Sanırım borcu kapatıp bütçe fazla verince Şampiyonlar ligi kupasını direkt alacağız. Yeni futbol sistemi de çok değişti akıl sır ermiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
50.yilda sampiyonluk hayaldi artik hayal bile degil..zaten basindan beri trabzonsporun bu sistemde duzen degismedikce sampiyon yapilmayacagini soyleyen biri olarak buna zerre inancim yoktu..usta yi sahada dik duran 2 top tepen takim kurcak diye ihodan daha beteride olmaz yeniden kaybolan itibarimizi ayaga kaldirir diye dusunurek ozelliklede lucesku soylemi uzerine desteklemistim..yine ahmak yerine konan biz olduk..beterin beteri varmis buyuk konusmamak lazimmis aci bir tecrubeyle test ettim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
IMG_0597.JPG
Bu rakamlar bonservisleri ve kiralama rakamları doğruysa usta boş konuşuyor. İşi bilen adam 1.5 milyar lira borçla iyi takım kurabiliyor demek
Yorum
-
utanmadan yalan konuşuyorsun hale daha.aldatmayı ve hariçten gazel okumayı öyle bir alışkanlık haline getirdin ki dün gece twitterda yaptığın demagojiye kıçımızla güldük ve ağladık.forum yönetiminden ricamdır.5 gün önce ersun yanal'a site girişinden yaptığınız haksızlığı şimdi bu sahtekara yapıştırma zamanıdır..."AĞAM BİZİMLE EĞLENİY"İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50. Yıl demiştik fakat 2-3 transfer dönemi lafızları dönüyor tutarsızlık."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Lucescu gelseydi ne değişecelti daha mı sabırlı olacaktık. Allah aşkına Lucescu gelecek 10 senenin takımını kuracaktı iyi madem bu kadar sabırlısınız bıraklım da Ersun kursun o kadroyu.
Bero dan ümitliyim Castillo dan da Durcia zaten belli. ötOnazi olacak gibi değil en büyük hayal kırıklığı. Suk da öyle.
Her transfer tutacak diye birşey yok. Herkes Yattara diyor. O bir piyangoydu Jaja dan da büyük bir piyangoydu. Futbol yeteneği Real Madrid de oyanabilecek ama mental yapısı 3.lig seviyesinde bir piyango.
Diğer konu Özkan Sümer in getiridği 5 Brezilya lı. Bir tek Aurelio tuttu. Maliyetleri çok düşükdü ama 5 te 1 tuttu. Diğerleri kimdi neydi hatırlarmısınız.
Sabırsızlığımıza bir örnek Vugrinec. Hatırlayanlar yazsın bir nasıl topçuydu. Top ayağına yapışırdı gol vuruşları çok iyiydi.. Peki kaç maç sonra gol attı. En az 10 maç sonra.
Yap bozla bişey olmuyor. Daha da kötü oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMitomani hatta Mitomania"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBest mitomanist diyebiliriz Fatih'imEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 13:50."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
adam dolardan bahsederek başarısızlığa kılıf uyduruyor.12 milyon euro harcama yaptın.doların yükselip düşmesi sportif anlamdaki başarı veya başarısızlığına etki etmiyor.12 maçta 12 puan 7 golün açıklaması doların yükselmesi değil.o topu 3 direk arasından dolar geçirmiyor.bas bas ersun yanal gitsin diye haykıranlar twitleri iyi okusun.vizyon reis önümüzdeki 3 transfer döneminde 5-6 nokta atışı transfer ! ile zirveye oynayacak bir takım yaratacakmış...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ben öyle demedim mitomanivari dedim""When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam dolardan bahsederek başarısızlığa kılıf uyduruyor.12 milyon euro harcama yaptın.doların yükselip düşmesi sportif anlamdaki başarı veya başarısızlığına etki etmiyor.12 maçta 12 puan 7 golün açıklaması doların yükselmesi değil.o topu 3 direk arasından dolar geçirmiyor.bas bas ersun yanal gitsin diye haykıranlar twitleri iyi okusun.vizyon reis önümüzdeki 3 transfer döneminde 5-6 nokta atışı transfer ! ile zirveye oynayacak bir takım yaratacakmış..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Sahada ki ruhsuz oyunu ...
oyuncular ellerinden geleni yapiyor, fakat kadro okadar kalitesizki, hic bir sonuca varamiyoruz.
oyun anlaminda bu kadroyu daha iyi oynatamazsin! FAKAT skora daha yatkin oynatabilirsin...mevcut kadro yapisiyla bir ziya dogan veya samet aybaba kesinlikle daha basarili ve verimli olurlar, kaliteyi yükseltip iyi oyuncular alirsan en uygun adam, en yüksek verimi alacak adamda ersun yanaldir bizim icin.
baskanin görevi su an icin takimin kalitesini artirmak olmali, o da bunun bilincinde...nevzat aydina teknik sorumlulugu yüklemesi büyük bir hataydi...kendi hastanesinde, ortopedi bölümünün basina bir makine mühendisi koymak gibi bir sey yapti bu atamayla
bunun farkina varmis olmaliki, n.aydin o görevden ayrildi/uzaklastirildi
kesinlikle bir sportif direktöre ihtiyacimiz var ve bu isi gören insan futbolun icinden gelmeli, bu isi okumus olmali...artik ö.sümeri'mi atar oraya, yabanci birinimi bilmiyorum ama nevzat aydin gibi hobbi-futbol-menajeri olmamali bir daha...hami'den sonra ikinci büyük hatasi oldu buForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğlum bu elli demedim belli dedim gibi birşey oldu"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ı her saat sövdüğün Ersun Yanal aldırmıştı
Ayrıca sümerin bende hastası değilim ama menejerlerin oyuncağı olmaktansa kısa vade de güvenebilinecek bir isim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum