ersunu kovmuyorsan nevzatta gitmişken transferde tek yetkiyi özkan sümere verip o göreve getirin ama bu durum da da ersunun özkan sümerin aldığı adamları oynatmama durumu oluşacak muhtemelen onuda siz engelleyin artık
Özkan hocayla görüsüldü diye bir haber okudum o da seve seve görev yaparim demis.
Asli astari varmidir?
özkan sümer gelirde ersun onun aldığı bunları oynat dediği topçuları kabul edermi?
O zaman ersun'da gidecek artik sabir kalmadi.
Ortamda futbol lafi açilinca kaçiyorum.
Basimizi yere egdiler. Herseyi yapiyoruz sonuç yok, ama tsclup'tan gidip torba torba alis veris yapiyoruz.
Bize bunlari yasatmaya haklari yok.
ersunu kovmuyorsan nevzatta gitmişken transferde tek yetkiyi özkan sümere verip o göreve getirin ama bu durum da da ersunun özkan sümerin aldığı adamları oynatmama durumu oluşacak muhtemelen onuda siz engelleyin artık
Özkan Sümer kimleri bulmuş, çıkarmış bi yazar mısın?
Özkan Sümer bir futbol duayenidir,ben bu işlerden elimi ayağımı çektim,artık ilgilenmiyorum dediği güne kadar,yanına gidip,bize tecrübelerini aktar diye dilenmek lazım gelir.
Mustafa Reşit Akçay'a da bir şekilde kulüpte görev verilmesi gerkiyor,bu şehirdeki tüm takımların organize edilmesini de kapsayacak kadar geniş bir görev olmalı.
Osman Özköylü için de yavaş yavaş ortam hazırlanmalı,Trabzonspor artık onu sömüren profesyonellerin ego tatmin yeri olmamalı,Osman Özköylü gibi bu işin emekçisi ve Trabzonspor'u kendi değeri bilen kişiler gelmeli.
Yorum