Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadın isim hakkı meselesi ne oldu?

En son Turcell ile kesin bir anlaşma var diye konuşuluyordu.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin devri vs...

Mali anlamda önümüzü açacak hamleler gelmeden ne transfer nede başarı hikayelerini konuşabiliriz.

Sanırım bazı meselelerde biraz geç kalıyor gibiyiz.

Ziraat bankasından alınacak kredi nasıl bir artı sağlayacak mali anlamda?

Bilen bir arkadaş özetleyebilir mi?
    isim hakki hakkinda somut bisey yok

may tesisleri icin kapta aciklanan son mali tabloda 60 milyon tl lik kamulastirma bedeli var
    yeni havaalani projeside acikliga kavusdugunda bu iste gerceklesir

mali hamlelerin yolunu uefa ffp karari acacak
    avrupada oynayabilmek reklam degerini artiriyor

2 yil gec kaldik, su an bugüne yetismeye calisiliyor

borclarimizin %60i kisa vadeli, bunlar yapilandirilacak + yüksek faizli borclarda silinecek
    eski yönetim icin%12 faizli kredi normaldi, bundan 35 milyon tl faiz ödüyoruz, bu yükün bi kismindan kurtulacagiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      isim hakki hakkinda somut bisey yok

may tesisleri icin kapta aciklanan son mali tabloda 60 milyon tl lik kamulastirma bedeli var
      yeni havaalani projeside acikliga kavusdugunda bu iste gerceklesir

mali hamlelerin yolunu uefa ffp karari acacak
      avrupada oynayabilmek reklam degerini artiriyor

2 yil gec kaldik, su an bugüne yetismeye calisiliyor

borclarimizin %60i kisa vadeli, bunlar yapilandirilacak + yüksek faizli borclarda silinecek
      eski yönetim icin%12 faizli kredi normaldi, bundan 35 milyon tl faiz ödüyoruz, bu yükün bi kismindan kurtulacagiz
      Uefa kararlarının çok etki edeceğini sanmıyorum.

Sponsorluk meselesinin biran önce çözülmezse beklentinin çok altında rakamlarla muhatap olacağımızı düşünüyorum.

Hali hazırda Mayıs itibariyle global bir ekonomik kriz beklentisi mevcut.

Havaalanı meselesi kaç yıl oldu somut bir adam yok gibi.

Planan şeylerin çok güzel olduğu belli ama sürenin uzaması aleymize işliyor.

Asıl sıkıntım ise projelerin çoğunun siyasi destekle yürüyor olması.

Siyasi destek iyi hoş ama burası Türkiye yarın sabah nasıl bir ülkede uyanacağımız belli değil açıkcası...
      En son İsa tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 16:59.

Yorum

Uefa kararlarının çok etki edeceğini sanmıyorum.

Sponsorluk meselesinin biran önce çözülmezse beklentinin çok altında rakamlarla muhatap olacağımızı düşünüyorum.

Hali hazırda Mayıs itibariyle global bir ekonomik kriz beklentisi mevcut.

Havaalanı meselesi kaç yıl oldu somut bir adam yok gibi.

Planan şeylerin çok güzel olduğu belli ama sürenin uzaması aleymize işliyor.

Asıl sıkıntım ise projelerin çoğunun siyasi destekle yürüyor olması.

Siyasi destek iyi hoş ama burası Türkiye yarın sabah nasıl bir ülkede uyanacağımız belli değil açıkcası...
        avrupada oynamamanin nasil cok etkisi olmasin

sponsorluk meseleleri cözülmüsdür, ffp karari ve devir daim islemleri öncesi imza beklemek hayalcilik

kriz beklentisi olmayan aymi var 2008 den beri

havaalani meselesi bu yil projesi degisti, kapta bir miktar aciklandigina göre adimlar hizlandirildi demektir

hangi projemiz siyasi destekliymis stadyum disi

Ünal Karaman

Yorum

avrupada oynamamanin nasil cok etkisi olmasin

sponsorluk meseleleri cözülmüsdür, ffp karari ve devir daim islemleri öncesi imza beklemek hayalcilik

kriz beklentisi olmayan aymi var 2008 den beri

havaalani meselesi bu yil projesi degisti, kapta bir miktar aciklandigina göre adimlar hizlandirildi demektir

hangi projemiz siyasi destekliymis stadyum disi
          Kredi meselesi ve sponsorluk anlaşmaları siyasi destek olmadan olumlu sonuçlanmaz.

En azından istediğimiz yada hayalini kurduğumuz rakamlar olmaz.

Şuan kulüpler batık durumda devlet desteği olmadan kurtulmalarıda zaten mümkün değil.

Avrupa düzenli olarak var olduğumuz ve sürekli başarılı olduğumuz bir mecra değil .

Herhangi bir firma Trabzonspor Avrupa'da reklamımızı yapacak diye bize sponsor olmaz.

