Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ersunu kovmuyorsan nevzatta gitmişken transferde tek yetkiyi özkan sümere verip o göreve getirin ama bu durum da da ersunun özkan sümerin aldığı adamları oynatmama durumu oluşacak muhtemelen onuda siz engelleyin artık
    Özkan hocayla görüsüldü diye bir haber okudum o da seve seve görev yaparim demis.
    Asli astari varmidir?

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özkan hocayla görüsüldü diye bir haber okudum o da seve seve görev yaparim demis.
      Asli astari varmidir?

özkan sümer gelirde ersun onun aldığı bunları oynat dediği topçuları kabul edermi?

Yorum

özkan sümer gelirde ersun onun aldığı bunları oynat dediği topçuları kabul edermi?
        O zaman ersun'da gidecek artik sabir kalmadi.
        Ortamda futbol lafi açilinca kaçiyorum.
        Basimizi yere egdiler. Herseyi yapiyoruz sonuç yok, ama tsclup'tan gidip torba torba alis veris yapiyoruz.
        Bize bunlari yasatmaya haklari yok.

son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

ersunu kovmuyorsan nevzatta gitmişken transferde tek yetkiyi özkan sümere verip o göreve getirin ama bu durum da da ersunun özkan sümerin aldığı adamları oynatmama durumu oluşacak muhtemelen onuda siz engelleyin artık
          Özkan Sümer kimleri bulmuş, çıkarmış bi yazar mısın?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara ve Marco Aurelio benim bildiklerim. Başka da bilmiyorum. Robson da Silva da yetenekli oyuncuydu ama kendi kendini mahvetti.

Yorum

• Bundan sonraki süreçte futbolla ilgili kararlar Başkan, teknik direktör ve scout ekibi tarafından sevk ve idare edilecektir.

Şu açıklamaya baya kıllandım bundan önceki süreçte kim veriyordu kararları peki çok merak ettim?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara ve Marco Aurelio benim bildiklerim. Başka da bilmiyorum. Robson da Silva da yetenekli oyuncuydu ama kendi kendini mahvetti.
                eduardo jarro da vardı
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yav ne özkan sümeri allah aşkına..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 brezilyalı getirdi benim hatırladığım bi tek aurelio biraz da da silva Özkan Sümer filan istemiyorum yeter artık

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yav ne özkan sümeri allah aşkına..
                    Aynen öyle

Yorum

• Özkan Sümer iyidir hoştur ama yeter arkadaş,ne ÖzkaN Sümer'i?
                      Bu kadar Dejavu bu camiaya çok fazla.

Getirin işi bilen bir Alman yeter....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        colman yattara aurello 2 saniyede aklıma gelenler

Yorum

Colman'ı ersun yanal transfer ettirmisti

Yorum

Colman'ı her saat sövdüğün Ersun Yanal aldırmıştı

Yorum

• Özkan Sümer bir futbol duayenidir,ben bu işlerden elimi ayağımı çektim,artık ilgilenmiyorum dediği güne kadar,yanına gidip,bize tecrübelerini aktar diye dilenmek lazım gelir.
                              Mustafa Reşit Akçay'a da bir şekilde kulüpte görev verilmesi gerkiyor,bu şehirdeki tüm takımların organize edilmesini de kapsayacak kadar geniş bir görev olmalı.
                              Osman Özköylü için de yavaş yavaş ortam hazırlanmalı,Trabzonspor artık onu sömüren profesyonellerin ego tatmin yeri olmamalı,Osman Özköylü gibi bu işin emekçisi ve Trabzonspor'u kendi değeri bilen kişiler gelmeli.
                              • Memento mori

Yorum

• Nevzat aydinin bugun begendigi bazi ilginc twitler..
                                Birseyler oldugu kesin. hatalari olsa da ben seviyordum nevzat beyi, hayirlisi olsun..

"Bir yerlerin adamı olan Ustanın,benim için sevilir yanı Nevzat Aydın'dı.Demeçlerinden dolayı seversiniz,sevmezsiniz ben seviyordum."

"Alınacak kelle belliydi, bu ne scout ekibi ne Nevzat Aydın'dı. Zira Ersun Yanal ile koordineli çalışılıyordu. Hepsinin üstünde Ersun vardı."

"istifa etmesi gereken sayısız insan varken nevzat aydın'ın istifa etmesi saçma. o adam trabzonspora gelmıs en ıyı yonetıcılerden bırıdır"
                                En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 02.12.2016, 20:27.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X