katarlılarda gelip 1 milyar borcumuzu öder 500 milyonda bize harcar baska isi gücü yok sanki adamların.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatarlılarda gelip 1 milyar borcumuzu öder 500 milyonda bize harcar baska isi gücü yok sanki adamların.
Adamlar Ingilterede aldığı kulupleri bedava mi satın aldilar. Futbolda para büyük. Senin kulübünü satin alıp Avrupada sana harcadığı paranin 10 katını kazanır akıllı yatiricimci.
Isin özü bu kulüp er ya da geç satılır. Bu kadar iddaali olma.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkiyede satin alinacak ilk kulup biz oluruz. Hem taraftarinin bu kadar fazla olmasi sebebiyle hem de diğer 3 Istanbul kulübünün 10 da 1'i kadar borcu olmasi sebebiyle.
Adamlar Ingilterede aldığı kulupleri bedava mi satın aldilar. Futbolda para büyük. Senin kulübünü satin alıp Avrupada sana harcadığı paranin 10 katını kazanır akıllı yatiricimci.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasete kulübü sokan adam Iho denen şahıstır.
Siyaset bu kulübe zorla girmedi. Muharrem Usta da geleneği devam ettirdi.
Gelen gideni aratır.
En gec seneye Muharrem Usta gider.
Yeni kukla başkan gelir. Döngü de devam eder.
Belki arada Katar bu kulübü satin alırsa birşeyler değişir.
Yoksa devran Iho ile basladi ve Muharrem Usta ile de devam ediyor...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacıosmanoğlu Usta'ya karşı seçimi kazanırken kongre üyeleri siyasetide yendik demişti. Esasen doğru lakin kulübün maddi yönden atacak adımı kalmadığı için Hacıosmanoğlu'da siyasileri yalayarak kulübe girdi sağlamaya çalıştı yani işler dışardan görüldüğü gibi değildi.
Kulübe siyaseti alanen sokan Faruk Özak'ın ta kendisidir. Bayındırlık bakanlığı döneminde Albayrak yönetimini alt edip Sadri Şener yönetimini seçimde açıktan destekleyerek maddi yönden de devletin imkanlarını kulübün katkısı doğrultusunda kullanmıştır. Şener yönetiminin Trabzon ayağı yöneticileri başta Hayrettin Hacısalihoğlu olmak üzere hoşuna gitmeyen kim varsa Sadri Şener'e baskı yaparak saf dışı bırakmıştır sonrası malum atadığı yöneticiler başta Nevzat Şakar gibi acayip adamların elinde oyuncak oldu kulüp.
Usta'nın seçilmesinde Soylu kadar etkisi vardır Özak'ın.
Kısacası çıbanın başı Özak'tır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışın var Uğur.
Hacıosmanoğlu Usta'ya karşı seçimi kazanırken kongre üyeleri siyasetide yendik demişti. Esasen doğru lakin kulübün maddi yönden atacak adımı kalmadığı için Hacıosmanoğlu'da siyasileri yalayarak kulübe girdi sağlamaya çalıştı yani işler dışardan görüldüğü gibi değildi.
Kulübe siyaseti alanen sokan Faruk Özak'ın ta kendisidir. Bayındırlık bakanlığı döneminde Albayrak yönetimini alt edip Sadri Şener yönetimini seçimde açıktan destekleyerek maddi yönden de devletin imkanlarını kulübün katkısı doğrultusunda kullanmıştır. Şener yönetiminin Trabzon ayağı yöneticileri başta Hayrettin Hacısalihoğlu olmak üzere hoşuna gitmeyen kim varsa Sadri Şener'e baskı yaparak saf dışı bırakmıştır sonrası malum atadığı yöneticiler başta Nevzat Şakar gibi acayip adamların elinde oyuncak oldu kulüp.
Usta'nın seçilmesinde Soylu kadar etkisi vardır Özak'ın.
Kısacası çıbanın başı Özak'tır.
Ve bunu maddi yönden Trabzonsporun o dönemki yonetimleri de istemistir en az siyaset kadar.
Ve kurtulus artık bir ümit kulübün yabanci sermayeye satışıyla olur.
Ben olumsuz bakmıyorum kulübün satılmasına.
Trabzon efsanesinin ekmeğini yiyen siyasetci, gazeteci, adamcilar ancak böyle yok olur.
