Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görüyorum görüyorum görüyorum. Miting otobüslerinin üstünde mutluluktan uçan İHO'yu görüyorum. Yanında da Sedat Peker'i halkı selamlarken görüyorum.

Aaa unuttum! Jan Mari de bu ikiliye eşlik edip beyaz atlet şov yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Dostum.....

Ben Atay Aktuğ tekrar gelsin demedim.....

Atay Aktuğ tipinde birisi olsun dedim......

Yani klübün parasını harcarken mirasyedi gibi değile kendi parasını harcıyormuş gibi özenli davranan , mütevazi birisi dedim.....

Yoksa Demirel gibi 6 defa gidip 7 defa gelmeye karşıyım her zaman.....

Geçmişi idealize etme değil ama geçmişten ders alma diyelim.....

Mesela Hayrettin Hacısaihoğlu tipinde de bir asbaşkan lazım bize diyeceğim başkanın işlerini çekip çevirecek korkarım oda yanlış alnaşılacak
      Hayrettin başkan çok iyiydi bu takımin dogal beslenmesine kadar herşeyi düşünürdü bu taraftar kafasını yedi.
      Size bu konuda katılıyorum abi Hayrettin gibi asbaşkanı olsaydı usta bu kadar aciz duruma dusmezdi

Usta iyi niyetliydi ama Ersun ve tecrubesizlik başını yedi
      Bir sportif direktör getirseydi Ali Kemal gibi herşey daha kolay güzel olurdu
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

İyide neden istifa edip kaçıp gitti o zaman......

Mücadele etseydi ya.....

"Hakkımızı yediler" eeeee "istifa ediyorum cızdım oynamıyorum " demek Trabzonspor Başkanının yapması gereken bir tavırmıdır.....

Devam etseydi o zaman sanki aleyhine imza toplatılıp koltuktan zorla indirildi....

Resmen kaçtı gitti ama hemde klübün en çok ihtiyacı olduğu zaman
        Abi sadriye biz şike döneminde böyle bir tepki vermedi diye yerden yere vurmadik mi
        Bu tarz tepki verecek 10 yılda bir tane adam çıkmadı bizi sindirdikce sindirdiler
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Trabzonspor'a hiçbir şey vermedin, veremeyeceksin.

Sonun yakındır ondan kimsenin şüphesi yokta; sadece hesapsız kitapsız öncekilerin yaptığı gibi arkanda bir enkaz bırakıp gideceksin. Ona yanarım...
          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Vizyon neydi?
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kabadayı başkan denedik, iş adamı başkan denedik ikisi de olmadı.

Elde denenmedik sadece entellektüel başkan tipi kaldı o da bence şu an Hakan Kulaçoğlundan başkası değil.Ama Hekimoğlunun listesinde değil tek başına.Gelsin bir de küçülerek büyüyelim ne yapalım başka yapacak bir şey kalmadı.

Ama sakın ola İho geri dönmesin aman diyorum aman.

Yorum

• Güle güle. Yolun açık olsun

Yorum

• Vizyon reis dedik Cavcav reis çıktı...
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Sevgili Dostum....

Atay Bey'in eleştirilecek çok yönü vardır eksikleride vardır lakin klübün parasını kendi parası gibi kolladığı için transferlerde geç kaldı. O hatasıda başını yedi zaten....

Şimdikiler ne yapıyor al sosayı ver 70 trilyon , al burağı ver 80 trilyon , al kuçkayı ver 60 trilyon nasılsa kendi ceplerinden çıkmıyor....

sonuç 900 milyon tl borç.....

Atay Bey şimdikilerden çok daha mütevazi çok daha iyi bir yönetici idi. buna Ustada dahil.....

Yapılmayan transferler nedeni ile şampiyonlar ligine katılamadık belki ama yapılan hatalı transferler nedeniyle devlet kadar borçta yapmadık Onun zamanında....

kısıtlı imkanlarla şampiyonlar ligi kapısından dönüldü.... iyi bir asbaşkanla şimdi adı geçenlerin hepsinden daha iyidir....

