Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
modern ekipmanda eksigimiz olsada akyaziya tasinildimi bunuda geride birakacagiz
bizim altyapiyi bilmeden daha 3 yil sistemini gecirmis bir oyuncuyu cikarmamis bir altyapiyi önde saymak büyük hata
reklamimiz yok diye bu böyle
kücük bir örnek
bizim altyapida 2009 yilinda ciftcilik yaptirildi cocuklara yediginin degerini anlamasi icin
tv lerde bununlan dalga gecildi, millet kulübün parasi yok diye cocuklari calistirmaya bir yöntem buldu dedi, hatta findikta yevmeyici olarak calistirip gökhan ünalin bonservisini ödersiniz diyordular
bu sene ayni isi altinordu yapinca büyük inovasyon, bütün kanallara haber oldu
Türkiye liglerinde en cok prof. oyuncunun yetistigi altyapi Trabzonspor..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
6 Aralık 2015'te göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulu 665 günü geride bıraktı. Bordo-mavili takım, Usta yönetimi seçildikten sonra 7 Aralık'ta ligde Eskişehirspor sınavı ile başlayan 62 maçlık dönemde 23 galibiyet, 25 mağlubiyet ve 13 beraberlik aldı. Trabzonspor söz konusu dönemde sportif bir başarı elde edemedi.
Peki sizce Muharrem Usta dönemi başarılı mı?
61saat
Sonra trabzonspor taraftari sabirsiz hadi ordan turkiyenin en sabirli taraftaridir aksi olsa su tablo da ne usta ne yanal takimin basinda duramazdi efsanemiz ne hale geldi ustanin basari orani yuzde 50 bile degil..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 04.10.2017, 10:50.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Her fırsatta 2 genç oyuncuyu ortaya sürüp şuna şu kadar teklif var, bunu şunlar istiyor demek, başkanlığa yakışmıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşaranın anahtarlarını satarak başarı sağlayacağını mı düşünüyor ?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi manada Monaco Bayern gibi takımlar isteyince bu çocuklar kalır mı elimizde? Mümkün olan en yüksek fiyattan satmak gayet makul değil mi?
10 15 milyona satılacaksa 1-2 sene şampiyonluk için kalma riski almaya değerEn son Veysel tarafından düzenlendi; 05.10.2017, 20:54.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Cengiz gibi 10 - 15 milyona satılacaksa kalsın, daha yüksek fiyatlara satılırsa lafım yok.
10 15 milyona satılacak adam için 1-2 sene şampiyonluk kovalama riski almaya değer"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bence de öyle ancak oyuncu ben gitmek istiyorum demez mi sizce? Kalsa da ne kadar konsantre olur?# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi manada Monaco Bayern gibi takımlar isteyince bu çocuklar kalır mı elimizde? Mümkün olan en yüksek fiyattan satmak gayet makul değil mi?
bu cocuklar gercekten akilli, nezaman gideceklerini iyi biliyorlar, en azindan cok iyi danismanlari var
diyelim yazicinin haklari dr. erkut sögütte
adam avukat ve dünyada oyuncularin ortak oldugu ilk menajer sirketini kurdu
sirkette sadece süperstarlar var: özil, mustaphi, gündogan ve yusuf...
abdülkadiri pedro aldave istiyordu, anlasildi mi bilmiyorum. transfermarktada bisey yazmiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusufu ciddi sekilde juve 17 yasindan beri istiyor, daha ilk prof imzayi attiginda 5m€ vermisdiler
bu cocuklar gercekten akilli, nezaman gideceklerini iyi biliyorlar, en azindan cok iyi danismanlari var
diyelim yazicinin haklari dr. erkut sögütte
adam avukat ve dünyada oyuncularin ortak oldugu ilk menajer sirketini kurdu
sirkette sadece süperstarlar var: özil, mustaphi, gündogan ve yusuf...
abdülkadiri pedro aldave istiyordu, anlasildi mi bilmiyorum. transfermarktada bisey yazmiyor"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar önemli haberler ve vizyon gerektiren işler ama biliyorsun abi bazen futbolda teorikte mükemmel görünen şeyler bir anda berbat bir hal alabiliyor. Tedbirli olmal lazım.
mücahit cakirda denilene göre ailesinin finansal sorunlari yüzünden erken altyapidan cikmis, nekadar dogru bilmiyorum
cafer tosunlanda suan sorun yasiyoruz
bunlar olagan seyler, ama süre aldiklari sürece 22-23 yaslarina kadar rahat kalirlar, belki 24
sonucta burasi basaksehir veya bursa degil
parada var, performanslari üst düzey olursa avrupada olacaklar
monaco, roma, villareal gibi orta düzeyde gecirecekleri vakiti bizde gecirmeleri son derece mantikli bence
bunlari danismanlarida diyordur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün maçtan sonra Ersun'la başkan arasında geçen diyalog ve sonrası olabilecek gelişmeler aynen şu şekildedir.
Saf Muharrem: Ya Ersuncuğum bak bilirsin seni ne kadar çok sevdiğimi ama yöneticiler ve taraftar bastırıyor ne yapmamız lazım? Bu takımı toparlamamız lazım, bilirsin ben futboldan bir mok anlamam bu işlerin uzmanı sensin bir fikir ver.
Pişkin Ersun: Ya başkan sen bana devra arası 3 transfer yap ben bu takımı uçururum.
Saf Muharrem: Haa tamam, biz o zaman hemen transfer arayışlarına başlayalım.
Gel zaman git zaman devre arası gelir 3 transfer yapılır. Ama sonuçlar yine kötüdür, Başkan Ersun'u yine arar.
Saf Muhrram: Ya Ersuncuğum seni çok severim ama neden olmadı neden bu takım yeniliyor bak 3 transferi de yaptım neden istediğimiz gibi değil sonuçlar.
Pişkin Ersun: Ya başkan sen bana sezon sonu 3 transfer daha yap ben bu takımı uçururum
Saf Muharrem: Peki biz hemen transfer arayışlarına girelim.Senaryo aynen yazdığım şekilde ilerleyecek, devre arası defans ve orta saha alınır başarı yakalanmazsa Ersun 3 transfer daha ister. Yeni sezon için artık bu 3'mü olur 5'mi olur orası meşhul.
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum