Her cümlesi ayrı bir rezillik,çelişki içeriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Çok iyi niyetli ve insanlıktan nasiplenenlere hitap eden bir açıklama,halbuki etraf çakal sürüleri ile çevrili.
Gerçek manada takımı dert edinenler gerekli çıkarımı alır bu açıklamadan,diğerleri zaten ne söyleseniz kötülük için kullanacak.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
bu futbol kadrosu bu yönetimi yer , demedi demeyin, takımda ışık adına hiç bir şey olmadığı gibi, zeki ve mustafa ile sözleşme yenilenmesi inanılır gibi değil, dediği hiç bir şey gerçekleşmedi, ben inanmıyorum bu yönetimin başarılı olacağına.County of Essex
Yorum
-
Muharrem Usta sabır alan diyor ama başkan olduğu tarih Aralık 2015.Şu anki tartih Eylül 2016.Bu süreçte saha içi alınan sonuçlar tarihin en ağır hatta kabul edemiyeceğimiz sonuçları.Acilen saha içi sonuçların düzelmesi lazım.Yoksa sabrın sonu selamet değil bir alt lige düşme olabilecektir.Ben düşme potasında yer alacağımıza inanmıyorum.Bu takım ve yapılan transferler kötü değil.Ama Ersun artık ayaklarını yere basmalı.Bu kafa ile giderse geri dönüşü olmayan yola sokar bizi.Ha Ersun illaki ben sistemimden vazgeçmem diyorsa hemen yollar ayrılıp Rıza Çalımbay gibi bir hoca ile anlaşılmalı.
Yorum
-
Yönetim Ersunu katiyen yollamaz, yoksa tüm teori çöker. Kimseye laf anlatamazlar ki hoca göndermek çözüm değil. Sistem yok sistem. Ne oynadığımız kimin hangi mevkii de oynadığını kimse bilmiyor. Hoca neden bukadar saçmaladı anlamış değilim ama futbol adına kocaman bir 0 var kendi adımıza. Bu oyuncularla olur mu bence zor. Transferler külliyen yanlış benim düşüncem bu.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Bütçeyi 20ye kusura bakmayın ama her yönetim başarırdı. İlk 5e giremedikten sonra UEFA kriterleri çok ta umrumuzdaydı. Yapacağın şey Marko marin gibi 4 5 topçu kiralamaktı sıfır maliyete onu da başaramadınız. Şimdi aldığınız 3 4 kaliteli diye tabir edilen topçular ile her kaybettiğiniz maçta 1m gidiyor seyirci kaybediyorsunuz. Yazık.... yaptığınız yanlış değil ama çok çok eksik...
Yorum
-
yine hakaret edip küfür edenler muhakkak çıkacak ama ben yine doğru biliğimden vazgeçmeyeceğim
Muharrem ustayı destekledik halen daha destekliyoruz usta ile ilgili derdimiz yok ama etrafı inanılmaz yanılgılara sürüklüyor başkanı
bir hoca düşünün cavandayı yollayıp zeki ve yumlu ile devam etmeyi göze alabilmiş bir hoca düşünün 2 milyonlira verilerek yumlunun kalmasına onay vermiş bir hoca düşünün kadro mühendisi diye prim yapan ama 15 milyon euro harcayıp takımın komple bir tarafını eksik bırakan
Sonra birde yönetici düşünün kendi oyuncusunu aşağılayan ( gerçi usta da yapmıştı bunu ) gerekirse çıkar ben oynarım ama o gidecek diyen ve açık açık sebebinin ne olduğunu kimsenin bilmediği sonra bu iş hayatındaki çok başarılı adamın taraftarı transfer dönemi boyunca aşağıladığını ama taraftarların uyarıları haklı çıkınca susup cevap dahi vermediğini ve halen daha ben bilirim havalarında olduğunu
ustaya desteğimize rağmen yalanlarını unutmadık geçiş sürecinde taraftarı susturma çabası dedik ama adam ne derse tersini yapmaya başladı ve halen daha iho ya suçu atıyor son açıklamasında tamam iho bu takımın en kötü başkanıydı lafımız yok ama neredeyse bir senedir o koltuktasın şimdi diyeceksiniz e kulüp mali olarak bitmişti 15 milyon euro transfere harcayabilecek kaç takım var şu ligde ? 15 milyon euro para harcayıp takım kuramamışsın halen daha iho ya suç atıyorsun 50 milyon euroya mı takım kuracaktın ?
İşin aslı iyide transferler yapıldı ama plansız yapıldı takımın bir kanadı komple eksik bırakılmaz alsaydın nakulma yı bedava ya tamam bizim kalibremizde değil ama sağ açıksız veya yusuftan oynamaktan iyidir veya da yumluya verdiğim 2 milyona 2 tane doğu avrupadan vasat oyuncu alsaydın neyse bunlarıda geçtik eldeki kadroyu bari ersun gibi bir adama vermeseydi takımın bir oyun şablonu yok bir tane bile hucum şablonu yok takım defans mı atakmı oynuyor o bile belli değil ama biz paramız yok diye ağlarken bu adama 1.8 milyon euro maaş veriyoruz ne diyeyim usta kendi yaptı kendi çekecek kısa vadede tek kurtuluşu hocayı değişmek yok hocaya sabır falan geçin bunları bu takım hazırlık kampındayken senin hocan fransada tv yorumculuğu yapıyordu hocanın umrunda falan değil bu takım
Yorum
-
Sert olacaksın başkan sert öyle süslü laflarla bu mallar top mop oynamaz.2. İho kötü olduğu için sen secildin.Bu hilhat garibesi kadroyuda iho kurmadı topu taca atmayacaksın.Sorun takımın yeni olması değil kötü ve yetersiz oyunculardan kurulu olmasıdır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
ben halen daha yumlu ve zeki bu trabzonspor da nasıl oynuyor anlamış değilim, o nedenle kulübe ait hiçbirşey almıyorum onlar gidene kadarda almayacağım, çok şeyler dedi başkan ama bu ikisinin takımda kalması işin artık benim açımdan son noktasıydı..County of Essex
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine hakaret edip küfür edenler muhakkak çıkacak ama ben yine doğru biliğimden vazgeçmeyeceğim
Muharrem ustayı destekledik halen daha destekliyoruz usta ile ilgili derdimiz yok ama etrafı inanılmaz yanılgılara sürüklüyor başkanı
bir hoca düşünün cavandayı yollayıp zeki ve yumlu ile devam etmeyi göze alabilmiş bir hoca düşünün 2 milyonlira verilerek yumlunun kalmasına onay vermiş bir hoca düşünün kadro mühendisi diye prim yapan ama 15 milyon euro harcayıp takımın komple bir tarafını eksik bırakan
Sonra birde yönetici düşünün kendi oyuncusunu aşağılayan ( gerçi usta da yapmıştı bunu ) gerekirse çıkar ben oynarım ama o gidecek diyen ve açık açık sebebinin ne olduğunu kimsenin bilmediği sonra bu iş hayatındaki çok başarılı adamın taraftarı transfer dönemi boyunca aşağıladığını ama taraftarların uyarıları haklı çıkınca susup cevap dahi vermediğini ve halen daha ben bilirim havalarında olduğunu
ustaya desteğimize rağmen yalanlarını unutmadık geçiş sürecinde taraftarı susturma çabası dedik ama adam ne derse tersini yapmaya başladı ve halen daha iho ya suçu atıyor son açıklamasında tamam iho bu takımın en kötü başkanıydı lafımız yok ama neredeyse bir senedir o koltuktasın şimdi diyeceksiniz e kulüp mali olarak bitmişti 15 milyon euro transfere harcayabilecek kaç takım var şu ligde ? 15 milyon euro para harcayıp takım kuramamışsın halen daha iho ya suç atıyorsun 50 milyon euroya mı takım kuracaktın ?
İşin aslı iyide transferler yapıldı ama plansız yapıldı takımın bir kanadı komple eksik bırakılmaz alsaydın nakulma yı bedava ya tamam bizim kalibremizde değil ama sağ açıksız veya yusuftan oynamaktan iyidir veya da yumluya verdiğim 2 milyona 2 tane doğu avrupadan vasat oyuncu alsaydın neyse bunlarıda geçtik eldeki kadroyu bari ersun gibi bir adama vermeseydi takımın bir oyun şablonu yok bir tane bile hucum şablonu yok takım defans mı atakmı oynuyor o bile belli değil ama biz paramız yok diye ağlarken bu adama 1.8 milyon euro maaş veriyoruz ne diyeyim usta kendi yaptı kendi çekecek kısa vadede tek kurtuluşu hocayı değişmek yok hocaya sabır falan geçin bunları bu takım hazırlık kampındayken senin hocan fransada tv yorumculuğu yapıyordu hocanın umrunda falan değil bu takım
birisi bu yönetime - moneyball- filmini izletsin, bazen underrated oyuncular da bir takıma gerekli.County of Essex
Yorum
-
Bizim yönetimler kadar enkaz edebiyatı yapan yönetimler yoktur.
Kardeşim sanki gelen sponsorluktan sponsorluk anlaşmalarına koşuyor yine bildik şeyler kredi çek borcun vadesini uzat aynı hikayelere devam.
En büyük vaad Kartal tesisleri projesiydi göreve geleli 1 sene olacak atılan tek bir adım yok sözde en önemli gelir getirici projemizdi hani nerde?
Sportif konulara girmeye gerek yok rezil bir başlangıç devamıda gelecek kimse kör değil.
Nolacak sayın Başkan üst üste 2-3 mağlubiyet daha aldıkmı enkaz edebiyatına kaldığın yerden devam mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum