Vallaha şaka mi bunlar ya biri şaka olduğunu söylesin şaka gibi gerçekten....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Allahım aklıma mukayet ol , kimlerin eline kalmışız
Adam çıktı , personel maaşından kısıyorsunuz , daha büyük harcamalar yapıyorsunuz mesela scout ekibine ne kadar para verdiniz diyor .
Sen bu kulübü bizim gibi takip etsen , aylık maaşlarının 2500 tl (türk) 2500 euro ( yabancı ) olduğunu bilirdin .
Yorum
-
Nevzat Aydının tweetini çözümleyemeyen, Başkanın kaç kez açıkladığı Scout ekibinin ücretlerini öğrenmeyen dinlemeyen bir kişi çıkıyor ve Akil biriymiş gibi davranarak hesap soruyor.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydının tweetini çözümleyemeyen, Başkanın kaç kez açıkladığı Scout ekibinin ücretlerini öğrenmeyen dinlemeyen bir kişi çıkıyor ve Akil biriymiş gibi davranarak hesap soruyor.
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı adamlar çıkıp da bu sefa yılmaz niye 5 milyon tl alıyor demiyor. sırf sefa'nın aldığı parayla 200 kişilik scout ekibi bütün yıl çalışıyor. diğer gereksizlere ve çöpe atılan paralara girmiyorum bileÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
sonra konuşmalar neden 5 dk ile sınırlandırılmış diyorlar.
Kaç dakikadır konuşuyor kaydadeğer bir sözü yok.
Ancak şunu anladım Başkan sanırım bunların suyunu kesmeye başlamış.Her çıkan aynı minvalde takılıyor.ÜNALKARAMANSPORLU..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum