Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]9259[/ATTACH]
    [ATTACH]9260[/ATTACH]

Böyle de bişey var???

Bana göre de buradaki büyük hakaret bir meslek grubuna değil Trabzon şehrine, insanına ve dinamizmine edilmiştir. Gözardı edilmemeli. Diyelim ki bu yöneticinin çok parası var. Bize ne? Trabzonspor'un paraya değil akla ihtiyacı var. Ayrıca onun o boş rüzgar parası denildiği üzere 800 milyonluk borcu ödemiyor!
    Bu ne terbiyesizlik ya. Bu sosyal medya falan bize göre değilmiş. Önüne gelen serbestçe hakaret ediyor. Bence bütün yöneticiler twitterini falan kapatıp daha ağır abi takılmalı. Bizi bozar taraftarı bilgilendirmek falan, günahım kadar sevmesem de azize yıldırımı biraz örnek almakta fayda var
    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Nevzat Aydın teşhisi koymuş umarım tedavisini de yaparlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne kadar seveni hayranı varmış bu adamın valla şaşırdım . allahtan benim gibi düşünen başka insanlar da var,garip hissettim kendimi bir an . bir de raporlandım üstelik.

TS 2. başkanına, dolayısıyla TS yönetiminedir o sözler. Küfür, hakaret, argo ne ararsan var yazıda ve forumda üye olarak birisi o ifadelerle yöneticilere ve futbolculara yazsa ceza yer. Sevmemek ayrı olay ama Adnan Sungur anneye küfür eder, Ali Savaş ''senin ben ....'' der, başka birisi çıkar buraya yazamayacağım ama önceki sayfada senin alıntıladığın yazıyı yazar küfürleri sıralar, önceki sayfada hala duruyor o küfürlü hakaretli yazı.

Bunlar gazeteci değil, ''bizden'' hiç değil. Benim gözümde İstanbul için çalışan ve takımı değil cebini düşünen kişiler. Altuğ Atalay İho cuydu, neden ? Şimdi neden muhalif oldu ? Diğerleri ? TS tarihinde 2. gününde istifaya çağrılan başkan yoktur, TS yerel medyasındaki bu zatları iyi tanıyın, onlar TS nin iyiliği için asla mücadele etmezler ve yolumuza hep taş koyarlar. Geçmişte de böyleydi, taraftar olarak o kişilere destek verdiğiniz sürecede böyle devam edecek.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Edit: 2 kere gitmiş.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• arkadaşlar gaza gelmeyin ne o tarz gazetecilerin yazdıkları doğru ne de nevzat aydın'ın hakaretleri.... bir orta yol lazım...

Bülent abi'mize kulak verin.... http://www.karadenizmanset.com/haber...i-kokacak.html

Yorum

• Ah eskiler yok mu eskiler. Eskiler aklını güzel kullanirdi. Kendilerinde fazla yok ise başkalarına vermezdi. Şimdi öyle mi ?
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Zavallı Trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS başkan yardımcısına baştan aşağı hakaret içeren bir yazı. Kimse bu üslupla yazamaz, hukuki olarak da cezası vardır bu yazılanların. Gazetecilikle alakası yok şu okuduğum şeyin. Trabzon da zaten gazeteci yok, kimseyi de takip etmiyorum hepsi birbirinden kötü.
                  yok ya benim adamım bu değilmiş. saydırabilirsin

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar gaza gelmeyin ne o tarz gazetecilerin yazdıkları doğru ne de nevzat aydın'ın hakaretleri.... bir orta yol lazım...

Bülent abi'mize kulak verin.... http://www.karadenizmanset.com/haber...i-kokacak.html
                    evet benim bahsettiğim yazar buydu

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]9259[/ATTACH]
                      [ATTACH]9260[/ATTACH]

Böyle de bişey var???

