Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pasları, yaptığı koşular, golleri ve asistleri ile klasını konuşturdu. Maşallah.

Onun futbol zekasını çözebilen oyuncularla çok daha verimli olacaktır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut, henrique, brozek gibi oyunculardan sonra cardozoyu bazı bünyeler kaldırmadı tabi.
      Eh fazla görmiceksin kardeşim kaç mandıralık sığır geldi geçdi bünye geri tepiyor napıcan
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Şu anda altyapıda olan gençlerimize özeniyorum.
        Onların yerinde olsam Cardozo'nun,Bosingwa'nın bir antremanını kaçırmazdım.Tüm imkanlarımı kullanıp ,altyapı hocasının yakasına yapışıp haftada bir idman onlardan özel ders almanın yollarını zorlardım.
        Futbolu bilen adamı seyretmesi zevktir görebilene...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Beyler yapmayın etmeyin bu adamın oyun görüşü falan çok iyi. Takım rakip sahada oyun oynasa sürekli 20 gol rahat atar ligde.
          Ayrıca Waris'e attırdığı golde görebilirsiniz yakın çekimde kendisi de vurabilirdi ama Waris'e güzel bir pas çıkararak golü attırdı.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cok güzel bir mac oldu onun icin atti ve attirdi,dün aksam zevk aldi oynadigi oyundan.

Gol pozisyonlarinda biraz daha dikkatli olmali,cok daha fazlasini atabilecek yetenegi var.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Haberlere göre yönetime hani büyük kulüptünüz taraftar maça gelmiyor zevk almıyorum demiş..normalde yerel gazete haberlerine itibar etmem ama mantık süzgecinden geçirince doğru olma ihtimali yüksek..yönetimin biletleri 5 liraya düşürmesi, cardozonun tavırları...asla bu yüzden cardozoya haksız diyemem ama adam haklı hepimizin bildiği üzere adam taraftara inanılmaz bağlı yıllarca benficadan bu yüzden gitmedi..aslında tam istediğimiz adam ama Trabzondakiler yüzünden elimizden kaybedeceğiz..

Yorum

• çekemeyenler başladılar saçma sapan haberlere .taraftar yoksa bende yokum falan demiş.bu kadar saçmalık olamaz...

Yorum

• Baygol

(UEFA)

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çekemeyenler başladılar saçma sapan haberlere .taraftar yoksa bende yokum falan demiş.bu kadar saçmalık olamaz...

Dogruluk ihtimali olan bi haber bence, bende futbolcu olsam bende zevk almam
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cardozoya laf edenler gitsinler tomogrofi filmi çeksinler, beyinleri yerinde mi değil mi diye...
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cardozoya laf edenler gitsinler tomogrofi filmi çeksinler, beyinleri yerinde mi değil mi diye...
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Derin Trabzon iş başında...
                          Rüyalarında bile göremeyeceği adamı Hacıosmanoğlu aldığı için kıskançlıklarından çamur atmaya çalışılıyor.
                          Cardozo mimiklerinden hareketlerinden mutlu olduğu belli.
                          Fatih Tekke'den sonra forvet izliyor bu gözler yedirirmiyiz...

Yorum

• Oscarrrrrrrrrrrrr Cardozooooooooo
                            TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Yalan haberlere inanmayın
                              TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Gerçeklik payı var mı ?

Cardozo: Beni kandırdınız

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsünün takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.
                                Yönetime, "Beni kandırdınız. Bana 'Büyük bir kulübüz, dolu tribünlere oynuyoruz' dediniz. Taraftar bile maça gelmiyor. Futboldan zevk alamıyorum. Gideceğim" dediği öğrenildi.

Yöneticiler, Cardozo'yu ikna etmeye uğraşıyor.

Kaynak:Milliyet
                                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

Yükleniyor...
                                X