Hakan Kulaçoğlu abimizde maalesef o dediğiniz sistemin içine girmiş hekimoğlunun listesinden aday olmuştu bilmem hatırlamısınız...

Yani kötülerin arasından iyisini seçmek başka şey....

en kötülerin arasından kötüsünü seçmek başka şey....

Muharrem Bey mesela merkez bankasından daha fazla kredi ile iş başına geldi kendisine gçene yıllarda yeterince ve fazlasıyla müsamahada gösterildi lakin hiçte doğru adam olmadığını İho'nun biraz daha kibar konuşması dışında bir farkı olmadığını hepimiz gördük....

şu saatten sonra ben Teknik direktör değişikliğinin de fayda vereceğini düşünümüyorum. bir kaç haftalık daha barut sağlar o kadar....
                    Yanlış hatırlıyorsam beni düzeltin. Atay Aktuğ zamanında borsaya girilmişti. Ele geçen para Tomas Jun transferi ile çar çur edilmişti.

Yorum

• Hiç şimdiye kadar özellikle kriz dönemlerinde futbolun içinden gelmiş camianın ileri gelenleriyle sohbet etti mi ? Fikirlerini sordu mu ?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi atay gerçekten iyi bir başkan değildi.
                        hiçbir şey yapmadan bu kadar overrated olmasını aklım almıyor.
                        Özkan sümerin mirasını yeyip üstüne hiçbir şey koyamayan adamı burda örnek olarak gösteriyorsunuz

Şu kafadaki bir adamdır kendisi. Şampiyonlar ligi öneleme maçı oynayacağız elde forvet yok
                        "ön elemeyi geçip gruplara kalalım forvet alacağız" açıklamasını yapmıştı.
                        Döneminde iki sene üst üste Şampiyonlar ligi kapısından döndük, sportif başarı demeyin o takıma iğne ucu kadar katkı yapmadı tamamen kendinden önceki başkanın çalışmaları sonucu idi.

Çok çabuk unutuyoruz
                        koyunun olmadığı yerde keçi kendini abdurrahman çelebi zannedermiş

Bakın Hakan kulaçoğlu derseniz anlıyacağım ama hekimoğlu da olmaz. düzenin adamıdır kendisi ama hakan kulaçoğlu düzene çomak sokan adamdır.

atay ya da atay vari birisi ile TS bir gram yol alamaz
                        Şampiyonlar ligi ile ilgili yazdıklarınızı hiç unutmuyorum. Gençlerin bu bilgilere ihtiyacı var. Bu da benden olsun: Paralı başkanlık döneminin MAY ile kapandığını anlayamayanlar muharremden medet umdular.
                        En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 01:59.

Yorum

• !!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• AKzonspor başkanı, kendine yakışanı yapmaya devam, köşeyi bucağı iyi sıva, eksik yer kalmasın.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kabadayı başkan denedik, iş adamı başkan denedik ikisi de olmadı.

Elde denenmedik sadece entellektüel başkan tipi kaldı o da bence şu an Hakan Kulaçoğlundan başkası değil.Ama Hekimoğlunun listesinde değil tek başına.Gelsin bir de küçülerek büyüyelim ne yapalım başka yapacak bir şey kalmadı.

Ama sakın ola İho geri dönmesin aman diyorum aman.
                              futbol dünyasi ya cok asagilik yada cok merhametli

kulacoglu gibi sistemli programli yönetimler 3 yil sabredeceksiniz dediyseler bundan sonra 10 yil sabredeceksiniz diyecekler. buda demek oluyorki bu tren kacti.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bugün en çok eleştirenler, dün en çok destek verenlerdi.

Herkes şapkayı, önüne koymalı: Eleştiren de eleştirilen de "neden" diye sormalı.

Bu saatten sonra kimse hoca tartışmaz. Ortada yönetim de olmadığına göre Muharrem Bey'in hata yapma opsiyonu kalmadı.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X