Bana göre de buradaki büyük hakaret bir meslek grubuna değil Trabzon şehrine, insanına ve dinamizmine edilmiştir. Gözardı edilmemeli. Diyelim ki bu yöneticinin çok parası var. Bize ne? Trabzonspor'un paraya değil akla ihtiyacı var. Ayrıca onun o boş rüzgar parası denildiği üzere 800 milyonluk borcu ödemiyor!
                      Böyle kişileri takip edip benimseyenlerin, Nevzat Aydın'ın lafından şehire hakaret edildiğini sanması çok normal. Şu üsluba, terbiyesizliğe, bayalığığa bakın. Kanalizasyon patlamış gibi resmen. Eleştirinin adabı vardır. İnsanların düşünceleriyle çatışılır."Yemekçi" diye küçümsediğiniz adam ülkenin en iyi girişimcilerinden biri belki de en iyisi. Cahil cesareti bambaşka bir şey. Paraya değil akla ihtiyaç varmış. Bu adamda vizyon olduğu için kokuşmuş zihniyet inliyor zaten.
                      8. Kuşatma

Yorum

arkadaşlar gaza gelmeyin ne o tarz gazetecilerin yazdıkları doğru ne de nevzat aydın'ın hakaretleri.... bir orta yol lazım...

Abi vallahi o kadar bıktım ki yerel medyanın haberlerini okurken sinirden patlıyorum.
                        Bu kadar karaktersizlik olmaz. Ben yönetici olsam ben de patlardım.
                        Bir teknik direktör kapa bildirildikten dakikalar sonra linç edilir mi yerel medya tarafından? Hem de başkan tam o saatlerde canlı yayında birlik beraberlik çağrısı yaparken. Bu kadar olmaz ya beş ay oldu yönetime atmadıkları iftira kalmadı. Yazılan köşe yazılarının, atılan manşetlerin %80'i yönetimin aleyhine, destek değil köstek olan ve parayla beslenen tipler. Özellikle de Nevzat Aydın hedef alınıyor. Çünkü Trabzonlu değil. Trabzonlu olmayan birinin başkan yardımcılığı makamında olması fena halde zorlarına gidiyor. Şimdi Trabzonspor olmasa Altuğ Atalay denen hain ne kazanacak? Ergun Ata? Cevat Kol? Ne kazanacaklar? Hepsi kulüpten besleniyorlar. Sömürüyorlar. Başkan seçimden önce ne güzel demişti Altuğ Atalay'a "sömürüyorsunuz" diye...

Kimse kusura bakmasın ama Nevzat Aydın'ın yazdıklarının altına imzamı atarım. Sonuna kadar da arkasındayım. Zaten bütün yerel medyayı kapsayan bi yazı değildi. O tabiri ile kimleri hedef aldığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

Yorum

• Bu yönetime giderek daha fazla kanım ısınıyor...meşhur sarı öküz hikayesi gibi bu süreçte sarı öküz nevzat aydındır. eğer nevzat aydın başkanı bu yerel kenelere yedirirsek bunlar durmaz zamanla tüm yönetimi devirirler. sarı öküzü vermemeliyiz..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Edit: Yine 2 kere gitmiş.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 15:47.

Yorum

İşte eleştiri budur, yazı budur. Arka sayfada yazan cahil ve edepsiz gazeteciye bakın birde Bülent Şirin'in yazısına bakın. Eleştireceksen böyle eleştireceksin.

Nevzat Aydın bana göre haklıdır ama biraz fazla takılıyor şu ''yerel kalmış'' lara. Yok mu avukatın ? Sen keyif yap, twit ten sitelerinden saydıranlar çeksin çilesini. Ne uğraşıyorsun ? Başımızda 50 tane bela var onlarla ilgilen.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet benim bahsettiğim yazar buydu

Bende diyorum Ali Kemal kim, kim okuyor bu adamı, Artvinli bunu niye savundu. )))

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yönetime giderek daha fazla kanım ısınıyor...meşhur sarı öküz hikayesi gibi bu süreçte sarı öküz nevzat aydındır. eğer nevzat aydın başkanı bu yerel kenelere yedirirsek bunlar durmaz zamanla tüm yönetimi devirirler. sarı öküzü vermemeliyiz..
                                Çok doğru bir tespit.
                                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X