Bu yüzden çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Elbette etkisi olur ama çok olmaz...

Örneğin en son adı geçen Socar ve en çok dillendirilen Turkcell siyassi destek olmadan bize sponsor olmaz...

Yorum

Kredi meselesi ve sponsorluk anlaşmaları siyasi destek olmadan olumlu sonuçlanmaz.

En azından istediğimiz yada hayalini kurduğumuz rakamlar olmaz.

Şuan kulüpler batık durumda devlet desteği olmadan kurtulmalarıda zaten mümkün değil.

Avrupa düzenli olarak var olduğumuz ve sürekli başarılı olduğumuz bir mecra değil .

Herhangi bir firma Trabzonspor Avrupa'da reklamımızı yapacak diye bize sponsor olmaz.

Bu yüzden çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Elbette etkisi olur ama çok olmaz...

Örneğin en son adı geçen Socar ve en çok dillendirilen Turkcell siyassi destek olmadan bize sponsor olmaz...
            görünüse göre stadyumda, gögüs sponsoruda yabanci ve uluslararasi sirketler
            siyaseten alakasi olmayan

kredi icin son kezde aynisi denmisdi, siyaset olmasza olmaz diye
            son dakikada rus bankasi araya girip ziraatdan daha iyi anlasma sundu bize
            bugün yine ziraat bankasinlan anlasilma üzeri, ama yine bir rus veya hollanda bankasi araya girebilir

sonuc olarak Trabzonspordan bahsediyoruz
            borclarinin kat fazlasi varliklari olan bir kulüpden bahsediyorsun

bu asagilik kompleksi rahatsiz edici

Ünal Karaman

Yorum

görünüse göre stadyumda, gögüs sponsoruda yabanci ve uluslararasi sirketler
              siyaseten alakasi olmayan

kredi icin son kezde aynisi denmisdi, siyaset olmasza olmaz diye
              son dakikada rus bankasi araya girip ziraatdan daha iyi anlasma sundu bize
              bugün yine ziraat bankasinlan anlasilma üzeri, ama yine bir rus veya hollanda bankasi araya girebilir

sonuc olarak Trabzonspordan bahsediyoruz
              borclarinin kat fazlasi varliklari olan bir kulüpden bahsediyorsun

bu asagilik kompleksi rahatsiz edici
              kredi konusunda süreçten biraz haberdardım. geçen yönetimden abdi serdar üstünsalih vakıfbankta genel müdürlükte önemli bir makam sahibi birisiydi. muhtemelen onun gayretleriyle denizbanktaki yüksek faizli krediyi düşük faizden yapılandırmak için vakıfbank bir çalışma yaptı ve teklifini sundu. gayet makul bir teklifmiş ve yönetimce kabul edilmiş. ancak vakıfbankla denizbank arasında ipoteklerin devri konusunda anlaşmazlık yaşanmış. hukuki teknik bir detay. bu arada denizbank Trabzonsporu kaçırmamak için vakıfbankın teklifine yakın bir şekilde kredi faizini revize etme teklifinde bulunmuş. ve en son ihale denizbankta kaldı. faiz oranını ve kredi miktarını tam bilmiyorum ama şuanda piyasaya göre çok yüksek faizden kredimiz dönmüyor bildiğim kadarıyla.

ziraat işi ise tamamen devletin teşviki. ama sadece bize özgü bir durum değil. futbol kulüplerinin risklerini özel bankalardan almak ve yapılandırmak için 3 devlet bankasına yönlendirme var. bir nevi teşvik.
              There is no spoon...

Yorum

• Başkan ucakli kombineden önce takımdaki copculeri ucaksiz hatta otobussuz yaya olarak gönder sonra ilk kombineyi ben alacagim

O ruh geri gelecek
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Osman Hoca cok büyük bir soru isaretidir.Osman hoca gittigi tüm takimlarina hücum futbolu oynatir bu artisi yalniz,Osman Hoca hakemlerle kavga eder,Osman hoca basin mensuplari ile kavga eder,Osman hoca kendi futbolcusu ilede mac esnasinda kavga eder.Bence kendine hakim olamadigindan cok sey kaybediyor.
                  Osman Hoca hiç soru işareti değildir bence.Yaptıkları yapcaklarının teminatıdır,eline malzemeyi ver,bırak onu yoğursun,hedefe koştursun,topun da kralını oynatır.
                  Ben Muharrem Usta'nın yerinde olsam bugün getirirdim takımın başına,şu ruhsuz,kişiliksiz adamlara gönderene kadar kan kusturdum.
                  Abi sahanın kenarında en az benim kadar samimi,takım için yırtınan birisini görmek istiyorum,gerekirse hakemle dalaşsın,gerekirse futbolcuya bağırsın,yeter ki futbola ihanet etmesin.
                  Osman Hoca ne kadar erken gelse o kadar iyi olur bizim için.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Osman Hoca hiç soru işareti değildir bence.Yaptıkları yapcaklarının teminatıdır,eline malzemeyi ver,bırak onu yoğursun,hedefe koştursun,topun da kralını oynatır.
                    Ben Muharrem Usta'nın yerinde olsam bugün getirirdim takımın başına,şu ruhsuz,kişiliksiz adamlara gönderene kadar kan kusturdum.
                    Abi sahanın kenarında en az benim kadar samimi,takım için yırtınan birisini görmek istiyorum,gerekirse hakemle dalaşsın,gerekirse futbolcuya bağırsın,yeter ki futbola ihanet etmesin.
                    bir simone çıkar mı içinden? öyle 4 4 2 oynatıyorsa gelsin.

