Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takım kesinlikle küme düşmez buna inanıyorumda...

korkusunu yaşamak bile yeterince rezalet bir durum.....
    Valla ben hic te öyle düsünmüyorum, bu pislik düzende bizi harcarlar, ki bu seneki Kadar katledildigimiz görülmemistir dünya üzerinde. takim desen zaten tam küme düsmelik bunu firsat bilip dibe yollayabilirler bizi ki ebediyysen sesimiz solugumuz kesilsin diye.
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Muharrem USTA'yı eleştirmek tabi ki herkesin en doğal hakkı ancak ben olabilecek en iyi senaryoyu izlediğimizi düşünüyorum.

Hami'yi takımın başına getirdi. Sadi Hoca 2-0'dan 2-4 maç vermişti Bursa'ya. Hadi ben gene de Sadi ile devam edilse rahatsız olmazdım.

Hami, Galatasaray maçını kazanmıştı. Kazanmasının sebebi de açık oynamasıydı. Galatasaray maçını alsaydı bence Osmanlıspor maçını da alırdı bu kadar eksiği olmazdı. Hami'nin başarısız olduğunu düşünmüyorum. Bu iki maçı almış olsaydı şu an başarısız olduğunu düşünenlerin de onu başarısız bulacağını sanmıyorum.

USTA'ya gelince. Trabzonspor Galatasaray maçından moral motivasyon puan ve oyuncu eksiği açısından maksimum zarar gördü.

Eğer takım başında İHO olsaydı, takım şu an hak mahrumiyetleri, ekstra kayıplar, hükmen mağlubiyetler, ömür boyu menler ve tüm Türkiye'nin haklı görürken haksız olduğunu düşündüğü bir noktaya çoktan gelmişti. Bu yönetim OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNADI.

Kaleyi içten fethederken, tüm silahlarınızı çıkarıp önüne gelene ateş etmezsiniz. Önce yakınlık kurarsınız sonra yavaş yavaş Bizans oyunlarına döner iş.

USTA'nın ve Hami'nin doğru işler yaptığını düşünüyorum. USTA'ya tek bir eleştirim var.

Hakem o düdüğü asacak gitsin Fitness klübüne geri dönsün demeyecekti. Evet belki de en dik durduğu nokta ve ben karşı çıkıyorum.
      Öncelikle bu Trabzonspor halkının gazını almak idi.
      İkincisi eğer dediysen olması gerekiyordu. Bence tam tersi, Deniz bir iki hafta dinlendirilip maça çıksaydı Trabzon'un yanındaki klüp sayısı 10'dan 20'ye çıkardı. TFF'nin Kuddusinin kredi 10'dan 5'e düşerdi. Çünkü bu saatten sonra zaten adam gibi maç yönetemeyeceği aşikar. En ufak bir hatada da sıradaki takım bu sefer bizim düşmediğimiz hataya düşüp adamı linç bile edebilirdi...

USTA doğru olanı yaptı ama genel olarak. Hami'ye tek eleştirim var, oyunculara çok ısrar ediyor. Atik ve Sefa'ya istediğin kadar tahammül et olmuyor ama sana da saygı duyuyorum. Bir bildiğin vardır.

Şimdi sonuç olarak, size bir hikaye anlatayım. Anne çocuğunu alıp sahile tatile gitmişler. Takmış çocuğuna kırmızı şapka, bırakmış oynasın diye. Denizden bir dalga gelmiş, çocuğu almış. Anne gitmiş kıyıya açmış ellerini, Allahım demiş, bana çocuğumu geri ver başka bir şey istemem. Bunu söyler söylemez bir dalga daha gelmiş çocuk annesinin kollarına geri dönmüş. Sarılıp öptükten sonra kadın yukarı dönerek tekrar seslenmiş: Allahım bir de bunun kırmızı bir şapkası vardı...

