Trabzonspor Tv'nin acelesi yok. Başkan doğru adımlar atsın. Güven destek her zaman.
bence var kardeşim eziyet çekiyoruz bugün bile kanal kanal gezmekten gına geldi ne oldu acaba stadın durumu nasıl falan diye..
bursaspor bile açtı kaç yıldır devam ediyor çok karlı bir iş değilmiş ama bizi kurtarsınlar şu azaptan bir an önce.
kulüp borç batağında ve siz bunu bilerek başkanlığa aday oldunuz ve seçildiniz.
sorum şu çok zenginsiniz hastaneler zinciriniz var ve yönetime aldığınız kişilerde çok zengin (araştırdım) neden kulübün borcunu sıfırlayıp bizi bu borç batağından kurtarmıyorsunuz.
bakın uefadan ceza alma tehlikesinden bahsediyorsunuz.peki siz ve yönetime aldığınız zengin yöneticilerin banka hesabındaki paralar ne işe yarıyor?
İnsanla konuşabilen bilgisayara ''naber ula'' diyip devrelerini yakan Temel gibisin kardeşim.
Allahtan diliyorum ....Başkan Usta buraları okumamıştır yoksa o ceketini kaptığı gibi ''imdaaaatttt'' diyerek kapıya doğru kaçışı hariç başka bir reaksiyon göstereceğini sanmıyorum.
Arkasından da senin zengin dediğin adamlar kapı,pencere demeksizin kulübü tahliye ederlerdi herhalde.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Adam çıktı dedi k, kulüp şuan felaket durumda, önümüzdeki 6 ay boyunca amiyane tabirle dişimizden tırnağımızdan kesip yeniden yapılanmaya gidecez, haziran ayından itibaren de işleri yoluna koymuş vaziyette geleceği planliycaz.
"felaket durumdayız diyerek marka değerimizi düşürdün" "başkan olmadan önce bunu bilmiyor muydun neden taraftara yalan söyledin" "200 milyon lira ödeme diyorsun hani sen cebinden ödeyecektin" blablabla
8.000.000 euroya satılırsa 2.000.000 euro Trabzonspor'a ödenecek....
Buradan 5.000.000 tl ile 6.600.000 tl arası gelir elde edeceğiz.....
abi peki bu ödeme direk bize mi yapılacak yoksa gs üzerinden mi olacak.Bilgin var mı bu konuda?
Bazı haberlerde gs bu bedelin ödenmemsi için westham ile görüşüyor falan diyordu da bu nedenle soruyorum.
abi peki bu ödeme direk bize mi yapılacak yoksa gs üzerinden mi olacak.Bilgin var mı bu konuda?
Bazı haberlerde gs bu bedelin ödenmemsi için westham ile görüşüyor falan diyordu da bu nedenle soruyorum.
Onu bilmiyorum lakin bu bedelin kaldırılmasına West Ham karar veremez...
Çünkü taraf biz ve gs.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
gs istyor ki 7m€ tamam ama benim cebime 7m€ girecek, onun için west ham'dan 9 falan istiyorlar, 2m€ Trabzonspor'a gitse bile cepte 7m€ kalsin diye... para almadan takas yapma durumu varsa 25% çöp olur, ama su an öyle bir ihtimal yok...
Zamaninda Carew Bjk'dan Lyon'a gittiginde, sanirim sonraki satistan bir pay alacakti bjk, ama Carew - Baros takasi olmustu sanirim, sonra da Baros ordan gs'ye gitmisti,, eger yanlis hatirlamiyorsam...
Yorum