Trabzonda Trabzonspordan başka ekmek kapısı yok bunlara. Yıllardır başarısızlıkta bunların payı da olduğu bir gerçek bana göre..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Epeydir televizyonlara çıkmıyor Muharrem.Başkanlık seçimlerinde nasıl fütursuzca sallıyordu.Yalan üstüne yalan.Traftarımız da "vizyona bak beee,işte bu beee" diyerek avuçları patlarcasına alkışlıyordu yalan makinası Muharrem'i.Özledik be Muharrem sallamalarını.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkiyede satin alinacak ilk kulup biz oluruz. Hem taraftarinin bu kadar fazla olmasi sebebiyle hem de diğer 3 Istanbul kulübünün 10 da 1'i kadar borcu olmasi sebebiyle.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bir daha ki seneden itibaren mevcut şartlarda Trabzonspor ciddi manada maddi açıdan kuculmeye gitmelidir gidecektirde buna mecburdur.Takımda üst limit 1.milyon avro olmalıdır.Ne kadar çok para harcarsak o kadar çok basarısız oluyoruz ve batıyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
nekadar yanlis olursa olsun, Trabzonspor baskanlik makamindaki adama bu hakaretler yapilamaz
bukadar ahlaksiz olmayin, ait oldugunuz camianin basina bu laflari edebilenin bu camiada yeri olmamali
kendi evinizde öz babaniz gibi düsünün
insanin babasi kumarbaz ve yalanci olsada bu hakaretleri savuramaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEpeydir televizyonlara çıkmıyor Muharrem.Başkanlık seçimlerinde nasıl fütursuzca sallıyordu.Yalan üstüne yalan.Traftarımız da "vizyona bak beee,işte bu beee" diyerek avuçları patlarcasına alkışlıyordu yalan makinası Muharrem'i.Özledik be Muharrem sallamalarını.biraz agir oldu ama sonuçta baskanimizin da sallamalari bundan hafif degildi yâni... o açidan bakmak gerek [MENTION=347]selcuk[/MENTION] , makam yakam hikâye... o zaman TayyipErdogan'a da laf etmeyelim, makâma saygi, sike konusunu açmayalim
olmaz daa, olmaayy
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuluplerin kurtulusu satılmalarındadır.m.ctiy.paris veya chelsea şampiyonluk mu görecekti satılmasa kupler yasası elbette degisek ve kulupler satılacak bunun baska türlü bir yolu yok.
Farkli bir tarzda yapilabilir ama, yâni misal takimin söz sâhibi Trabzonsporlular olmali, atiyorum ne bileyim yaa en tepedeki bizden olmali ondan sonra herkes yabanci olabilir falan, tabi mümkün mü bilemedim simdi...
Ya da misal, psgdeki Nasser gibi, takimin baskani kendisini anlatabilecek düzeyde Türkçe bilmeli...
Gerçi aklima sey geldi, yeni ögrendim onu da, paok baskani Gürcistan dogumlu bir Yunan, Rum da diyebiliriz, Rusya'da vekillik yapti/yapiyor, Putin'in de adamlarindanmis, herifin yunancasi zayif, yunan basinina rusça konusuyor tercüman çeviriyormus
Ne bileyim yau, bizden olsun da Türkçe konusmasin daha iyi, gelecek Katarli, Trabzon nedir bilmez, kafasinda neler var bilinmez, ohoooo....
Aslinda çok karsi degilim bu ise ama, bu isin önü açilirsa Nevzat Aydin girsin bu ise daha iyi, parasi mi yokTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> , makam yakam hikâye... o zaman TayyipErdogan'a da laf etmeyelim, makâma saygi, sike konusunu açmayalimolmaz daa, olmaayy
hakaret etmeyelim
elestirmesiz olmaz, tabii yapici elestiri en önemlisidir
durmadan agir ithamlar ve hakaretler ne ise yariyor, kime ne kazandiriyor?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Sportif başarı anlamında dibe vurmuş olabilir, çok kez taraftara yalan da söylemiş olabilir ama Muharrem Usta'yı İHO ile kıyaslamak hiç doğru değil.
İHO başka bir şey, başka bir tür. Hali hazırda İHO bu kulüp için büyük tehdittir.
Usta, başkanlığı çok sürdürmeyecek bence. Gelecek seçimde aday olacağını zannetmiyorum. Bence kafasında bu başkanlık işini bitirdi.
Ama İHO'yu bu kulüpten uzak tutmalıyız. İHO tekrar başkan olursa zaten uzatmaları oynayan Trabzonspor tamamen biter. Adamın derdi Trabzonspor değil.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSportif başarı anlamında dibe vurmuş olabilir, çok kez taraftara yalan da söylemiş olabilir ama Muharrem Usta'yı İHO ile kıyaslamak hiç doğru değil.
İHO başka bir şey, başka bir tür. Hali hazırda İHO bu kulüp için büyük tehdittir.
Usta, başkanlığı çok sürdürmeyecek bence. Gelecek seçimde aday olacağını zannetmiyorum. Bence kafasında bu başkanlık işini bitirdi.
Ama İHO'yu bu kulüpten uzak tutmalıyız. İHO tekrar başkan olursa zaten uzatmaları oynayan Trabzonspor tamamen biter. Adamın derdi Trabzonspor değil.
Trabzonsporluyum demeye utanır hale gelmiştim.
Dediklerine aynen katılıyorum.Arbeit Macht Frei !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum