Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hele şükür rahat uyuyoruz ya , şu İho ve paydaşları uykularımızı kaçırmıştı
    Son 2,5 yıldır ilk defa bu hafta Trabzonspor' u düşünmeden uyudum
    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Muharrem Usta ve yeni yönetime güveniyorum. Zamanla çok iyi konuma geleceğiz inşallah. Ozellikle bu sezon bittikten sonra çok daha somut adımlar atılacaktır. 50.yılda şampiyonluk hayal değil, tabiki zor ama neden olmasın ?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta'nın en büyük hayali, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek ama...
        çok iyi işte.....

kendisine oy vermeyenlerin bile gönlünü alır o zaman......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok iyi işte.....

kendisine oy vermeyenlerin bile gönlünü alır o zaman......
          Kendisine her oy vermeyenlerin ''Şenol Güneş'i istiyoruz'' diye düşündüklerini nereden biliyorsun?
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bu gidişle şenol güneş seneye bizde...

Yorum

Kendisine her oy vermeyenlerin ''Şenol Güneş'i istiyoruz'' diye düşündüklerini nereden biliyorsun?
              kendisine oy vermeyenlerin iki tane ana argümanı vardı....

1-Trabzon Trabzon'dan yönetilir....

2-Özlevlatlarla büyüyeceğiz...

eee özlevlat deyince en büyük adayda Şenol Güneş oluyor....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendisine oy vermeyenlerin iki tane ana argümanı vardı....

1-Trabzon Trabzon'dan yönetilir....

2-Özlevlatlarla büyüyeceğiz...

eee özlevlat deyince en büyük adayda Şenol Güneş oluyor....
                Faikciğim, öncelikle bu sloganın derinliğini anlayamadığını düşünüyorum... Bu sloganın çıkış noktası Metin Atasoy'dur. Kendisi geçen seçimlerde başkan adayı olmuştu. Eğer kazansaydı işlerini oğluna bırakıp Trabzon'a yerleşecekti. Kulübü oradan yönetecekti. Çünkü Trabzonspor'u yönetmek için çok ciddi bir mesai harcamak gerektiğini kendisi çok iyi biliyordu. Trabzonspor'un onca sorununu çözebilmek için gece gündüz çalışarak, kulübün içinde kalarak hallolacağını anlatmaya çalıştılar. Sadri Şener gibi haftadan haftaya, yada iki hafta da bir, Trabzon'a gelmeyle bu işler yoluna girmez.

Öz evlatsız büyümek ancak çok büyük paralarla olur... Trabzonspor öz evlatlarını yok sayamaz. Böyle bir lüksü yoktur. Evet doğru öz evlatlar arasında kendini en iyi yetiştiren Şenol Güneştir. Diğerleri halen daha 70'li yılların mirasını yemekle meşguller. Bu öz evlatları değerlendirebilmek(!) kulüp yönetimlerinin becerisine kalmıştır. Sadece hocalıkla ya da izleme komitesi adı altında kendilerine maaş bağlamak camiamıza yarardan çok zarar verir.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Konumuz Şenol Güneş değil. Ancak madem konu açıldı, 2010'da söylediğimi yine söyleyeyim.

Kendisi asla şampiyon olamaz. En iyi ihtimal ikinciliktir. Çünkü başarıya yaklaştığı an, kendi kendini imha etmeye programlanmış bir kozmik şifreye sahiptir.

Başka bir deyişle, %99'luk bir Teknik adamdır. Ama kalan %1 herşeydir... Sever miyim, severim tabii... Ama gerçek budur...

Not: Efendim şike falan filan diye yumurtlamasın kimse. Cevabım var... Anlamak isteyene...
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 10:05.

Yorum

• http://www.trabzonajans.com/trabzon/...-2-h32828.html

Onur ve Sadri Şener hakkında söylediklerini okuyun. Kendisi melek, diğer herkes şeytanmış, lafı oraya getiriyor. Dış güçler, operasyonlar, kulübün borçlanması hakkında söyledikleri ibretlik (!) Hele bir Şota özeleştirisi var ki okurken sövdüm. Tolgay ın parasını uçakta hesaplayan kafaya şaşırmamak lazım. Sadri Şener e laf atıyor hala,

En ufak hakkım varsa helal etmiyorum. Çoban geldin, 4. sınıf mafya gittin. Allah seni TS den uzak tutsun cahil. Muharrem Usta ve ekibinden, kayıtların incelenmesine dair beklentim var ama bir şey çıkmaz, Sadri Şener için dediklerini kendi ekibi yapmıştır ceplerini iyi doldurdular, hele Vahid öncesi 10m euro ya alınan 10 topçu, aklıma geldikçe çıldırıyorum...

