Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo yu 5 milyon avroya çine okutabilir miyiz?
    Cavandayi 3 e erkanı 2,5 A okutsak baya para eder borçları oderiz
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz da usta para ile üye yapsa olmamı ya la?
      Her ne kadar bu yolu uygun görmesemde Bence Ustada bu yola başvuracaktır ama İho denilen şahıs ve bunun avaneleri hala üyelik konusunda çalışmaya devam ediyorlar bence.Tek çözüm yolunun kulüp üyeliğinden ihraç olduğunu görüyorum.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 800 milyon gibi rakamlar pek inandırıcı gelmiyor; çok uçuk bir rakam öyle pideciye, balıkçıya ya da transferlerle alakalı menajerlere (başkan 35 m TL'den bahsetti) olacak bir borç değil. Bana kalırsa rakam da bir şekilde basın eliyle ortaya atıldı ki beklentiler düşsün. Fazlasıyla zaman kaybı yaşadık; yakında Uefa cezası belli olur sonra bir de CAS'a falan giderler. Onu da beklerken bir bakmışız Haziran olmuş. Hoca, düşük maliyetli topçu bulup kadro uyumu vs yakalamamız iyiden iyiye zorlaşacak.
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 14:26.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her ne kadar bu yolu uygun görmesemde Bence Ustada bu yola başvuracaktır ama İho denilen şahıs ve bunun avaneleri hala üyelik konusunda çalışmaya devam ediyorlar bence.Tek çözüm yolunun kulüp üyeliğinden ihraç olduğunu görüyorum.
          Adam TS yi amatör kümeye düşürmeden durmayacak bu ne hirstir?
          Baktın denedin olmadı bırak kosene çekil ayip denen bise var.
          Maalesef kendi üyeleri bu adamı gelecek seçime başkan yaoacaklar
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            800 milyon TL borç nasıl oldu acıklansın arkadaşlar 800 milyon cok para.
            Ben kesinlikle inanmıyorum.Bu halka açık şirket ne açıklandııysa borç odur.700 miyon-800 milyon TL borcu olan bir takımın düzlüğe çıkma şansı yokturHeleki İstanbul takımı değilsen ki onların ki bile imkansız.Hiçbir proje, hiçbir satış hiçbir Feda bu borcu ödüyemez.Öle bir borcu olsa Trabzonspor A.Ş iflasını ister ve kapanır.Tıpkı Malatyaspor gibi bu işin aslı açıklanmadığı sürece başkanı sürekli elestireceğim.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Adam TS yi amatör kümeye düşürmeden durmayacak bu ne hirstir?
              Baktın denedin olmadı bırak kosene çekil ayip denen bise var.
              Maalesef kendi üyeleri bu adamı gelecek seçime başkan yaoacaklar
              benimde en büyük korkum bu.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Biraz da usta para ile üye yapsa olmamı ya la?
                bu bir prensib isi
                ondan yapmaz

ayrica artik 2-3bin oylan baskan olunacagini düsünmüyorum
                gelen secimde 10bin civari secmen bekliyorum ben
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bi ara burda birisi borç 400 milyon diyip duruyodu dalga geçiyoduk adamla durum daha da kötüymüş meğerse
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kesinlikle inanmıyorum.Bu halka açık şirket ne açıklandııysa borç odur.700 miyon-800 milyon TL borcu olan bir takımın düzlüğe çıkma şansı yokturHeleki İstanbul takımı değilsen ki onların ki bile imkansız.Hiçbir proje, hiçbir satış hiçbir Feda bu borcu ödüyemez.Öle bir borcu olsa Trabzonspor A.Ş iflasını ister ve kapanır.Tıpkı Malatyaspor gibi bu işin aslı açıklanmadığı sürece başkanı sürekli elestireceğim.
                    Bu borca ben de inanmıyorum, kabul amatör kulubuz kirdigimiz ceviz bini geçti ama finansal durum özerk kurumlarca denetlenip gelir gider tablosu ona gore açıklanıyor. Yoksa borsada TS aleyhine bir dava açılır ki bir daha belini dogrultamaz TS
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse transfer istiyorsak iyi takım istiyorsak bu tablodan kurtulmak istiyorsak forma alacağız kombine alacağız yani taşın altına elimizi sokacağız.

