Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 02.JPG
    01.JPG

Böyle de bişey var???

Bana göre de buradaki büyük hakaret bir meslek grubuna değil Trabzon şehrine, insanına ve dinamizmine edilmiştir. Gözardı edilmemeli. Diyelim ki bu yöneticinin çok parası var. Bize ne? Trabzonspor'un paraya değil akla ihtiyacı var. Ayrıca onun o boş rüzgar parası denildiği üzere 800 milyonluk borcu ödemiyor!

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu cidden yanlış anlama ama abi çok mu vaktin var da bunları okuyorsunuz. Ergun atayı unutmuştum bile öyle birisini
      Feyste gördüm yahu, özellikle açıp okumuyorum.
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faik abi oyun beni ilgilendirmez, ama diğer elestirin bence yerinde degil burda bazı arkadaşların üye olacak durumu olamayabilir. O yüzden taşın altına elini sokmamak TS ye yeterince destek olmamak suçlamasında katılmıyorum.
        Bu forumda zaman geçirmek dahi TS için yapılan bir eylemdir ve benim gözümde değerlidir.
        Öte yandan durumu musait olanların da klube üye olması gerekir, benim yeni musait oldu ve basvurumu baslatiyorum insaAllah
        İmkanı olupta üye olmayanlara sonrada gelip benim oyumu eleştirenlere lafım....herkese değil..... onlar kendilerini biliyor.....

5 lira ,10 lirayla zorla maça giden imkanı olmayanların ise başımın üstünde yeri var....

diyorumki imkanı olan herkes klübe üye olsun klübü 100 bin kişi ile yönetelim.....birileri 1-2 bin y alıp başkan olamasın.....

ama arkadaşlar 3 sene öncenin şartları ile bugünü harmanlayıp saçma sapan ( mastürbasyon kelimesini bile yazan var) yorumlar ediyor. e haliyle pis yorumlarının cevaplarını alınca da kızıyorlar...

tekrar söylüyorum imkanı olupta üye dahi olmayanlar benim oyumu sorgulayamaz kardeşim....
        sen üye ol istediğin aday oy kullan..

hatta iğrenç mesajları alıntılayan arkadaşlarda üye olsunlar benim oyumu 4-5 e katlasınlar....

Trabzonspor kazansın böylece.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Seçimden önce Muharrem Usta aleyhinde twitler atan ve ön yargılı davranıp herkesin tepkisini çeken Atilla Dilaver ve Hakan Orhan son zamanlarda yönetime destek vermeye başladılar sanırım. Dün Atilla Dilaver'in "Muharrem Usta'ya destek olmalıyız" gibi bir twitini okudum.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İmkanı olupta üye olmayanlara sonrada gelip benim oyumu eleştirenlere lafım....herkese değil..... onlar kendilerini biliyor.....

5 lira ,10 lirayla zorla maça giden imkanı olmayanların ise başımın üstünde yeri var....

diyorumki imkanı olan herkes klübe üye olsun klübü 100 bin kişi ile yönetelim.....birileri 1-2 bin y alıp başkan olamasın.....

ama arkadaşlar 3 sene öncenin şartları ile bugünü harmanlayıp saçma sapan ( mastürbasyon kelimesini bile yazan var) yorumlar ediyor. e haliyle pis yorumlarının cevaplarını alınca da kızıyorlar...

tekrar söylüyorum imkanı olupta üye dahi olmayanlar benim oyumu sorgulayamaz kardeşim....
            sen üye ol istediğin aday oy kullan..

hatta iğrenç mesajları alıntılayan arkadaşlarda üye olsunlar benim oyumu 4-5 e katlasınlar....

Trabzonspor kazansın böylece.....
            bu kadar boş ve kibir kokan bi yazı okudum mu daha önce bilmiyorum.

şimdi benim milletvekili olabilirim ama olmadım.adamlar çocuk tecavüzleri araştırılsın önergesine hayır oyu verdiğinde ama onlar mv olmuş sen olmadan onları eleştiremezsin mi diyeceksin bize merak ediyorum.

yani o seçimde çoban bile olamayacak adama klübün geleceğini emanet ettim o da içine etti kusura bakmayın hatalıyım diyemiyorsun ,yazıklar olsun.bu nasıl bi kendini beğenmişliktir...

