Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Al bak bakalım Nevzat AYDIN ne kadar almış bide araştırdım diyor.http://23daps42d4g822ubuj3etiws15ld....onrasi-pay.jpg
    senin kadar derin araştırmamıştım bmn deki renkdaşlarımız için faydalı bir araştırma ve paylaşım olmuş.

ne demiş müslüm dost bildiklerim sahte dostlarmış araştırmacı renkdaşım.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Tv'nin acelesi yok. Başkan doğru adımlar atsın. Güven destek her zaman.
      bence var kardeşim eziyet çekiyoruz bugün bile kanal kanal gezmekten gına geldi ne oldu acaba stadın durumu nasıl falan diye..
      bursaspor bile açtı kaç yıldır devam ediyor çok karlı bir iş değilmiş ama bizi kurtarsınlar şu azaptan bir an önce.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        USTA başkanım seçilmenizi canı gönülden istemiştim.şimdi bmn aracılığı ile sizebir soru sormak istiyorum.

kulüp borç batağında ve siz bunu bilerek başkanlığa aday oldunuz ve seçildiniz.

sorum şu çok zenginsiniz hastaneler zinciriniz var ve yönetime aldığınız kişilerde çok zengin (araştırdım) neden kulübün borcunu sıfırlayıp bizi bu borç batağından kurtarmıyorsunuz.

bakın uefadan ceza alma tehlikesinden bahsediyorsunuz.peki siz ve yönetime aldığınız zengin yöneticilerin banka hesabındaki paralar ne işe yarıyor?

İnsanla konuşabilen bilgisayara ''naber ula'' diyip devrelerini yakan Temel gibisin kardeşim.

Allahtan diliyorum ....Başkan Usta buraları okumamıştır yoksa o ceketini kaptığı gibi ''imdaaaatttt'' diyerek kapıya doğru kaçışı hariç başka bir reaksiyon göstereceğini sanmıyorum.

Arkasından da senin zengin dediğin adamlar kapı,pencere demeksizin kulübü tahliye ederlerdi herhalde.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Al bak bakalım Nevzat AYDIN ne kadar almış bide araştırdım diyor.http://23daps42d4g822ubuj3etiws15ld....onrasi-pay.jpg
          4 sene önce General Atlantic'e hisselerini satmıştı oradan ne kadar kazandı?
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

UEFA kulübün borcuna değil gelir gider dengesine bakıyor. Geçmiş borcu ek kaynaklarla kapatsan da dengeyi sağlamadıktan sonra yine ceza yersin...
            Farkındayım dostum.Tartışma borç üzerinden olduğu için ronin adlı efsane arkadaşa kestirmeden anlatmaya çalıştım.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 sene önce General Atlantic'e hisselerini satmıştı oradan ne kadar kazandı?
              44 milyon dolar

Yorum

• yemin ediyorum bu sayfa silinsin
                böyle rezillikmi olur
                koca sayfa boyunca yöneticilerimizin milyonlari hesap edilip tartisilmis

arkadas adamin milyonlarina kafani yoracagina kendi kazancina yorsan sende okadar belki kazanirdin

ayiptir
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 08:09.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kanundan , nizamdan hiç haberimiz yokmuş gibi konuşuyoruz.....

Değil 100 milyon doları 1 milyon doları bile cebinden veremezsin.... Cezası var hem de büyük cezası var....

Hal böyle iken herkes bilip bilmeden klübe zarar verir biçimde konuşuyor maalesef.....

Artı Trabzonspor'a cebinden para verecek değil cebinden para verecek hala getirmeyecek başkan lazımdı. Biz bunun için Usta'ya oy verdik....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Adam çıktı dedi k, kulüp şuan felaket durumda, önümüzdeki 6 ay boyunca amiyane tabirle dişimizden tırnağımızdan kesip yeniden yapılanmaya gidecez, haziran ayından itibaren de işleri yoluna koymuş vaziyette geleceği planliycaz.

"felaket durumdayız diyerek marka değerimizi düşürdün" "başkan olmadan önce bunu bilmiyor muydun neden taraftara yalan söyledin" "200 milyon lira ödeme diyorsun hani sen cebinden ödeyecektin" blablabla

Aldığı karşılık bu...

Allah yardımcısı olsun Usta'nın...

Yorum

• Ronin yine fena işletmiş milleti

Yorum

• Bu arada Galatasaylı Burak Yılmaz satılırsa sözleşmesi gereği Trabzonspor'a % 25 pay verilecek....

Mesela 6.000.000 euroya satılırsa 1.500.000 euro....

7.000.000 euroya satılırsa 1.750.000 euro....

8.000.000 euroya satılırsa 2.000.000 euro Trabzonspor'a ödenecek....

Buradan 5.000.000 tl ile 6.600.000 tl arası gelir elde edeceğiz.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Galatasaylı Burak Yılmaz satılırsa sözleşmesi gereği Trabzonspor'a % 25 pay verilecek....

Mesela 6.000.000 euroya satılırsa 1.500.000 euro....

7.000.000 euroya satılırsa 1.750.000 euro....

8.000.000 euroya satılırsa 2.000.000 euro Trabzonspor'a ödenecek....

Buradan 5.000.000 tl ile 6.600.000 tl arası gelir elde edeceğiz.....
                          abi peki bu ödeme direk bize mi yapılacak yoksa gs üzerinden mi olacak.Bilgin var mı bu konuda?
                          Bazı haberlerde gs bu bedelin ödenmemsi için westham ile görüşüyor falan diyordu da bu nedenle soruyorum.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi peki bu ödeme direk bize mi yapılacak yoksa gs üzerinden mi olacak.Bilgin var mı bu konuda?
                            Bazı haberlerde gs bu bedelin ödenmemsi için westham ile görüşüyor falan diyordu da bu nedenle soruyorum.
                            Onu bilmiyorum lakin bu bedelin kaldırılmasına West Ham karar veremez...

Çünkü taraf biz ve gs.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onu bilmiyorum lakin bu bedelin kaldırılmasına West Ham karar veremez...

Çünkü taraf biz ve gs.....
                              şimdi farkettim çok yanlış ifade etmişim abi gs kendilerine ödenmesini istiyor deniliyordu haberlerde. bilgi için sağolasın..
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• gs istyor ki 7m€ tamam ama benim cebime 7m€ girecek, onun için west ham'dan 9 falan istiyorlar, 2m€ Trabzonspor'a gitse bile cepte 7m€ kalsin diye... para almadan takas yapma durumu varsa 25% çöp olur, ama su an öyle bir ihtimal yok...
                                Zamaninda Carew Bjk'dan Lyon'a gittiginde, sanirim sonraki satistan bir pay alacakti bjk, ama Carew - Baros takasi olmustu sanirim, sonra da Baros ordan gs'ye gitmisti,, eger yanlis hatirlamiyorsam...
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X