Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan ortalıkta gözükmüyor diye herşeyi boşverdi gitti mi sanıyorsunuz?
    Her gün Twitter’da yazınca da tepki gösteriyordunuz. Ne istiyorsunuz ki?

Yorum

• biraz arastirdim

bu hafta sonu mactaymis

l
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan ortalıkta gözükmüyor diye herşeyi boşverdi gitti mi sanıyorsunuz?
        Her gün Twitter’da yazınca da tepki gösteriyordunuz. Ne istiyorsunuz ki?
        eleştirmek için eleştiri işte...başka bir şey bilmiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam kapattı dükkanı gitti. Hiç umrunda mı acaba
          cumaya gitti dönecek.

Yorum

• nerde bu adam istifa mı etti yav
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu zamana kadar eleştirmek için eleştirmediğimi anlayamadıysanız bundan sonra hiç anlayamazsınız.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biraz arastirdim

bu hafta sonu mactaymis

l
                Evet.
                Pazar günü, Şana'da La Mess kafeye girerken gördüm Başkanı.
                Selamlaştık.
                Hamiş

Yorum

• jan mari ile başkanın tribünlere dönüş tarihinin aynı olması bir tesadüften ibaret midir???
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mali kongrede 7.561 delege oy kullanacak. İlk ayarlanan salon 400 kişilikti. İtirazlar üzerine yeni salon ayarlanmış. O da 600 kişilik
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Başkana yalancı Beroya kalas dedim diye yorumlarım siliniyor. Oda güzel kafa admin kardeş
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkana yalancı Beroya kalas dedim diye yorumlarım siliniyor. Oda güzel kafa admin kardeş
                        Birisi sana yalancı ya da kalas dese bu senin fikrindir saygı duyarım mı dersin ?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birisi sana yalancı ya da kalas dese bu senin fikrindir saygı duyarım mı dersin ?
                          Yalan söylüyorsam demeye hakkı vardır. Kalas ise hakaret grubuna girmiyor bile çöp bile yanında daha ağır kalır.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Trazonspor son 5 yılda Avrupa Kupalarında 26.500 puan aldı......

Ve bu puanların hepsini o çok eleştirdiğimiz İho döneminde aldı.....

Usta geleli 1 hafta sonra 2 yıl dolacak.....

Lakin değil Avrupa'da puan almak kupaya bile katılamadık.....

İho'yu kötü diye eleştirdik Sayın Usta'yı seçtik....

Yazık ki şu ana kadar İho'dan bile kötü yönetim sergiledi....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 08:51.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İho'nun yönetimsel olarak yaptıkları hesapsız hareket etmekti. Biriken hesapları Usta ödemeye çalıştı. Biri sefasını sürdü, diğeri cefasını çekti. Israrla bu ikisini karşılaştırmaya çalışmak başkana olan eleştirilere yönelik ciddiyeti ve İho'nun verdiği zararı algılamayı törpülüyor
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 12:55.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Önümüzdeki sene ŞG'yi getirmeye çalışıp, son kozunu oynayacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X