Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer sezon sonu Şenol Güneş Milli takıma giderse Lucescu boşta kalır.

Sizce getirir mi ? Getirirse başarılı olur mu ?
    Şu takımı çatır çatır oynatır Şenol Güneş.
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu takımı çatır çatır oynatır Şenol Güneş.
      2 stoper transferi ile rahat sampiyon yapar

kadro cok iyi ve derin

seneye cafer tosun ve ahmet hakanda bu kadroya girecek

keske aptallik yapmasa ve geri dönse
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2 yıllık sözleşme yenileyen Şenol hoca kargaları, kargalar da Şenol hocayı bırakmaz. Bu sezon bırakmaz ama gelecek sezon ortalarında eğer Bjk kötü durumdaysa bizim başkanlık seçimine bağlı olarak bırakabilir. Hekimoğlu aday olursa ilk ona teklif götürür, hayır diyemez. Usta için kargaları bırakmaz. Şenol hoca İho ile anlaşır mıydı ? Aynı hesap. Zeki adam, başarısız olacağı ortamdan uzak durur.

Hekimoğlu yazın, ''Ya Şenol Güneş ya da alt yapıda sistem oturtup Almanya'da şampiyon olan Thomas Schaaf'ı getirecektim'' diye açıklama yapmıştı. Yereller Hekimoğlu'nu destekliyor, aday olursa Usta'ya giden dış oyları da toplayacak. Bağlantıları güçlüdür, Şenol hocayı getirirse yerel lobisiyle ancak Hekimoğlu getirir. Ayrıca siyasi sebepler de var, Şenol Güneş Muharrem Usta ile çalışmaz. İHO teklif götürdüğünde niye reddetmişti ?
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şenol hocayı niye bekliyoruz onu anlamıyorum. Boşuna hesap yapmaya gerek yok. Sumudicadan kaliteli hoca bulamiyorsak kapatalım dükkanı. Şenol Güneş siyasi sebep falan dinlemez. Öyle olsa fiko ile calismaz şike yapan bjkye gitmezdi. İyi yerli hoca seçeneğimiz kalmadı. Avcı gelmeyeceğine göre iyi bir yabancı ile çalışmamız lazım.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.01.2018, 12:50.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 yıllık sözleşme yenileyen Şenol hoca kargaları, kargalar da Şenol hocayı bırakmaz. Bu sezon bırakmaz ama gelecek sezon ortalarında eğer Bjk kötü durumdaysa bizim başkanlık seçimine bağlı olarak bırakabilir. Hekimoğlu aday olursa ilk ona teklif götürür, hayır diyemez. Usta için kargaları bırakmaz. Şenol hoca İho ile anlaşır mıydı ? Aynı hesap. Zeki adam, başarısız olacağı ortamdan uzak durur.

Hekimoğlu yazın, ''Ya Şenol Güneş ya da alt yapıda sistem oturtup Almanya'da şampiyon olan Thomas Schaaf'ı getirecektim'' diye açıklama yapmıştı. Yereller Hekimoğlu'nu destekliyor, aday olursa Usta'ya giden dış oyları da toplayacak. Bağlantıları güçlüdür, Şenol hocayı getirirse yerel lobisiyle ancak Hekimoğlu getirir. Ayrıca siyasi sebepler de var, Şenol Güneş Muharrem Usta ile çalışmaz. İHO teklif götürdüğünde niye reddetmişti ?
            Bayern munihe elenip ilk 2 ye giremezse bence kesin ayrılır.
            Şenol güneş zaten basın açıklamalarında yönetime inceden giydiriyor. Çok da anlaşamıyorlar.
            Fikret orman da başarıda büyük payı kendisinde görüyor.

Ben gelecek sezon Şenol Güneşin Trabzonspor un başında olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol hocayı niye bekliyoruz onu anlamıyorum. Boşuna hesap yapmaya gerek yok. Sumudicadan kaliteli hoca bulamiyorsak kapatalım dükkanı. Şenol Güneş siyasi sebep falan dinlemez. Öyle olsa fiko ile calismaz şike yapan bjkye gitmezdi. İyi yerli hoca seçeneğimiz kalmadı. Avcı gelmeyeceğine göre iyi bir yabancı ile çalışmamız lazım.
              Oraya gitme sebebi, ''iade-i itibar'' dı. Şampiyonluğu olmayan antrenör olarak ezildi, dalga geçildi, hak ettiği değeri bulamadı ve kendini kanıtlamak istedi. Altında başka sebepler aramaya gerek yok, olay tam olarak bu şekilde gerçekleşti.

Siyasi meseleye gelirsek. Şenol Güneş İHO yu reddetti, Usta yı da dinlemez ve onunla çalışmaz.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bayern munihe elenip ilk 2 ye giremezse bence kesin ayrılır.
                Şenol güneş zaten basın açıklamalarında yönetime inceden giydiriyor. Çok da anlaşamıyorlar.
                Fikret orman da başarıda büyük payı kendisinde görüyor.

Ben gelecek sezon Şenol Güneşin Trabzonspor un başında olacağını düşünüyorum.
                besiktas zaten bayerne elenecek ama senol günes milli takıma gider bize zor

Yorum

• bu şehir seninle rezil oluyor
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu ile 2 arti 1 anlastilar.
                    Lucesci sadece 3 resmi mac yapti.
                    Bir daha ki resmi mac 9. ayda.
                    Super lig 5. ayda bitecek.

Tff nin bu sartlarda senol gunese teklif vermeleri imkansiz.
                    Lucescuyla 3 resmi mac icin 2 arti 1 lik anlasma yaptiklarini aciklayamazlar.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu ile 2 arti 1 anlastilar.
                      Lucesci sadece 3 resmi mac yapti.
                      Bir daha ki resmi mac 9. ayda.
                      Super lig 5. ayda bitecek.

Tff nin bu sartlarda senol gunese teklif vermeleri imkansiz.
                      Lucescuyla 3 resmi mac icin 2 arti 1 lik anlasma yaptiklarini aciklayamazlar.
                      orasıda var zaten bu birliktelik gelecek sezon sonu olur en erken senol hocanın bjk sözlesmesi 2019 da bitiyor bakalım ne olacak.

Yorum

• Abi Rıza hocanın seneye olmayacağı çok belli pek bu durumda sayın başkanımız ve yönetimimiz bir TD bakıyorlar mı acaba planlama var mı ?!? ŞG artık gelmez sanmıyorum adam sözleşmesini uzattı 2.5 milyon € kazanıyor sanırım artık zor.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bu şehrin kurtuluşu bu şehrin çocuklarında. şenol güneş sene sonu geri gelmeli
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

2 yıllık sözleşme yenileyen Şenol hoca kargaları, kargalar da Şenol hocayı bırakmaz. Bu sezon bırakmaz ama gelecek sezon ortalarında eğer Bjk kötü durumdaysa bizim başkanlık seçimine bağlı olarak bırakabilir. Hekimoğlu aday olursa ilk ona teklif götürür, hayır diyemez. Usta için kargaları bırakmaz. Şenol hoca İho ile anlaşır mıydı ? Aynı hesap. Zeki adam, başarısız olacağı ortamdan uzak durur.

Usta ile Senol Hoca nin arasi, Hekimoglununkinden daha iyi.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Thomas Schaaf bu takımı şampiyon yapardı. Rıza çapsızı gibi korkak pısırık da değil.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya elerse?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X