Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yılmaz büyükaydınıda gönderdi.ohhh

güzel işler oluyor
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yılmaz büyükaydınıda gönderdi.ohhh

güzel işler oluyor
      Nerde yaziyor abi bubhaber.

Doğruysa ersun yanal etkili olmustur bu kararda. Baskan ersun hoca icin butun fedakarliklari yapacak gibi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 11:29.

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nerde yaziyor abi bubhaber.

Doğruysa ersun yanal etkili olmustur bu kararda. Baskan ersun hoca icin butun fedakarliklari yapacak gibi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        SON DAKİKA: Ersun Yanal’ın bağımsız çalışmak istemesi üzerine Başkan Usta ve yönetimi, Futbol Direktörü Yılmaz Büyükaydın’ın görevine son verdi.
        13 Yorum
        Trabzon haber, Trabzonspor haberleri, en güncel transfer gelişmeleri, son dakika yeni yayınlar, spor haberleri, maç sonuçları, süper lig puan durumu, canlı yayın, haberts.com sitesinden okunur
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• trabzonspor'dan nemalanan bir kene gibi sırtına yapışan zihniyetin son çırpınışlarını izliyoruz
          Ross Barkley

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yılmaz büyükaydınıda gönderdi.ohhh

güzel işler oluyor
            Dün Başkanın radikal kararlar alıp eş,dost,akraba,hatır,gönül demeden kendi işimize bakacağız dediği sözler mana kavuşmaya başladı. özellikle faruk özak cephesinin kulisleriyle yılmaz büyükaydın göreve getirilmişti. şimdi inşallah doğrudur, gönderilmiş. hangi vasıfla o göreve layık görüldüğünü anlayamadığım, sırf torpilli haz etmediğim birisiydi. işler artık rayına girmeye başlar umarım.

bu süreçte olan yılmaz büyükaydının saçma sapan hoca ve oyuncu transferleriyle küme yolunu açtığı 1461'e oldu.
            There is no spoon...

Yorum

• İnsan kaynağımız belli! Gazetecimiz de, diğer meslek mensupları da, "hasbelkader yöneticilik sıfatını kazananlar da" bu kaynaktan çıkıyor...
              "Tencere dibin kara!" derler insana... ERGUN ATA

senin de sıfatına tüküreyim Ergun Ata.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnsan kaynağımız belli! Gazetecimiz de, diğer meslek mensupları da, "hasbelkader yöneticilik sıfatını kazananlar da" bu kaynaktan çıkıyor...

bunları ciddiye alıp sağ sola paylaşmayın siz yazmasanız hayatta haberimiz olmaz bunlardan görmeye gerek yok görüpte görmezlikten gelicen he he diyip geçiceksin yoksa zevk alıyolar yaptıklarından klup batsında ne olursa olsun

Yorum

• Bu kadar hızlı başlayacağini tahmin edememiştim, güvenim bir kat daha arttı, ben şahsen
                  sonuna kadar başkanı destekliyorum. Leş kargaları ne kadar bağırırsa bağırsın, eğer bu kargalar
                  bu seferde başarılı olurlarsa Trabzonsporu bir asır daha kimse kurtaramaz...
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Helal olsun başkan eş , dost , ahbap dinlemeden neşteri vurmak şart.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu yerel tayfa kendilerinden biri bu kulübü yönetmediği sürece boş durmayacaklar.
                      Hep arkadan hançerleyip, koca şehrin kenetlenmesine engel olacaklar.
                      Memleketimin insanlarını bu şekilde görünce gerçekten çok üzülüyorum.
                      Bir çapı 5 para etmez şikebahçe taraftarının kenetlenmesine bak, bir de bizimkine.
                      Yazıklar olsun...
                      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Türk sporunda pisliğin dibinde yaşadığı halde haklı bir tepki görse dahi sürü refleksiyle topyekün insanın üzerine çullanan iki ekip var: Hakemler ve basın mensupları. Kendi davalarında hem hakim hem savcı olacak güce de sahipler. Yönetmek için seçilmişlerin bunlara karşı pervasızca salvo yapmasına gerek yok, o konuda ben yönetimdekinden daha başarılı bile sayılırım çünkü kulübe hiç zarar vermeden sallayabiliyorum adamlara. Sen güç, para ve makam sahibi olarak bu ekibi sessiz sedasız köpekleştireceksin. Bu ekip kuvvetli bir sahibe susamış çünkü, o boşluğu doldurman gerekiyor. Beceremediğin zaman da "iki baldırı çıplak köşelerinde eleştirdi diye başarısız olduk" diye ağlamayacaksın. Ağzını açanı gözünün yaşına bakmadan ekmeğinden et bakalım diğerleri bir daha cüret edebiliyor mu çekirdek çitler gibi yorum yapmaya?

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION]. Günahı yüzüne vurulunca sevaplarından bahsetmenin hükmü yoktur; bunun için açık olan tövbe kapısıdır. Tövbe edeceksin bu kulübe yaşatılanlardaki payın için. Sevap dediysek de iyi bir organizatör müsün onu da bilmiyoruz ama berbat düşünüyor, berbat yazıyorsun. Çoğunluğu provoke ederek düşünmeye sevkettiğini zannetmek 2000 yıl öncesinin sporudur. Modası geçmiş stilinle nadanlık dağlarında yaşıyorsun. "halkalı çöplüğü, lağım deşarjı, boğaza kadar pislik" Bu nedir, bu nasıl bir seviyesizliktir? Kendine gel lütfen, koskoca kongre üyesi Faik'sin sen.
                        En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 12:38.
                        Naber?

