Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haydi geç bütün rakipleri
    Havalandır fileleri
    Süslüyor bütün hayalleri
    Cardozo'nun o golleri
    Ben de bunu paylaşmak için girmiştim
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Tek forvet -çift forvete takılmayın, kanat adamları, orta saha ve hatta bekler iyi beslerse takır takır oynar. Şimdi kanatlarda Yusuf ve Sefa, hatta Gökhan, orta açmaktan ziyade içeri katetmeyi seven adamlar. İçeri dalan adam kafasını kaldırdığında Cardozo koşusunu yapmış ve pozisyonunu almış olur.

Yalnız kendisinden pozisyon yaratmasını, top sürüp 3 defans adamın içine dalmasını veya araya atılan şandelli uzun topla gol atmasını beklersek, daha çok bekleriz...
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek forvet -çift forvete takılmayın, kanat adamları, orta saha ve hatta bekler iyi beslerse takır takır oynar. Şimdi kanatlarda Yusuf ve Sefa, hatta Gökhan, orta açmaktan ziyade içeri katetmeyi seven adamlar. İçeri dalan adam kafasını kaldırdığında Cardozo koşusunu yapmış ve pozisyonunu almış olur.

Yalnız kendisinden pozisyon yaratmasını, top sürüp 3 defans adamın içine dalmasını veya araya atılan şandelli uzun topla gol atmasını beklersek, daha çok bekleriz...
        Maalesef hayır, katılmıyorum. Sefa'yı o kadar çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Sefa ve geçen yıllardaki izlediğim tüm maçları düşününce Yusuf ikisi de daha çok çizgi oyuncusu. Hatta Yusuf futbola bek olarak başlamış bir oyuncu, ofansif olarak teknik işler yapmasını beklemek hayalcilik olur. Hızıyla adam geçen, iyi orta kesen bir oyuncu. İçeriye nadiren giriyor, o da işte boş alan olursa, uzun topla filan. Ona içeri katetmek denmez.

Gökhan evet o tipte bir oyuncu, hem de mücadeleci bir tip ama izlediğim kadarıyla yetenekleri ve oyun zekası kısıtlı.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların adlarının telaffuzları zor olabilir, anlarım. Ama yazarken o kadar zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

Yunan basketbolcu Giannis Antetokounmpo veya Gürcü basketbolcu Nikoloz Tskitishvili değil ki, altı üstü üç hece: Car-do-zo.

Bugün bir Trabzonspor yazarının yazısında Cardozo adı önce CORDAZA ardından CORDOZA diye yazılmış.

İnanmayan baksın: http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mu...ar-31764yy.htm

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Akşama gol bekliyorum "el tacuara" .
            .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akşama gol bekliyorum "el tacuara" .

Aksama ilk resmi golünü atacak, hissediyorum bunu
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kendisinin üçüncü,Trabzonsporumuzun dördüncü golü...7 numara...OsscaAAaaarrrrR

Yorum

• Yazar affetmez.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Nasıl başlarsa öyle gider, inşallah golle başlar.

Yorum

• AW: Oscar Cardozo

Seni çılgın şey.

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Müthiş gol.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 1 de 1. Devamını dilerim.

Yorum

• Forvet golü böyle birseymis demek ki
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Hiç uzatmadı çekti fişi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Oscar Cardozo

Baştan aşağı FORVET!

Yorum

Yükleniyor...
                                X