Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi
    cevat kol ile kesinlikle bir tutulmayacak bir gazeteci olan ali kemal yazıcının nevzat aydın ile ilgili yazısı yerinde olmuş gerçekten ,
    özellikle son bölümü

Trabzon'da, işi sadece gazetecilik olan ve Trabzon ile Trabzonspor kaygısı taşıyanların ağzı açlıktan koksa da onurunu, şerefini ve haysiyetini satmayacağını bilmek için Trabzon'da yaşamak yeterli. Trabzon ve Trabzonspor kaygısı taşımayan ahlaksızların karşılığı olduğunda her şeylerini satabileceklerinden yola çıkarsak, sadece Arafilboylu Ali Rıza Egemen ve Egemen gibi olanların varlığının Trabzonspor'u bir yerlere taşıyacağına inancım arttı.

Yazımın ilk bölümünü böylesine el firenini çekerek yazdıktan sonra diyorum ki;

Nevzat Aydın'a Trabzonspor olmazsa ağzı açlıktan kokacak izlenimi veren gazeteci veya gazete patronunu açıklamazsa büyük harflerle ŞEREFSİZ diyorum. Bu 1

Sadri Şener döneminde yönetici olduğunda kendisinden röportaj karşılığı para isteyen gazeteciyi ve bugün yine aynı gazetenin farklı elamanının yine para istemesini basit savunma nedeni olarak görüp ahlaksız davranmasını nasıl normal karşılıyor. Bu 2.

Trabzonspor'a garson olamayacak kadar Trabzonspor'dan habersiz, Trabzonspor ahlakından ve geleneğinden uzak zavallının ikinci dönem yönetici olduğunda ne gibi bir pazarlığın içine girdiğini de açıklamasını bekliyorum. Bu da 3

Üç soru yeter...

Üç kuruşluk adamlara beş kuruşluk soru sorup ta değerlerini arttırmak mesleğe kötülük olur...

Giysisinin altına atlet giymekten aciz bir sepetin, giysisinin üzerine Trabzonspor forması giymesini beklemiyorum zaten...

Hal böyle olunca da üç kuruşluk adamlara üç kuruşluk soru sormanın çokta alnamı yok....

Çünkü onlar için Trabzon ve Trabzonspor sadece ara sıcak...

Dip not: Üç kelimeyle hayatını sürdürüp ticari kazancınla kendini bir yere koyan sepet kafalı(!) Bağdat caddesinde sana, Aziz Yıldırım moduna girmeni tavsiye eden tavşanların tavsiyesine uyma istersen
    Nasil gazeteci bu , bu yazisinda da tahrik , kanitsiz iddialar , hakaret var

Yorum

• Nevzat Aydın mevzuyu çözmüş ama bu kot kafalılar yerler bu yönetimin başını.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten üye olun dediğin konuyla alakalı hemfikirim. Üye olmayanların eksikliği ya da şartların uyuşmaması.
        Bu konuda sizi eleştiren yok ki. Hatta takdir ediyorum.

Eleştirdiğim kısımlar farklı. Diğer arkadaşlarında aynı şekilde.
        Dediğim gibi bir öz eleştiri yapın.
        diğer arkadaşlar harçtan gazel okuyor. Elini taşın altına değil klavyenin üzerine koyup bilip bilmeden konuşuyorlar. Oy verme nedenini belki 100 kez yazdım. Ama bilmeden sadece sonuç odaklı edep dışı laflar edenlerde cevabını alır kusura bakmasinlar. Ayrıca Iho ya bile takımı muhtaç edenlere siyasetin oyuncağı etmeye çalışanlara tek kelime edilmiyor nedense. Sanki 10 tane nitelikli aday arasından seçildi. O zaman ne idüğü belirsiz siyasilerin oy dilendigi usta karşısında Iho ya verdim. Daha güzel fikri olan vardı ise üye olup Usta 'ya verseydi. Bunun anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz doğrusu hayret ediyorum
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 13:12.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu tweet işini bırakması lazım yöneticilerin. Anlık her aklına geleni yazınca böyle oluyor.
          Sonra birisi "bir ok attım zerde oldu" der. Birileri de açıklamaya çalışır...

