Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta ve Yönetimi süre gectikce iyi isler yapmaya devam ediyorlar...

Insallah hep böyle olur ve sportif basarilarda gelir.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faruk Özak bu klübün hamisi olamaz. Şike davasında ağzını açıp tek kelam etmeyen kişiden klübün hamisi olmaz.

Faruk Özak bugüne kadar klübe birçok katkısı sağlamıştır, teşekkür ederim ama bu payeyi hak etmediği de ortada....
      Faruk ozak a karsi buyuk elestiriler var.
      Ben coguna katilmiyorum.
      Bakan oldugu zaman medya da tarafsiz olmak zorunda.
      Ama onun disinda sike surecinde trabzonspor icin cabaladigini dusunuyorum.
      Suat kilic icinde ayni sey gecerli. Suat kilic da sadri seneri sucluyor. Sampiyonlar liginden gelen parayi alinca sike surecini pesini biraktigini soyluyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu akşam Başkanımıza Meydan'da denk geldim. Araçtan indiğinde bizim baktığımızı fark etti ve bizim ona gitmemizi beklemeden, kendisi geldi ve elimizi sıktı.
        Kendisine olan inancımı dile getirdim. "Sabır gençler, sabır!" dedi. Ayaküstü muhabbette bile bizi öyle etkiledi ki fotoğraf çekilecektim, unuttum.
        Allah yardımcın olsun Başkanım!
        Sana güveniyoruz.
        amin

Allahin izniyle güzel günler görecegiz...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu siyasiler var diye toplantıyı terk edenlere söylüyorum.
          Neden kalmak yerine toplantıyı terk etmişler? Bu şekilde mi Trabzonspor'a fayda sağlayacaklar?

Bunlar kalkıp gidince meydanda sadece bakanlar ve onların adamları kalıyor.
          Ondan sonra toplantı siyasi şova dönüştü. E sen ortamı hazırlarsan dönüşür tabi

Köksal Güney'in söyledikleri konusunda ise, kim Trabzonspor'a fayda sağlayacaksa başımın üstünde yeri vardır.
          Buna Faruk Özak da dahil, bakanlarda dahil, Haluk Pekşen de veya diğer önemli isimler de..
          Tabi "başarı için her yol mübahtır" anlayışıyla değil, olması gerektiği gibi(haberde geçen kombine kampanyası vs.)

Ademcim bir gün bunu anlayabilirlerse bu döngü değişecektir.
          Fakat ülkemizde muhalefette olanlar kaçıp gitmeyi, köşelerine çekilmeyi tercih ediyorlar.
          Bilmiyorlar ki, siz böyle yaptığınız için bazı sorunlar çıkıyor.

Sonra da dedikoducu kadınlar gibi türlü türlü fitne çıkarıyorlar.
          Her neyse huylu huyundan vazgeçmiyor işte...

Yorum

• Faruk Özak, Atay Aktuğ bunlara eleştiri olmaz; bunlara yalnızca hürmet edilir. Cari başkana gelince işin ekonomi tarafını iyi biliyor. Pozitif enerji yayan biri; keşke hoca tercihi için bu yıl bitiminde karar almış olsaydı. Şimdi Tekelioğlu gitti hamide topun ağzına geldi; böylece etti sana 2, ne yazık ki önceki de böyle başlamıştı. İyi ki Çin pazarı icat oldu, değilse durumumuz haraptan öte.
            En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 12:49.

Yorum

• Ekonomik olarak yapılanlar, kulübün olması gerektiği gibi yönetileceğini bilmek güzel.

Borç içinde yüzerken nereden geldiği belli olmayan paralarla yapılan transferle açıkçası anlık mutlu olsak da uzun vadede kulübün içinde bulunduğu durumu sorgulamadan duramıyorduk.

Kurumsal yönetim gerekiyor günümüzde, gelir gider dengesi gözetmemiz gerekiyor. Bu nedenle Muharrem Ustanın yaptıklarının uzun vadede kulübe fazlasıyla katkı sağlayacağı kanaatindeyim.

Antrenör seçimine gelince; yabancı ve vizyon sahibi bir antrenör mevcut durumda Trabzonspor'a gelmez. Yıldız isimler ister, bir Lucescu'nun gelip mevcut kadroya tahammül edeceğini sanıyor musunuz?

Yerlilerden diyelim, daha iyi bir yerli olabilirdi. İçimizden biriyle çalışma yoluna gittiler ama Hamiden maalesef pek ümitli değilim umarım bizi yanıltır.
              İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
              www.akyuzkalip.com
              Engin İnce Yapı - Akın Tekstil

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faruk ozak a karsi buyuk elestiriler var.
                Ben coguna katilmiyorum.
                Bakan oldugu zaman medya da tarafsiz olmak zorunda.
                Ama onun disinda sike surecinde trabzonspor icin cabaladigini dusunuyorum.
                Suat kilic icinde ayni sey gecerli. Suat kilic da sadri seneri sucluyor. Sampiyonlar liginden gelen parayi alinca sike surecini pesini biraktigini soyluyor.
                Medyanın, iş dünyasının, başbakanın ve muhalefet liderlerinin şike hükümlüsünün yanında olduğu yerde bir bakan da bizim yanımızda olsaydı. Bu saydıklarım hiç tarafsız olmayı düşünmediler, tarafsız olmayı da geçtim şikeden ceza almış kişileri desteklediği yerde, Trabzonspor formasını terletmiş, Trabzonspor'da yöneticilik, başkanlık yapmış bakan da keşke yanımızda olsaydı.

Suat Kılıç'a gelecek olursam, o da kendisini kurtarmak için canbaza bak taktiğini uygulamış işte. Şike konusunda ağzını açıp ne demiş bugüne kadar, hangi icraatta bulunmuş?
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Öncelik ekonomik yapı olarak görülüyor ancak bu tamamen yanlış, öncelik sportif durum olmalı. Saha içi düzelmezse ekonomi de düzelmez. Ayrıca Trabzonspor ticari bir işletme değil milyonlarca neferi olan bir spor kulübü.

Yorum

• Sportif başarı sağlıksız bir kulüp ekonomisi ve organizasyonu içinde nasıl gelecek?
                    Öncelik karmaşası yok,binanın temelini sağlam yapmak zorundayız ki üst katlara çıkalım.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sportif başarı sağlıksız bir kulüp ekonomisi ve organizasyonu içinde nasıl gelecek?
                      Öncelik karmaşası yok,binanın temelini sağlam yapmak zorundayız ki üst katlara çıkalım.
                      Öncelik var ki öncelik yazdık oraya. Yazabildiğin kadar okuyabilmen lazım.

Son 4 yıl, 3 yılın şampiyonu Galatasaray. Son 6-8 sezondur ekonomik olarak dip.

Bu yılın en iyi oynayanı Beşiktaş, 1,5 Milyar TL borç. Trabzonspor borcu yokken, hatta Nuri bey para ile bırakmışken şampiyon mu oldu? Geçin bu saçmalıkları. Önce saha içi düzelecek sonra herşey.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnsanları eğitimli , cahil diye ayırmayı hiç sevmem lakin ,

Vallahi ilkokul mezunu bile olmadığını bilmiyordum oy verirken..... Onu bilseydim kesinlikle oy vermezdim.....
                        Kongre sürecinde oy hakkım yoktu, sadece taraftar olarak süreci takip ediyordum, şike davasını M.Usta'nın siyasete satacağı davaya iho nun sahip çıkacağı propagandalarına pek çok delege ve taraftar inansada ben inanmamıştım,sonuçta iki aday M.Usta ve İho arasında kalmıştım, kriterlerimden biride adayların eğitim durumu idi, M.Usta nın eğitim durumu malum herkes biliyordu ancak tüm araştırmalarıma rağmen İho nun eğitim durumu hakkında her hangi bir bilgiye ulaşamamıştım, kongreden 3 gün sonra iho nun ilkokul 3.sınıf terk olduğunu Trabzonspor başkanının hayatını anlatan bir yazı okuyarak öğrendiğimde yıkıldım daha doğrusu özellikle iho ya oy veren 1567 delege adına üzüldüm, demek ki Trabzonspor başkanı seçilirken hiç bir araştırma yapılmıyormuş, değerlendirme yapılmıyormuş dedim, ilkokul terk bir başkan olduğunu öğrendiğim o gün başarısız olacağını anlamıştım ve maalesef 30 ay sonra bir enkaz bırakarak gitti.
                        Ancak inanıyorum ki bundan sonra Trabzonspor başkanları tombaladan çıkar gibi başkan olamayacak, iho nun delegeye kazandırdığı bir tecrübe ve en çok buna seviniyorum, delege artık bundan sonra ince eleyip sık dokuyacaktır.
                        En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 18:44.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öncelik var ki öncelik yazdık oraya. Yazabildiğin kadar okuyabilmen lazım.