Biz Trabzonspor'u çoktan kaybetmiştik İHO döneminde. Dediği çile dönemi ya, inanmayın, Trabzonspor Morgta şu an. Dönmesi mucize. Bu noktada USTA'yı Hami'yi eleştirmek ÇOK AMA ÇOK KOLAY!!!

Biz zor olanı yapıp kötü gününde bu takıma sahip çıkmalıyız.

Yorum

• Başkan ntvspor'da ...
        .

Yorum

• fotomaç işi paralele bağlamıştı haberi görünce iyi küfür etmiştim şimdi bizim yöneticimiz paralel diyor... eğer usta bunlarla yola devam edecekse olmaz bir gram ilerleyemeyiz düzen değişecek diyor ama bu biat ederek olmaz..

o kadar güvendim o kadar inandım etma başkan..

bu küçük bir olay değil bu bir niyettir.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• MUHARREM USTA : Takım kaptanlarıyla hakemlerin sene içerisinde sıkça bir araya gelmesini sağlamalıyız. Kulüp başkanlarıyla, kulüp yönetimleriyle hakemlerin sık sık bir araya gelmesini sağlamalıyız. Hakemlerin asli görevi ne? Bu sisteme hizmet etmek. Onlar aslında ücretleri karşılığında sisteme hizmet eden kişiler. Ben hastaneciyim, hastanede çalışan birinin asli görevi nedir en iyisini yapmak. Hakemler de öyle. Futbol için en iyisini yapmak için hakemler de bizim yanımızda olmalı. Ama bakıyorsunuz herkesin bir gettosu var. Herkes kendi dünyasına çekilmiş. Biz şunu istiyoruz. Futbol Federasyonu'ndan 22, 23 tane hakem çalışsın.Bunların maaşı eşit olsun. Ama bu hakemlerin ekonomik kaygılar nedeniyle başka yerlerde çalışmasına müsaade edilmemeli. Hakemlerle, yöneticiler, takım kaptanları görüşürse böyle mi olur. Hakemlik müessesinin futbolun gerçek sahibi olan kulüpler üzerinden yönetilmesi lazım. Kulüpler Birliği'nin görevlerinin yeniden düzenlenmesi lazım. Modern dünyadaki gibi. Bunun en önemli örneği İngiltere. Biz buradan 18 kulüp bunun altına imza atarak kalktık. Mottomuz şu: Bu düzen değişmeli!'' dedi.
            Bitnel defterini kapattığını belirten Usta, ''Ben Deniz Ateş Bitnel konusunda artık bir şey söylemeyeceğim. TFF'nin basın toplantısına bakarsanız, kararı görürsünüz. Paragraf arasında kararı açıkladılar. Daha fazla girmek istemiyorum. Futbolda böyle adaletsizlikler sadece bize yapılmadı ama biz bunlardan en çok çeken takımız. Biz ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında da bunu yaşadık. Dejavu. Gördüğümüz şeyi bize tekrar göstermenize gerek yok. Şimdi ne oldu, sakatlarımız vardı. Cezalılar eklendi. Motivasyonumuz düzeldi. E peki bunlar ileride olmayacak mı? Olacak. O yüzden diyoruz ki bu düzen değişmeli... Taraftarın futbola bir inancı kalmadı. Mutlu oluyor mu, olmuyor. Bunu kötü bir tiyatro sahnesinden uzaklaştırma zamanı geldi. Bugün bu konularla ilgili daha sıkı bir şekilde çalışacağız. Federasyona karşı değil, federasyonla birlikte... Hakemlere karşı değil, hakemlerle birlikte... Taraftara karşı değil, taraftarla birlikte çalışacağız. '' şeklinde konuştu.
