Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Facebook listemde 1000 küsür kişi var......

% 90 ı Trabzonsporlu....

Ve bunların sadece 400 küsürü Trabzonsporyu beğenmiş....

Yani yarısından azı...

Defalrca mesaj attım umurlarında değil insanların...

Oysa Trabzonsporun Facebooktaki taraftar sayısı 937.000 yerine 2.000.000 olsa marka gücümüz 2 kat daha fazla artar...

1 beğen tuşuna basacaksın yahu.... Çok mu zor Allah aşkına....

Takımımızı sosyal medyada destekleyelim arkadaşlarımızıda desteklemeleri yönünde teşvik edelim.....
    Ben arkadaşlarımım telefonunu alıp beğeniyorum gizlice ayrıca istek gönderiyorum tabiki.

Yorum

• Sanırım tarihimizdeki en iyi başkan. Bunu kesin olarak söylemek için sportif başarıyı görmeliyiz. Ama bu gidişatta güzel günler yakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Başkanın yaptığı açıklamaların hepsini nerde bulabiliriz

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar belki kimilerine göre küçük birşey bu söyleyeceklerim ancak sezon öncesi hazırlık kampımızdan gelen görüntülere bakın hepsi profesyonel çekim... Cep telefonu kamerasıyla çekim yapılan zamanları hatırlayın vizyon önemli o da başkan da mevcut

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Şeytan (Kalite) ayrıntıda gizlidir

Yorum

• Trabzonspor Bşkanı Muharrem Usta takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyor elinden geleni yapıyor....

Taraftarda elinden geleni yapmalı.....

Passolig sayımız sadece 94.502..... Bu rakam en kısa zamanda 100 bin olmalı..... 150 bini geçmeli...

Facebookta takımı takip eden kişi sayısı 937 binlerde dolanıyor... Sanal alemdeki Trabzonsporluların yarısı bile takımı takip etmiyor..en kısa zamanda 1 milyon olmalı bana kalırsa 2 milyonu bile geçmeli..gerçek rakam bu çünkü...

Twitter facebook kadar yayagın kullanılmıyor ama burada da önemli bir potansiyel olduğunu ve 1 milyon rakamının rahatlıkla yakalanabileceğini düşünüyorum
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Bşkanı Muharrem Usta takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyor elinden geleni yapıyor....

Taraftarda elinden geleni yapmalı.....

Passolig sayımız sadece 94.502..... Bu rakam en kısa zamanda 100 bin olmalı..... 150 bini geçmeli...

Facebookta takımı takip eden kişi sayısı 937 binlerde dolanıyor... Sanal alemdeki Trabzonsporluların yarısı bile takımı takip etmiyor..en kısa zamanda 1 milyon olmalı bana kalırsa 2 milyonu bile geçmeli..gerçek rakam bu çünkü...

Twitter facebook kadar yayagın kullanılmıyor ama burada da önemli bir potansiyel olduğunu ve 1 milyon rakamının rahatlıkla yakalanabileceğini düşünüyorum
              Aktif Passolig 50bin civarındaymış. Süresini uzatmayı da ihmal etmeyelim.
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aktif Passolig 50bin civarındaymış. Süresini uzatmayı da ihmal etmeyelim.
                aynen öyle....

üye adedi 100 bin olupta aktif olursak klübe senede yaklaşık 2 milyon tl...

200 bin kişi olursak senede yaklaşık 4 milyon tl katkımız olur....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanın yaptığı açıklamaların hepsini nerde bulabiliriz
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Büyük Baskan.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Böylesi daha gelmez
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan taraftar profilini değiştirmeyi hedefliyor. Ki bence de kurtuluş yeni gelenlerin düzgün olmasında. Şu etrafımızı kıran kabuğu kırmak ancak böyle mümkün. O yüzden öğrenciler ile ilgili projelerine büyük ehemmiyet veriyorum.
                        Trabzonspor taraftarı yaş dağılımı çıkartılırsa sanırım çok çok büyük bir ağırlık 35 yaş üstü olur. Hatta 40 yaş.

Yorum

• Başkandan çok memnunum ama Bursapor maç organizasyonu felaketti programa uyulmadı beklentiye sokulduk birşey göremedik bu konuda sınıfta kaldık malasef

Yorum

• Siz varken deniş ateş bitnel birdaha maç yönetemeyecekti başkanım,bilin istedim.

Yorum

• Farkında mısınız bilmiyorum ?

Stad sponsoru hala daha açıklanmadı..

Muharrem Usta sanırım bilerek bekletiyor sponsor firmaları. Özellikle transferleri yaptıktan sonra ve lig başladıktan sonra takım da yeni transferleri ile havaya girerse Usta'nın eli baya güçlenecek sponsor görüşmeleri için. Başkanın özellikle ticari zekasına çok güveniyorum.

Yorum

• barış yurduseven ‏@barisssn <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 19 Min.Vor 19 Minuten</small>Trabzon, Türkiye<button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Übersetzung anzeigen</button>
                                Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Usta saat 19.00'da TRT Haberde canlı yayın konuğum...Bekleriz efendim...#trt

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X