Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su an icin Baskan ve yönetim dogru kararlar verdi. Sakin ve isin icine girerek öyle karar vermek lazim. Zamanimiz var.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Güveniyoruz!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hekimoğlu'na oy vermiş birisi olarak bu gece alınan kararları İHO ya da HEKİMOĞLU alsaydı biz tukaka olmuştuk bu sitede. Şimdi Usta'cılar ne diyecek merak ediyorum ama ben Usta istifa demiyorum. Başkan'ımıza başarılar diliyorum. Aldığı karar ise yanlış bir karar...Hurma kovulmalı,Sadi hoca ile devre bitirilmeli...Lucescu olmuyorsa HAMİ gelmeli...
        Dogru kararlari dogru zamanda vermek lazim. Devreye kalmis 3 hafta...Sürec islesin Hurma belki istifa eder veya 5 e gidecegine 2 ye gider vb...Sadi Tekelioglu simdilik devreye kadar kalmasi dogru.
        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 00:29.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hekimoğlu'na oy vermiş birisi olarak bu gece alınan kararları İHO ya da HEKİMOĞLU alsaydı biz tukaka olmuştuk bu sitede. Şimdi Usta'cılar ne diyecek merak ediyorum ama ben Usta istifa demiyorum. Başkan'ımıza başarılar diliyorum. Aldığı karar ise yanlış bir karar...Hurma kovulmalı,Sadi hoca ile devre bitirilmeli...Lucescu olmuyorsa HAMİ gelmeli...
          bordomavi.net te kimsenin kimseyi tukaka yapmaya hakkı yoktur. site yönetimide buna mahal vermemeli.yıllardır özgür fikirlerin konuşulduğu bu ortam bozulmamalı.

başkan seçildikten sonra artık başkan bizim başkanımızdır.seçim ile gelir seçim ile gider
          adamlar hırsızlarını ne ortamda baş tacı yaptı sahiplendi. bizde hemen sopayı çıkar vur aha vur. yapıcı olmalıyız.
          sabır edelim bakalım neler yaşanacak bende usta yı isteyen biri olarak AYNI DAĞIN YELİYİZ BİZ diyorum
          BMN KOCAELİ

Yorum

• USTA, büyük başarılara imza atacağız dedi.
            Şimdiden 2010-2011 sezonundaki o büyük heyecanı yaşamaya başladım.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Sabır ve destek şart bu yönetime
              Avni Aker'i de doldurmak şart
              TS Club ürünleri almak şart
              8. şampiyonluk şart oğlu şart
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Lucescu olmaz ise Hami olmalı diyoruz. Hami ile Lucescu'yu kıyaslıyoruz, mantıksal bir hata var. Lucescu olmaz ise o ayarda başka biri olmalı demek başka Hami demek başka. Haminin CV'si nedir? Şotaya telim edilemiyeceği gibi, Trabzonspor Hamiye teslim edilebilir mi?
                Antrenör başka Teknik direktör başka. Bizim takımın da sorun olmayan hiç bir yer yok şu anda, Haminin çözebileceği durumda değiliz. Fizik yetersiz, oyun sistemi düzeni yok, arkadaşlık sıfır, saygı yok, sahiplenme duygusu yok, gruplaşma almış başını gidiyor, takımın içi ağa dolu, futbol takımı olarak doğru olabilecek bir tane örnek yok, her antremanda kavga, para sıkıntısı büyük. Bu işler devrim ile iyi bir yönetimle ve teknik ekiple çözülebilecek işler...
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Lucescu istiyen bir zihniyet Hami ve Tekke'yi hoca olarak düşünmemesi lazım bence de...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Elestiriler basladi;

1) Hurma'nin devam etmesi
                    2) Emre Aksoy'un TS Club sorumlusu olmasi
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• yaw ilk yarınan bitmesine kaç hafta var. şimdi yeni hoca gelecek takıma alışacak tam hop devre arası . kusura bakmayında hep acelecilikten kaybetmedikmi.. tolunay şota hami saymaya gerek varmı yok bence. süleyman hurma gitsin diyoruz gitsin ama şimdimi ... bence hayır. çalışsın adam ki bence çokda kötü değil geçen süreç içerisinde . bunların sonucunda hocaya saygı duymamız lazım ve beklememiz lazım ... savaş baltalarını gömün artık ...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İnsanların elinde sihirli değnek yok.

15 farkla kaybedilen seçimi hazmedememiş olanlar var.

Bazı şeyleri 3 düşünüp 1 karar vermediğimiz için bugün buradayız, Hacıosmanoğlu gelir gelmez ilk Toplantıda Tolunay'ı kovdu da iyi mi oldu ?

Yeni gelen yönetim var adamlar bırakın da düşünsün biraz , daha koltuğa oturalı 1 hafta olmadı. Hemen gelsin 3 gün Lucescu 'yu getirsin direk 1. yılda avrupaya 2. yılda şampiyon olalım öyle mi ?

Diyelim ki Fatih'i yada Hami'yi getirdi sene sonunda yardımcı hoca olmak üzere getirdiler ama başarılı oldular, yinede sene sonunda da Lucescu geldi , yardımcısıyken rahat duracaklarını mı düşünüyorsunuz , içten içe başarısız olsa da ben geçsem diye düşünmeyeceğinin bir garantisi var mı ?

Düşünerek hareket etmeyi öğrenmeli bu camia
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yeni yönetime 6 ay süre verelim......

Eğer bariz değişiklikler yaşamaz isek birlikte eleştirelim.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Mircea-Razvan LUCESCU en ideal adaylarım
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mircea-Razvan LUCESCU en ideal adaylarım
                              Razvan'ın Hami'den, Fatih'ten, Giray'dan, Sadi'den fazla neyi var?
                              İş babaysa oğul niyei iş oğuldaysa neden bugüne kadar görülmedi?
                              Belki de masa başı bir haberdir ki öyle olma ihtimali hayli fazla.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elestiriler basladi;

1) Hurma'nin devam etmesi
                                2) Emre Aksoy'un TS Club sorumlusu olmasi
                                hurmanın işinde tazminat sorunu var, ts club ile alakalı ise zaten nevzat aydın var ...emre aksoy bence sadece şekil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X