Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gittiği takım nice ya Allah aşkına favre neysede o iş yalan artık kurban hocanın maliyetine falan bakılmamalı ersunu bir şekilde istifa ettirip para vermeden yollamalılar kendileri bile bile lades dedi
    Kurban hoca bosta... gerçi geçende transfermarkt sitesine baktim, adam Rostov'da genel menajer mi baskan yardimcisi mi ne olarak gözüküyor... anlamadim gitti...
    Kurban hoca ya da Toulouse hocasi Dupraz hoca tam bizlik, ama tabi ki Kurban Berdiyev'i de getirmel zor, Pascal Dupraz'i da... yine de kesinlikle adlari bizimle geçmeli ilerleyen zamanlarda... çok mâliyetli de olmazlar, çok iyi kadro da istemezler, eldeki malzemeye 2 3 degisiklik yaparak herkese kafa tutabilirler
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Su mesaja

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2016 ilk çeyrek (Haziran-Ağustos) mali raporları yayınlandığında Yönetime Yönelik Eleştiriler başlığında paylaşmış ancak yorum yapmamıştım. Üstte sadece gelirleri gösteren tablo taraftarlarımızı sevindirmiş. Doğrusu buna şaşırdım. Çünkü ortada sevinilecek bir şey göremedim (Konu hakkında yeterli bilgim olsa da uzman sayılmam. İş Analisti'yim, daha detaylı Mali Analiz yapacak muhasebeci, mali müşavir, finansçı dostların bilgilendirmesi hepimiz için faydalı olacaktır). Giderler ve borçlara baktınız mı dostlar? Onlar ne olmuş?

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Mali durumu tek bir kalem üzerinden değerlendirmek hiç sağlıklı değil, üstüne sizi yanıltır. Lütfen raporun tamamına göz atın.

Raporun orjinali: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/559046
      Bu mesajla

İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koskoca KAP yalan söylüyor aslında Trabzonspor battı battı,Muharrem USTA'da yalan söylüyor neyse battığımıza göre sizin sevdiğiniz aynı ideolojide ve siyasi görüşte olduğunuz veya hemşeri olduğunuz başkan adayı gelsin kurtarsın
      Cevap verenlerin kurtarmaya calistigi takimdir Trabzonspor.

İdrak yetenegi olmayan fanatik korler ne dogru teshiste bulunabilir ne de dogru cozum yollari gelistirebilir.

İdeoloji, siyasi gorus, hemsehrilik.... Ben sayisal finansal gerceklik derken bu ve benzeri fanatik kor arkadaslarin derdi siyasi yakinlik, hemsehrilik! Bilincalti bu iste, onu disavuruyor.

Arkadasim, KAP yalan soylemiyor da ne soyluyor onu de hele. O verileri oku. Kelimelere takla attirma. Biliyorsan anlat, herkes ogrensin.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kurban hoca bosta... gerçi geçende transfermarkt sitesine baktim, adam Rostov'da genel menajer mi baskan yardimcisi mi ne olarak gözüküyor... anlamadim gitti...
        Kurban hoca ya da Toulouse hocasi Dupraz hoca tam bizlik, ama tabi ki Kurban Berdiyev'i de getirmel zor, Pascal Dupraz'i da... yine de kesinlikle adlari bizimle geçmeli ilerleyen zamanlarda... çok mâliyetli de olmazlar, çok iyi kadro da istemezler, eldeki malzemeye 2 3 degisiklik yaparak herkese kafa tutabilirler
        kurban hocayı getirmek ersundan her türlü daha az maliyetlidir devre arası 10 harcayacaksan 5 harcarsın aytaç gibi adamlara para bayılmazsın

Yorum

• Ulusal basinda nevzat aydinin seref tribununde bu nasil takim kurmaktir diyen bir taraftara kufur ettigi haberleri var dogrumudur acaba..twitter bitti simdi statda alenen kufuremi basladi yani..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sağ beke gerekirse beni yazın ben oynarım diyen Nevzat Aydın kadar rahat olabilsek yeterdi

Yedek sağ beksiz sezona başlayan yönetimden çok şeyler bekliyoruz

As sağ bek ise Zeki

Daha da yazmaya gerek yok
            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 13:34.

Yorum

• Kendi futbolcusunu bu kadar aşağılayan
              taraftar bana göre gerçekten futbolu
              çok iyi biliyor. Şu ana kadar sahada
              oynayan futbolcusuna hakaret etme
              rekoru bizdedir. Futbolu bilmenin bir
              kanıtıda budur. Taraftar haklı 50. Yılda
              Zeki'yi mi seyretsin. Aslında bazılarına
              Zeki bile çokdur ama yapacak fazla bir
              şeyde yok.Açık ve net söyleyeyim;Trabzonspor'u
              yanlışa yönlendiren taraftar baskısı ve
              Trabzonspor'a uymayan istekleridir.
              En son salihismet tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 12:36.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Türkiye'de sanki herşey çok iyi gidiyorda
                tek başkanın sahanın açılmasında verdiği
                tarih tutmayınca taraftarı niye atlattı diye
                nerdeyse adamı asscağız. Vay anasını be!
                En son salihismet tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 12:50.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye'de sanki herşey çok iyi gidiyorda
                  tek başkanın sahanın açılmasında verdiği
                  tarih tutmayınca taraftarı niye atlattı diye
                  nerdeyse adamı asscağız. Vay anasını be!