            Müftoğlu'nun istifasını neden istemediğini açılayan Muharrem Usta, ''Müftüoğlu'nun açıklamalarında kesinlikle hayal kırıklığına uğradım. Ama bir yandan da anlamaya çalıştım. Türkiye'de sistem değişmediği sürece başkanlar değişse ne olur? Kuddusi bey ilk ve son başkan mı? Sorun başkan sorunu değil Türkiye'de. Sorun bir sistem sorunudur ve bu sistem iflas etmiştir. Bu sistem bitmiştir, tükenmiştir. Kuddusi Müftüoğlu da Yıldırım Demirören de kulüpler de başkanları da sistemin bittiğinde, var olan düzenin geri kalmış olduğu noktasında birleşmemiz lazım. Müftüoğlu'nun verdiği demeçlerden tatmin olmamama rağmen bu düzenin değişmesine katkıda bulunursa tarihe ''değişime katkı sağladı'' şeklinde geçer. '' dedi.
            Trabzonspor camiasının büyük beklentilerinin olduğunu belirten Usta, ''Camianın beklentisi elbette ki üst düzeye çıktı ama bizim sağduyulu hareket etmemiz gerek. Ben Trabzonspor'un yolculuğundan eminim. Hangi adımları attığımızı biliyorum. Nereye gittiğimizi de biliyorum. İrtifa kaybettik. 4 koldan yeniden yapılanma içerisindeyiz. Nasıl ki Türk futbolu için bunu diyorsak Trabzonspor'da da düzen değişecek. Her türlü değişmesi lazım. '' ifadelerini kullandı.
            Bundan sonra Riva'da daha sık bulunacağını belirten Usta, ''Müftüoğlu ve Demirören'le defalarca görüştüm ama bunları kamuoyuna aktaracağım şeyler değil. Tabii ki Trabzonspor'u konuştuk. Trabzonspor'a yapılan haksızlığı söylediler. Ama mutlak manada Türkiye'de yeni bir düzene ihtiyacımız olduğu noktasında birleştik. Riva'yı bizim olarak görüyorum. Orayı başka bir yer olarak görmek istemiyorum. Riva bundan sonra benim evimdir. Ben Riva'da sıkça görüneceğim. Ama Riva'ya Trabzonspor'a katlı sağlayayım diye gitmem. Riva'ya gitme nedenimiz yeni düzende birbirimizi anlamaya çalışmak için gitmeliyiz. Birbirimize uzak olmamalıyız, birbirimizi anlamalıyız. İnsanlar konuştukça, dertleştikçe bazen karşılıklı seslerini yükselttikçe anlaşırlar. Kim ne kadar gider bilemem ama ben Riva'ya sıkça gideceğim dedi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gökhan Saral malûm Saral sülalesinden değil,Bu arkadaş Vakfıkebir'li.
              Malum Saral sülalesinden olan milletvekili Oktay Saral'ın da aşağıdaki demeçlerini unutmadık.

