu
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teknik direktör Şenol Güneş olsun da başkanın kim olduğu önemli değil
                    Neden?

Demirel'in gidip gelme rekorunu birinin kırması gerek diye mi?
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden?

Demirel'in gidip gelme rekorunu birinin kırması gerek diye mi?
                      Yok bu zamana kadar hangi teknik direktör ile şampiyonluk yarışında oldun bana isim verebilir misiniz en çok başarılı olduğunuz dönemlerde kim teknik direktördu ?

Yorum

Yok bu zamana kadar hangi teknik direktör ile şampiyonluk yarışında oldun bana isim verebilir misiniz en çok başarılı olduğunuz dönemlerde kim teknik direktördu ?
                        Soruyu yanlış soruyorsun renkdas

Şöyle olmalı soru şu zamana kadar Şenol dışında teknik direktöre benzeyen kaç hocayla çalıştın ?

Bunun cevabı hiç ise

Başarılı da olamazsın demektir...
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• 20 yıldır belki 30 yıldır hangi teknik direktör ile şampiyonluk yarışında olduk gerçekten bilmiyorum Şenol Güneş dışında bir isim var mı biraz Ersun Yanal oda ligin ilk yarısında iyiydi sonrası malum
                          Biraz Ziya Doğan oda ligde değil Türkiye kupası aldırdı başka var mı bana yardımcı olun samimi olarak soruyorum

Yorum

• Hala Nevzat Sadri felan bizden bir cacık olmayacak. Kulüp satılmalı bunun için ne gerekiyorsa yapılsın.

Yorum

20 yıldır belki 30 yıldır hangi teknik direktör ile şampiyonluk yarışında olduk gerçekten bilmiyorum Şenol Güneş dışında bir isim var mı biraz Ersun Yanal oda ligin ilk yarısında iyiydi sonrası malum
                              Biraz Ziya Doğan oda ligde değil Türkiye kupası aldırdı başka var mı bana yardımcı olun samimi olarak soruyorum
                              Bak hala yanlış bakıyorsun

Ziya kim
                              Ersun kim
                              Rıza kim
                              Hami kim
                              Tolunay kim
                              Samet kim
                              Hugo bross kim
                              Vahid kim

Hiçbir başarısı olmayan hoca musveddlerini yıllarca TS ye layık gören zihniyet ortalama bir hoca olan Şenol a muhtaç kalıp duruyor

Azıcık tarih bilinci
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bak hala yanlış bakıyorsun

Ziya kim
                                Ersun kim
                                Rıza kim
                                Hami kim
                                Tolunay kim
                                Samet kim
                                Hugo bross kim
                                Vahid kim

Hiçbir başarısı olmayan hoca musveddlerini yıllarca TS ye layık gören zihniyet ortalama bir hoca olan Şenol a muhtaç kalıp duruyor

Azıcık tarih bilinci
                                Ersun Yanal
                                Vahid Halilhodzic bence bu isimler Şenol Güneş kadar iyi isimler ama tutmuyor diğerlerine katılırım Hami Tolunay Mra Bross Samet Rıza vs bunlar haketmeyen isimler ancak Vahid buraya gelirken öyle bahsettiğiniz gibi çöp olarak gelmedi yada Ersun Yanal'ın fener ile yaptıkları orta da . Trabzonspor'da herkes yapamaz bunu anlatmaya çalışıyorum siz bence doğru yerden bakmıyorsunuz Morinho bile gelse bence Şenol Güneş etkisi yapmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X