Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonuna kadar Muharrem Usta !
    Sonuna kadar Ersun Yanal !
    Sonuç = Aydınlık
    Süre = Uzak değil
    Sabır, sabır, sabır
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• eleştiriyi hainlik olarak ciddi bir topluluk var bu forumda kimse kusura bakmasın

birkişi çıksın desin ersun şunu yaptı takımda görmüyormusun birşey demiyeceğim ama onuda çıkıp söyleyemiyorlar halen daha sırf kendilerince kötü günde bile Trabzonsporluyuz ayağına inadına ersunmuş iyi bakalım

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eleştiriyi hainlik olarak ciddi bir topluluk var bu forumda kimse kusura bakmasın

birkişi çıksın desin ersun şunu yaptı takımda görmüyormusun birşey demiyeceğim ama onuda çıkıp söyleyemiyorlar halen daha sırf kendilerince kötü günde bile Trabzonsporluyuz ayağına inadına ersunmuş iyi bakalım
        Küme düşsek bile destek olacagiz birader,Giden gider biz bu takimi senin gibi yolda bulmadik....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftar bu kadar başarısız sonuçlara rağmen forma alıyor sayı 20 bini geçti,kombine alıyoruz,61 cel aldık kulübün yararına ne varsa taraftar yoğun şekilde görevini yerine getiriyor deplasmana gidecem diye arabanın contasını yaktım taraftar eleştirecek tabi taraftara akıl vermeye kalkan klavye şovalyeleri sesini kesecek çocuğumuz gibi seviyoruz Trabzonspor'u aklınızı kendinize saklayın.
          Doğru söze ne hacet Ancak zamanında Malouda'yı sen savunduğunda ve ben eleştirdiğimde bu kadar olgun değildin renktaşım. Son dönemler hariç iho konusunda da olumsuz eleştiriye pek tahammülün yoktu. Sesini kesecek falan sende görmek ilginç geldi ancak söyleminde son derece haklısın.
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Başkanım... unutma... Kurban Berdiyev
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayran bitti cezam bitti ağzımı açayım biraz;Daha kongre üyesi olmayan,orjinal forma almayan,bırakın 61cell'i Trabzoncell bile kullanmayan boş beleş adamlar kalkmış "biz destek verdik" ula sen kaç kişisin kimsin çapın,makamın ne...Kalkmışsın o kuş beyninle burada klavyeden sallıyorsun,Muharrem baskan ile karsi karsiya gelse agzini acamaz velet burada duyar kastırıyor ona uyuz oluyorum.Bak birader senin kadar bizde üzülüyoruz hele ben uyku uyumadım ama saglikli bir beyine sahibim ki kalkıp baskana veya hocaya saydirmiyorum bak beyin diyorum sende olmayan hani 21 maclik seriyi kalktin muharrem baskana yiktin ya iste o yuzden sende "beyin" yok diyorum halbuki yedigin baliklar,hamsiler nereden cikiyor bu kadar omega nere gidiyor anlamiyorum zihniyetine beddua ettigim taraftar kisilikleri sizi...
              hayatımda okudugum en kibirli,en seviyesiz,en abuk sabuk yazı.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Daha once de soyledigim gibi para yok deyip 15 milyon bonservis odersen,seneye sampiyon olacagız dersen,Luce vari hoca getirecegiz dersen insanlar beklentiye girer.

Sonra bu sezon hedef yok deyip kıvıramazsın.

