Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukaridaki yoruma katiliyorum. Sadri Sener, Atay Aktug gibi kibar ve efendi baskanlarimiz olmustur. Biri Sampiyon yapmistir, digeride Trabzonsporu sampiyonluga oynatmis, her ikiside kurumsallik konusunda Trabzonspora cok seyler katmistir.

Allah Muharrem Ustanin yardimcisi olsun. Anlatmasina bakilirsa, kolay bir görev üstlenmedi. Ama gayet rahat ve ne yaptigini bilen bir insan. Kendine ve Yönetimine güveniyor. Zaten güvenilmeyecek gibide degil yola ciktigi arkadaslari. Bize düsen taraftar olarak görevimizi yerine getirmek.

Bu aralar Yönetimden "vefa" benzer bir slogan bende bekliyorum. Ama öyle birsey olmasada, kendi insiyatifimizi kullanarak Kulübe katki saglamaliyiz.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      usta hem kibar hem de iş yapan birisi.bu başkanlardan on kat daha iyi.
      İş yapan derken
      Dur bakalım Bismillah,destek veriyoruz bekliyoruz.

Yorum

• Inanilmaz abartili yorumlar var. Sadri Sener'in ilk secildigi zaman geliyor aklima, sonrasi malum.

Akibeti ayni olmaz insallah ama Trabzon'un yamyamlari calistirmaz bu adami.
        En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 16:56.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          usta hem kibar hem de iş yapan birisi.bu başkanlardan on kat daha iyi.
          Kendisine oy verdim lakin.....

Önce icraatını görelim sonra karar verelim. Tabiri caizse hariçten gazel okuyanları çok gördük icrrat yapsın buna sonra karar verelim.

Atay Beyden iyi olması için şampiyonluk yaşatması lazım..... Çünkü Atay Bey bizi 2. yaptı....

Sadri Beyden iyi olması içinse bizi 2 kere şampiyon yapması lazım. Zira Sadri Bey 1 kere şampiyon yaptı....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ayrica Usta'nin Senol günes söylemini duyana kadar umutluydum ama bunu dillendirdikten sonra umutlarim sarsildi.

S. günes'le calismak vizyon isi falan degil.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgimizi de biraz abartıyoruz maalesef.
              Usta'yı destekledik ve her platformda da destekliyoruz lakin henüz görevinin ilk günlerinde olan bir başkanı, bu kulübü 27 yıl üstüne şampiyon yapan ve Tekkeli, Gökdenizli, Yattaralı, Szymkoviaklı kadronun, 2 yıl üst üste ligi ikinci bitirmiş ve 2 fener maçından birini kazansa dahi şampiyon olacak olan bir takımın başkanıyla kıyaslamak olmaz.
              İnşallah Usta bu iki başkanımızdan da daha başarılı olur ve biz nice şampiyonluklar yaşatır.
              ben öteki başkanlara başarısız demedim.başardılar ama devamını getiremediler. futbolcular istanbula kaçtılar.ben diyorum ki usta projelerini gerçekleştirirse trabzonspor un gelirleri ikiye katlanacak.istanbul takımları bizden kolayına futbolcu alamayacak.zirveye çıkmak önemli değil önemli olan zirvede kalabilmek. o da yüksek gelirlerle olur.ustanın en çok projelerini takip ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Önce icraatını görelim sonra karar verelim. Tabiri caizse hariçten gazel okuyanları çok gördük icrrat yapsın buna sonra karar verelim.

Atay Beyden iyi olması için şampiyonluk yaşatması lazım..... Çünkü Atay Bey bizi 2. yaptı....

Sadri Beyden iyi olması içinse bizi 2 kere şampiyon yapması lazım. Zira Sadri Bey 1 kere şampiyon yaptı....
                Benim beklentim sadece şampiyonluklar bazında değil, sistemi kurmak oturtmak ve profesyonel bir yönetim tarzına geçmek esas başarısı olacaktır..
                Ülkemizde böyle bir kulüp yönetimi yok diye biliyorum.
                Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

ustaya haksızlık ediyorsun .usta kulübü haci den devraldı.tarihinin en kötü takımı en kötü borcu usta ya kaldı.en az bir sene beklemek lazım.

Yorum

• Çok efsane yönetimler diyemeyiz. Örneğin Atay Bey'in kulübü yanlış halka arzı var, transferdeki amatörlükler (Jun'un gelişi vb.),Sadri Şener'in seçildikten hemen sonra neden başkan oldunuz sorusuna "Delirdim herhalde" "Akrabalarım ne rahatını bozuyorsun dediler" türünden rencide eden açıklamaları var aklıma gelen. Başka hataları da vardır, borç meseleleri vb. Çok hoşuma gitmedi son dönemi.

Dolayısı ile yeni başkanımız da hata yapabilir, karşılaştırmak için erken
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yanlışlarını çok eleştirdik lakin....

Sadri Beyle ( Şener)

Atay Beyde ( Aktuğ)

kibarlık ve kültür konusunda Muharrem Ustadan geri kalmazlar....
                      Atay Aktuğ'un Anorthosis maçı sonrasında, Sadri Şener'in de 2011'deki BJK maçı öncesinde Yattara'ya söyledikleri kibarlık mıydı? Usta'nın tarzı farklı olduğundan asla böyle bir üslupta konuşacağını düşünmüyorum. Daha önce de dile getirmiştim. Muharrem Usta'nın sportif anlamda başarılı olacağı konusunda kesin bir inancım yok ama kulübün imajı açısından kesinlikle sınıf atlatacak...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hoca başlığında takışacak birini bulamadım. Canım sıkılıyo. Biri sataşsın bana.
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 17:37.

Yorum

• Akşam kurduğu o cümle içimizdeki birçok kişiye ders olsun.
                          "Mahkemeler ne derse desin..."

Yorum

• Atay Bey gerçek bir beyefendiydi, lakin kendi yönetimiyle uyum sağlayamadı. Süreci de sonucu da az çok biliyoruz.
                            Sadri Şener, büyük bir motivasyonla gelip başlarda harika işler yaptı. Sonrası malum. Ayrıca Beyefendiden çok komedyen imajı çizdi.
                            Muharrem Bey dengeli vasıflı ve edepli biri görüntüsü veriyor. İnşallah bozulmaz.
                            Kısa vadede Şenol Güneş tehlikesi yok. Önce BJK'dan ayrılıp ya da gönderilip boşta kalması gerek. Sonra Trabzonspor'un iyi bir kadro kurması. Ondan sonra kendisi sessiz sakin köşesine çekilerek adına çalışan kesimin faaliyetlerini bekler. Şu an Trabzonspor'u b.. götürüyor. Gelirse "Yıpranır"...

Yorum

• @DeAgLeMaNyAq

Abi,dün teşekkür edemedik, vidyolar için teşekkürler.

Yorum

• Birlik bütünlükten bahsedip ilk firsatta eski değerlere salliyorsunuz. 2 sene sonra muharrem usta'nin arkasindan da aynisini söylersiniz. Her insan hata yapar 1-2 demeç ile 1-2 yanlis transferle cizemezsiniz. Atay Aktuğ da Sadri Sener de takimi kendi donem ve sartlarinda cok cok iyi yonetmis. Kendilerinden once kaybolan Muharrem usta nin da çokça bahsettigi itibarimizi yukari taşımış değerlerimizdir. Once saygi duymayi bilmemiz lazim diye düşünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X