Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lan farkli falan degilsin sadece ukalallik pesindesin bak kendin bile itiraf ettin, cidden farkli degilsin, bak forumda farkli arkadaslar abiler var, misal ilk aklima gelenler, Poetricus ve Deep Blue nickli abiler onlarin farki kendilerine has tarzlari ve olaylara bakis acilari, senin ki resmen, cahil cesareti, gelip burda birde millete ibikleniyorsun o gülme isini falanda birak, onu zaten biz seni her okudugumuzda yapiyoruz raad ol
    Kardeş önce bir üslubunu düzelt. Ben forumda belki de ayda bir yorum yazan biriyim. Her zaman vaktim olmuyor foruma girmeye. Ne işim olacak dikkat çekmekle ukalalıkla. Saçmalayıp durmuşsun.

Carzo'yu uzun süredir takip ediyorum. Takıma yeterli düzeyde katkı sağlamadığını savunuyorum. Varsa itirazın söylersin. Carzo'yu yerlere göklere sığdıramazsın, mükemmel bir oyuncu olduğundan bahsedersin falan filan. Israrla şahsıma hakaret etmenin anlamı nedir! Bu durum senin ne kadar küçük ve dengesiz bir insan olduğunu ortaya koyar. Bunu da bilesin.
    En son Steril61 tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 01:31.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eger bu yazin bana ise eger , kusura bakmada sende yazdiklarimin ironi oldugunu anlamayacak kadar cahilmissin
      İnan yazdigin postu hic hatirlamiyorum senlede alakasi yokdu zaten ama simdi merak ettim o ironi dolu mesaji

Edit: Okudum simdi, yazdiklarimin senle alakasi yok, biz su 1-2 sayfadir tek bir düsmanla ugrasiyoruz
      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 01:25.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Cardozo bugünkü Soner'in 3. golünde verdiği pasıyla ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi.Kendisi bir sistem oyuncusu.Ondan 2013'te ki Emenike yırtıcılığı beklemek hata olur.Kanatlar,bekler onu orta yağmuruna tutunca o zaman daha çok anlayacağız değerini..
        +
        Cardozo'suz çıktığımız maçları bir hatırlayın.Yatabare ilerde top tutamıyor,hücum varyasyonları kısıtlıyor,topu defanstan ileri çıkartamıyorduk.İlk 11 başladığı maçlarda gol atmasa bile sırtı dönük top alıyor,kanatlara veriyor,duvar pası yapıyor.En kötü ihtimal defansla boğuşup diğer takım arkadaşını boşa çıkarıyor.Bazı maçları golsüz ve asistsiz geçtiği için eleştirilmesi normaldir ama kadro oturunca gerekli mevkilere takviyeler yapılınca o da performansını artıracaktır.
        +
        Kötü yanları ise hala eski fiziksel gücüne kavuşamaması,press yapmaması ve bazende şut ve pas tercihleri..

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnan yazdigin postu hic hatirlamiyorum senlede alakasi yokdu zaten ama simdi merak ettim o ironi dolu mesaji

Edit: Okudum simdi, yazdiklarimin senle alakasi yok, biz su 1-2 sayfadir tek bir düsmanla ugrasiyoruz

Cardozoyu tartisanlarla ugrasmayin, yani kendi doktorlari bile rahat birakin dedi akil almaz derecede sorunlari varmis.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence sadece senin sacmalamana verdikleri dogal bir tepki. Tapmayla alakasi yok, git antuda yaz sen, emenike hizli, araya kacan bir futbolcu, bu sene 2 golle oynuyor, cardozo gibi hic birsey yapmasa 10 gol atardi (!)
            Sana göre saçmalık bana göre değil. Sen zaten baştan aşağı saçmalıksın. Başkalarına "kendisine cevap bile vermeyeceğim, kendisini ciddiye alip yorum yazmayin" diyorsun sonra da haddini bilmeden yazıyorsun.

Sana soran yok hangi forumda yazı yazılacağını. Sen önce kendine hakim olmayı öğren . Futbolcular hakkında yazılan yazıların saçma olduğunu değerlendirebilecek durumda değilsin aynı zamanda. Kendinizden geçmişsiniz. Dinlenin öyle gelin.

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cardozo bugünkü Soner'in 3. golünde verdiği pasıyla ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi.Kendisi bir sistem oyuncusu.Ondan 2013'te ki Emenike yırtıcılığı beklemek hata olur.Kanatlar,bekler onu orta yağmuruna tutunca o zaman daha çok anlayacağız değerini..
              +
              Cardozo'suz çıktığımız maçları bir hatırlayın.Yatabare ilerde top tutamıyor,hücum varyasyonları kısıtlıyor,topu defanstan ileri çıkartamıyorduk.İlk 11 başladığı maçlarda gol atmasa bile sırtı dönük top alıyor,kanatlara veriyor,duvar pası yapıyor.En kötü ihtimal defansla boğuşup diğer takım arkadaşını boşa çıkarıyor.Bazı maçları golsüz ve asistsiz geçtiği için eleştirilmesi normaldir ama kadro oturunca gerekli mevkilere takviyeler yapılınca o da performansını artıracaktır.
              +
              Kötü yanları ise hala eski fiziksel gücüne kavuşamaması,press yapmaması ve bazende şut ve pas tercihleri..
              Carzo severler! Alın size örnek bir yorum. Kimseyi kırmadan olayı başka mecralara çekmeden özetlemiş fikirlerini. Taraftar olmak bunu gerektirir.