Yorum

• Şimdi yerel medyanın trolleri kuduruyor Nevzat Aydın'ın yazdıklarından dolayı.

Hangi birimiz bu söylenenler için yanlıştır diyebiliriz?
            TS olmasa bu kan emiciler para kazanıp saçma sapan yazıları ile caka satabilirler miydi?
            TS olmasa medyada dirhem değer görebilirler miydi, iki cümleyi bir araya getirip yazamayan Türkçe özürlüler?
            Trabzon yerel medyasının futbolla ilgilendiğim 15 sene boyunca gözlemlediğim kadarıyla TS'ye zerre faydası olmamış, bilakis hep kaos yaratarak zararı olmuştur.

TS olmasa yok hükmünde olcak gürühun varlığını borçlu olduğu klübe parazitlik yapması kabul edilir bir şey değildir.
            Nevzat Aydın az bile demiş, bunları klübe, tesise sokmayacaksın. taraftarı uyarıp gazetesini almayacak, aldırmayacaksın ki bu gürüh yola gelsin.

Parazit lafzı bu gürühu tam manası ile tanımlamaktadır.
            Mutualist bir yaşama evrilirlerse kendileri kazanır, yoksa başkan bunları yok etsin zerre üzülmem. Sen hem TS'den hep alacaksın, bir şey vermeyi geçtim hem de TS'ye zarar vereceksin. Öyle bir dünya yok
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 13:17.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasil gazeteci bu , bu yazisinda da tahrik , kanitsiz iddialar , hakaret var
              bunların köküne kibrit suyu dökeceksin ki TS kurtulsun
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION]. Günahı yüzüne vurulunca sevaplarından bahsetmenin hükmü yoktur; bunun için açık olan tövbe kapısıdır. Tövbe edeceksin bu kulübe yaşatılanlardaki payın için. Sevap dediysek de iyi bir organizatör müsün onu da bilmiyoruz ama berbat düşünüyor, berbat yazıyorsun. Çoğunluğu provoke ederek düşünmeye sevkettiğini zannetmek 2000 yıl öncesinin sporudur. Modası geçmiş stilinle nadanlık dağlarında yaşıyorsun. "halkalı çöplüğü, lağım deşarjı, boğaza kadar pislik" Bu nedir, bu nasıl bir seviyesizliktir? Kendine gel lütfen, koskoca kongre üyesi Faik'sin sen.
                Emredersin Paşam bir dahaki seçimde sizin dediğiniz şekilde yaparım....

Muhtarlık seçiminde kime verelim Paşam..... ? Bu konuda da fikrinizi alalım...

Bu arada sizde üye değilsiniz klübe sanırım.... Çünkü üye olmayanların boş boş konuşma hakları çok daha fazla oluyorda ondan soruyorum....

Hayat size güzel valla. Elinizi taşın altına koymayın.. Klavyenin üzerine koyun 2 tıkla takımı kurtarın vatanı kurtarın.... milleti kurtarın....

Not: Birisine haketmediğin ithamlarda bulunursan hakettiğin cevapları alırsın.......

not 2 : O günün şartlarında oyumun hala ve hep arkasındayım.....

not 3 : Seçimlerimi beğenmeyenleri klüp üyelik formunu doldurup üye olmaya ve klübü benim zararlı düşüncelerimden kurtarmaya davet ediyorum.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi
                  cevat kol ile kesinlikle bir tutulmayacak bir gazeteci olan ali kemal yazıcının nevzat aydın ile ilgili yazısı yerinde olmuş gerçekten ,
                  özellikle son bölümü

Trabzon'da, işi sadece gazetecilik olan ve Trabzon ile Trabzonspor kaygısı taşıyanların ağzı açlıktan koksa da onurunu, şerefini ve haysiyetini satmayacağını bilmek için Trabzon'da yaşamak yeterli. Trabzon ve Trabzonspor kaygısı taşımayan ahlaksızların karşılığı olduğunda her şeylerini satabileceklerinden yola çıkarsak, sadece Arafilboylu Ali Rıza Egemen ve Egemen gibi olanların varlığının Trabzonspor'u bir yerlere taşıyacağına inancım arttı.

