İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Sadri Şener işi geçti artık. Hazırcevap, esprili, tonton şampiyon başkan olabilir, Trabzonspor'a çok şey vermiş de olabilir, hatta bir çoğumuz kendisini çok seviyor da olabiliriz ama tüm bunlar şikeci tüpçü ile aynı safta durmuş olmasını, kulübü Mithat Halis gibi birisinin kucağına bırakmış olmasını, kardeşinin iş ortağı şikeci başını karşısına alamamış olmasını değiştirmiyor.
En az kattıkları kadar bizden kopardıkları da var. O treni malesef çoktan kaçırdı Sadri Şenerimiz...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Gecmiste yaptigimiz hatalar önümüze geldi. Sadece bu yönetim icin yazmiyorum... Camia olarak su durumdan almamiz gereken büyük dersler var.
Trabzonun öz evladi Senol Günes —> Besiktasta basaridan basariya kosuyor
Besiktasin öz evladi Riza Calimbay —> Trabzonun umudu, kimse begenmiyor
Yorum
-
İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Aksoy'un açıklamasına bakıyorum aklım almıyor Ustanın nasıl hala o koltukta oturduğuna.
Yüzsüz herif geldiğinden beri hiç bir şey yapmamış, nasıl kongre kararı almıyor.
Futboldan anlamıyor
Futbolcudan anlamıyor
Transferden anlamıyor
Yönetim anlayışı sıfır (Hastaneler büyük ihtimalle ortaklı hastane. yönetim kurulu vardır, tek başına buna yaptırmazlar ki bunca sene batmamış)
Liderlik özelliği yok
En başından beri ne diye o koltuğa talip oldun be herif. Yapamayacağın işin altına hangi akla hizmet girdin! (bu da sadece siyasetle açıklanabilir heralde)
Hepsini geçiyorum, bu herif giderken ibra edilmemeli. Edilirse kapatalım kulübü bırakalım futbolu.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Muharrem Usta'nın başarılı olacağını düşünenlerdendim. Açıkçası bu kadar hazırlıksız olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Sportif anlamda ciddi olarak çuvalladı.
Bununla birlikte kulüp ekonomisi konusunda kendisine haksızlık yapılıyor.
Borç arttı diyor ya bazı arkadaşlar;
1)İlk geldiği sezon yıllık oyuncu ücretleri 40 milyon küsürden 23 milyon civarına düşürülmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
Yaklaşık 20 milyon Euro yani 80 milyon TL yıllık tasarruf yapılmıştı(Bu sezon o tasarrufu fazlasıyla eritti tabi). Bunun da sebebi bu yıl amiyane tabirle "ya herro ya merro" demesiydi. Yani kulüp ilk 2'ye girse CL vs bu paraların karşılığını alabilirdik ama olmadı.
Yani oynadığı kumar tutmadı
2)Yıllık yaklaşık 100.000TL civarı bankalara faiz ödüyoruz. Neredeyse yıllık gelirimiz kadar. Bu bjk dahil hemen hemen tüm kulüplerin sorunu. Son 5 yılda borcu azalan kulüp yok. Bu faiz sarmalından hiçbir kulübün kurtulma ihtimali de yok. Muhtemelen bir kaç yıla teknik iflas yaşayacak kulüpler. Ya satılacaklar ya da devlet el atacak duruma
3)Euro kurundaki hareketlilik de yine yönetimin yönetemeyeceği bir maliyet unsuru. Artı da yazabilir ama bu yönetim döneminde kur artışları nedeniyle kur zararı da yazıldı bildiğim kadarıyla
Yani sportif ve yönetimsel hataları bir yana ekonomik durumla bu yönetimin son transfer dönemine kadar bir suçu yoktu.
Bir başka konu da İHO ile kıyaslamak. Ben de bazı davranışlarını bir kaç kez İHO'ya benzetmekle birlikte İHO bu kulübün gelmiş geçmiş en çapsız başkanıydı.
Herkesin görüşüne saygıma var, İHO taraftarı kişilerin bir anda tekrar su yüzüne çıkmasını da anlayabiliyorum ama, bu kulüp bir daha kolay kolay İHO'ya o makamı vermez.
Verdiği gün de bu kulübe geçmiş olsun zaten.
Yorum
-
Muharrem'in en büyük sorunu karakter fakiri olması.Bu fakirlik adamı tam bir yalan makinasına çevirmiş.Her söylediği yalan.Hepimizin yalanları oluyordur elbet.Yanlışlarımızda oluyor.Ama Muharrem hep yalan söylüyor hep yanlış.Düzelir mi?Düzelmez.Ne yapmalı?İlk kongrede kıçına tekmeyi vurmalı.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetici abimiz yönetimden ayrıldıktan sonra kinaye yapıyor öyle bir söz yok, bu sözü verecek toptop cumhurbaşkanında bile yok nerde kaldı pervasızda olacak.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetici abimiz yönetimden ayrıldıktan sonra kinaye yapıyor öyle bir söz yok, bu sözü verecek toptop cumhurbaşkanında bile yok nerde kaldı pervasızda olacak.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçimden önce 3 ay içinde kupa gelecek 1 ay içinde Aziz o koltukta kalamayacak vaatlerini canlı yayınlarda verdi o adam, geçiniz.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hatırlıyorum kongre konuşmasında kendi söyledi, seçilme sebebi de budur. Bunu kesin bi dille diyince milleti canevinden vurdu topladı oyları.
"kupa bizim namusumuzdur, ya kupayı alırım ya da kupa beni alır" sözü var evet ama kupayı 3 ya da 6 ayda getiririm sözüne hangi salak oy verir, bu kadar sığırmı kongre üyeleri?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler hadi sizin dediğiniz olsun ama öyle demedi iddia etmeyin.
"kupa bizim namusumuzdur, ya kupayı alırım ya da kupa beni alır" sözü var evet ama kupayı 3 ya da 6 ayda getiririm sözüne hangi salak oy verir, bu kadar sığırmı kongre üyeleri?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler hadi sizin dediğiniz olsun ama öyle demedi iddia etmeyin.
"kupa bizim namusumuzdur, ya kupayı alırım ya da kupa beni alırım" sözü var evet ama kupayı 3 ayda ya da 6 ayda getiririm sözüne hangi salak oy verir, bu kadar sığırmı kongre üyeleri?
Şuan düşününce öyle tabi, o zaman ki şartlara göre düşünmek lazımmilletin psikolojisi yerinde miydi ? En kötü zamanlarımızdı.
Yorum
-
"kupa bizim namusumuzdur, ya kupayı alırım ya da kupa beni alır" sözü var evet ama kupayı 3 ya da 6 ayda getiririm sözüne hangi salak oy verir, bu kadar sığırmı kongre üyeleri?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulağımla adamın ağzından duyduğumuz şeyler bunlar canlı yayınlarda verilmiş vaatler iddia falan değil.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 ayda kupayı getirecem dedi ve seçimi o şekilde kazandı.
Şuan düşününce öyle tabi, o zaman ki şartlara göre düşünmek lazımmilletin psikolojisi yerinde miydi ? En kötü zamanlarımızdı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum