Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samsun'da yaşıyorum durum burada çok daha kötü dilimizi unutacağız az kaldı. Vizyonla ve şampiyonlukla alakası yok söylediğimin.
    Ben minibüslerde Türkçe konuşan insanlara rastlayinca afalliyorum artık.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      altınordu altyapı modeli uygulanmalı tek kurtulusumuz bu.
      Altinordu modeli onca basarili model dururken niye altinordu? Tek caremiz olma payesini haketmis neyi varmis bu modelin?
      Her kriz doneminde altyapiya agirlik verelim ,oze donelim kliselerinden bi kurtulamadik gitti. Kaynaklar dogru kullanilsin,kulup profesyonellerce yonetilsin basari gelir her turlu.

Yorum

• baskanin demesine göre; stad isim hakki, reklam gelirleri, forma geliri v.s bir yillik kazanci borcumuzu birakin borcun faizini bile ödemiyormus.

durum o kadar ciddi ise kapatalim dükkani.

Yorum

• Altinordu demesinin nedeni yusuf ve mustafa gibi kazmalarla takimi donatmak istemesi iyi niyetli degil pek care basit yerli oyuncu alma tamamdir

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            baskanin demesine göre; stad isim hakki, reklam gelirleri, forma geliri v.s bir yillik kazanci borcumuzu birakin borcun faizini bile ödemiyormus.

durum o kadar ciddi ise kapatalim dükkani.
            bjk bin 1 milyar 300 milyon tl borcu var adam takır takır işletiyor takımı camiaya heyecan getirdi taraftarını stada çekti bizimki ne yaptı sadece iç karartma ve ajitasyon hiç birşey olmaz bizimkinden.
            .
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkan İho :

2015-2016 sezonu.....

İlk 11 maç.....

4 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet alınan puan : 14......
              --------------

Başkan Muharrem Usta
              2016-2017 sezonu...

ilk 11 maç...
              3 galibiyet ,2 beraberlik ,6 mağlubiyetle alınan puan sadece : 11....

Muharrem Bey maalesef İho'dan bile daha kötü bir yolda ilerliyor....

Kimse bana zaman verin filan demesin..... 2 tane transfer sezonu geçti...geleli neredeyse 1 yıl oldu.... En azından mücadele eden bir takım oluşturulabilirdi.....

İho'dan bile kötü olmak zannersem başlıbaşına bir ibret vesilesi olmalı Sayın Başkana ve yönetim kurulu üyelerine....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altinordu modeli onca basarili model dururken niye altinordu? Tek caremiz olma payesini haketmis neyi varmis bu modelin?
                Her kriz doneminde altyapiya agirlik verelim ,oze donelim kliselerinden bi kurtulamadik gitti. Kaynaklar dogru kullanilsin,kulup profesyonellerce yonetilsin basari gelir her turlu.
                dogru yapılan isler var biraz zaman diyelim insallah güzel seyler olacak yapılanıyoruz buda zaman alacak.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan İho :

2015-2016 sezonu.....

İlk 11 maç.....

--------------

Başkan Muharrem Usta
                  2016-2017 sezonu...

ilk 11 maç...

Kimse bana zaman verin filan demesin..... 2 tane transfer sezonu geçti...geleli neredeyse 1 yıl oldu.... En azından mücadele eden bir takım oluşturulabilirdi.....

İho'dan bile kötü olmak zannersem başlıbaşına bir ibret vesilesi olmalı Sayın Başkana ve yönetim kurulu üyelerine....
                  Sportif anlamda Usta başarısız fakat bu kıyaslamada pek sağlıklı değil abı. Iho döneminde harcanan paralarla Usta döneminin arasında ve mali yapidan dolayı tercih edilen oyuncu tercihleri arasında dağlar kadar fark var.
                  Ağasarlı_61

Yorum

Başkan İho :

2015-2016 sezonu.....

İlk 11 maç.....

--------------

Başkan Muharrem Usta
                    2016-2017 sezonu...

ilk 11 maç...

Başarı sadece puan odaklı mıdır? Ekonomisi iyi olmayan bir kurum başarılı olur mu? Neden bu istatistiğe yapılan transferleri karşılaştırmalı olarak koymuyorsunuz? Takımın bütçe durumu çok iyiydi de Usta parayı cebe mi indirdi? Hacı neredeyse tertemiz kulüp devraldı. Sonuç ortada. Takım şuan Hacı'nın pisliğini temizleyeme çalışıyor.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Başkan İho :

2015-2016 sezonu.....

İlk 11 maç.....

--------------

Başkan Muharrem Usta
                      2016-2017 sezonu...

ilk 11 maç...

Iho dan kotusu olamaz diyordum buyuk konusmusum kendi adima herkesden ozur diliyorum..tarihimizin en kotu donemini yasadigimizi gectim bir de 100 yil sonra bile konusulacak tarihi hezimetler aldik icerde disarda rezil olduk siradanlastik butun takimlar icerde disarda trabzon gelsede oynasak diye ellerini avusturur oldular..sen anadolu kluplerinden 6 7 yersen kimse seni de takiminida ciddiye almaz istedigin kadar vizyondan bahset dur sen milletmasalla uyutulmaya alismis..sabir sabir dediler 11 hafta sabrettik gecen sene ki rezilliklerden gectim en ufak bir umut isigi yok takimda. trabzonspor tarihinin en vasat en kotu kadrosunu koydular onumuze sabir diyorlar 50.yilda sampiyonluga oynayacak takimin iskeleti diyorlar milletde inaniyor saka gibi..ellerine yuzlerine bulastirdilar usta gelsin diyen biri olarak ben yanildigimi kabul ediyorum yine trollendik..bu isin tek artisi, baskasi gelse hep beraber yine ah usta olsaydi boyle mi olurdu soyle mi olurdu diye hayiflancaktik balon patladi usta efsanesininde ne oldugunu aci bir sekilde gorduk bu oldu..keske olmasaydi ama gelinen noktada durum bu..surekli bir acitasyon magdur durumu gelirken bu islerin boyle oldugunu bilmiyormuydun ey yonetim secimden once atip tutuyordun vay ne guzel konusuyor trabzonsporun tek kurtulusu bu vizyon sahibi baskan diye agzimiz acip izliyorduk..50.yilda sampiyonluklar luceskular kaybolan sayginligin yeniden kazanilmasi sahada 90 dakika mucadele eden takim vaatleri hizipcilerle yollarin ayrilacagi imalari vs vs..kaz in ayagi hic de oyle degilmis gormus olduk..Allah sonumuzu hayir etsin olan yine taraftara oluyor..baskanlarin ismi degisiyor gercekler degismiyor..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 14:25.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İhonun pisliklerini temizlerken yaptığı tek hata takımı bu hale düşürmesi oldu..
                        Buna ihodan beteri de varmış demek oldukça acımasız bence..
                        Başkan umarım takım başarısını ikinci plana atmakla ne büyük hata yaptığının farkında varmıştır. Ben seneye başlayacağım konuşmaya .. Bekliyorum
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sportif anlamda Usta başarısız fakat bu kıyaslamada pek sağlıklı değil abı. Iho döneminde harcanan paralarla Usta döneminin arasında ve mali yapidan dolayı tercih edilen oyuncu tercihleri arasında dağlar kadar fark var.
                          İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başarı sadece puan odaklı mıdır? Ekonomisi iyi olmayan bir kurum başarılı olur mu? Neden bu istatistiğe yapılan transferleri karşılaştırmalı olarak koymuyorsunuz? Takımın bütçe durumu çok iyiydi de Usta parayı cebe mi indirdi? Hacı neredeyse tertemiz kulüp devraldı. Sonuç ortada. Takım şuan Hacı'nın pisliğini temizleyeme çalışıyor.
                          İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iho dan kotusu olamaz diyordum buyuk konusmusum kendi adima herkesden ozur diliyorum..tarihimizin en kotu donemini yasadigimizi gectim bir de 100 yil sonra bile konusulacak tarihi hezimetler aldik icerde disarda rezil olduk siradanlastik butun takimlar icerde disarda trabzon gelsede oynasak diye ellerini avusturur oldular..sen anadolu kluplerinden 6 7 yersen kimse seni de takiminida ciddiye almaz istedigin kadar vizyondan bahset dur sen milletmasalla uyutulmaya alismis..sabir sabir dediler 11 hafta sabrettik gecen sene ki rezilliklerden gectim en ufak bir umut isigi yok takimda. trabzonspor tarihinin en vasat en kotu kadrosunu koydular onumuze sabir diyorlar 50.yilda sampiyonluga oynayacak takimin iskeleti diyorlar milletde inaniyor saka gibi..ellerine yuzlerine bulastirdilar usta gelsin diyen biri olarak ben yanildigimi kabul ediyorum yine trollendik..bu isin tek artisi, baskasi gelse hep beraber yine ah usta olsaydi boyle mi olurdu soyle mi olurdu diye hayiflancaktik balon patladi usta efsanesininde ne oldugunu aci bir sekilde gorduk bu oldu..keske olmasaydi ama gelinen noktada durum bu..surekli bir acitasyon magdur durumu gelirken bu islerin boyle oldugunu bilmiyormuydun ey yonetim secimden once atip tutuyordun vay ne guzel konusuyor trabzonsporun tek kurtulusu bu vizyon sahibi baskan diye agzimiz acip izliyorduk..50.yilda sampiyonluklar luceskular kaybolan sayginligin yeniden kazanilmasi sahada 90 dakika mucadele eden takim vaatleri hizipcilerle yollarin ayrilacagi imalari vs vs..kaz in ayagi hic de oyle degilmis gormus olduk..Allah sonumuzu hayir etsin olan yine taraftara oluyor..baskanlarin ismi degisiyor gercekler degismiyor..
                          Sevgili Dostlarım....

Hepinizin yazdıklarında doğru olan yerler var..... Kısmende olsa katılmadığım yerler var....

1-Borç mevzusu : Çok borcumuz olduğu doğrudur ama takımın sahada futbol oynamaması ile borcumuzun fazla olmasının çok fazla bağlantılı olmadığını düşünmüyorum.... Beşiktaşın Galatasarayın Fenerbahçenin hepsinin borcu bizim iki katımızdan daha fazla.... Sonra alınan krediler ile borcumuz ötelendi... Futbolcular takır takır paralarını alıyorlar.... iş sahada oynamaya gelince ise hak getire....

2-Takımın yeni olması ve oturmadığı mevzusu : Evet kısmen yeni bir kadro oluştuğu ve bu durumun dezavantaj olabileceğini düşünüyoum ama mevcut yönetim geçen sene 13.hafta sonunda takımı devraldı...2 transfer sezonu geçildi... Bu sürede en azından iskelet kadro pekala kurulabilirdi.... geçen sene hadi yeni idiler scout ekibi kurdular ama sezon başına neden güzel bir kadro kurulmadı... Bu çok önemli bir eksikliktir.... hali hazırda en az 5-6 transfer eksiğimiz var ise bu yönetimin hatasıdır....

3-Başarının sadece puan odaklı olup olmadığı mevzusu : Evet bu konuda da bence kısmen haklı arkadaşlar. Lakin diğer konularda da çok geç kaldık... mesela stadyum sponsoru şubat ayında belli olacaktı..aralık ayı geldi hala belli değil.... bu ve bunun gibi aksayan bir sürü konu var.. Yönetimdeki potansiyel ile gerçekleşen icraatlar arasında bence dağlar kadar fark var... Çok yavaş işliyor işler....

saygılarımla....

not : Yorumlarımı Sayın Usta'ya oy veren birisi olarak kardeş uyarısı babında yapıyorum. yanlış anlaşılmasın lütfen....
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 14:46.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kulüp gerçeklerinden bihaber bir başkan seçtik maalesef. Bu kafayla zor. Trabzonspor'un başarısız olduğu tüm dönemlere de belli ideolojik fikir sahiplerinin denk gelmesine de şimdilik tesadüf deyip geçelim bakalım.

Yorum

Sevgili Dostlarım....

Hepinizin yazdıklarında doğru olan yerler var..... Kısmende olsa katılmadığım yerler var....

1-Borç mevzusu : Çok borcumuz olduğu doğrudur ama takımın sahada futbol oynamaması ile borcumuzun fazla olmasının çok fazla bağlantılı olmadığını düşünmüyorum.... Beşiktaşın Galatasarayın Fenerbahçenin hepsinin borcu bizim iki katımızdan daha fazla.... Sonra alınan krediler ile borcumuz ötelendi... Futbolcular takır takır paralarını alıyorlar.... iş sahada oynamaya gelince ise hak getire....

2-Takımın yeni olması ve oturmadığı mevzusu : Evet kısmen yeni bir kadro oluştuğu ve bu durumun dezavantaj olabileceğini düşünüyoum ama mevcut yönetim geçen sene 13.hafta sonunda takımı devraldı...2 transfer sezonu geçildi... Bu sürede en azından iskelet kadro pekala kurulabilirdi.... geçen sene hadi yeni idiler scout ekibi kurdular ama sezon başına neden güzel bir kadro kurulmadı... Bu çok önemli bir eksikliktir.... hali hazırda en az 5-6 transfer eksiğimiz var ise bu yönetimin hatasıdır....

3-Başarının sadece puan odaklı olup olmadığı mevzusu : Evet bu konuda da bence kısmen haklı arkadaşlar. Lakin diğer konularda da çok geç kaldık... mesela stadyum sponsoru şubat ayında belli olacaktı..aralık ayı geldi hala belli değil.... bu ve bunun gibi aksayan bir sürü konu var.. Yönetimdeki potansiyel ile gerçekleşen icraatlar arasında bence dağlar kadar fark var... Çok yavaş işliyor işler....

saygılarımla....

not : Yorumlarımı Sayın Usta'ya oy veren birisi olarak kardeş uyarısı babında yapıyorum. yanlış anlaşılmasın lütfen....
                              besiktasın borcu 2,5 milyar gs riva satısından borcları sıfırlayacak önü acık fenerinde 1,3 milyar ama dikkatini cekerim onların gelirleri bizimkilerin kac katı ama dogru planlamayla 3 yıl sonra rahata erilir.bunun icinde baskan cabalıyor.iho bu kulübüne gelecegini bitirdi resmen.

Yorum

Sevgili Dostlarım....

saygılarımla....

Sayın abim seninde yazdıklarına kısmen de olsa katılıyorum ancak bazı şeyler öyle bir anda olmuyor. Muharrem Usta veya başka bir başkan iyi bir bütçe ile sağlam transfer yapmak istemez mi? İstanbul takımlarını örnek olarak göstermek yanlış olur. İstanbul gibi bir şehire oyuncular neredeyse beleş bile oynamaya gelir. Sponsor bulundu yanlış mı biliyorum? Zamanı gelince açıklayacak. Daha stad da maç oynamaya başlamadık. Bunu ha şimdi öğrendik ha sonra pek bir önemi var mı? .
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X