Son 4 yıl, 3 yılın şampiyonu Galatasaray. Son 6-8 sezondur ekonomik olarak dip.

Bu yılın en iyi oynayanı Beşiktaş, 1,5 Milyar TL borç. Trabzonspor borcu yokken, hatta Nuri bey para ile bırakmışken şampiyon mu oldu? Geçin bu saçmalıkları. Önce saha içi düzelecek sonra herşey.
                          Sonuç UEFA ile Avrupa'ya katılmama konusunda pazarlık ve bileklik satmak ile ekonomik krizden kurtulma çabaları.
                          Diğeri de şampiyonluk için oynarken defanstan adam satıyor,UEFA'dan ceza yememek için.
                          İkisi de borç batağında ve vergi borçları için devletten yardım bekliyor,o cezalar affedilmez ve yapılandırılmazsa kepenk kapatacaklar.Bir tanesi yeni stadını açmış olmasına rağmen hem de.Diğeri de stadın 10 senelik parasını büyük ölçüde tüketmiş durumda.

Başarıların kulüplere bir faydası olmuş mu?Başarılar sağlıklı bir kulüp yapısı oluşturulmasına fayda vermiş mi?Yok
                          Yok,çünkü kulüpler ödeyemeyeceği rakamlara imza attırarak futbolcuları ve menajer denen mezar soyucuları doyurmuş.

Bizim izlediğimiz yol doğru,önce sağlıklı bir kulüp yapısı oluşturacaksın ki yarın o sportif başarılar kulübe ve alt yapıya faydası olsun.
                          • Memento mori

Yorum

• suat kılıç denilince asabım bozuluyor. 6222'nin değiştirildiği oturumu yöneten kişidir bu karaktersiz şahıs. Konuşmalarında yarattığı ben çok haklıyım havası dün gibi gözümde. Bu yanlışın üzerine doğruymuşçasına gidip, ben haklıyım havası katarak heybetli süslü cümleler kura kura büyük bir zevkle değiştirdi o yasayı adi herif. Çocuğundan çocuğundan çıksın. Benim için lanetlidir o herif, ettiğim bedduaların sonucuna katlanacaktır elbet. Yüzsüz herif...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              suat kılıç denilince asabım bozuluyor. 6222'nin değiştirildiği oturumu yöneten kişidir bu karaktersiz şahıs. Konuşmalarında yarattığı ben çok haklıyım havası dün gibi gözümde. Bu yanlışın üzerine doğruymuşçasına gidip, ben haklıyım havası katarak heybetli süslü cümleler kura kura büyük bir zevkle değiştirdi o yasayı adi herif. Çocuğundan çocuğundan çıksın. Benim için lanetlidir o herif, ettiğim bedduaların sonucuna katlanacaktır elbet. Yüzsüz herif...

suat kılıç, ben diksiyon, konuşma dersi aldım ve sınıfımı birincilikle bitirdim diye basbağıran biridir. Bir sitede kendisine ekolayzır Suat diyorlardı

Şike davasında çok da ciddiye alınacak biri değil. Tepesindeki ne emrettiyse onu yapmıştır, siz Allah aşkına ondan insiyatif kullanmasını mı bekliyordunuz? Şike davasında hangi bakan insiyatif kullanmıştır, kullanabilmiştir, kullanmayı düşünmüştür?
                              En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 16.02.2016, 09:07.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                suat kılıç, ben diksiyon, konuşma dersi aldım ve sınıfımı birincilikle bitirdim diye basbağıran biridir. Bir sitede kendisine ekolayzır Suat diyorlardı

Şike davasında çok da ciddiye alınacak biri değil. Tepesindeki ne emrettiyse onu yapmıştır, siz Allah aşkına ondan insiyatif kullanmasını mı bekliyordunuz? Şike davasında hangi bakan insiyatif kullanmıştır, kullanabilmiştir, kullanmayı düşünmüştür?
                                O Amerikanın yerli milyarder bankerleri gibi ağzını yaya yaya konuşarak hayallerime tuz bastı ya çapul ağızlı. Ağasının da kendisinin de Allah bin belasını versin. Buna ortak olan bütün milletvekillerinin de aynı şekilde. O günden beri siyasi ayırt etmiyorum şu ülkede.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X