"Şike yaptık biz. Yapmayan bir tane takım yok Trabzonspor’da bunun içerisindedir. Hatır şikesi deyin ne derseniz deyin şike yapmayan bir tane kulüp yok herkes yaptı kimi 10 yıl evvel kimi 15 yıl evvel herkes şike yaptı"
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fotomaç işi paralele bağlamıştı haberi görünce iyi küfür etmiştim şimdi bizim yöneticimiz paralel diyor... eğer usta bunlarla yola devam edecekse olmaz bir gram ilerleyemeyiz düzen değişecek diyor ama bu biat ederek olmaz..

o kadar güvendim o kadar inandım etma başkan..

bu küçük bir olay değil bu bir niyettir.
                Şike olaylarının olmasında ve ortaya çıkartılmasında parelelin parmağı var zaten. Yok diyen hiçbirşey bilmiyordur. Mesela zaten azizi indirmekti bunu da bilmeyen yok.ama asıl mesele fb o sene şike yapmıştır. Ve bu kanıtlanmıştır.olan bize olmuştır. Şampiyonluğumız çalınmıştır. Parelelin işin içinde olması şike olmadığı anlamına gelmez. Ama bir sporsever olarak şikeden hapis yatmaya da karşıyım. Şikenin cezası sahada verilir. Yani takıma tff olarak verilir. Bşz de tm tersi oldu. Aziz ceza yedi fbye birşey olmadı türkiye içinde.sadece bunu okumak bile azize yönelik yapıldığını ortaya koyuyor. Net sonuç şike yapmasaydı aziz. İster kumpas olsun ister olmasın. Fb o sezon şikeyle şampiyon olmuştur.sonuxunda 3 yıl men yemiştir. Türkiyede hiçkimse fbye traftarı ve lobisinden dolayı ceza verememiştir. (TÜM SİYASİLER. MEDYANIN ÇOĞU. Fbyi masum görmüştür. Çünkü güçlüler. Ve türkiyede güçlünün borusu ötüyor malesef.

Yorum

• Hayatımda bir şeyden emin oldum.

Trabzonspor taraftarı son dönemde yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle sağlıklı düşünemiyor.

Sadi'nin arkasına bir tek teneke bağlamadınız, şimdi keşke Sadi kalsaydı diye üzülüyorsunuz.

Ayıp artık!

Sizin bu ayarsız tavırlarınız, herkesin arkasından hayasızca küfür etmeleriniz kadar hiç bir şey bu kulübe zara vermedi. Vermiyor, vermeyecek!

Bu kulübün çıkardığı tüm değerleri aşağıladınız! Küfür ettiniz, yerin dibine soktunuz!

Biraz da kendinize bakın...

(NOT: Bu sözler buradaki herhangi birinin şahsına söylenmemiştir.)

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike olaylarının olmasında ve ortaya çıkartılmasında parelelin parmağı var zaten. Yok diyen hiçbirşey bilmiyordur. Mesela zaten azizi indirmekti bunu da bilmeyen yok.ama asıl mesele fb o sene şike yapmıştır. Ve bu kanıtlanmıştır.olan bize olmuştır. Şampiyonluğumız çalınmıştır. Parelelin işin içinde olması şike olmadığı anlamına gelmez. Ama bir sporsever olarak şikeden hapis yatmaya da karşıyım. Şikenin cezası sahada verilir. Yani takıma tff olarak verilir. Bşz de tm tersi oldu. Aziz ceza yedi fbye birşey olmadı türkiye içinde.sadece bunu okumak bile azize yönelik yapıldığını ortaya koyuyor. Net sonuç şike yapmasaydı aziz. İster kumpas olsun ister olmasın. Fb o sezon şikeyle şampiyon olmuştur.sonuxunda 3 yıl men yemiştir. Türkiyede hiçkimse fbye traftarı ve lobisinden dolayı ceza verememiştir. (TÜM SİYASİLER. MEDYANIN ÇOĞU. Fbyi masum görmüştür. Çünkü güçlüler. Ve türkiyede güçlünün borusu ötüyor malesef.
                    Paralel(!) azizi indirip ne yapacak ya bizim taraftarımız bile şikecilerin ağzından konuşuyor, ayrıca ne demek hapise karşıyım şikenin hırsızlıktan ne farkı var, ayrıca Eskişehir maçında vefat eden abimiz ne olacak? Hepimizin çalınan hayalleri, bozulan psikolojileri!

Bugün itibariyle daha net gördüm ki bizim camiamıza her şey müstehak.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• başkanın açıklamaları sadece Trabzonspor'u değil Türk futbolunu da içine alan bir çözüm önerisi sunuyor...