Neyse en azından cezalı olarak stada giren ve bizi maddi anlamda yaptırımla karşı karşıya bırakan Ali Uzunay ve İho ya bu paranın ödetilmesi lazım. Bunlar stada ve takımın yanına asla yaklaştırılmamalı. Bize uzak olsunlar...
                    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 11:06.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İho medya konusunda ve Trabzonspor içindeki bazı yapılanmalarda haklı. Taraftar olarak boşuna "Trabzonspor Trabzon'a hapsedilmemeli" demiyoruz. Çünkü Trabzonspor o şehrin tek geçim kaynağı bazıları için, altın yumurtlayan tavuk misali... Bana kalsa Trabzonspor takımı maçlar dışında Trabzon'a uğramasın, İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de falan idman yapsın, oyuncular oralarda yaşasın.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Faikciğim, öncelikle bu sloganın derinliğini anlayamadığını düşünüyorum... Bu sloganın çıkış noktası Metin Atasoy'dur. Kendisi geçen seçimlerde başkan adayı olmuştu. Eğer kazansaydı işlerini oğluna bırakıp Trabzon'a yerleşecekti. Kulübü oradan yönetecekti. Çünkü Trabzonspor'u yönetmek için çok ciddi bir mesai harcamak gerektiğini kendisi çok iyi biliyordu. Trabzonspor'un onca sorununu çözebilmek için gece gündüz çalışarak, kulübün içinde kalarak hallolacağını anlatmaya çalıştılar. Sadri Şener gibi haftadan haftaya, yada iki hafta da bir, Trabzon'a gelmeyle bu işler yoluna girmez.

Öz evlatsız büyümek ancak çok büyük paralarla olur... Trabzonspor öz evlatlarını yok sayamaz. Böyle bir lüksü yoktur. Evet doğru öz evlatlar arasında kendini en iyi yetiştiren Şenol Güneştir. Diğerleri halen daha 70'li yılların mirasını yemekle meşguller. Bu öz evlatları değerlendirebilmek(!) kulüp yönetimlerinin becerisine kalmıştır. Sadece hocalıkla ya da izleme komitesi adı altında kendilerine maaş bağlamak camiamıza yarardan çok zarar verir.
                        Abicim...

Sadri Şenerin 1.döneminde Sadri Bey Bodrum'da tatil yapıyor iken ( 2010-2011 sezonu) şampiyon olmadık mı ? Sağlam bir yapı kurulduktan sonra , takımı profesyonellere emanet etikten sonra Başkanın süreli Trabzon'da olmasına ne gerek var....

ayrıca acil bir durum oldu diyelim. Ben Trabzon'dan köye gidene kadar Usta İstanbul'dan Trabzona gelir toplantısınıda yapar....

2. husus ise..bende sizin gibi alytapıya önem verilmesinden yanayım. Lakin bugün güzel bir yapı kursan bile meyvesini en erken 5 yılda alırsın. Ha her yıl 1 ismi belki takıma kazandırabilirsin ancak bunu kısa ve orta vadede çözüm önerisi olarak sunmak takımımız özelinde çokta mantık değil bana göre

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konumuz Şenol Güneş değil. Ancak madem konu açıldı, 2010'da söylediğimi yine söyleyeyim.

Kendisi asla şampiyon olamaz. En iyi ihtimal ikinciliktir. Çünkü başarıya yaklaştığı an, kendi kendini imha etmeye programlanmış bir kozmik şifreye sahiptir.

Başka bir deyişle, %99'luk bir Teknik adamdır. Ama kalan %1 herşeydir... Sever miyim, severim tabii... Ama gerçek budur...

Not: Efendim şike falan filan diye yumurtlamasın kimse. Cevabım var... Anlamak isteyene...
                          Hoca kore de bile iki kere final kaybetti zaten sampion olmasin bjk

Yorum

• mümkünse biri ihoyu sustursun , utanmadan hala kendisini savunabiliyo , Kendisinin "onuru keşke satsaydım" açıklaması , herhangi bir insanın Hitleri keşke yaratmasaydım açıklamasında bulunması kadar saçma , sen kimsin ki , Onuru satıcaksın.

Yorum

• Son 250 yıldır hiç bir şey beni "Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmelidir" lafı kadar delirtmedi...

Edit ve Not: Annemin dün akşam gelen taze sütün kaymağını ayırmayarak yoğurt yapması, bu karşılaştırmaya dahil edilmemiştir. Balla karıştırıp yiyecektim. Gitti güzelim kaymak...

Yorum

• Tolgay transferi esnasında Burak Gürdal'ı nasıl harcadığını da anlatmış mı İHO. Yakın dostum olduğu için yazmak istedim. Bütün Trabzondan çok büyük tepkiler almasına rağmen İHO yardım istediği için yanına gitti. Onun çalıştığı için çok gemileri yaktı, sonunda İHO'da onu yaktı. Şimdi Trabzonda istenmeyen adam konumunda. Keşke bu yönetimle beraber çalışmış olsaydı. Ancak sanırım uzun süre Trabzonun yanına yaklaşmaz. Yazık oldu adama, çok iyi bir Trabzonsporluydu.
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X