Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taktınız adamın suratına ya Adam gayet memnun Trabzon'dan. Kendisi de geçenlerde açıklamadı mı zaten kafamın karışık olduğu günler geçirdim ama o günler geride kaldı diye.

Yorum

• dün de 7000. mesajı cardozo başlığına ayrımıştım.bugün ne olduysa mesajım 7 binin altında gözüktü.silindi mi artık anlamadım. dejavu diyeceğim, eski mesajim da başlıkta duruyor.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cardozo bizde iyi mi oynuyor kötü mü oynuyor. ben henüz anlamadım.
        Şimdi ben sana durumu özetliyeyim kardeşim. Son kararı sen verirsin.

Carzo kolay marke edilen ve markajdayken çok etkisiz kalan bir oyuncu. Ayağına gelen topları kendisini marke eden oyuncuya mücadele etmeksizin teslim eden bir yapısı var. Böyle bir durum, ona atılan topların hücum bölgesinde kalmamasına ve takım olarak hücumda etkisiz olmamıza yol açıyor. Birçok renktaş Carzo'ya yeterli destek gelmediği için etkisiz kaldığını savunsa da şu da bir gerçek ki diğer oyuncular geriden top çıkarmak için yırtınırken Carzo ileride dinlenik vaziyette bekliyor. Kendisine gelen topları biraz ayağında tutarak geriden gelecek oyuncularla atakları yönlendirebilse eyvallah diyeceğim ama onu da yapamıyor maalesef.

Şimdi Carzo nasıl gol atacak sana onu söyleyeyim. Bir defa markaj altında olmayacak. Bizim bütün takım deli gibi koşup top kazanacak. Carzo'nun hareketlenmesi beklenilecek. Ardından kazanılan toplar Carzo'nun tam kafa koordinatlarına veya ayağının en müsait yerine teslim edilecek. O da günündeyse isabetli bir vuruş gerçekleştirip topu ağlara gönderecek. Bir de penaltılar var tabi... Penaltı kullanma konusunda gerçekten usta. Onun için ne kadar penaltı kazanırsak Carzo'ya o kadar gol atma imkanı tanımış oluruz. Aksi halde Carzo'nun gol atması için birden çok faktörün aynı anda bir arada bulunması gerekiyor.

Artık gerisini sen düşün.

Yazmayı unutuyordum az kalsın. Carzo'nun ceza sahası dışından çektiği şutların neredeyse tamamı "dağlara taşlara" gidiyor. Bize uzaktan gol atabilme opsiyonu da sunmuyor maalesef.
        En son Steril61 tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 21:09.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Carzo kolay marke edilen ve markajdayken çok etkisiz kalan bir oyuncu. Ayağına gelen topları kendisini marke eden oyuncuya mücadele etmeksizin teslim eden bir yapısı var. Böyle bir durum, ona atılan topların hücum bölgesinde kalmamasına ve takım olarak hücumda etkisiz olmamıza yol açıyor. Birçok renktaş Carzo'ya yeterli destek gelmediği için etkisiz kaldığını savunsa da şu da bir gerçek ki diğer oyuncular geriden top çıkarmak için yırtınırken Carzo ileride dinlenik vaziyette bekliyor. Kendisine gelen topları biraz ayağında tutarak geriden gelecek oyuncularla atakları yönlendirebilse eyvallah diyeceğim ama onu da yapamıyor maalesef.

Şimdi Carzo nasıl gol atacak sana onu söyleyeyim. Bir defa markaj altında olmayacak. Bizim bütün takım deli gibi koşup top kazanacak. Carzo'nun hareketlenmesi beklenilecek. Ardından kazanılan toplar Carzo'nun tam kafa koordinatlarına veya ayağının en müsait yerine teslim edilecek. O da günündeyse isabetli bir vuruş gerçekleştirip topu ağlara gönderecek. Bir de penaltılar var tabi... Penaltı kullanma konusunda gerçekten usta. Onun için ne kadar penaltı kazanırsak Carzo'ya o kadar gol atma imkanı tanımış oluruz. Aksi halde Carzo'nun gol atması için birden çok faktörün aynı anda bir arada bulunması gerekiyor.

Yazmayı unutuyordum az kalsın. Carzo'nun ceza sahası dışından çektiği şutların neredeyse tamamı "dağlara taşlara" gidiyor. Bize uzaktan gol atabilme opsiyonu da sunmuyor maalesef.

Yorum

• Kariyerinde 200 küsür gol atmış adam.

İstanbul kulüpleri yıllardır peşinden koşuyor, alamıyor.

Bizim bazı futbol duayeni taraftarlarımız ise nasıl bok atarım diye gece gündüz çalışıyor.

Üzgünüm ama Oscar Cardozo Trabzonspor forması ile daha nice goller atacaktır.

İşiniz zor.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kariyerinde 200 küsür gol atmış adam.

İstanbul kulüpleri yıllardır peşinden koşuyor, alamıyor.

Bizim bazı futbol duayeni taraftarlarımız ise nasıl bok atarım diye gece gündüz çalışıyor.

Üzgünüm ama Oscar Cardozo Trabzonspor forması ile daha nice goller atacaktır.

İşiniz zor.
              Olurmu ya Marke etmesi en kolay forvet tarzı Her topu kaptırıyor felan!
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Cardozoyla uzaktan yakindan alakasiz bir yorum.saygi duyuyorum.
                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 00:40.

Yorum

• Dünyanın en çok üyesi olan futbol kulüplerinden birisinden gelip burada boş stadyuma oynamak Cardozo açısından da kolay değildir. Biraz empati yapmak lazım o da insan sonuçta.