kaptan başkanın yalanları almanyadan Trabzona yol olur savunacaksan o taraflara hiç girme bence

Yorum

• Başkan sabır istediği taraftar profililini bence
                    bir daha incelesin.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendi futbolcusunu bu kadar aşağılayan
                      taraftar bana göre gerçekten futbolu
                      çok iyi biliyor. Şu ana kadar sahada
                      oynayan futbolcusuna hakaret etme
                      rekoru bizdedir. Futbolu bilmenin bir
                      kanıtıda budur. Taraftar haklı 50. Yılda
                      Zeki'yi mi seyretsin. Aslında bazılarına
                      Zeki bile çokdur ama yapacak fazla bir
                      şeyde yok.Açık ve net söyleyeyim;Trabzonspor'u
                      yanlışa yönlendiren taraftar baskısı ve
                      Trabzonspor'a uymayan istekleridir.
                      Doğru Trabzonspora uyan alanyadan 3 karabukten 4 yemek.Gol atamayan forvet orta açamayan kanat oyuncuları pozisyon almasını bilmeyen defans oyuncuları.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Demir dökümcüler gelmiş yine tüm pisliklerini yüzyılın başkanına küsüyorlar,Napalım bunlarla yaşamaya çalışacağız yani jungle'da herşey mümkün

Yorum

• Trabzoınspor Usta Döneminde.....

Lig maçı olarak...

geçen yıl 4 hafta ilk yarıdan....
                          17 hafta 2.yarıdan....
                          7 haftada bu sene olmak üzere.....

28 lig maçı oynadı....

9 Galibiyet....
                          15 mağlubiyet
                          3 beraberlik aldı....

30 gol attı....
                          50 gol yedi....

Tarihimizin başkan olarak belkide en kötü yüzdelerine sahip olmuş oldu.....

Bu tablonun derhal düzelmesi lazım..

yoksa yaptığı maddi atılımlarda yetmeyecek....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzoınspor Usta Döneminde.....

Lig maçı olarak...

geçen yıl 4 hafta ilk yarıdan....
                            17 hafta 2.yarıdan....
                            7 haftada bu sene olmak üzere.....

28 lig maçı oynadı....

9 Galibiyet....
                            15 mağlubiyet
                            3 beraberlik aldı....

30 gol attı....
                            50 gol yedi....

Tarihimizin başkan olarak belkide en kötü yüzdelerine sahip olmuş oldu.....

Bu tablonun derhal düzelmesi lazım..

yoksa yaptığı maddi atılımlarda yetmeyecek....

28 maç 30 puan 15 milyon euro transfer harcaması ama eleştiren hain bazılarının gözleri kör olmuş burada usta iyi niyetli biri olabilir ama nevzat aydınla ersuna takımı bırakarak yanlış yaptı bu iki isimin bu takımla bağı bir an önce kesilmeli yoksa yanlarında ustayı da götürecekler

Yorum

• Sizin bakış açınızla bize başkan dayanmaz,Sizler kendi egolariniz adam harcayacak kadar egoist insanlarsiniz;Ve hiçbirinizde başkanin karşisina çikip yanlis yapiyorsun deme cesareti yok sadece klavyeden ne kadar tutturursam mantigi var,Önce sizlerin "ıslah" edilmesi gerekiyor öyle digiturk kullaniyorum gerekirse baskani bile uydururum diyemezsiniz haddinizi bileceksiniz

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizin bakış açınızla bize başkan dayanmaz,Sizler kendi egolariniz adam harcayacak kadar egoist insanlarsiniz;Ve hiçbirinizde başkanin karşisina çikip yanlis yapiyorsun deme cesareti yok sadece klavyeden ne kadar tutturursam mantigi var,Önce sizlerin "ıslah" edilmesi gerekiyor öyle digiturk kullaniyorum gerekirse baskani bile uydururum diyemezsiniz haddinizi bileceksiniz
                                bizzat kendisine isim vererek yumlu,yusuf,özer,ekici,zeki bu takımdan gitmeli dediğimde sadece onlar değil bunların hepsinin içi geçmiş dedi bana ayak üstü bir yalanda bana çakmış orda peşinden yumlu ve zeki ile sözleşme yaptı yusuf ve ekicide 50 yılda şampiyon kadronun iskeleti. Allahtan özer taraftara sövmüştü de onu yollamak zorunda kaldılar birde hakkını verelim ersunda istemedi özeri

gördüğün gibi kardeş bu jungle de yüzüne de söylesen gözünün içine bakarak yalan söyleyen başkanlar var.

kör kütük adamcılık yapmayı bırakarak takımınıza sahip çıkın biraz sizin gibi adamcı olmayanlara had bildirmeye kalkışmayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X