Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Altınordunun kurduğu yapıyı Trabzona kurmak aslında hiç zor değil.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Altınordunun kurduğu yapıyı Trabzona kurmak aslında hiç zor değil.
      öyle sanildigi kadar altinordudan asaga degiliz

modern ekipmanda eksigimiz olsada akyaziya tasinildimi bunuda geride birakacagiz

bizim altyapiyi bilmeden daha 3 yil sistemini gecirmis bir oyuncuyu cikarmamis bir altyapiyi önde saymak büyük hata

reklamimiz yok diye bu böyle

kücük bir örnek
      bizim altyapida 2009 yilinda ciftcilik yaptirildi cocuklara yediginin degerini anlamasi icin

tv lerde bununlan dalga gecildi, millet kulübün parasi yok diye cocuklari calistirmaya bir yöntem buldu dedi, hatta findikta yevmeyici olarak calistirip gökhan ünalin bonservisini ödersiniz diyordular

bu sene ayni isi altinordu yapinca büyük inovasyon, bütün kanallara haber oldu

Türkiye liglerinde en cok prof. oyuncunun yetistigi altyapi Trabzonspor...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 6 Aralık 2015'te göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulu 665 günü geride bıraktı. Bordo-mavili takım, Usta yönetimi seçildikten sonra 7 Aralık'ta ligde Eskişehirspor sınavı ile başlayan 62 maçlık dönemde 23 galibiyet, 25 mağlubiyet ve 13 beraberlik aldı. Trabzonspor söz konusu dönemde sportif bir başarı elde edemedi.
        Peki sizce Muharrem Usta dönemi başarılı mı?
        61saat

Sonra trabzonspor taraftari sabirsiz hadi ordan turkiyenin en sabirli taraftaridir aksi olsa su tablo da ne usta ne yanal takimin basinda duramazdi efsanemiz ne hale geldi ustanin basari orani yuzde 50 bile degil..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 04.10.2017, 10:50.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sportif başarı bir tarafa borç 900 milyon olmuş dile kolay 900 milyon.

Yorum

• borc1 milyara yaklasmıs baskan fiko ile hareket etmeli bjk yi sürekli övmeler yakısmayan hareketler camianın buna sessiz kalması ayrı bir sorun.

Yorum

• Her fırsatta 2 genç oyuncuyu ortaya sürüp şuna şu kadar teklif var, bunu şunlar istiyor demek, başkanlığa yakışmıyor
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başaranın anahtarlarını satarak başarı sağlayacağını mı düşünüyor ?
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başaranın anahtarlarını satarak başarı sağlayacağını mı düşünüyor ?
                  Ciddi manada Monaco Bayern gibi takımlar isteyince bu çocuklar kalır mı elimizde? Mümkün olan en yüksek fiyattan satmak gayet makul değil mi?
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ciddi manada Monaco Bayern gibi takımlar isteyince bu çocuklar kalır mı elimizde? Mümkün olan en yüksek fiyattan satmak gayet makul değil mi?
                    Valla Cengiz gibi 10 - 15 milyona satılacaksa kalsın, daha yüksek fiyatlara satılırsa lafım yok.

10 15 milyona satılacaksa 1-2 sene şampiyonluk için kalma riski almaya değer
                    En son Veysel tarafından düzenlendi; 05.10.2017, 20:54.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla Cengiz gibi 10 - 15 milyona satılacaksa kalsın, daha yüksek fiyatlara satılırsa lafım yok.

10 15 milyona satılacak adam için 1-2 sene şampiyonluk kovalama riski almaya değer
                      Tamam bence de öyle ancak oyuncu ben gitmek istiyorum demez mi sizce? Kalsa da ne kadar konsantre olur?

