ben başkanımızı basarılı buluyorum .saha sonucları duzelecektır mutlaka dıye dusünenlerdenım .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Bana kombine al diyen başkana sormak lazım;50 tl ye kombine dağıttığın dernekleri bir bir açıkla?Hem niye dağıtıyorsun kardeşim.Mesele benim arkadaşımın eşide çalışır aylık geliri 5000 tl den az değil.Adam 50 tl ye kombine aldım diyor.Falanca dernek dağıtmış.Almıyorum anasını satayım.Kim alırsa alsın kombine.Arada sıra bilet alıp maça giderim.O da ucuza olursa.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kombine al diyen başkana sormak lazım;50 tl ye kombine dağıttığın dernekleri bir bir açıkla?Hem niye dağıtıyorsun kardeşim.Mesele benim arkadaşımın eşide çalışır aylık geliri 5000 tl den az değil.Adam 50 tl ye kombine aldım diyor.Falanca dernek dağıtmış.Almıyorum anasını satayım.Kim alırsa alsın kombine.Arada sıra bilet alıp maça giderim.O da ucuza olursa.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan kısmı dernek karşılamıştır."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlla uygun bilet verip sponsorlardan karşılayacaksan klüp ulaşsın ihtiyacı olanlara niye çıkarcı gruplar devreye sokulur,onlara para kazandırılır?
İnşallah o ucuza bilet alan beleşçilerden bir iki tanesi yine 5 maç saha kapanmasına sebep olur da ne büyük salaklık yaptığını anlar yönetim.
Yorum
-
Korktugumuz basimiza geldi.. Demekki bedava bilet dagitma ile sponsorlu nun hicbir farki yokmus ogrenmis olduk.. Bundan sonra herkes bedava kombine almak isteyeceginden normal satis olacagini hic tahmin etmiyorum. Taraftar gruplarina bilet vermek nedir ya..
"Trabzonspor'un sponsorluk aracılığıyla iyi niyetle taraftar gruplarına dağıttı kombineler KTÜ'de 50-100 TL arasında satılıyor!"YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Bu kadar bedava kombine dagitipta diger yerlerden kombine satin almayi beklemekte aptalliktir. Yonetim buyuk hata yapiyor. Ne dedik altyapidaki ve amatordeki futbolculara ve hocalarina, engelli ve sehit yakinlarina falan ver ama asla taraftar gruplarina verme..
İsin ticarete donecegi belliydi ve bunu onunu alamazsin. Adam niye 350 versinki kombineye orada 50tl ye varkenEn son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 13:49.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Başkanı eleştirenlerin büyük kısmı "onun bunun adamı" çünkü geçen bunlardan bir tanesi çıkmış sallıyorda sallıyor hatta uefa olayı yalan hikaye dedi o kadar para harcamışız ki uefa seneye bizi yakacakmış neyse sonra çıktı dedi ki "x başkan olsaydı vizyonuyla trabzonsporluluğuyla farklı bir hava getirirdi" işte o zaman bende içimden "afkur afkur afkur" dedim aynı burada ki "onun bunun adamlarına"der gibi
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2016 ilk çeyrek (Haziran-Ağustos) mali raporları yayınlandığında Yönetime Yönelik Eleştiriler başlığında paylaşmış ancak yorum yapmamıştım. Üstte sadece gelirleri gösteren tablo taraftarlarımızı sevindirmiş. Doğrusu buna şaşırdım. Çünkü ortada sevinilecek bir şey göremedim (Konu hakkında yeterli bilgim olsa da uzman sayılmam. İş Analisti'yim, daha detaylı Mali Analiz yapacak muhasebeci, mali müşavir, finansçı dostların bilgilendirmesi hepimiz için faydalı olacaktır). Giderler ve borçlara baktınız mı dostlar? Onlar ne olmuş?
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Mali durumu tek bir kalem üzerinden değerlendirmek hiç sağlıklı değil, üstüne sizi yanıltır. Lütfen raporun tamamına göz atın.
Raporun orjinali: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/559046
Yorum
-
İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca KAP yalan söylüyor aslında Trabzonspor battı battı,Muharrem USTA'da yalan söylüyor neyse battığımıza göre sizin sevdiğiniz aynı ideolojide ve siyasi görüşte olduğunuz veya hemşeri olduğunuz başkan adayı gelsin kurtarsın
hic kaptaki raporlari okudunuzmu
hic ustanin röportajlarini dinledinizmi
adam kendi diyor ucurumun kenarindan döndük, halen tehlike atlatilmadi
oguzda eminim benim gibi ustayi destekliyor, bu gördüklerimizi yazmayacagiz anlamina gelmez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum