Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşler yolunda gitmeye başladı ve sükunet ortamı oluştu ya bir kaç ay, tabii ki hemen bozan bir şeyler çıkacak. Çünkü biz camia olarak en büyük ihanetleri sadece kendimizden görürüz.

Muharrem Usta çıkmış açıklama yapmış, Yöneticilerimiz zaten liseli ergenler gibi Twitter kavgalarının arasına onuda almış oldu bu durumda. Saygının, mütevaziliğin ve dirayetin olmadığı yerden hiç bir başarı çıkmaz ve çıkmayacaktır. Yazıklar olsun, o kadar güvenip arkalarında durduğumuz bu yöneticilere. Bizden başka hangi kulüpte böyle sosyal medyada başkanı yöneticisi birbirine laf söyleyen takım var acaba?

Not: Başkan ve Yönetim kurulunun tamamına ithafen yazılmıştır. Kesinlikle birini diğerinden daha haklı yada haksız görmüyorum..
    En son cewat tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 10:38.
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Başkan hiç mi yanlış yapmadı da durduk yere ortamı geren açıklamalar yapıyor

Eskiye gitmenin ne gereği var geçti gitti işte

Yorum

• Sadi'nin rüyası, Adnan'ın yazısı, Halil'in ropörtajı
        Adamlara bak.. Ne tesadüf hepsinin kafa aynı

Yazık ki başkan bu sinsinin oyununa geldi. Tamamen bilerek isteyerek hatta şişirilerek yapılmış bir ropörtaj
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• halil şanlı'ya röportaj vermek başlı başına büyük bir yanlış zaten. yazılı basına inanmadığımı söyledim. cümleleri kırpıp başka bir hale dönüştürüyorlar. defalarca örneğine şahit oldum. devre arasında bu konularla ilgili açıklama yapmıştı. hiç böyle konuşmamıştı. ayrıca yaşlı oyuncularla bir yere kadar götürürsünüz takımı, genç oyuncu alma riskine girmeden olmaz. toplam mühendislik hatalıydı ama ikinci yarı da genç oyuncu alınmadı.

vallahi kibir en büyük günahmış, geleceğe gölge düşürdüler. takımın performansına yazık.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta medyaya açıklama yapıyor, Nevzat Aydın da medyaya açıklama yapıyor, ne fark var arada? Yüzüne söylese yüzüne cevap verir, ne yapacaktı adam?
            Hocam belirteyim ben Nevzat Aydını kişsel olarak çok seven,takip eden biriyim..Evet dediğim gibi bu konuşma başkanın uslubuna hiç benzemiyor,gerçekten şaşırdım.Ben,ben,ben...Başarıszlıkta suçu başkalarına yükleyip,başarıyı sahiplenmek doğru değil..Bu zaten yanlış.
            Ama Nevzat Aydında yanlışa yanlışla cevap veriyor..Herkese malzeme çıktı şimdi.Konunun alevlenip,büyümesine gerek yoktu.Sosyal medyadan bu tarz laf sokmaları ben yöneticilere yakıştırmıyorum.Kulübümüze,kurumsallığımıza zarar veriyor.Aynı şeyi Ali Rıza Egemen ve Gökhan Saral da yapıyor.Hiç hoşuma gitmiyor.
            Nevzat Aydın yine de alttan alıp,sorunu yüz yüze çözmeyi deneyebilirdi.Şimdi ipler tamamen koptu.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Zamanlaması konusu tartışılabilir. Ben, eğer böyle birşey olacaksa yeni sezon başlamadan bütün cerahatların temizlenmesi taraftarıyım.

Madem kriz olacak, şimdi olsun yeni sezona sirayet etmesin.
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Vizyondan bahsedip Halil Şanlı'ya röportaj vermek ayrı bi vizyonsuzluk

Yorum

• Yemin ederim salak bir toplumuz. Bunu alt kimlik üst kimlik nereye koyarsanız koyun.

Yorum

• Acaba biz mi göremedik taraftar olarak bunun geldiğini? Belki de Muharrem Bey "Benim olduğum yerde başarısızlık olmaz" dediğinde hoşumuza gitti ama bunun ilk sinyaliydi.

Açıkçası ben işin kavga tarafında değilim. Muharrem Beyin bu zihniyette olması üzdü beni.
                    "Ben ben ben" "Benim takımım" "Benim hocam" "Benim oyuncum".

[emoji17]

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vizyondan bahsedip Halil Şanlı'ya röportaj vermek ayrı bi vizyonsuzluk
                      doğru tespit

O ruh geri gelecek
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önemli olan o açıklamanın gerçek olup olmaması değil ki? Nevzat Aydın'ın, duyduğu rahatsızlığı dile getirmek için bu ortamın oluştuğuna inanması.

Sen benim hakkımda basına böyle açıklama yapsan; ben sana telefon mu açarım, benzer yöntemle cevap mı veririm?
                        Ipin ucu çoktan kaçmış. dilerim sinu itibariyle hayırlı olur
                        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sence çarpıtılmış olma ihtimali var mı?
                          Bu arada Tuncay Bekiroğlu da Nevzat Aydın'ı savunan bir tweet attı.
                          Röportajın yapıldığı mecra ve yapan kişi itibariyle kuvvetle muhtemel. Ama sorun o değil işte... Bu röportaj sadece araç oldu. Amaç gibi değerlendiren -bence- hata eder.
                          İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ipin ucu çoktan kaçmış. dilerim sinu itibariyle hayırlı olur
                          İnşallah...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Nevzat Aydın'dan çok ümitliydim. Geçen sefer geldi, forma seçimi konusunda hayal kırıklığına uğrattı. Yine geldi, yine destekledim ama bu sefer de transfer konusunda hayal kırıklığı oldu.

Sanırım yönetim toplantılarında çok tartışma yaşanıyor ve başkan da tarafını seçmek durumunda kaldı, eğer bu röportaj doğruysa ve abartılmamışsa.

Yönetimde çatışma yaşanmaması gerekir ve çıban başı durumuna düşen kimseler yönetimde kalmamalı.

Öte yandan Trabzon'un yerelinin yozlaşmış tarafının oyununa düşme ihtimali de kuvvetle var başkanın. Bu girdaba bir girerse bir daha ordan çıkartmazlar, haberin olsun başkan
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sabah sabah gerildim. İçeriğini boş verin adam gidip Halil Şanlı'ya röportaj vermiş.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Muharrem Başkan, Nevzat başkan ve yönetimdeki diğer arkadaşları destekleme sebebim hepsinin futbolda doğrular ile hareket etmesiydi.

Nevzat başkanın scout fikri başlı başına bir çağ açmaktı. Futbolun olmazsa olmaz doğruları içindeydi. Fakat bu noktada da tecrübesizlik devreye girdi ve sonuç kötü yansıdı. Tecrübesizliği deneyerek giderebilirsin. Bu noktada scoutu neredeyse kapatıp nevzatın elinden yetkileri almak başlı başına faciaydı. Adam bu konu hakkında bir şey söylemedi bile. Şimdi dön o kadar başarısızlık ve tecrübesizlikle yönetilen ilk yarının tüm suçunu Nevzat'a at. Başkan bu konuda yerelin desteğini alabilirsin ama seni seçen bağımsız Trabzonsporlular arkanda durmaz.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X