şu dönemde olmaz bence. erken geldikleri için harcanıyorlar. ciddi bir çıkış gösterip güçlü bir şekilde takımın başına gelmeleri gerekir. bu bilgi ve tecrübe işi. büyük takımda cv ile sağlayabilirsin bunu. ortaya çıkardığı bir takımı görüp incelemeden gelmemesi daha iyi. camiada harcanmamış bir hoca kalsın.

Yorum

valla şaka gibi abi ne osman hocası ya
                      hamiden yeteri kadar çekmediniz galiba..
                      o da gelse bu takıma hamiden şotadan farksız olur hiç gerek yok..
                      artık kurtulalım bu alt takımlarda iş yapmaya çalışan başarıya aç hoca muhabbetlerini abi hocada tecrübe o kadar kurt birisi, gerisi hikaye...
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        artık kurtulalım bu alt takımlarda iş yapmaya çalışan başarıya aç hoca muhabbetlerini abi hocada tecrübe o kadar kurt birisi, gerisi hikaye...
                        Osman Özköylü gibi futbol emekçisi ile Hami gibi torpilliyi kıyaslamakla olaya ne kadar uzak olduğunu gösterdin ,kusura bakma senle bu tartışmaya girmeyeceğim.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 23:26.
                        • Memento mori

Yorum

Normalde ben de erken olduğunu düşünüyordum ama bugünkü maçtan sonra profesyonel ve para için kim gelecekse uzak dursun,futbola dair hayalleri ve ihtirasları olan,heyecanını kaybetmemiş birisi olsun.
                          Osman Özköylü de biçilmiş kaftan bu iş için.Yabancı Hoca gelsin diyoruz da Muharrem Usta bize yıldız olmaz diyor?Kimi neye ikna edebileceğiz?
                          • Memento mori

Yorum

Osman Özköylü gibi futbol emekçisi ile Hami gibi torpilliyi kıyaslaman bile olaya ne kadar uzak olduğunu gösterdin ,kusura bakma senle bu tartışmaya girmeyeceğim.
                            futbol emekçiliğini bilemem ama yönettiği takımları inceledim ve vasat olduğuna karar kıldım bu takım yetiştirme yurdu değil hocam . deneme yanılma ile hoca gelirse daha çok çekeriz.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şahsi fikrim osman özköylü alınmayacak gelmiyecek bizde hoca olmayacak bunu biliyorum ama.

osman özköylü hocamız olsaydı ömrünüzde görmediğiniz savaşçı agresif bir takım görürüdünüz.ve asla kimse bizi sahamızda yenemezdi. sahamızda 17 de 17 yapardık.

osman özköylü ile ilk iki bence garanti olurdu.neyse olmayacak şeyler için kafa yormaya gerek yok.

Yorum

futbol emekçiliğini bilemem ama yönettiği takımları inceledim ve vasat olduğuna karar kıldım bu takım yetiştirme yurdu değil hocam . deneme yanılma ile hoca gelirse daha çok çekeriz.
                                Tekrar incele,özellikle o takım taraftarlarının yorumlarını ve yazdıklarını da bu araştırmalara kat lütfen,her gittiği yerde pas ve set oyunu oynayan,rakibi sahasına hapseden bir oyun planını başarıyla uygulamıştır.
                                Saha kenarında olsun,saha dışında olsun ekmeğini yediği takımın hakkı için sonuna kadar çabalayan,gittiği her yere mücadeleyi ve iddiayı götüren bir Hoca.
                                Kıyaslama yaparken şunu göz önüne alın ikinci lig seviyesindeki futbolcularla bile sahaya istediği pasa dayalı bir futbol yansıtabilen bir Hoca acaba daha kaliteli futbolcularla neler yapabilir?
                                Kıyaslamanızın diğer kıstası ise şu olsun Hami'nin 10 haftada yol verildiği ligde 5 sezonda 3 takımı süper lige taşımış,bir takımı da küme düşecek derken play-off potasına sokmuş bir Hoca.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X