Yorum

• Eskiden okur yazarlığı olmayanlara oy kullanırken bazıları tavsiyelerde bulunurdu; İşte kırata bas,
              arıya bas, yok güvercine bas gibi, bu zamanda Trabzonsporu kurtamak için kongre üyelerinin böyle
              bir yönteme başvuracaklarını sanmıyorum. Vatandaşlıktan dolayı üye olamadığım için böyle olup olmadığını
              tam bilmiyorum ama, bazılarını okuyunca şüpheyede düşmüyor değilim...
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diğer arkadaşlar harçtan gazel okuyor. Elini taşın altına değil klavyenin üzerine koyup bilip bilmeden konuşuyorlar. Oy verme nedenini belki 100 kez yazdım. Ama bilmeden sadece sonuç odaklı edep dışı laflar edenlerde cevabını alır kusura bakmasinlar. Ayrıca Iho ya bile takımı muhtaç edenlere siyasetin oyuncağı etmeye çalışanlara tek kelime edilmiyor nedense. Sanki 10 tane nitelikli aday arasından seçildi. O zaman ne idüğü belirsiz siyasilerin oy dilendigi usta karşısında Iho ya verdim. Daha güzel fikri olan vardı ise üye olup Usta 'ya verseydi. Bunun anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz doğrusu hayret ediyorum
                Rica ediyorum şu işlere dikkat ediniz. Hariçten gazel okumaktır doğrusu.

Hayır google'dan bakıp anında doğrusunu öğrenebileceğiniz bir şeyi niye yanlış yazıyorsunuz?

Yazım konusunda kendini 1 gr geliştiremedin Faik Yılmaz. Bir de cümlelerin sonuna genelde 5-6-7-8 nokta koyuyorsun. O da olmaz.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi
                  cevat kol ile kesinlikle bir tutulmayacak bir gazeteci olan ali kemal yazıcının nevzat aydın ile ilgili yazısı yerinde olmuş gerçekten ,
                  özellikle son bölümü

Trabzon'da, işi sadece gazetecilik olan ve Trabzon ile Trabzonspor kaygısı taşıyanların ağzı açlıktan koksa da onurunu, şerefini ve haysiyetini satmayacağını bilmek için Trabzon'da yaşamak yeterli. Trabzon ve Trabzonspor kaygısı taşımayan ahlaksızların karşılığı olduğunda her şeylerini satabileceklerinden yola çıkarsak, sadece Arafilboylu Ali Rıza Egemen ve Egemen gibi olanların varlığının Trabzonspor'u bir yerlere taşıyacağına inancım arttı.

Yazımın ilk bölümünü böylesine el firenini çekerek yazdıktan sonra diyorum ki;

Nevzat Aydın'a Trabzonspor olmazsa ağzı açlıktan kokacak izlenimi veren gazeteci veya gazete patronunu açıklamazsa büyük harflerle ŞEREFSİZ diyorum. Bu 1

Sadri Şener döneminde yönetici olduğunda kendisinden röportaj karşılığı para isteyen gazeteciyi ve bugün yine aynı gazetenin farklı elamanının yine para istemesini basit savunma nedeni olarak görüp ahlaksız davranmasını nasıl normal karşılıyor. Bu 2.

Trabzonspor'a garson olamayacak kadar Trabzonspor'dan habersiz, Trabzonspor ahlakından ve geleneğinden uzak zavallının ikinci dönem yönetici olduğunda ne gibi bir pazarlığın içine girdiğini de açıklamasını bekliyorum. Bu da 3

Üç soru yeter...

Üç kuruşluk adamlara beş kuruşluk soru sorup ta değerlerini arttırmak mesleğe kötülük olur...

Giysisinin altına atlet giymekten aciz bir sepetin, giysisinin üzerine Trabzonspor forması giymesini beklemiyorum zaten...

Hal böyle olunca da üç kuruşluk adamlara üç kuruşluk soru sormanın çokta alnamı yok....

Çünkü onlar için Trabzon ve Trabzonspor sadece ara sıcak...

Dip not: Üç kelimeyle hayatını sürdürüp ticari kazancınla kendini bir yere koyan sepet kafalı(!) Bağdat caddesinde sana, Aziz Yıldırım moduna girmeni tavsiye eden tavşanların tavsiyesine uyma istersen
                  Bu yazıda ..çan adam görüyorum ben, bunu paylaşıp, adama hak vermenin lüzumu nedir?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rica ediyorum şu işlere dikkat ediniz. Hariçten gazel okumaktır doğrusu.

Hayır google'dan bakıp anında doğrusunu öğrenebz bir şeyi niye yanlış yazıyorsunuz?

Yazım konusunda kendini 1 gr geliştiremedin Faik Yılmaz. Bir de cümlelerin sonuna genelde 5-6-7-8 nokta koyuyorsun. O da olmaz.
                    buna ne yazayım şaşırdım doğrusu. Neyi yazmak istedigimi anladınızsa sorun yok. Sonunda 10 nokta olsa size ne zararı var merak ettim doğrusu. Hariçten gazel okumaya gelince 1 harf eksik yazdım tamam asin beni. Bak asını asin yazdım bunun için bir daha asinn. ...... cepten yazdığım için üstüne birde zincire vurun...... ahan gene 5-6 nokta koyduk iyimi. ...
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 15:12.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• suçlu niye nevzat aydın anlamadım

adam isim vermeden ortaya laf atmış atma sebebi de belli

ali rıza isim vererek böyle bir açıklamayı dünki başkanın destek istemesinden sonra niye yapıyor. niye üstüne alınıyor. cevap vermek hem de böyle tvitle falan bu nasıl yöneticilik
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ts Başkan Yardımcısına küfür, hakaret ne ararsan var ve sen gelip şu iğrenç yazıyı buraya koyup, ''yazısı çok yerinde olmuş'' mu diyorsun ? Şu adamın çıkarı vardır kulüpten, maması kesilmiştir peki ya sen nesini savunuyorsun ?

Mesajını raporluyorum. Böyle bir yazıyı gelip BMN ye nasıl koyuyorsun ve destekliyorsun, ceza sebebidir yaptığın.

Hukuki olarak da sıkıntı yaratacak bir yazı ve sen bu yazıyı burada paylaşıp destekliyorsun.
                        ne kadar seveni hayranı varmış bu adamın valla şaşırdım . allahtan benim gibi düşünen başka insanlar da var,garip hissettim kendimi bir an . bir de raporlandım üstelik.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Nevzat Bey'in hakkını hukuki yollardan arayıp kan emicileri köpek gibi inletmesi lazım. Sen Trabzonspor yöneticisine açıkça şerefsiz diyebiliyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Üç beş çomarın yiyebileceği adam değil Nevzat Aydın.
                          8. Kuşatma

Yorum

• "Trabzonspor olmasa açlıktan ağzı kokacak gazeteci müsveddeleri......"

Şu cümlenin devamının nasıl olduğunun hiçbir önemi yok. Hayır niye bu kadar alındılar anlamadım. Ali Savaş, Altuğ Atalay, Cevat Kol, Ergun Ata, Ali Çil falan niye bu kadar alındı. Adam belki ulusal basın ile ilgili konuştu. Yada ne bileyim yerel basın ile ilgili olsa bile belki Ali Savaş'a değil de Altuğ Atalay'a gönderme yaptı. Sana ne oluyor Ali Savaş? İmla kurallarını bile bilmiyorsun, twitlerini anlayabilmek için elli defa okuyoruz, "hmm tmm tsk ok" gibi ergence kısaltmalar yapıyorsun. Yalan mı dedi adam Trabzonspor olmasa açlıktan ağzın kokacak, yoldunuz kulübü. Sana ne oluyor Ali Rıza Egemen? Yönetici olmadan önce doktor olduğunu sadece hastaların biliyordu. Kalkmış Nevzat Aydın'a makam göndermesi yapıyorsun. Nevzat Aydın gibi birinin 800 milyon lira borcu olan Trabzonspor'a ihtiyacı mı var? Adam gençlerin idol olarak gördüğü Türkiye'nin en iyi girişimcisi.

Yorum

• Yereller parazittir tek amaçları kulüp üzerinden bir yere gelmektir.
                              Kusura bakmayın ama yerellere itimat eden de benim gözümde parazittir
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Nevzat Aydın bu köpeklere az bile demiş
                                Artık TS de bunlara kemik yok
                                Kemik bulacakları yere gitsinler bu şike bahçe olabilir onlar için de sorun olmaz
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X