Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallaha şaka mi bunlar ya biri şaka olduğunu söylesin şaka gibi gerçekten....
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Allahım aklıma mukayet ol , kimlerin eline kalmışız

Adam çıktı , personel maaşından kısıyorsunuz , daha büyük harcamalar yapıyorsunuz mesela scout ekibine ne kadar para verdiniz diyor .

Sen bu kulübü bizim gibi takip etsen , aylık maaşlarının 2500 tl (türk) 2500 euro ( yabancı ) olduğunu bilirdin .

Yorum

• Nevzat Aydının tweetini çözümleyemeyen, Başkanın kaç kez açıkladığı Scout ekibinin ücretlerini öğrenmeyen dinlemeyen bir kişi çıkıyor ve Akil biriymiş gibi davranarak hesap soruyor.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Muharrem Usta şu seviyedeki beyinlere cevap vermelimi bilmiyorum.

Yorum

• Twitter ağır geliyor facebooktan olsaydı ali çil cevat cole anlarlardı belki
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu klup okumayan lisan yapmayan insanların eline geçmiş,koskoca klup çok büyük paralar bu insanların yönetimine yorumuna kalırsa klup bu hale gelmesi çok normal para ve kurum yönetmek kolay deil okumayan bilmeyen insanlar yapamaz bunu.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nevzat Aydının tweetini çözümleyemeyen, Başkanın kaç kez açıkladığı Scout ekibinin ücretlerini öğrenmeyen dinlemeyen bir kişi çıkıyor ve Akil biriymiş gibi davranarak hesap soruyor.
                aynı adamlar çıkıp da bu sefa yılmaz niye 5 milyon tl alıyor demiyor. sırf sefa'nın aldığı parayla 200 kişilik scout ekibi bütün yıl çalışıyor. diğer gereksizlere ve çöpe atılan paralara girmiyorum bile

Yorum

• Abi çıkıp orda Usta'ya giydiriyorlarsa eğer büyük yanlış yapıyorlar. 2 yıl zaman tanıyın şu Başkan'a olmazsa zaten gider.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Divan Kurulu 20 yılını doldurmuş üyelerden oluşuyor. Bu seviye o yüzden.
                    İşte bunlar son kupayı dünya gözü ile görmüş büyüklerimiz. Bu yüzden bu büyüklerimizi anlayamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynı adamlar çıkıp da bu sefa yılmaz niye 5 milyon tl alıyor demiyor. sırf sefa'nın aldığı parayla 200 kişilik scout ekibi bütün yıl çalışıyor. diğer gereksizlere ve çöpe atılan paralara girmiyorum bile
                      bunları sormak işlerine gelir mi hiç sözde divan üyelerimizin.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• adamlar istiyor ki benim dediğim olsun.hiç de dinlemeden üstelik. sizin hepinizi dinleyen adam far görmüş tavşan gibi donar kalır.

Yorum

• Arkadaş adam İstanbul-Trabzon ayrımcılığı var diyor. Gitmiş MAY'ı örnek veriyor.

Yazık. Vallahi yazık.

Yorum

• sonra konuşmalar neden 5 dk ile sınırlandırılmış diyorlar.
                            Kaç dakikadır konuşuyor kaydadeğer bir sözü yok.
                            Ancak şunu anladım Başkan sanırım bunların suyunu kesmeye başlamış.Her çıkan aynı minvalde takılıyor.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İHO: ''Lucescu dediniz... Ben Lucescuy'la şahsi ofisimde görüştüm. Kimsenin haberi oldu mu?'' ulan senin bile bu görüşmeden haberin yoktur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X