Yaa bu kadrodan ne olacak ben beş kuruş vermem !!!!!

Borcum ben mi yaptım banane yeaaaaa!!!

Başkan yönetim bilmiyor muydu gelirken bu durumu şimdi bulsunlar parayı !!!!

Gibi sözlerle kenara çekilirsek bu duruma daha uzun bir süre katlanmak zorunda kalırız.Düşünün ki günde 1 TL Trabzonspor için harcasak ayda 30 TL, yılda 360 TL yapar.Bir milyon kişi bu şekilde TS ye katkı yapsa 360 milyon TL eder.

Tabi ekonomik durumu kötü olan arkadaşları tenzih ederim.
                      En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 14:50.

Yorum

• Ben kulübün açıkladığı rakama inanırım 465 milyon TL....Kulüp yalan söylüyorsa ki bu şirketin hissedarlarına karşı sorumluluğu vardır.Bunu yapamaz çok büyük hapis cezası gelir.Kulübe ve şirkete kayyum atanır.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açık konuşmak gerekirse transfer istiyorsak iyi takım istiyorsak bu tablodan kurtulmak istiyorsak forma alacağız kombine alacağız yani taşın altına elimizi sokacağız.

Yaa bu kadrodan ne olacak ben beş kuruş vermem !!!!!

Borcum ben mi yaptım banane yeaaaaa!!!

Başkan yönetim bilmiyor muydu gelirken bu durumu şimdi bulsunlar parayı !!!!

Gibi sözlerle kenara çekilirsek bu duruma daha uzun bir süre katlanmak zorunda kalırız.Düşünün ki günde 1 TL Trabzonspor için harvasak ayda 30 yılda 120 TL yapar.Bir milyon kişi bu şekilde TS ye katkı yapsa 360 milyon TL eder.

Tabi ekonomik durumu kötü olan arkadaşları tenzih ederim.
                          Usta efendi evelemesin Gevelemeden direk söylesin yok böyle de yok soylefr yok tırı vırıda bu kulübün borcu ne kadar Ha gerçekten 700 milyon TL ise o zaman mali genel kurulda söylenen rakam 465 miyon tl yalan ise o gün başkanlığı düşecek zaten .kayyum atanacak kulube sen borsaya yalan bilgi veremezsin zaten borç bu kadarsa hic konuşmaya proje üretmeye gerek yok mavi karadeniz diye bir takım kurup onu tutalımsen bütün sulalene formada alsan batttık ki düzelmemize imkan yok.
                          En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 16:06.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben kulübün açıkladığı rakama inanırım 465 milyon TL....Kulüp yalan söylüyorsa ki bu şirketin hissedarlarına karşı sorumluluğu vardır.Bunu yapamaz çok büyük hapis cezası gelir.Kulübe ve şirkete kayyum atanır.
                            Usta " Borsaya açık bir şirket olduğumuzdan net bir şey söylemem yanlış olur. Ancak Trabzonspor’un belirtildiği gibi 430 milyon değil. Raporlarımız henüz bitmedi ama raporlarımızı açıkladığımız zaman camia şoka uğrayabilir." İfadelerini kullandı.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Başkanın artık çıkıp bazı konulara açıklık getirmesi lazım. Onu en çok savunan kişilerden biriyim ama artık "1 hafta 10 gun içerisinde çözülücek" söylemleri benide baydı.
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Niye inanmıyorsunuz borcun bu kadar olduğuna 800 değilse 700 değilse 600 yahu geçin onu 410 olsun nerde bu 410 trilyon ?

Yahu İHO döneminde klüpte çalışan sayısı 400 kişiydi 400.

Onun için Ümraniyedeki Ts clupten alışveriş yaparken yüzümüze bakmıyorlar nasıl olsa klüp çalışanı...

Kardeşim klüp Trabzonspor klübü trabzonda 3-5 çakalın oyuncağı olmuş,ekmek kapısı bacasız fabrikası olmuş.

Tarafatarı brcu 410 trilyon olsa zil takıp oynayacak nerdeyse iyide bu para kimin cebinde ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X