Yorum

Tamam bence de öyle ancak oyuncu ben gitmek istiyorum demez mi sizce? Kalsa da ne kadar konsantre olur?
                        Trabzon'lu olmasalar buna hak veririm ama bu çocuklar için öncelik Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşama olmalı

Yorum

yusufu ciddi sekilde juve 17 yasindan beri istiyor, daha ilk prof imzayi attiginda 5m€ vermisdiler

bu cocuklar gercekten akilli, nezaman gideceklerini iyi biliyorlar, en azindan cok iyi danismanlari var

diyelim yazicinin haklari dr. erkut sögütte
                          adam avukat ve dünyada oyuncularin ortak oldugu ilk menajer sirketini kurdu

sirkette sadece süperstarlar var: özil, mustaphi, gündogan ve yusuf...

abdülkadiri pedro aldave istiyordu, anlasildi mi bilmiyorum. transfermarktada bisey yazmiyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yusufu ciddi sekilde juve 17 yasindan beri istiyor, daha ilk prof imzayi attiginda 5m€ vermisdiler

bu cocuklar gercekten akilli, nezaman gideceklerini iyi biliyorlar, en azindan cok iyi danismanlari var

diyelim yazicinin haklari dr. erkut sögütte
                            adam avukat ve dünyada oyuncularin ortak oldugu ilk menajer sirketini kurdu

sirkette sadece süperstarlar var: özil, mustaphi, gündogan ve yusuf...

abdülkadiri pedro aldave istiyordu, anlasildi mi bilmiyorum. transfermarktada bisey yazmiyor
                            Bunlar önemli haberler ve vizyon gerektiren işler ama biliyorsun abi bazen futbolda teorikte mükemmel görünen şeyler bir anda berbat bir hal alabiliyor. Tedbirli olmak lazım.

Yorum

Bunlar önemli haberler ve vizyon gerektiren işler ama biliyorsun abi bazen futbolda teorikte mükemmel görünen şeyler bir anda berbat bir hal alabiliyor. Tedbirli olmal lazım.
                              tabi bunu mehmet yesilde yasadik
                              mücahit cakirda denilene göre ailesinin finansal sorunlari yüzünden erken altyapidan cikmis, nekadar dogru bilmiyorum
                              cafer tosunlanda suan sorun yasiyoruz

bunlar olagan seyler, ama süre aldiklari sürece 22-23 yaslarina kadar rahat kalirlar, belki 24

sonucta burasi basaksehir veya bursa degil

parada var, performanslari üst düzey olursa avrupada olacaklar

monaco, roma, villareal gibi orta düzeyde gecirecekleri vakiti bizde gecirmeleri son derece mantikli bence
                              bunlari danismanlarida diyordur

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün maçtan sonra Ersun'la başkan arasında geçen diyalog ve sonrası olabilecek gelişmeler aynen şu şekildedir.

Saf Muharrem: Ya Ersuncuğum bak bilirsin seni ne kadar çok sevdiğimi ama yöneticiler ve taraftar bastırıyor ne yapmamız lazım? Bu takımı toparlamamız lazım, bilirsin ben futboldan bir mok anlamam bu işlerin uzmanı sensin bir fikir ver.

Pişkin Ersun: Ya başkan sen bana devra arası 3 transfer yap ben bu takımı uçururum.

Saf Muharrem: Haa tamam, biz o zaman hemen transfer arayışlarına başlayalım.

Gel zaman git zaman devre arası gelir 3 transfer yapılır. Ama sonuçlar yine kötüdür, Başkan Ersun'u yine arar.

Saf Muhrram: Ya Ersuncuğum seni çok severim ama neden olmadı neden bu takım yeniliyor bak 3 transferi de yaptım neden istediğimiz gibi değil sonuçlar.

Pişkin Ersun: Ya başkan sen bana sezon sonu 3 transfer daha yap ben bu takımı uçururum

Saf Muharrem: Peki biz hemen transfer arayışlarına girelim.
                                Ben demiştim demek istemezdim, ama ben demiştim ulan. Şimdiden defans ve orta saha arayışları içine girmişler. Senaryo aynen yazdığım şekilde ilerleyecek, devre arası defans ve orta saha alınır başarı yakalanmazsa Ersun 3 transfer daha ister. Yeni sezon için artık bu 3'mü olur 5'mi olur orası meşhul.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X