Yorum

• vur neşteri başkanım acıma sülüklere
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mübarek adam,

Esasen bir şey yazmayacaktım, Allah var, bulaşmak - kalp kırmak istemiyordum fakat -sanırım silinmiş- kahvehane lakırdıları filan gibi bir iletine takıldı gözüm sonra. Milleti aşağılıyordun yine. Dayanamadım. Abi, evvela söylemem gerek, senin bu triplerine bayılıyorum. Bu ukala tavırlara. Bu ben bilirim hallerine. Bu fena halde şişmiş egoya. Bu ardından elli bin nokta gelen cümlelere. Bu ileride bir kitap yazmayı düşünüyorum deyip iki tane de'nin yazımını hala öğrenemeyişine. Şahane.

Faik Abi, adama sorarlar. Adama derler ki: Sen kimsin? Adama derler ki: Şu yukarıdaki sözlerinin birer ahlaksızlık örneği olduğunun farkında mısın? Neyin var ki, neyi aşağılıyorsun? Elinde klavyesinden başka hiçbir sermayesi olmayan sen, o klavyeyle yirmi bin küsur ileti bırakmış olan sen, hangi akılla buradaki çocuklara klavye delikanlısı diyorsun? Hayrola bro, elindeki üyelik mührüyle neyin mastürbasyonunu yapıyorsun?

Daha bir iki yıl evveldi, senin başkanın BMN üyeleri için klavye delikanlıları demişti. Klavye delikanlıları beni eleştiremez filan gibi sözler etmişti. Senin bu heriften ne farkın var bize açıklar mısın? Kafa aynı kafa. Ahlak aynı ahlak. Kibir aynı kibir. Hazin. Kızdığım kadar üzülüyorum da bu hallerinize. Fakat işte, çağ yarı cahilin çağı, elden bir şey gelmiyor.

Abi sana tavsiyem Trabzonspor'a bir iki yıl ara ver. Dışarıda hayat var. Gözlerini dışarıya çevir, başka meşgaleler edin. Trabzonspor üzerinden tuhaf zevkler devşirmeye son ver. Kendini olmadığın mevkilerde göstermeyi bırak güzel abicim. Hobiler edin. Çok yalnızsın herhalde, git manita yap, arkadaş falan edin. Bir soluklan, bir tazelen abi. İyi gelecektir.

Sıradan, vasat ve sıklıkla yanılan bir taraftarsın/insansın sen de. Gittin koyun güdemeyecek adama; kabadayının, kabiliyetsizin birine yetki verdin. Burada iki yüz lira vermediği/veremediğ için aşağıladığın çocuklar şöyle dursun, sen sırf bu hareketinle Trabzonspor'un iflasına sebep olan güruhun içinde yerini aldın. Kimse kalkıp sana, mavrayı kes Faik, Trabzonspor'un 400 milyonunun hesabını ver diyor mu? Diyor mu abicim? Madem mühür senin, madem bu çocukların bu takımın varlığında hiçbir dahli yok, e o halde hesabı da elbette senden soracaklar. Sen (haşa) Allah mısın da sana bir şey söyleyemiyoruz abicim? Eline mührü alınca adam mı oluyorsun abicim? İki tane bilanço incelemekle camia yönetmeyi, hesap kitapla insan tanımayı birbirine karıştırıyorsun, karıştırma abicim. Kalkıp ben hata ettim, yanlış oy verdim diyemeyecek denli kibirli bir insan oldun çıktın, etme abicim.

Evet, mühür senin, sandık başında Süleyman sensin. Kimsenin parasını verip satın aldığın meziyetlerinde gözü yok, sakin ol. Nihayetinde kıymetli parandan eksilttin, verdin. Yemedin içmedin, üye oldun. Bu yüce makamı hak ettin, Kimse mührünü elinden almıyor. (Ah keşke alsalar.) Esasen kimsenin seni iplediği de yok bence. Nihayetinde senin verdiğin oydan ne olur? Şurada Trabzonspor için dertleniyor, çözüm arıyor insanlar. Bir zahmet mastürbasyonunu öte de yap, kirini pasını insanların üzerine sıçratma abicim.

Onun dışında hayırlı tıraşlar.
                            Amasız, şartsız şurtsuz altına imzamı atıyorum...
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yeri geldiğinde başkanı eleştirdiğim noktalar oldu ama 5 ayda adamdan mucizeler yaratmasını bekleyemezdik.Ustanın günü kurtarmak değil de gerçekten kulüpte bir sistem oturtmaya çalıştığına gönülden inanıyorum.Allah yardımcısı olsun bu süreçte başkanın arkasında durmayanları bizlerin susturması gerekir.

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnsan kaynağımız belli! Gazetecimiz de, diğer meslek mensupları da, "hasbelkader yöneticilik sıfatını kazananlar da" bu kaynaktan çıkıyor...

Yahu cidden yanlış anlama ama abi çok mu vaktin var da bunları okuyorsunuz. Ergun atayı unutmuştum bile öyle birisini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X