Yorum

• Edit
                  En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 18.09.2016, 23:35.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğru söze ne hacet Ancak zamanında Malouda'yı sen savunduğunda ve ben eleştirdiğimde bu kadar olgun değildin renktaşım. Son dönemler hariç iho konusunda da olumsuz eleştiriye pek tahammülün yoktu. Sesini kesecek falan sende görmek ilginç geldi ancak söyleminde son derece haklısın.
                    Malouda'yı hâlâ savunurum onu kaldıracak teknik heyete sahip değildik adamı küsrürmek için her yolu denedi Hami efendi sağolsun Hacıosmanoğlu'da çanak tuttu
                    Ben Hacıosmanoğlu'nu zamanında sadece savundum eleştiri getirenlere karşı karşılıklı uslüp sıkıntısına girmedim sadece kendi gördüğüm doğrularıma göre hareket ettim yanılma payımda mutlaka oldu lâkin son döneminde kendisini benden daha çok eleştirende olmamıştır bizzat yüzüne karşıda eleştirim oldu.
                    Mevcut yönetim göreve geleli bugüne kadar tek olumsuz yorum yapmadım başkan ne derse şartsız şurtsuz yanında yer alıyorum Hacıosmanoğlu'nun ilk dönemi gibi.Demek ki eleştiri zamanı geldi

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayatımda okudugum en kibirli,en seviyesiz,en abuk sabuk yazı.
                      Kibirse kibir diyorum ve bir tık arttıyorum "bu takımı bizler kurtaracagiz" siz ise sadece izleyeceksiniz bmw'den selamlar....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malouda'yı hâlâ savunurum onu kaldıracak teknik heyete sahip değildik adamı küsrürmek için her yolu denedi Hami efendi sağolsun Hacıosmanoğlu'da çanak tuttu
                        Ben Hacıosmanoğlu'nu zamanında sadece savundum eleştiri getirenlere karşı karşılıklı uslüp sıkıntısına girmedim sadece kendi gördüğüm doğrularıma göre hareket ettim yanılma payımda mutlaka oldu lâkin son döneminde kendisini benden daha çok eleştirende olmamıştır bizzat yüzüne karşıda eleştirim oldu.
                        Mevcut yönetim göreve geleli bugüne kadar tek olumsuz yorum yapmadım başkan ne derse şartsız şurtsuz yanında yer alıyorum Hacıosmanoğlu'nun ilk dönemi gibi.Demek ki eleştiri zamanı geldi
                        Takip ettiğim renktaşlarımdansın. O yüzden geçmişten örnek verdim.
                        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takip ettiğim renktaşlarımdansın. O yüzden geçmişten örnek verdim.
                          İhoyu savunmus ve simdi gelmis Muharr baskana catıyor....Çok enteresan çok

Yorum

Bayran bitti cezam bitti ağzımı açayım biraz;Daha kongre üyesi olmayan,orjinal forma almayan,bırakın 61cell'i Trabzoncell bile kullanmayan boş beleş adamlar kalkmış "biz destek verdik" ula sen kaç kişisin kimsin çapın,makamın ne...Kalkmışsın o kuş beyninle burada klavyeden sallıyorsun,Muharrem baskan ile karsi karsiya gelse agzini acamaz velet burada duyar kastırıyor ona uyuz oluyorum.Bak birader senin kadar bizde üzülüyoruz hele ben uyku uyumadım ama saglikli bir beyine sahibim ki kalkıp baskana veya hocaya saydirmiyorum bak beyin diyorum sende olmayan hani 21 maclik seriyi kalktin muharrem baskana yiktin ya iste o yuzden sende "beyin" yok diyorum halbuki yedigin baliklar,hamsiler nereden cikiyor bu kadar omega nere gidiyor anlamiyorum zihniyetine beddua ettigim taraftar kisilikleri sizi...
                            bu nasıl bi beyinmiş, hayran olmamak elde değil doğrusu. plakları temizlemek için yediğin içtiğin özel birşey varmı??
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu nasıl bi beyinmiş, hayran olmamak elde değil doğrusu. plakları temizlemek için yediğin içtiğin özel birşey varmı??
                              Zoruna mı gitti?

Yorum

Kibirse kibir diyorum ve bir tık arttıyorum "bu takımı bizler kurtaracagiz" siz ise sadece izleyeceksiniz bmw'den selamlar....
                                Tişikkirler züpermen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X