Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu adam nerden bilsin 300-350 milyon diye söylenen borcun 800'lerde olduğunu ? Bu şartlarda sen Lucescu olsan gelirmiydin ?
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Başkan aslında Lucescu vari bir hoca demişti yani sistemli kalıcı olacak burayı futbolcu fabrikasına çevirecek o mantalitede olan sistemli bir yapı demek istemişti ama isim çok ön plana çıktı yalan yok herkes Lucescu gelsin ister tabi. Ancak ben Lucescudan sa Lucescu vari bir hoca tercih ederim. Basında sürekli ben geleyim ama oğlum takımın başına geçsin falan nedir bu fırın sanki oğlunu başını koyuyor..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu adam nerden bilsin 300-350 milyon diye söylenen borcun 800'lerde olduğunu ? Bu şartlarda sen Lucescu olsan gelirmiydin ?
        Söylenenmi?
        Burası koskoca A.Ş.
        Kime ne borcun varsa kuruşu kuruşuna kayıtlarda var ve hiç bir şekilde şaşmaz.Kimse bu kulübe elden evraksız 400-450 milyon tl veremeyeceğine göre usturuplu sallamak lazım heleki yönetime geleli 5.5 ay geçtikten sonra.
        Tabi bu saçma sapan iddia doğruysa.

Yorum

• Kıçı kırık üç beş kuruş sermayeli limited şirket çalıştırsan bile yerin yurdun bilindikten sonra piyasaya ne borcun harcın varsa anında binerler tepene öyle yarım sene beklemezler.
          Kaldıki burası ülkenin en önemli derneklerinden biri ve borsada işlem gören yarım milyar TL işlem hacmi ile dönen çok büyük bir kurum.
          Her dönem ay başı borcun harcın resmi evraklarla SPK'ya bildirilirken nerden geldiği belli olmayan dedikodularla kulübün borcu bir anda yarım milyar TL artış gösteriyor ve bunu yalanlayan tek bir yönetici bile yok.
          Ne garip değilmi.

Yorum

• Luçesku yaşı itibariyle oğlu ile birlikte gelip arka planda kalmayı tercih ediyor. Başkan dediğin gibi başından beri Luçeskuvari bir teknik direktör arzu ediyor. Elimizdeki bütçe ile yabancıların bizi anlayabilmesi zor. Kendimize çeki düzen vermedikçe kolay kolay yabancı hocalarla kanımız uyuşmaz. Vahid hoca'nın bile nasıl çıldırdığını gördü bu kulüp. Yerli düşünülüyorsa kendini kanıtlamış ve kadro mühendisi bir hoca şart. Ersun hoca bu işi en ince ayrıntısına kadar becerebiliyor. Tek eksiği sabır ve yönetimsel sistemin doğru işletilmesi.
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Muharrem bey sizde zaman kaznmak icin uefa cezasi sürecini iyi kullaniyosunuz.
              Önce hayali 50. yil sampiyonlugu.
              Sonra sözde lucevari hoca iddaasi.
              Sonra battik bittik temali sohbetler.
              Sponsorlar elini cekiyo haberleri.
              Ardindan önceki yönetimin attigi kaziklari bile bile eski dönemi tekrar sorusturma dalgasi
              Zaman herseyin ilaci.
              Hicbir sey karanlikta kalmaz.
              Görücez bakalim o toz pembe hayallerin ne kadari gerceklesecek...
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• UEFA kararı artık açıklansa da hepimiz rahatlasak yahu.

Yorum

• Yönetim dükkan yönetiyor gibi futbol kulübü yönettikleri unuttular ondan ne kadar kırarız, Mbia dan ne kazanırız Hami ye az veririz derken sezon bitti. Yönetim günü kurtarmanın peşinde. Ben gelecek sezona ait en ufak bir planlarının olduğunu düşünmüyorum. Erkan la karşılıklı anlaşıldı deniyor. 2 gün sonra biz göndermedik diyorlar Erkan geri geliyor. Birgün Cavanda kadro dışı 2 gün sonra affediliyor. Ben bu kadar amatör yönetilen bir kulüp yönetimi daha görmedim. Sağolsun önceki yönetimi aramıyorsa.

Yorum

• Borcun 800 trilyon 700 trilyon olduğunu iddia edenler burasi bakkal mi arkadaş mali kongre var borsaya açık bir şirket hayali 400 trilyon borç nereden geliyor.Borcu borcla kapatacaklar diye biliyorum ben 300 trilyon kredi cekilecek 600 trilyon olarak geri ödenecek 700-800 trtilyon borç lafi oradan geliyor alistiriyorlar yavas yavas 700-800lere

Yorum

• Trabzonspor'a tarihinde en çok yenildiği sezonu ve en farklı yenildiği maç yaşatan Hami'ye plaket vermişiz çok iyi olmuş..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Borcun 800 trilyon 700 trilyon olduğunu iddia edenler burasi bakkal mi arkadaş mali kongre var borsaya açık bir şirket hayali 400 trilyon borç nereden geliyor.Borcu borcla kapatacaklar diye biliyorum ben 300 trilyon kredi cekilecek 600 trilyon olarak geri ödenecek 700-800 trtilyon borç lafi oradan geliyor alistiriyorlar yavas yavas 700-800lere
                        Hocam cok sacma bi aciklama yapmissin.
                        Suan kulupte bir inceleme var.
                        Inceleme sonu bir rapor aciklayacaklar.
                        Kimse olmayan bir borcu var diye gosteremez.
                        Butun borclar kalem kalem aciklanir.

Muharrem ustanin aciklamasinda dikkatli dinlediysen kulupte borc olarak gorunmeyen menejerlerde trabzonspordan aldiklari cek var diyor. Yani kulup borclanmis ama kayit altina alinmamis. Incelenen sey ne kadar disari borclanip kayit altina alinmamis.

Inceleme sonucunda her borcun karsiligi aciklanacaktir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam cok sacma bi aciklama yapmissin.
                          Suan kulupte bir inceleme var.
                          Inceleme sonu bir rapor aciklayacaklar.
                          Kimse olmayan bir borcu var diye gosteremez.
                          Butun borclar kalem kalem aciklanir.

Muharrem ustanin aciklamasinda dikkatli dinlediysen kulupte borc olarak gorunmeyen menejerlerde trabzonspordan aldiklari cek var diyor. Yani kulup borclanmis ama kayit altina alinmamis. Incelenen sey ne kadar disari borclanip kayit altina alinmamis.

Inceleme sonucunda her borcun karsiligi aciklanacaktir.
                          Eee farzedelim menejerlere 10 lira açıktan çek verdiler pekâlâ bu 800 milyon muhabbeti nedir incelemenin kaymağımı yoksa suni gündem oluşturmak için savsaklamakmı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eee farzedelim menejerlere 10 lira açıktan çek verdiler pekâlâ bu 800 milyon muhabbeti nedir incelemenin kaymağımı yoksa suni gündem oluşturmak için savsaklamakmı.
                            800 Muharrem ustanın ağzından çıkmadı. 35 milyon tl menejer borcu var gerisi inceleniyor dedi.
                            Medyanın gazına gelmeyelim. Bekleyelim hersey ortaya cıkar. Egerki fazla borc cıkarsa karsılıgıda mecbur acıklanacaktır.

Yorum

• genel itibari ile taraftarda aşırı kendini beğenmişlik var. Kendimizi dev aynasında görmeyi bıraksak artık.
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                800 Muharrem ustanın ağzından çıkmadı. 35 milyon tl menejer borcu var gerisi inceleniyor dedi.
                                Medyanın gazına gelmeyelim. Bekleyelim hersey ortaya cıkar. Egerki fazla borc cıkarsa karsılıgıda mecbur acıklanacaktır.
                                2 haftadır asparagas haberler her tarafta dönüyor tek bir yönetici çıkıp yalanlamıyor.
                                Olayın mide bulandırıcı tarafı bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X