Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım önce yönetim kendi içinde yetki karmaşasına son verir.Birilerin muhalefeti ile kaosa girmez...

Yorum

• Basarilar Ünal Hoca...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Almanya'da sportif direktör icin cok güzel bir tanimlama var.

Sportif direktör = Kahvalti masasi müdürü .

Yani aslinda bos islerle ugrasan bir pozisyon demeye getiriliyor. Bence güclü bir menecerimiz olsa daha iyi olurdu. Ama böyle bir sey icinde yönetimin daha cok kurumsallasmasi lazim. Gercek kurumsallasma istiyorsak, yönetimin cok daha ince bir yapida olmasi gerekir. Bugün mesela Bayern Münih'in veya Schalke 04'ün veya Werder Bremen'in yönetiminde üc dört kisi yer aliyor, fazla degil. 22 kisilik bir yönetim + sportif direktör + genel menejer, bana cok fuzuli geliyor. Kurumsallasmak istiyorsak, kulübün her yönünü profesyonellestirmemiz lazim.
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• yönetimin busene yapmis oldugu en iyi hareket. basarilar diliyorum. birde federasyona öneri verilmeli, artik rezerv lig sistemine gecilmeli.paf takim kalkacak ve karadenizspor rezerv takim olacak
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Kara boğama ve tanıdığım kaptanlar içerisinde bunu en iyi taşıyanlardan biri olan "Kaptan" ıma hoşgeldin ve Allah utandırmasın diyeyim bende..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ünal Karaman İdmanı İzledi
              15 Temmuz 2009 / 18:47
              Ünal Karaman akşam idmanını izledi.

Trabzonspor Hollanda'da hazırlıklarını sürdürüyor.
              Bordo mavili takım Teknik Direktör Hugo Broos nezaretinde akşam idmanına çıktı.

Hollanda kampına sabah katılan Sportif Direktör Ünal Karaman ise takımın akşamki idmanını kafile başkanı İhsan Alioğlu ile beraber izledi.

Takım gruplar halinde ayrı ayrı topla çalışma yaptı.

Öte yandan bordo mavili takımın idmanlarına taraftar ilgisi sürüyor, Belçika ve Almanya'dan gelen Trabzonspor taraftarları takımlarını Hollanda'da yalnız bırakmıyor, hoca Broos'tan fotoğraf çekiliyorlar ve forma imzalatıyorlar.
              Selahattin Aydınlı / Hollanda

Kaynak:

Yorum

• ünal karamanı çok severim neden mi en iyi çağında şu istanbul eziklerini reddediptrabzonspora geldiği için hemde ne paraları reddederek başarılar ve tebrikler iyi karar ünal hocanın takıma gelmesi
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Trabzonspor ve Ünal!
                  Trabzonspor'un yönetiminin en doğru kararlarından biri, Sportif ve idari direktörlük birimlerini kurmak.
                  Ancak bu birimi kurmak kadar, orayı işletecek ismi seçmek de önemli.
                  Benim bildiğim sportif direktör, kulübün her alanında yetki ve etki sahibidir.
                  Kulübün sportif direktörü ekonomi bilmeli, işletmeyi bilmeli, Futbolu bilmeli, Kulübün yapısını bilmeli. En azında dan da bir yabancı dil bilmeli.
                  Yoksa,
                  Sportif Direktör eğer sadece kamp ve otel rezervasyonları yapacaksa;
                  Bunu Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın'dan iyi yapamaz.
                  Futbolcularla hoca arasında, yada hoca ve futbolcularla yönetim arasında köprü olacaksa, orda da yıllardır bu işi başarıyla yapan idari menajer Caner Çuvalcıoğlu var
                  Yok, sadece futbolcu izleyecekse;
                  Bunu da Özkan Sümer ve ekibi, zaten hallediyor.
                  Gidecek kalacak futbolcuları sportif direktör mü belirleyecek?
                  Mesela, takımın taktiğinin belirlenmesinde etkin olacak mı? Sahaya sürülen 11 e mi müdahale yetkisi var mı? Oyuncu değişiminde yetki kimde olacak Hatta takımın idmanına karışacak mı?
                  Peki Karaman bunları yaparken, teknik direktör Broos buna müsaade edecek mi?
                  Ben iyi niyetle soruyorum.
                  Sportif direktör Trabzonspor'da hangi yetkilerle, hangi işi yapacak.
                  Kime ne kadar karışabilir?
                  Çünkü Yönetimin yaptığı “Takım ile yönetim arasında koordinasyonu sağlayacak” açıklamasının içi dolu değil.
                  Mesela yabancı dil bilmeyen en azından İngilizce bilmeyen bir sportif direktör, takımla yönetim arasındaki ki koordinasyonu nasıl sağlayacak.
                  Broos ile, Colman ile, Song ile, Cale ile nasıl konuşacak
                  Sportif direktör hocayı seçemeyecekse, bütçesinin ne kadar olduğunu bilmeyecekse, buradaki parayı kullanmakta özgür değilse, hocaya karışamayacaksa, futbolcuya cezayı kesemeyecekse, kulüp personeli üzerinde etkisi ve yetkisi yoksa, Personel işe alıp, ya da gönderemeyecekse, Altyapıdan bir haberse, o zaman neyin sportif direktörü olacak.
                  Her şeyden önemlisi Sportif Direktörün bu işlerde etkin ve yetkin olması için yönetim, bir adım geri çekilir mi? Yani yönetim hem icra,hem denetim görevlerinden, icraatı terk edip, sadece denetim görevinde kalır mı?
                  Burası soru işareti işte…
                  En yanlış metot; Önce yapalım, sonra bakalım dır
                  Doğrusu ise; Önce bakalım, sonra yapalım dır…
                  Sportif direktör yetkilerini kullanmaya kalkar, yönetimde bir adım geri çekilmezse, alın size bir iç savaş daha. Çünkü yönetim önce yaptı sonra bakacak…
                  Benim korkum da bu...

www.spor61.net
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kahvaltı için en önemli ÖĞÜN derler uzmanlar.

Masasının müdürüde en önemli öğünün sorumlusu olsun diyelim
                    İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Almanya'da sportif direktör icin cok güzel bir tanimlama var.

Sportif direktör = Kahvalti masasi müdürü .

Yani aslinda bos islerle ugrasan bir pozisyon demeye getiriliyor. Bence güclü bir menecerimiz olsa daha iyi olurdu. Ama böyle bir sey icinde yönetimin daha cok kurumsallasmasi lazim. Gercek kurumsallasma istiyorsak, yönetimin cok daha ince bir yapida olmasi gerekir. Bugün mesela Bayern Münih'in veya Schalke 04'ün veya Werder Bremen'in yönetiminde üc dört kisi yer aliyor, fazla degil. 22 kisilik bir yönetim + sportif direktör + genel menejer, bana cok fuzuli geliyor. Kurumsallasmak istiyorsak, kulübün her yönünü profesyonellestirmemiz lazim.

Yorum

• http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=3505 ünala bayağı para verilmiş.ne gerek vardı.en azından bu para fatihin transferinde kulanılırdı.

Yorum

• Takımımıza hayırlı ugurlu olsun , Çok iyi işler yapacağına eminim.

Yorum

• unal karaman

yılar gectı hala orta saha onun gibi futbolcu gelmedi dikine oynayan suratli milimetrik pasları bir şefti rıdvan dilmen onula fb de oynamak isterim derdi sadri başkanı kutluyorum tam isabet evine hoşgeldin kaptan tek büyük ts ts ts

Yorum

• Ünal,dik duruşuyla,beyefendi kişiliğiyle,futbol bilgi ve becerisiyle,içindeki Trabzon sevgisiyle bu göreve layıktı.
                            Ünal boş yere alınmadı,olurda sezon içerisinde kötü bir durumla karşılaşırda (Temennimiz olmaması ) hocayı göndermek durumunda kalırsak Ünal bu takımı sırtlayıp götürür.

Yuvana hoşgeldin KARABOĞA
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Biraz geç oldu ama hoşgeldin Ünal Hocam..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal,dik duruşuyla,beyefendi kişiliğiyle,futbol bilgi ve becerisiyle,içindeki Trabzon sevgisiyle bu göreve layıktı.
                                Ünal boş yere alınmadı,olurda sezon içerisinde kötü bir durumla karşılaşırda (Temennimiz olmaması ) hocayı göndermek durumunda kalırsak Ünal bu takımı sırtlayıp götürür.

Yuvana hoşgeldin KARABOĞA

tam da budur unal sorunsalini aciklayan yazi! kisinin zikri neyse fikri de odur! ünal da zaten yaptigi basin toplantisinda buna benzer bir cümle kurdu ve sahaya inmeyeceginin kimse garantisini vermiyor!

kim ne derse desin ünal taraftari da tkaimi da yönetimi de bölecektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X