Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konusu futbol veya spor olan filmlere açık olabilir. güzel de olur.
    Katılıyorum. Zaten onu bir önceki mesajımda belirttim. Sadece sporla ilgisi olmayan filmlerle ilgili söyledim.

Yorum

• TSTV deki programlar sadece spor haberleri ve mac yayinlariyla sinirli kalmamasi gerektigine katiliyorum. Cok guzel fikirler uretilebilir. Mesela ozellikle gunduz cocuklar icin yarisma programlari yapilabilir sporla alakali. Ya da mesela cocuklarin katildigi TS ile ilgili bilgi yarismalari. Sabah mesela bizim hastasi oldugumuz Tsubasa yayinlanabilir. Ozellikle cocuklarin TSTV ye cekilmesini ben cok onemli buluyorum cocuklarin Trabzonspor'a baglanmalari acisindan. Bunun disinda Trabzonun ilce ve koyleri gezildigi yoresel yemeklerin tadildigi programlar, ya da Turkiyenin hertarafinda TS taraftarlarina ziyarete gidilen programlar olabilir.

Oturup dusunulmesi gerektigini dusunuyorum, cok onemli buluyorum.

Yorum

• Trabzonspor turuncu forma giyiyordu. Neden giyiyordu? Ne alakası vardı Trabzonspor'un renkleriyle?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılıyorum. Zaten onu bir önceki mesajımda belirttim. Sadece sporla ilgisi olmayan filmlerle ilgili söyledim.
          komedi de iyi giderdi aslında. ricky gervais, louis ck. trabzonspor tv'de. gerçi çok ağır gelir, sansürden geçilmez.

Yorum

• Yılın gişe filmi düğün derneğin yapımcısı mehmet yiğit alp , çok da kafa yormayalım

Yorum

• Bordo-mavililerde Oscar Cardozo, Dame N'Doye ve Onur Kıvrak 2 milyon 500'er milyon Euro, Marko Marin 1 milyon 600 bin Euro, Douglas Teixeira 1 milyon 550 bin Euro, Mehmet Ekici 1 milyon 400 bin Euro, Özer Hurmacı 3 milyon 500 bin TL, Carl Medjani 950 bin Euro ve Luis Cavanda 875 bin Euro'ya oynuyor.

paralara bak be,özer onur ve ndoye paraları yarı yarıya düşsün,görelim o zaman bazı oyuncularımızın Ts sevgisini öle twit atmakla olmuyor,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk kez bu kadar güzel konuşan kültürlü Trabzonspor başkanı gördüm.
                Ben de ilk kez bu kadar güzel konuşan kültürlü bir kulüp başkanı gördüm.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam lan tamam nazar değdireceksiniz adama

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlışlarını çok eleştirdik lakin....

Sadri Beyle ( Şener)

Atay Beyde ( Aktuğ)

kibarlık ve kültür konusunda Muharrem Ustadan geri kalmazlar....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başkanımız tamamen gerçektir. Lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayın.
                      Ekli dosyalar

Yorum

• Trabzonspor dünya kulübü diyen bir başkanımız var. O halde Trabzonspor dünyaya hitap edecek, dünya da Trabzonspor'a, öyle değil mi?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor dünya kulübü diyen bir başkanımız var. O halde Trabzonspor dünyaya hitap edecek, dünya da Trabzonspor'a, öyle değil mi?
                          İlk "Dünyalı" başkanımızı yeni bulduk daha...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlışlarını çok eleştirdik lakin....

Sadri Beyle ( Şener)

Atay Beyde ( Aktuğ)

kibarlık ve kültür konusunda Muharrem Ustadan geri kalmazlar....
                            usta hem kibar hem de iş yapan birisi.bu başkanlardan on kat daha iyi.

Yorum

• Bu sefer olacak inşallah...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                usta hem kibar hem de iş yapan birisi.bu başkanlardan on kat daha iyi.
                                Sevgimizi de biraz abartıyoruz maalesef.
                                Usta'yı destekledik ve her platformda da destekliyoruz lakin henüz görevinin ilk günlerinde olan bir başkanı, bu kulübü 27 yıl üstüne şampiyon yapan ve Tekkeli, Gökdenizli, Yattaralı, Szymkoviaklı kadronun, 2 yıl üst üste ligi ikinci bitirmiş ve 2 fener maçından birini kazansa dahi şampiyon olacak olan bir takımın başkanıyla kıyaslamak olmaz.
                                İnşallah Usta bu iki başkanımızdan da daha başarılı olur ve biz nice şampiyonluklar yaşatır.
                                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X