Yazımın ilk bölümünü böylesine el firenini çekerek yazdıktan sonra diyorum ki;

Nevzat Aydın'a Trabzonspor olmazsa ağzı açlıktan kokacak izlenimi veren gazeteci veya gazete patronunu açıklamazsa büyük harflerle ŞEREFSİZ diyorum. Bu 1

Sadri Şener döneminde yönetici olduğunda kendisinden röportaj karşılığı para isteyen gazeteciyi ve bugün yine aynı gazetenin farklı elamanının yine para istemesini basit savunma nedeni olarak görüp ahlaksız davranmasını nasıl normal karşılıyor. Bu 2.

Trabzonspor'a garson olamayacak kadar Trabzonspor'dan habersiz, Trabzonspor ahlakından ve geleneğinden uzak zavallının ikinci dönem yönetici olduğunda ne gibi bir pazarlığın içine girdiğini de açıklamasını bekliyorum. Bu da 3

Üç soru yeter...

Üç kuruşluk adamlara beş kuruşluk soru sorup ta değerlerini arttırmak mesleğe kötülük olur...

Giysisinin altına atlet giymekten aciz bir sepetin, giysisinin üzerine Trabzonspor forması giymesini beklemiyorum zaten...

Hal böyle olunca da üç kuruşluk adamlara üç kuruşluk soru sormanın çokta alnamı yok....

Çünkü onlar için Trabzon ve Trabzonspor sadece ara sıcak...

Dip not: Üç kelimeyle hayatını sürdürüp ticari kazancınla kendini bir yere koyan sepet kafalı(!) Bağdat caddesinde sana, Aziz Yıldırım moduna girmeni tavsiye eden tavşanların tavsiyesine uyma istersen

Ts Başkan Yardımcısına küfür, hakaret ne ararsan var ve sen gelip şu iğrenç yazıyı buraya koyup, ''yazısı çok yerinde olmuş'' mu diyorsun ? Şu adamın çıkarı vardır kulüpten, maması kesilmiştir peki ya sen nesini savunuyorsun ?

Mesajını raporluyorum. Böyle bir yazıyı gelip BMN ye nasıl koyuyorsun ve destekliyorsun, ceza sebebidir yaptığın.

Hukuki olarak da sıkıntı yaratacak bir yazı ve sen bu yazıyı burada paylaşıp destekliyorsun.
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 14:11.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ne ya ? Ts Başkan Yardımcısına küfür, hakaret ne ararsan var ve sen gelip şu iğrenç yazıyı buraya koyup, ''yazısı çok yerinde olmuş'' mu diyorsun ? Şu adamın çıkarı vardır kulüpten, maması kesilmiştir peki ya sen nesini savunuyorsun ?

Mesajını raporluyorum. Böyle bir yazıyı gelip BMN ye nasıl koyuyorsun ve destekliyorsun, ceza sebebidir yaptığın.
                    ali kemal yazıcı doğru düzgün yazı yazan bir kaç tane yazardan birisi benim gördüklerim arasında. böyle bir yazı yazacaksa bir tek onun hakkı olur bana göre. ama biraz fazla abartmış ve tek taraflı yazmış.yalan haber yapan gazeteci ahlakı üzerine de konuşması gerekirdi.nevzat aydın da amacını aşan bir yazı yazmış

Yorum

• Aman Ali Rıza bey. Ağzımızın tadı kaçmasın repliğine ihtiyacımız var.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ali kemal yazıcı doğru düzgün yazı yazan bir kaç tane yazardan birisi benim gördüklerim arasında. böyle bir yazı yazacaksa bir tek onun hakkı olur bana göre. ama biraz fazla abartmış ve tek taraflı yazmış.yalan haber yapan gazeteci ahlakı üzerine de konuşması gerekirdi.nevzat aydın da amacını aşan bir yazı yazmış

TS başkan yardımcısına baştan aşağı hakaret içeren bir yazı. Kimse bu üslupla yazamaz, hukuki olarak da cezası vardır bu yazılanların. Gazetecilikle alakası yok şu okuduğum şeyin. Trabzon da zaten gazeteci yok, kimseyi de takip etmiyorum hepsi birbirinden kötü.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Usta göreve bu sezonla birlikte basliyor olaya bu sekilde bakmak lazim..Devre arasi bu enkaz takima ben de baskan olsam hoca getiripte hic adını kotuletmezdim sonuna kadar baskanin destekcisiyim..

Sadri Sener iyi isler yapti eyvallah ama konusurken ki hal hareketleri bana hic güven vermiyordu ve sonrasinda da bunu kanitladi zaten..Usta ama oyle değil konusurken sagini solunu sallamiyor dobra dobra konusuyor..Bu adama destek vermeyecek olan Trabzonsporluyum demesin..

Tolunay göreve geldiginde Haciosmanoglu için Ates ile Barut yanyana geldi demisti..İste o Ates Barut simdi yanyana geldi..Isinin ehli iki adam Usta ve Ersuna 3 sene sabredilsin Ihtilal tekrar baslar Fırtına eser Karadeniz cosar Alniniz ak Basimiz dik dolasiriz..Destek vermeyenler gölge yapmasinlar..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada sizde üye değilsiniz klübe sanırım.... Çünkü üye olmayanların boş boş konuşma hakları çok daha fazla oluyorda ondan soruyorum....

Hayat size güzel valla. Elinizi taşın altına koymayın.. Klavyenin üzerine koyun 2 tıkla takımı kurtarın vatanı kurtarın.... milleti kurtarın....

Not: Birisine haketmediğin ithamlarda bulunursan hakettiğin cevapları alırsın.......

not 3 : Seçimlerimi beğenmeyenleri klüp üyelik formunu doldurup üye olmaya ve klübü benim zararlı düşüncelerimden kurtarmaya davet ediyorum.....
                            Faik abi oyun beni ilgilendirmez, ama diğer elestirin bence yerinde degil burda bazı arkadaşların üye olacak durumu olamayabilir. O yüzden taşın altına elini sokmamak TS ye yeterince destek olmamak suçlamasında katılmıyorum.
                            Bu forumda zaman geçirmek dahi TS için yapılan bir eylemdir ve benim gözümde değerlidir.
                            Öte yandan durumu musait olanların da klube üye olması gerekir, benim yeni musait oldu ve basvurumu baslatiyorum insaAllah
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Faik abi oyun beni ilgilendirmez, ama diğer elestirin bence yerinde degil burda bazı arkadaşların üye olacak durumu olamayabilir. O yüzden taşın altına elini sokmamak TS ye yeterince destek olmamak suçlamasında katılmıyorum.
                              Bu forumda zaman geçirmek dahi TS için yapılan bir eylemdir ve benim gözümde değerlidir.
                              Öte yandan durumu musait olanların da klube üye olması gerekir, benim yeni musait oldu ve basvurumu baslatiyorum insaAllah
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Yıllar önce burda Nevzat Şakar'a anlık sinirle bela verdiğim için iki hafta ceza almıştım, yediğim tek cezaydı.
                                Şimdi adam gelmiş bi gazetenin köşesinde Nevzat Aydın'ın yazdıklarını üstüne alınıp hakaretten de öte küfürler yağdırmış resmen.
                                Bir üyemiz de "çok yerinde yazmış" deyip bunu paylaşarak zevkten dört köşe oluyor.
                                Sen kimsin be kardeşim. Bi tanesi de "Nevzat Aydın ben senin...." diye başlık atıp yazı yazıyor.
                                Bugün Nevzat Aydın'ı kötüleyen yazılar yazan kim varsa not edilsin, unutulmasın.
                                Ali Savaş, Cevat Kol, Ergun Ata, Ali Çil vs...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X