Yorum

• harbiden, yorumunu beğenmediğiniz kişiye baskı yapmak doğru değil.ben de o yorumu okurken haklı mı acaba diye düşündüm.öyle seviyesizce yazılmış bir yorum değildi. cardozo da eleştirilebilir. belli bir oyun görüşü vardır ona uymuyordur. mesela yusufa da sürekli kafanı kaldır basit oyna, sonere güçlen gibi şeyler söyleniyor forumda.oyun karakterlerine tamamen zıt olmasına rağmen.ama kimse o yorumları yapan kişilere baskı yapmıyor. çok doğru değil yani. çok dokunduysa eksi itibar var.onu kullanın.insanların üzerine gitmeyin.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 01:40.

Yorum

• Óscar René Cardozo

CSSBVSD
                  Cardozo sevenler, sevdigini bilmeyenler ve sevecekler dernegi
                  bu steril denen arkadasa ilismeyen oda bu gruba dahil ileride sevecek olanlardan, birde fenerliler var tabi onlarda sevdigini inkar edenler
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    harbiden, yorumunu beğenmediğiniz kişiye baskı yapmak doğru değil.ben de o yorumu okurken haklı mı acaba diye düşündüm.öyle seviyesizce yazılmış bir yorum değildi. cardozo da eleştirilebilir. belli bir oyun görüşü vardır ona uymuyordur. mesela yusufa da sürekli kafanı kaldır basit oyna, sonere güçlen gibi şeyler söyleniyor forumda.oyun karakterlerine tamamen zıt olmasına rağmen.ama kimse o yorumları yapan kişilere baskı yapmıyor. çok doğru değil yani. çok dokunduysa eksi itibar var.onu kullanın.insanların üzerine gitmeyin.
                    O arkadasin belirli bir oyun görüsü var, ama Cardozo buna uymuyor diye, Cardozo siradan mi oluyor o nasil bir fitbol görüsüymüs öyle, kimsenin kimseye baski yaptigi da yok, zaten cogu kiside alinti bile yapmiyor, hem gel buraya absürd seyler yaz, ondan sonrada tepki gelince, aglamaya basla, birakin su ezik edebiyatini.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O arkadasin belirli bir oyun görüsü var, ama Cardozo buna uymuyor diye, Cardozo siradan mi oluyor o nasil bir fitbol görüsüymüs öyle, kimsenin kimseye baski yaptigi da yok, zaten cogu kiside alinti bile yapmiyor, hem gel buraya absürd seyler yaz, ondan sonrada tepki gelince, aglamaya basla, birakin su ezik edebiyatini.
                      senin tepkilerin normal değil ki, hiç aynaya bakmıyorsun malesef.olayı hemen kişiselleştiriyorsun.aynısını bana da yaptın hatta trabzonspor un yenilmesine sevindiğimi ima ettin. bu kadarına gerek yok ki. yorumu beğenmeyebilirsin ama tepkiler çok abartılı.direk aşağılıyorsun insanı. çok defa rastgeldim birkere değil. bu da benim sana eleştirim olsun.

Yorum

• Umut, henrique, brozek gibi oyunculardan sonra cardozoyu bazı bünyeler kaldırmadı tabi.

Cardozo resmen santraforu tanımı. Gol atar, asist yapar, top dağıtır, alan boşaltır vs. yaptığı her şeyi de layıkıyla yerine getirir. Tecrübesiyle oyunculara faydası da cabası..

Tartışmak bile yersiz. Takımda istemeyenlere gülüp geçiniz.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Laf olsun diye seni eleştirenler ile polemiğe girmeyeceğim artık.
                          Tribünde 2-3 tip vardı ortaya koyduğun futbolu beğenmeyen.
                          Görmesini bilen gözler farkında senin yaptıklarının.
                          Hamiş

Yorum

• su asamada elestırılecek son oyuncumuz bıle degıl ıllada elestırmek ıcın caba gosterılıyorsa..

1- elstırır ama alternatıf uretemez sadece elestırmek ıcın elestırır,
                            2- ısı gucu yoktur evde cansıkıntısından saracak bısey arıyordur ve en acık malzemeyı tercıh eder
                            3- sahsi bir husumeti vardır
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 2 gol.....

1 sayılmayan ofsayt gol....

en az 2 direkt asist....

ayrıca diğer gollerdeki katkılarını da göz önünde tutarsak süper bir maç çıkardı dün akşam...

umarım diğer maçlarda da devamı gelir....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 9-0 kazandığımız maçın sonunda Cardozo'ya da sallayan taraftarlarımız var. Müthişsiniz.
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X