Yorum

• O nasil bir özgüven öyle????? Dehset verici, önce otur, bak adam zaten kariyerinin cogunu Benficada gecirmis, önce ac birkac Cardozolu Benfica maci izle, yap bunu, bak bakalim Jorge Jesus Cardozayi nasil oynatiyordu ondan en yüksek verimi nasil aliyordu, cok büyük futbol zekanla bunun bir tahlilini yap, sonra gel buraya Cardozoyu eni konu elestir, gelmis buraya Mark Janko elestirisi yapiyor sanki.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Óscar René Cardozo

Cardozoda tartisilir hale geldiye. Ben artik hicbir yorumu ciddiye almayacagim bu forumda
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cardozoda tartisilir hale geldiye. Ben artik hicbir yorumu ciddiye almayacagim bu forumda
                        Takılmayacaz böyle şeylere bizim insanımıza Ronaldo'yu getir o firikik atarken o duruşu ne öyle adam gibi durur insan o ne öyle tamamen faul dicekler, 1 hafta atamasın oda topçumu be ayak içiyle öyle vurulurmu baaam diye vurucan dicekler o yüzden tırıvırı yani

CARDOZO laan bu boru mu ? Abartmayın artık sizde yani
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Ağzı olan konuşuyor
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Carzo taparlar!

Burası adeta "Carzo taparlar" forumuna dönmüş. Bu forum tapınak değil arkadaşlar! İnsanlar tanrılaştırdıkları putlara tapmak için istedikleri tapınağa gidebilirler ama burası yeri değil.

Burası herkesin kendi bilgisi dahilinde oyuncular hakkında yorum ve eleştirilerini yaptığı bir yer. Bir eleştiriyi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Haksız da bulabilirsiniz. Siz de çıkar eleştirilen bir oyuncu hakkında olumlu taraflarını söylersiniz olup biter. Fakat kalkar eleştiri yapan kişiyi hedef alırsanız o zaman burası forum olmaktan çıkar. Yukarıda bahsettiğim olaya döner hadise.

Carzo hakkında yaptığım yorum bana göre gayet yerinde ve doğru bir tespittir. Varsa benim gibi düşünmeyen bunun aksini savunsun. Saygı duyarım. Fakat çok bilmişlik yapıp yok efendim "kaç maçını izledin", "Avni Aker'de çıplak gözle seyrettin mi", "Carzo'ya bok atmaya çalışan duayen taraftar" gibi ifadeler veya alaycı birtakım sözler benim eleştirimin doğruluğuna halel getirmeyen ve haddi aşan yaklaşımlardır.

Yorum

Burası adeta "Carzo taparlar" forumuna dönmüş. Bu forum tapınak değil arkadaşlar! İnsanlar tanrılaştırdıkları putlara tapmak için istedikleri tapınağa gidebilirler ama burası yeri değil.

Burası herkesin kendi bilgisi dahilinde oyuncular hakkında yorum ve eleştirilerini yaptığı bir yer. Bir eleştiriyi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Haksız da bulabilirsiniz. Siz de çıkar eleştirilen bir oyuncu hakkında olumlu taraflarını söylersiniz olup biter. Fakat kalkar eleştiri yapan kişiyi hedef alırsanız o zaman burası forum olmaktan çıkar. Yukarıda bahsettiğim olaya döner hadise.

Carzo hakkında yaptığım yorum bana göre gayet yerinde ve doğru bir tespittir. Varsa benim gibi düşünmeyen bunun aksini savunsun. Saygı duyarım. Fakat çok bilmişlik yapıp yok efendim "kaç maçını izledin", "Avni Aker'de çıplak gözle seyrettin mi", "Carzo'ya bok atmaya çalışan duayen taraftar" gibi ifadeler veya alaycı birtakım sözler benim eleştirimin doğruluğuna halel getirmeyen ve haddi aşan yaklaşımlardır.
                              Hocam saygı duyuyorum ama katılmıyorum kesinlikle.Bir kere neyi savunduğunuzu anlamadım.Yani Cardozo yu beğenmiyorsunuz da kimi isterseniz ?Bir alternatif sunucaksın ki değerlendirelim.Yoksa kolay o kötü, bu kötü demek.

Bu takımın tamamı press yapmazken Vahid zamanında adam tek başına press yapıyordu.Kaleciye verilen geri pası kovalayıp gol attı ki, ben o pozisyondan başka o topun kaleciye verileceğini hissedip kovalayan adam görmedim.Adam 90. dk gocunmadan girdi, press yaptı, gol kovaladı.Sen bu adama yatmaya gelmiş diyorsun.

Ayrıca akıl dolu paslar atıp , oyunu açıyor, press öyle böyle yapıyor, kafa topu indiriyor, her maç 2 kişi başındayken yapıyor.Sen bu adamı yerden yere vuruyorsun.

Ha dersinki kontra atağa uygun değil ona bile katılmam.Belki adam geçemez ama tek pasla bindirme yapacak adama asist yapar.Hoş kontra falanda oynamıyoruz zaten

Yorum

• Bu adam bugün 0 gol atsaydı da, 2.golde yani attığı goldeki gibi Ekici'ye döndüğü pas gibi, Soner'e Waris'e yaptığı asistler gibi hareketleri çok kalite. Maçı izlemeyi bilmiyor ki adam her futbolcu top süren adam geçen gol atan stilde oyuncu değil. Cardozo hiç o tip bir santrafor olmadı olmayacak. Serdar felan Hikaye Cardozo'nun yanına sağlam teknik ikili oynayabileceği seri teknik oyuncu lazım.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X