İlk olarak murmut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam TS yi amatör kümeye düşürmeden durmayacak bu ne hirstir?
Baktın denedin olmadı bırak kosene çekil ayip denen bise var.
Maalesef kendi üyeleri bu adamı gelecek seçime başkan yaoacaklar
Çünkü Celil Bey'in ekibi (yönetici/destekçi) hâlâ çok aktif bir şekilde Usta aleyhine çalışıyor. Bu da kulübü çok yakından takip etmeyen kesim üzerinde Usta aleyhine bir algı oluşturuyor. 3 sene içinde bu şekilde Usta ister istemez çok oy kaybedecektir, çünkü baştakiler her zaman yıpranır. Böyle bir durumda da yeni başkan (bence) Celil Bey olur.
Hacıosmanoğlu'nun bir daha böyle bir makama gelebileceğini düşünmüyorum.
Yorum
-
Söyelemeye korkan varsa söyliyim bundan önceki yönetim ve ne kadar çalışanı varsa hepsi hırsızlığa bulaşmışlardır,bu haramiler paraları çar çur edip kumarhane köşelerinde piç ederken ses çıkarmayan herkes hırsızdır,hırsız.
Bir daha kesinlikle klüp trabzon da ikamet eden yöneticilere akp il başkanlarına,gençlik kollarına,yalakalarına bulaştırılmamalıdır,hekimoğlu hazıosmanoğu,kiziorğlu soyadında oğlu varsa ve trabzonlıu ise klüpten uzak tutulmalıdır.En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 14:50.
Yorum
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye inanmıyorsunuz borcun bu kadar olduğuna 800 değilse 700 değilse 600 yahu geçin onu 410 olsun nerde bu 410 trilyon ?
Yahu İHO döneminde klüpte çalışan sayısı 400 kişiydi 400.
Onun için Ümraniyedeki Ts clupten alışveriş yaparken yüzümüze bakmıyorlar nasıl olsa klüp çalışanı...
Kardeşim klüp Trabzonspor klübü trabzonda 3-5 çakalın oyuncağı olmuş,ekmek kapısı bacasız fabrikası olmuş.
Tarafatarı brcu 410 trilyon olsa zil takıp oynayacak nerdeyse iyide bu para kimin cebinde ?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Dostlar ben belge ile somut gerçeklerle konuşmayı seven bir adamım.....
Klübümüz borsaya açık bir şirket ve sürekli denetleniyor..... değil 400 milyon 4 milyon tl saklansa en geç 3 ay sonunda yani bilanço döneminde bu ortaya çıkardı....
Gayrı resmi senet menet imzaladılarsa bilmiyorum lakin
29 şubat 2016 tarihli son faaliyet raporuna göre....
Kısa vadeli borçlarımız : 314 milyon....
Uzun Vadeli borçlarımız : 103 milyon olmak üzere
toplam borcumuz : 417 milyon tl dir....
Gerisine şahsen itibar etmiyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostlar ben belge ile somut gerçeklerle konuşmayı seven bir adamım.....
Klübümüz borsaya açık bir şirket ve sürekli denetleniyor..... değil 400 milyon 4 milyon tl saklansa en geç 3 ay sonunda yani bilanço döneminde bu ortaya çıkardı....
Gayrı resmi senet menet imzaladılarsa bilmiyorum lakin
29 şubat 2016 tarihli son faaliyet raporuna göre....
Kısa vadeli borçlarımız : 314 milyon....
Uzun Vadeli borçlarımız : 103 milyon olmak üzere
toplam borcumuz : 417 milyon tl dir....
Gerisine şahsen itibar etmiyorum....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Yahu Trabzonspor'un siz herşeyinin muhasebesini 4 -4 lük tutulduğunamı inanıyorsunuz.
Başkan diyor ki ''BAĞIMSIZ DENETMEN GETİRDİM'' niye getirmiş bakkaldaki tadelleler saymak için değildir herhalde..Bir firma bir kuruluş kendini neden denetletir kabaca geçersek
1.si hırsılık vardır
2.si şeffaf bir yönetim örneğidir denetlenmek..
kaç küsür aydır klübün başında olan başkan neden bu yola girdi oda onun saflığı ama klp soyulmuş kardeşim içi boşaltılmış adam bunu diyemiyor işte..
Trabzonspor klübü soyulmuştur,geldiğinde klüp odasındaki viskileri dışarı atmakla övünen şahıslar vasıtası ile soyulmuştur.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bunu diyorum ihoyu gram sevmem hatta nefret ederim ama yaklaşık 400 miyim ektra borcu saklayamazsın.Usta beklentileri düşük göstermeye çalışıyor ki bu gidişle korkarım dip yapacak.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim Trabzonspor mali kurulda açıkladığı rakam 465 milyon TL bunu sarı çizmeli Mehmet ağa değil şirket direk borsaya hissedarlarına açıklıyor.Cezası çok büyük el koyarlar Trabzonspora...
Videosuda BMN'den paylasildi; https://twitter.com/bordomavinet/sta...110400?lang=de
Yorum
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!
Kongrede açıklanan bilançoyu hazırlayan zaten Hacıosmanoğlu yönetimi,şimdi bağımsız denetim firması rapor hazılıyor.
Konuya mevzu olan kişi eski başkan olunca kim yalan bilgi vermiştir diyemez?
Doğru yaptığı bir iş yok ki.
İnşallah bahsedilen rakamlar doğru değildir,kısa vadeli 255 milyon lira,menejerlere 35 milyon lira inanılmaz rakamlar.
Allah bu yönetime kolaylık versin,tarafrar bu zor durumdaki mali tabloya destek olmalı ve istese de istemese de beklentileri düşürmeli.En son bordox tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 15:03.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Trabzonspor zaten her bilanço döneminde yani 3 ayda bir bağımsız denetleme şirketlerince denetlenmektedir......
Ve bilanço döneminde uygunluk raporları açıklanmaktadır...
Onun için yok borç 400 değil 800 gibi lafları kim ediyorsa yanlış bilgi veriyor eksik bilgi veriyor.....
Böyle bir hesap hatası değil borsaya açık bir şirkette bakkalda bile olmaz...
.En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 15:05.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bence usta'da bu kadarını beklemiyordu oda şuan zor duruma düştü toparlaması zor olacak ama ne olursa olsun şu döneme böyle bir başkanın gelmesi çok büyük şanstır bizim için.
birde iho vahid'in geldiği yaz döneminde ordan burdan dünya adam aldı o kısım mutlaka incelenmeli mutlaka! o dönem para yememişlerse hiç yememişlerdir ulan alıp oynatmadan yolladığımız adam oldu bunun izahı yok!
beddua etmekten hep çekinirim ama şu kulübü kendi menfeatlari için kullanan ve kulüpten para yiyen kim varsa Allah belasını versin hem yiyenin hemde görüpte susanın.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor zaten her bilanço döneminde yani 3 ayda bir bağımsız denetleme şirketlerince denetlenmektedir......
Ve bilanço döneminde uygunluk raporları açıklanmaktadır...
Onun için yok borç 400 değil 800 gibi lafları kim ediyorsa yanlış bilgi veriyor eksik bilgi veriyor.....
Böyle bir hesap hatası değil borsaya açık bir şirkette bakkalda bile olmaz...
.
Aynen abi ben de bunu diyorum, Usta böyle bir şey ortaya atarak farklı bir şey yapmaya çalışıyor sanırım.
Borcu gizlemek öyle kolay değil hele şirketsen bütün gelir gideri açmak bağımsız kuruluşlarca denetletmek zorundasınNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum