Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 büyüklerin tamamı borç batağında.
    Hükümet/devlet desteği almadan da kolay kolay nefes alamayacaklar.
    Gezi olaylarının savunucusu hatta aktif liderlerinden biri Çarşı Grubu'ydu.
    Sonra stat konusunda fırçayı yediler ve bir anda kulüp tarafından sesleri kesildi.
    Gs aynı şekilde hükümet yalakalığı peşinde.
    Bakmayın şikeci mikeci ama içlerinde en delikanlısı aziz. Bi o kafa tutuyor arada. Tabi o da ilişkileri dengeli yürütüyor.
    Sonuç olarak hekes hükümetin kucağına oturmuş durumda.
    Hayatım boyunca ideallerim uğruna çok bedel ödedim.
    Hayatım boyunca bırakın AKP'i hiçbir sağ partiye de oy vermedim.
    İHO seçim otobüsüne çıktığına midem bulandı, utandım böyle bir başkanımız olmasından.
    Ama bugünkü tablo buradaki arkadaşlarımın tepki gösterdiği kadar rahatsız etmedi beni.
    Muharrem Usta akıllı bir adam.
    Kulübün ekonomik olarak bu darboğazdan çıkması için siyaseti de tüm camia ile birlikte yanına çekmesi gerektiğini biliyor.
    Sadri Şener döneminde O dönemin valisi Nuri Okutan 6 bin civarında kombineyi şehrin iş adamlarına-esnafına üçer beşer sattı.
    Bu da tepki gösterilebilir bir durum ama kulübe ekonomik katkı verdi ve tribünler doldu. Sonraki senelerde kulübün ne noktaya geldiği ortada.
    Nefes alamıyoruz. Bir hayat öpücüğüne ihtiyacımız var. Ve öpücüğün kimden geldiği ile ilgilenecek durumda değiliz.
    Eğer Trabzonspor'un kurtuluşu siyasi partilerin (herhangi birinin) kucağına oturmaktan geçiyorsa lanet olsun böyle kurtuluşa, düşssün 3.lig yine peşindeyim kulübümün.
    Ama mesele akıllıca bir satranç hamlesi ise kısa süreli mide bulantısına razıyım.
    Bugünkü toplantının katılımcılarından ziyade içeriği önemli.
    Scout ekibi kurulacak, bilinçli ve planlı transferler yapacağız.
    Bu kadrodan iskelet oluşturmaya çalışıyoruz ama yeni yapılanmaya ihtiyaç var.
    Eldeki oyunculardan ekonomik bir değer yaratmaya çalışıyoruz.
    Gibi daha önce pek duymadığımız akılcı cümleler duyuyoruz.
    Daha önce de söyledim Hami hamlesine çok kızdım ama Hami'yi sadece sezon sonuna kadar getirmişler.
    Devre arası satılan oyuncular ve sözleşme yenilemeleri ile ciddi bir tasarruf sağlandı.
    Durum çok net aslında. Sene sonu sağlam bir teknik direktörle yeni bir kadro oluşturulacak.
    Yeni stadın da etkisiyle 2017-18 yılına şampiyonluğun güçlü bir adayı olarak gireceğimize yürekten inanıyorum.
    Moral bozmayalım. Bu yolda bazen hatalar olacak, hatalı seçimler yapılacak, bazılarımızı kızdıracak işbirlikleri de olacak.
    Ancak benim hissiyatım ve inancım bu yönetimin Trabzonspor için doğru yönetim olduğudur.

Yorum

• Hayret, bu kadar ugras veriliyor, bir seyler yapmaya calisiliyor, biz bunlarin icerisinden Mustafa Yumluyu
      cekip alarak elestiri oklarini kisilerin vizyonunuda icine katarak firlatiyoruz. vay efendim Mustafa yumluyla
      gelecek insa edilirmiymis, pes vallahi...
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bu akşam Başkanımıza Meydan'da denk geldim. Araçtan indiğinde bizim baktığımızı fark etti ve bizim ona gitmemizi beklemeden, kendisi geldi ve elimizi sıktı.
        Kendisine olan inancımı dile getirdim. "Sabır gençler, sabır!" dedi. Ayaküstü muhabbette bile bizi öyle etkiledi ki fotoğraf çekilecektim, unuttum.
        Allah yardımcın olsun Başkanım!
        Sana güveniyoruz.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaptan olamadı diye maç satan adama yeni sözleşme.Bravo vizyon bey.
          Çeteye boyun eğmiş başkan belli.Geçmiş olsun herkese.
          O maçta Mustafa Yumlu bariz hatalar yaptı, İHO camiada suçlu ararken Mustafa Yumlu yu buldu, sorumluluğu üzerine yıktı, taraftarın önüne attı, bu düşüşün temel nedeni futbolcuların parasını ödeyemiyoruz, gemi su almaya başladı diyecek hali yoktu, 30 aylık döneminde objektif hiç bir değerlendirmesini görmediğimiz İho nun bu söylediklerine inanan taraftar sayısı parmakla sayılacak kadar azdır.Mustafa Yumlu mükemmel olmayabilir ama mevcut borcumuz,cebimizdeki para hesap edince eldekilerin en iyilerinden biridir, kabul edelim.