Yorum

• acaba keşke hekimoğlu mu kazansaymış seçimi diye düşünmeye başladım.samimiyet konusunda hekimoğlu şu anda bana daha samimi geliyor.sebebi şu.

usta her tv konuşmasında sunum yapar gibi konuşuyor.devamlı bir mesaj verme kaygısı var.samimiyetten uzak görüyorum bu durumu.

tribünlerde de usta dan çok hekimoğlu görünüyor.başkan tv lerde mesaj verirken hekimoğlu tribünde taraftarla birlikte.
                        TEKKEBALL

Yorum

• daha yanı başında iho dan hesap sorulmazken türk futbolunu kurtarmaya çıkmakta enteresan.2 yılda yapılan transfer rezillikleri eleştirildi.sonra ne oldu? iho makamından jeep eşliğinde uğurlandı.bu işte bi terslik var aga.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba keşke hekimoğlu mu kazansaymış seçimi diye düşünmeye başladım.samimiyet konusunda hekimoğlu şu anda bana daha samimi geliyor.sebebi şu.

usta her tv konuşmasında sunum yapar gibi konuşuyor.devamlı bir mesaj verme kaygısı var.samimiyetten uzak görüyorum bu durumu.

tribünlerde de usta dan çok hekimoğlu görünüyor.başkan tv lerde mesaj verirken hekimoğlu tribünde taraftarla birlikte.
                            Anlık belki daha iyi olabilirdi(bana kalırsa hiç alakası yok,kesinlikle çok daha kötü olurdu)
                            ama sonrasında TS nin sonu olurdu,şaka falan değil gerçekten maddi durum,plansızlık,çapsızlık derken uçuruma gidiyorduk,Hekimoğlu da bunu toparlayamazdı. Bu günü düşünmeyelim,sabredelim, mevcut başkan kulübü toparlayacaktır. Ama bunlar bizde olur mu,çok zor,görüyoruz işte,yönetimin içinden söylenenleri,yerel basını, hepsi birer ejderha olmuş saldırıyor da saldırıyor. Belki biraz abartı olacaktır,bana katılmayanlara da saygı duyar hak veririm ama ben M.Usta nın son şansımız olduğunu düşünüyorum.

Jip ile uğurlama işi nezaket ve TS başkanını uğurlama adına,makama saygı adına,hoş görü ve birlik mesajı adına 10 numara bir işti bana kalırsa.Terslik falan yok.
                            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 17:33.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Birkac gundur Ustaya yonelik elestiriler artmis durumda . Elestiri her zaman olmali karsi degiliz tabiki ama bu durumu firsat bilip "boyug basgan iho geri gel bunlar senin tirnagin olamaz " gibi yorumlara sosyal medyada rastladikca ve bu yorumlarin desteklendigini gordukce midem bulaniyo .
                              Trabzon insanini gozumde fazla buyutmusum diye dusunuyorum artik , kabadayi ruhlu , her konuda bilip bilmeden konusan insanlar cok fazla . Bu adamlar laftan da anlamaz ki yapacak bir sey olsun .

Neyse , ben ruh sagligim acisindan bir yil boyunca hicbir yorumu okumama forumlarda gezmeme karari aldim . Cunku bu yorumlar beni takimin yenilmesinden daha cok uzuyor .

Hakkinizi yemeden de gecmeyeyim , bmn bu konuda ortalamanin cok uzerinde . Ama azinlikta .

Yorum

• Muharrem Usta doğru bir strateji ile ilerliyor.
                                Uzlaşmacı bir profil ile sorunları çözmeye çalışıyor,karşıdakine bir şans veriyor veya öyle görünmek istiyor.
                                Söylediği değişimi başlatmak için daha sert söylemlere girdiğinde hiç kimse başkanı suçlayamacak,biz iyi niyet gösterdik ama buna samimi cevap alamadık diyecek,eğer istediği değişim sağlanmazsa.

Taraftarımız her zamanki gibi yine sabırsız ve beklemek nedir bilmiyor.
                                Bu uzun ve zor bir süreç beklemek ve destek olmak gereklidir.
                                Hami Mandıralı belki takıma bir şey vermedi ama bundan sonra efsane futbolcuyum,Hocalık ilk benim hakkım asalaklığını bitirilmesi için çok faydalı oldu.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X