Yorum

• Haluk Pekşenin ismi neden yazmıyor Trabzonspor açıklamasında anlayamıyorum. Bunun bir akp toplantısı olmadığının en güzel göstergesi chp'li Haluk Pekşenin de orda olması. Yönetime kızacaksam sırf bu yüzden kızarım.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haciosmanoglunun ilkokul mezunu olmamasi bile ona oy vermemek icin nedendi.
              Trabzonda sokaktan herhangi bir serseri koysak ayni haciosmanoglu gibi davranirdi.
              Iho her konusmasinda ben yetersizim diye bagiriyordu.
              İnsanları eğitimli , cahil diye ayırmayı hiç sevmem lakin ,

Vallahi ilkokul mezunu bile olmadığını bilmiyordum oy verirken..... Onu bilseydim kesinlikle oy vermezdim.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başkan iyi işler yapıyor hakkını vermek lazım. Ücretlerin düzenlenmesi, kadronun daraltması, camiaya verdiği mesajlar vs takımı tekrar iyi bir yola sokuyor.. Güzel günler gelecekse eğer böyle gelecektir. Kendisine teşekkür etmek lazım..

Amaaa...

Teknik direktör olarak Hami kararı nedir kardeşim ? Hiç yakıştı mı ? Vizyon vizyon dedin, hiçbir başarısı ve deneyimi olmayan adamı hoca diye takımın başına getirdin, hem bu yılı yaktın hem de önümüzdeki yıl gitti...
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haluk Pekşenin ismi neden yazmıyor Trabzonspor açıklamasında anlayamıyorum. Bunun bir akp toplantısı olmadığının en güzel göstergesi chp'li Haluk Pekşenin de orda olması. Yönetime kızacaksam sırf bu yüzden kızarım.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Haluk pekşen gibi çok kişi yokmuş,zaten akp ortamını gören çoğu kişi de toplantıdan ayrılmış . Özellikle de Faruk Özak muhabbetine de dönüşmüş ortam .
                  bu haberde güzel bir özet geçilmiş yaşananlar.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu akşam Başkanımıza Meydan'da denk geldim. Araçtan indiğinde bizim baktığımızı fark etti ve bizim ona gitmemizi beklemeden, kendisi geldi ve elimizi sıktı.
                    Kendisine olan inancımı dile getirdim. "Sabır gençler, sabır!" dedi. Ayaküstü muhabbette bile bizi öyle etkiledi ki fotoğraf çekilecektim, unuttum.
                    Allah yardımcın olsun Başkanım!
                    Sana güveniyoruz.
                    ondaki bu pozitif enerji eminim çok kısa sürede camiaya olumlu yansıyacaktır

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haluk pekşen gibi çok kişi yokmuş,zaten akp ortamını gören çoğu kişi de toplantıdan ayrılmış . Özellikle de Faruk Özak muhabbetine de dönüşmüş ortam .
                      bu haberde güzel bir özet geçilmiş yaşananlar.

http://www.61saat.com/politik-gugum/...m-h270705.html
                      Şu siyasiler var diye toplantıyı terk edenlere söylüyorum.
                      Neden kalmak yerine toplantıyı terk etmişler? Bu şekilde mi Trabzonspor'a fayda sağlayacaklar?
                      Bunlar kalkıp gidince meydanda sadece bakanlar ve onların adamları kalıyor.
                      Ondan sonra toplantı siyasi şova dönüştü. E sen ortamı hazırlarsan dönüşür tabi

Köksal Güney'in söyledikleri konusunda ise, kim Trabzonspor'a fayda sağlayacaksa başımın üstünde yeri vardır.
                      Buna Faruk Özak da dahil, bakanlarda dahil, Haluk Pekşen de veya diğer önemli isimler de..
                      Tabi "başarı için her yol mübahtır" anlayışıyla değil, olması gerektiği gibi(haberde geçen kombine kampanyası vs.)
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu siyasiler var diye toplantıyı terk edenlere söylüyorum.
                        Neden kalmak yerine toplantıyı terk etmişler? Bu şekilde mi Trabzonspor'a fayda sağlayacaklar?
                        Bunlar kalkıp gidince meydanda sadece bakanlar ve onların adamları kalıyor.
                        Ondan sonra toplantı siyasi şova dönüştü. E sen ortamı hazırlarsan dönüşür tabi

Köksal Güney'in söyledikleri konusunda ise, kim Trabzonspor'a fayda sağlayacaksa başımın üstünde yeri vardır.
                        Buna Faruk Özak da dahil, bakanlarda dahil, Haluk Pekşen de veya diğer önemli isimler de..
                        Tabi "başarı için her yol mübahtır" anlayışıyla değil, olması gerektiği gibi(haberde geçen kombine kampanyası vs.)
                        eğer trabzonspor siyaseti kullanacaksa dediklerin doğru ,sonuna kadar kullanılsın . mesela stada isim sponsporu ararken siyasiler baskı yapabilir firmalara , ya da ndiaye transferinde melih gökçeğe bir alo diyebilir bakanlarımız . bu söylediklerim basit iki örnek .

ama siyasetin trabzonsporu kullandığı bir durum da yok diyemiyoruz malesef.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Faruk Özak'ın Usta'ya bu kadar yakın olması endişe verici.

Yorum

• Muharrem Usta'nın 22 Şubat 2014'de attığı tweet!
                            CbPsx01UkAE8wD8.jpg

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Faruk Özak bu klübün hamisi olamaz. Şike davasında ağzını açıp tek kelam etmeyen kişiden klübün hamisi olmaz.

Faruk Özak bugüne kadar klübe birçok katkısı sağlamıştır, teşekkür ederim ama bu payeyi hak etmediği de ortada....
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnsanları eğitimli , cahil diye ayırmayı hiç sevmem lakin ,

Vallahi ilkokul mezunu bile olmadığını bilmiyordum oy verirken..... Onu bilseydim kesinlikle oy vermezdim.....
                                Sizinle ayni fikirdeyim.
                                Ilkokul mezunu olup buyuk isler basaranlara fazlasiyla saygi duyarim.
                                Ama arkasinda milyonlar olan bir camiayi temsil edecek kisi universite mezunu olmalidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X